Marco de Wit 23 tammikuun, 2023

 

 

 

Laittoman Lehden missiona on selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tässä lyhyet versiot eli mikro-, mini- ja midinarratiivi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä pidempi maxinarratiivi, jonka ymmärtäminen edellyttää hiukan enemmän historian ja maantieteen tuntemusta. Varoitus: Luultavasti valtakunnanvainoja nostaa tästäkin syytteen. Pelkkä jutun jakaminen voi siis myös tuoda syytteen!

 

 

4. Maxinarratiivi

Sivilisaatio kehittyi alunperin Lähi-Idässä, joka vuosituhansien ajan toimi eräänlaisena kansojen sulatusuunina. Vain yhteen kansaan sulatusuuni ei tehonnut: Juutalaisiin. Niinpä Assyrian, Babylonian ja Rooman imperiumit yrittivät ratkaista juutalaisongelmansa tuhoamalla Jerusalemin ja karkoittamalla suuren osan juutalaisia. Tämäkään ei kuitenkaan saanut juutalaisia sulautumaan, vaan päinvastoin heistä tuli yhä sitkeampiä ja etnosentrisempiä pysyen omana ryhmänään myös muukalaisten keskuudessa. Näin juutalaisista tuli maailman ainoa diasporakansa, joka on pystynyt tuhansien vuosien ajan säilyttämään identiteettinsä.

 

Sulautumisen estäminen edellytti kuitenkin kovia otteita juutalaisen ryhmän sisällä. Vähitellen rabbit muodostivatkin juutalaisten keskuuteen teokraattisen itsevaltaisen hallinnon, jossa tavallisilla juutalaisilla ei ollut juuri mitään oikeuksia. Päinvastoin kuin muissa uskonnoissa, niin rabbit yhdistivät käsiinsä sekä uskonnollisen että taloudellisen vallan.

 

Diasporassa rabbien johtamat juutalaiset talouseliitit oppivat kilpailemaan muiden kansojen kanssa sekä reilusti että myös vähemmän reilusti. Rabit nimittäin opettivat, että juutalainen saa riistää ei-juutalaisia eli ”goyimeita” orjuudella, koronkiskonnalla, monopoleilla ja kartelleilla, muttei koskaan toista juutalaista.

 

Lähi-Idän, Intian, Kiinan, Bysantin ja sen perillisen Venäjän hallitsijat osasivat varoa juutalaisten rahamiesten tarjouksia, mutta Euroopan valkoiset hallitsijat olivat sekä naivempia että ahneempia. Niinpä juutalaiset rahamiehet tarjosivat heille diiliä: Suurta etukäteismaksua monopoleista ja kartelleista. Alussa juutalaiset rahamiehet keskittyivät orjakauppaan ja veronkantoon, mutta pian he myös ostivat monopoleja ja kartelleja pankki- ja kauppatoimintaan. Lopulta lähes jokaisella Euroopan hallitsijalla oli oma hovijuutalainen, joka sekä rahoitti hallitsijaa että kuiskutteli tämän korvaan.

 

Kristityt

Juutalaisen talouseliitin vallan kasvu ei ole kuitenkaan viimeisen 2500 vuoden aikana ollut automaattista, vaan monet ovat sitä yrittäneet pysäyttää. Varsinkaan yhtä organisaatiota juutalaiset eivät ole koskaan pystyneet täysin hallitsemaan: Kristittyä kirkkoa, joka myös pyrkii johtamaan ja manipuloimaan valkoisia kansoja ja niiden hallitsijoita. Näin alusta asti syntyi kova kädenvääntö juutalaisten ja kirkon välille. Alussa juutalaiset saivat erävoiton, kun juutalainen Vanha testamentti Marcionien vastustuksesta huolimatta sisällytettiin Raamattuun.

 

Juutalaiset eivät kuitenkaan pystyneet saamaan kirkkoa täysin haltuunsa varsinkin, kun monet kristityt alkoivat pitämään juutalaisia Jeesuksen tappajina. Lisäksi kirkko ei hyväksynyt juutalaisten suurta taloudellista valtaa. Niinpä keskiajalla juutalaiset karkoitettiin monilta Euroopan alueilta ainakin väliaikaisesti. Juutalainen eliitti sitten kosti tukemalla muslimien valloituksia ja miehitystä Lähi-Idässä ja Etelä-Euroopassa.

