Marco de Wit 22 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi eilen tämän videon:

 

Päivän video: Mustat naiset

 

Suvakki kommentoi videota väittämällä, että kyllä valkoisetkin käyttäytyvät yhtä hullusti. Jostain syystä ei kuitenkaan tarjonnut linkkejä.

 

Tässä jälleen yksi video mustien naisten toiminnasta. Löytyyköhän suvakeilta videota, jossa valkoiset naiset kohtelisivat tällä tavalla yhtä mustaa naista?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Päivän video: Mustat vs. valkoinen nainen

 1. Ihmiset eivät osaa puhumista ja sosiaalisia taitoja. Puunaamoja ovat, ja sitten käydään kimppuun jollakin tekosyyllä.

 2. Valkoiset naiset ovat lähes kaikki todella halveksittavia ja arvottomia materialistisia katuhuoria, varsinkin Suomessa. Ei kukaan tosissaan oleva mies koske likaista suomalaista valkoista huoraa pitkällä kepilläkään. Jokainen suomalainen mies tietää tämän.

  1. Miksi käyt vain valkoisissa huorissa, tutustu normaaleihin mitä noista tummemmista älyttömyyksistä ei löydy. Sen takiako kiukkuat kun et saa normi naista?

   1. Suurin osa suomalaisista lehmistä on juuri pelkkiä vihaavia, halveksivat ja aggressiivisia huoria. Kyllä sinäkin sen varmasti tiedät, kuten kaikki suomalaiset miehet. Ei kukaan sitä edes kiistä.

    1. Olet sitä mitä ajattelet, eli siitä puhe mistä puute. Se tulee ylä textissäsi hyvin selvästi esiin.

     Mitä teet naisviha ongelmiesi eteen itse, vai odotatko että joku muu hoitaa asiat puolestasi?

     Halventavat puheesi naisista paljastaa vain sinun omat puutteesi, jos oletat olevasi itse täydellisyyden esikuva.

     Jos etsit naista kirkosta, niin naisen ilmeisesti myös siellä on vaiettava seurakunnassa.

     Oletko koskaan ajatellut sitä että mikä tekee sinusta niin täydellisen olennon … naiseen verrattuna?

     Ilman naista et olisi edes syntynyt tähän maailmaan.

     Halveksitko myös omaa äitiäsi ja kaikkia naispuolisia sukulaisiasi ja tyttölapsia?

     Juttusi viittaa siihen että juuresi eivät tule edes suomesta.

     Et voi vetää koko suomen miehiä mukaan taustalle tukeen sairaita puheitasi.

     Itse en tunne yhtään miestä joka halveeraisi naisia suomessa samalla lailla kuin sinä.

     Joten puhu vain itsestäsi ja ota selvää missä on mennyt pieleen elämässäsi terapian kautta.

     Mitä Sigmund Freud tähän sanoisi?

  2. Nimetön oletko ollut naisen kanssa. Kitiset täällä kuinka suomalaiset naiset sitä. Taidat olla oikeesti kammaripoikia

   1. Jokainen suomalainen mies tietää mitä suomalaiset valkoiset huorat ovat. Mikäs se sinä olet? Pidä vain heidät jos haluat.

  3. Tilastot ovat edelleen vastaan. Jo pelkkä evoluutio kertoo. Tutustu ja pety itseesi. Minäkin aikoinaan väänsin vastaan kunnes vitsa antoi periksi ja ymmärrys valtasi kehoni.

 3. Halutessaan toi jätkä olisi varmaan voinut niputtaa koko lauman läskiperseitä. Mutta koska tiesi ettei ne pysty satuttamaan niin varmaan naureskeli tuossa kyyryssä ja antoi tilanteen mennä ohi.

  Sitä ei video kerro mistä läskiperseet suuttuivat mutta ehkä siitä että valkoinen nainen omasi paljon nätimmän takapuolen ja että sillä oli lihaksikkaampi mies kuin noilla. No, mistä nyt apinat kimmokkeensa saavat.

  1. Naiset tykkää hoivata rikollistakin, ei kaikki mutta monet. Emon- ja ”minä pystyn pelastamaan”-vaistot ottavat eläimellisen vallan. Niin luuli Nykäsen viimeinen vaimokin, ”minä kyllä sen rauhottaisin ja raitistan”, RIP Matille kuitenkin.

 4. Dewitt suvakit meitä on täällä enempi kuin lampaitasi. Lampaasi saattavat uskoa tarinoihin me emme jauhat samaa asioita. Etkö keksi enään muuta? Pitäisikö herra päätoimittajan jo laittaa lehti kiinni?

   1. Ja mitenkään muuten ei voi opiskella kuin vihervassarisuvakkifeministiyliopistossa?

    Luonnontieteitähän ja matematiikkaa ei tietenkään lasketa opiskeluksi suvakkiporukoissa. NIITÄ OPISKELEMALLA JOUTUU OIKEISIIN TÖIHIN EIKÄ PUOLUEMAFIAN PALKKIOVIRKOIHIN. Sehän on tosi junttia osata käytännön taitoja, buumereiden junttitouhua.

    Tulevaisuuden maailmassa ei ole työtä, eikä kenenkään pidä oppia mitään, vaan valtio maksaa kaiken kun vain on oikeat mielipiteet.
    Toisinajattelijat ja tyhmät laitetaan paskahommiin, joista ei ikinä päästä eroon edes suvakkien paratiisissa.

    ONHAN SE TOSI JUNTTIA TIETÄÄ JA OSATA. Hyi helvetti, haisee ihan metsäläiseltä, duunarilta ja turvenuijalta!

 5. Suomalaiset naiset rakastavat neekerimiehiä ja haluavat synnyttää älykkäiden neekereiden ja älykkäiden arabien lapsia.

 6. Afrikka on iso MANNER, jonne Yhdysvaltain sisällissodan presidentti Abraham Lincoln (1809-1865) aikoi vapautetut neekeriotjat palauttaa. Mutta hänet salamurhattiin ennen kuin tuo suunnitelma olisi ollut tarkoitus toteuttaa. Liberia nimisen valtion Afrikassa ovat perustaneet Yhdysvalloissa vapautetut orjat. Maa on SEKASORRON, SISÄLLISSODAN ja ANARKIAN vallassa. Etelä-Afrikassa on VALKOISTEN slummeja, koska VALKOISIA ei oteta töihin ihonvärinsä takia. https://www.youtube.com/watch?v=uXwH4LaDuMU&t=88s

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*