 

Temppelinherrat

Kirkko kosti järjestämällä juutalaisvainoja sekä ristiretket. Vuonna 1099 Pyhä maa saatiinkin vallattua ja muslimien puolella taistelleet juutalaiset likvidoitiin Jerusalemissa. Samalla syntyi kristillisiä ritarikuntia, jotka suhtautuivat juutalaisiin hyvin negatiivisesti. Kuuluisin näistä olivat Paavin soturit, Temppelinherrat. He kehittivät myös juutalaisten kanssa kilpailevan ensimmäisen rehellisen Euroopan laajuisen pankkiverkoston.

 

Temppelinherrojen johdolla Eurooppa nousi 1200-luvulla kukoistukseen ja oli päästä ulos Malthusin loukosta. Tällöin juutalainen talouseliitti kuitenkin sai manipuloitua kuninkaat tuhoamaan Temppelinherrat ja heidän pankkiverkostonsa. Kuninkaiden ja heidän juutalaisten liittolaisten vallan kasvu sitten lisäsi verotusta ja kartelleja romahduttaen talouden Mustaan surmaan.

 

Temppelinherrojen tuho myös videopelissä

 

 

Alankomaat

Yhdessä paikassa juutalaiset eivät kuitenkaan pystyneet keskiajalla saamaan kovin suurta valtaa: Alankomaissa. Siellä juutalaiset kyllä saivat oikeuden tehdä kauppaa, mutta Alankomaissa ei ollut kuningasta tai muita ruhtinoita, joilta voisi ostaa laajoja monopoli- ja kartellioikeuksia. Alankomaista kehittyikin vähitellen maailman ylivoimaisesti vapain, rikkain ja hyvinvoivin alue.

 

Tätä Alankomaiden vapauden traditiota ylläpitivät myös tasavaltalaiset poliitikot Johan ja Cornelis de Witt, jotka pyrkivät säilyttämään valtion vallan pienenä ja rauhanomaisena. Seurauksena oli 1600-luvun Alankomaiden kultainen aika, jolloin se dominoi tiedettä, kauppaa ja maailman meriä. Tuolloin myös maalaustaide kehittyi huippuunsa Rembrandtin johdolla.

 

Kuvassa linkki Slideshare-sivustoon

 

 

Englannin keskuspankki

Osa alankomaiden juutalaisesta eliitistä kuitenkin edelleen halusi itselleen monenlaisia monopoli- ja kartellioikeuksia. Niinpä he tukivat ja rahoittivat aristokraattista Orangen sukua, joka lopulta 1672 saikin kirjaimellisesti teurastettua de Wittin veljekset. Orangen prinssi William pystyi näin käytännössä nousemaan Alankomaiden kuninkaaksi.

 

Tämän jälkeen juutalaisen eliitin rahoittama ja manipuloima Orangen prinssi sitten teki liiton englantilaisen Churchillin suvun kanssa ja vallankaappauksella nousi myös Englannin kuninkaaksi nimellä William III. Juutalaisen eliitin yllyttämänä Englanti aloitti nyt Alankomaita tukevan sotaisan ulkopolitiikan.

 

Sotaa ja uutta valtaeliittiä rahoittamaan perustettiin 1694 Lontoon sisällä olevaan käytännössä itsenäiseen Cityyn Englannin keskuspankki (Bank of England) eli maailman ensimmäinen vähimmäisvarantopankkijärjestelmään perustuva monopolistinen rahakone. City on siitä asti ollut käytännössä juutalaisen ja valkoisen eliitin oma itsenäinen valtio ja päämaja, josta käsin ovat yli 300 vuotta pyörittäneet sekä rahakonetta että sen rahoittamaa imperialismia.

 

 

Kaiken kukkuraksi keinotekoinen monopolistinen rahakone synnytti länsimaihin noin 10 vuoden välein iskevät pankkikriisit ja lamakaudet, jotka ovat jatkuneet yli 300 vuotta näihin päiviin saakka. Samalla rahakone on johtanut talouden kartellisoitumiseen harvoihin käsiin ja tuhonnut markkinatalouden maineen lisäten näin sosialismin kannatusta.

 

Valtaeliitin rahakone on siis kuin parasiitti, joka satojen vuosien ajan on hidastanut valkoisen eugeniikan ja desentralismin synnyttämää talouskasvua tuomiten miljardit ihmiset köyhyyteen ja sotiin.

 

Valtakaavio: Hallitseeko maailmaa WEF vai U$rael?

 

 

Tämä on se historian suurin salaisuus: Yli 2000 vuoden aikana monet juutalaisoligarkit ovat manipuloineen valkoisia kansoja ostamalla valkoiselta hallitsevalta eliitiltä monopoli- ja kartellioikeuksia. Niinpä se oli myös juutalaiset pankkiirit, jotka opettivat valkoista eliittiä luomaan kartellitalouden ja lopulta myös yksilönvapauden tuhonneen monopolistisen rahakoneen.

 

Huomaa, ettei tässä ole välttämättä kyse mistään salaliitosta, vaan busineksestä. Juutalaiset rahamiehet vain tajusivat kuinka helppoa on Euroopassa hankkia monopoleja ja kartelleja. Lopulta he myös tajusivat kuinka luoda pankkikartellia ylläpitävä monopolistinen rahakone. Siinä kaikki.

 

Luonnollisesti rahakone ja sen avulla luodut kartellit tekivät juutalaisoligarkit hyvin rikkaaksi. Rahojaan he sitten käyttivät vähentääkseen ”antisemitismiä” eli valkoista etnosentrismiä akatemiassa, valtamediassa, kulttuurissa ja politiikassa. Vähitellen tämä kaksoisstandardi – juutalaisille ja heidän liittolaisilleen nationalistista etnosentrismiä, muttei valkoisille – on sitten tehnyt juutalaisen eliitin niin mahtaviksi, että he ovat pystyneet vuosi vuodelta yhä enemmän kontrolloimaan valkoista yhteiskuntaa.

 

Mitään demonista salaliittoa ei siis välttämättä ole olemassa, vaan ainoastaan juutalaisen rahaeliitin halu maksimoida voittonsa monopolien ja kartellien avustuksella. Tämä sitten on käynnistänyt negatiivisen näkymättömän käden, joka on vuosi vuodelta rakentanut globalistista kartellitaloutta.

 

Tämän salaisuuden ovat pimittäneet jopa johtavat libertaarit taloustieteilijät, vaikka juuri heidän pitäisi eniten taistella monopoleja ja kartelleja vastaan. Ehkä tämä johtuu siitä, että heistä niin moni on juutalaisia.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Ei juutalaisia pankkiireja ja tiedemiehiä voi kuitenkaan kovasti syyttää. Se on nimenomaan valkoiset, jotka kirjaimellisesti antoivat heille monopoleja ja kartelleja. Valkoiset hallitsijat saivat tietysti myös suuria voittoja samalla, kun tavalliset valkoiset kärsivät. Loppujen lopuksi pitääkin kysyä miksi tavalliset valkoiset eivät ole tähän milloinkaan reagoineet kovin voimakkaasti.

 

Kaikkialla muualla Arabiasta Intiaan, Kiinaan ja Japaniin tavalliset ihmiset eivät hyväksy, että vieraita kansoja päästetään maahan ja annetaan paljon monopoleja ja kartelleja. Vain tavalliset valkoiset eivät kovasti reagoi, vaan päinvastoin jopa puolustavat juutalaisia oligarkkeja lahjakkaina liikemiehinä. Professori Kevin MacDonaldin mukaan selitys tähän voi löytyä ainoastaan evoluutiopsykologiasta ja valkoisten suhteellisen vähäisemmästä etnosentrismistä sekä suhteellisen suuremmasta naiviudesta ja altruismista.

 

Valkoiset ovat nimittäin leudon ilmaston kansa ja siten kehittyneet helpommassa ja vähemmän kilpailuhenkisessä ympäristössä kuin tropiikissa kehittyneet mustat ”viidakkoihmiset” ja arktisilla alueilla kehittyneet mongolidiset ”jääihmiset”. Tämän takia valkoiset ovat kirjaimellisesti geneettisesti suhteellisen luottavaisia ja naiveja.

 

Tämän takia valkoiset pystyvät myös luomaan hyvin harmonisia yhteisöjä muiden valkoisten kanssa. He ovat kuitenkin suhteellisen aseettomia mikäli heidän keskuuteen tulee etnosentrisempi kansa. Toisaalta jotkut yksinkertaiset valkoiset ovat liian naiveja ja toisaalta taas jotkut älykkäät valkoiset eivät juuri välitä oman etnisen ryhmän edusta, vaan liittoutuvat mielellään muiden ryhmien kanssa rikastuakseen. Näin olikin vain ajan kysymys, että Eurooppaan tulisi vieraita kansoja, jotka eivät ensinnäkään sulaudu, vaan jopa nousevat hallitsevaan eliittiin ja jopa yrittävät vielä dominoida sitäkin.

 

 

Jatkuu. Nyt päästiin vasta 1600-luvun loppuun, joten seuraavassa osassa katsotaan miten Rothschildit sitten käytännössä kehittivät ja käyttivät sitä rahakonetta.

 

 

13 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

  1. Luciferista(Marcosta) tuli paholainen, langennut enkeli, ja hänen seuraajistaan demoneita. Babylonialais-kanaanilainen kätyri johon johti muutto vieraille maille ja lapsettomuuden läpikäymättömyys.

  2. Siis juutalaisten osoittaminen sormella muka kaikesta pahasta mitä saattaa olla. Tämähän kuin suoraan natsien pelikirjasta. Dehumanisoidaan juutalaiset tai ihan mikä kansanryhmä tahansa, jonka jälkeen heidän eliminoiminen on teknistä suorittamista, eikä tarvitse omaatuntoa rasittaa. Ei tuo de witin kirjoitelma ollut mitään historian syväluotausta. Se oli sokkona ryntäilevää, eri lähteistä (joita ei mainita) napattuja arvailuja. Jonathan Clover (1999) huomioi, että periaatteessa mistä tahansa uskomuksesta, kuinka epäintuitiivisesta ja järjenvastaisesta tahansa, on periaatteessa mahdollista pitää kiinni, jos on valmis tekemään muutoksia myös muualle uskomusjärjestelmäänsä. Eihän natsitkaan nähneet nähneet mitään ongelma juutalaisten tuhoamisessa. Heidän työnsä uhrit olivat vain juutalaisia.
   Tässä jutussa ei totuuteen pyrkimisen aikomustakaan. Historian tutkimuksesssa lähdekritiikki on ensiarvoista ja sitä de wit ei harjoita vaan hänen kirjoituksensa taustalta löytyy lähinnä perusteettomia yleistyksiä.

 1. Kun Ja­pa­nin hal­lit­si­jat oli­vat vuo­si­sa­das­ta toi­seen ve­rot­ta­neet kan­saa pai­na­mal­la ai­na vaan uut­ta ra­haa, heil­tä hä­vi­si mo­raa­li­nen oi­keus ra­han pai­na­mi­seen ja si­tä myö­tä Ja­pa­nis­sa kel­pa­si vain ul­ko­mai­nen ra­ha mak­su­vä­li­nee­nä 600 vuo­den ajan.
  –   Ja­pan’s Mo­ne­ta­ry Sys­tem is a War­ning to Mo­dern So­cie­ty
  –   https://archive.vn/RhOEJ

  … ai­na vuo­teen 1870 as­ti Ja­pa­nis­sa käy­tet­tiin kii­nan ra­haa rii­si­säk­kien ohel­la.
  –   On­ko se kii­nan ra­ha, jo­ka syr­jäyt­tää dol­la­rin ja sa­mal­la muut dol­la­ri­pe­rus­tei­set ra­hat län­nes­sä?: ON.

  Muu­ten, ku­ri­osi­teet­ti­na ker­ron, et­tä yh­des­sä Kii­nan val­ti­ol­li­sen ku­lut­ta­ja-di­gi­ra­han ko­kei­lus­sa an­sai­tul­la ra­hal­la on erä­päi­vä, jo­hon as­ti sil­lä voi mak­saa.

 2. Aasiassa opetetaan kouluissa, että Kiina ja Intia ovat vanhimpia sivilisaatioita. Lähi-idästä ei kerrota mitään.
  Uskontoja kun vertaillaan, niin hinduismi on vanhempi kuin juutalaisuus. Juutalaisuudesta sikisi kristinusko ja islam. Toinen on ”käännä toinenkin poski” ja toinen on aggressiivinen. Juutalaisten juonia kumpikin?

 3. Juutalainen libertaari taloustieteilijä Murray N. Rothbard nimenomaan taisteli monopoleja ja kartelleja vastaan ja kaiken perusteellisemmin eli taisteli kaikkein isointa monopolia vastaan, nimittäin valtiota.

  Lainaus Hans-Hermann Hoppelta:

  ”Oli siis henkinen shokki, kun lopulta löysin Misesin huomattavimman amerikkalaisen opiskelijan Murray N. Rothbardin ja luin hänen For a New Libertyn teoksensa ., joka julkaistiin ensimmäisen kerran viisikymmentä vuotta sitten, vuonna 1973.

  Siinä Rothbard esitti selkeimmillä termeillä, äärimmäisen analyyttisellä tarkkuudella ja moitteettomalla logiikalla täydellisen valtiottoman yhteiskunnan, vapaan markkina-anarkismin tai ”anarkokapitalismin” .” 

  Verot selitettiin varkaudeksi ja valtio rikollisjoukoksi, suojelusmailaksi tai suureksi mafian kirjaksi. 

  Ja valtio paljastettiin ei vain moraalisena perversiona, vaan myös taloudellisena hirviönä, joka ei luo muuta kuin tuhlausta. 

  Valtion tehottomuuteen esitettiin painavia taloudellisia syitä ei vain kaikilla tyypillisesti valtion toiminnan etuoikeuksiksi pidetyillä aloilla koulutuksesta ja rahasta hyvinvointiin, vaan myös erityisesti lain ja järjestyksen tuottamiseen. 

  Myös laki ja järjestys, Rothbard osoitti hyvin yksityiskohtaisesti, voisi olla tuotettu vapaasti rahoitetuilla ja kilpailevilla yksityisyisillä tuottajilla.”

  https://mises.org/wire/hans-hermann-hoppe-new-liberty-50

  Libertaarit taloustieteilijät eivät syytä juutalaisia, koska syyllinen on valtio eli ilman valtiota, julkista lainsäädäntöä juutalaisoligarkit eivät olisi voineet vedättää muita ja tuhota vapaata markkinataloutta.

  1. Kommunismin tavoite oli valtion lakkauttaminen, mutta kävi täsmälleen päinvastoin: totalitaristinen pakkovalta. Ihan kuin nyt Suomessa.

 4. Onhan se kyllä kansan silmissä salaliitto koska sopimukset on tehty salassa, kansalta piilossa. Sehän on sen salaliiton ajatus. Ja toisaalta, jos mietitään että kristityt elävät vuotta 2023 ja juutalaiset/kabbalistien seuraajat vuotta 6023, niin onhan niillä paljon pidempi historia toisten manipuloimisesta kuin meillä.

  Mitä tulee historiaan niin jos ei ole nhnyt, nämä kannattaa katsoa. Ja jos on jo nähnyt, niin niihin on tullut uusia jaksoja:

  https://rumble.com/c/TheFallOftheCabalSeries

  Ei muuta kuin kakkosvälilhdeltä osa-1 ja siitä eteenpäin. Saattaa olla toisille muutakin kuin mieltä avartavia videonpätkiä. Ja jos joku sanoo ettei ole aikaa niin ”kuinkas monta tuntia katsot televisiota tai pelaat pelejä?”.

 5. Nk. ”Juutalaisongelma” voisi olla aivan TOISENLAINEN ellei juutalaisia aivan ikiomasta syystään olisi KARKOTETTU sille LUVATUSTA MAASTA ”huonon talonpidon” SANKTIONA! Lisäksi on sanottu, että BARABBAAN valinta yli JEESUKSEN teki tuosta kansasta samalla HAJOITTAJIA!!! Edellinen on erään amerikkalaisen kirkonmiehen tulkinta ja selitys, jota eivät TIETENKÄÄN jaa kuin piilossa pimeässä komerossa jokunen onneton sielu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*