Marco de Wit 23 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on usein kertonut miten ylikomissaari Jari Taposen EET-poliisit puolustavat jihadisteja ja jahtaavat kansallismielisiä. Ongelma ei kuitenkaan ole vain Taponen, vaan koko polpon ylijohtajan Kuohitun Kolehmaisen johtama Suomen poliisilaitos.

 

Itse asiassa Suomen poliisi on mennyt niin pitkälle, että takavarikoi islamisaatiota ja jopa jihadismia kritisoivia vaalimainoksia. Et usko? No, tässä pari esimerkkiä.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit on syytteessä tästä mainoksesta, joka oli viime eduskuntavaalien aikana esillä useissa kadunvarsien vaalimainostelineissä.

 

 

 

 

Mietipä: Poliisi teki ITSE tuosta rikosilmoituksen.

 

 

Eikä siinä kaikki. Poliisi teki ITSE rikosilmoituksen myös näistä minivaalilehtisistä:

 

 

 

Valtakunnanvainoajan kätyri syyttäjä Hannu Koistisen mukaan myös yllä oleva minivaalilehtinen kiihottaa kansanryhmää vastaan, koska yläpuolella on valkoisia ja alapuolella ei näy valkoisia.

 

Kyllä. Noin syyttäjä Koistinen argumentoi käräjäoikeudessa.

 

Koko vääryysprosessi on kuitenkin hyvin pitkä. Kohta on mennyt neljä vuotta ja asia on vasta menossa hoviin. Alkaa näyttämään siltä, ettei edes Demla-tuomarit oikein pysty kärryillä poliisin ja Koistisen logiikassa.

 

 

 

Kaikki tämäkään ei kuitenkaan riittänyt poliisille. Sen lisäksi Helsingin poliisi on vainonnut Marco de Witiä, koska tämä on myös jakanut yhtä vaalilehtistä, jossa kritisoidaan viranomaisia ja ISIS-JIHADISTEJA.

 

 

 

 

 

Itse asiassa viime eduskuntavaalien aikaan poliisi jopa hyökkäsi Marco de Witin johtamaan vaalitilaisuuteen varastamaan Marcon taskusta näitä vaalimainoksia.

 

Video: Poliisi SKE-vaalitelttaan varastamaan vaalimainoksia Marco de Witin taskuista!

 

 

Vaalimainoskausti ei ole kuitenkaan vieläkään ohi. Viime viikolla Marco nimittäin joutui TAAS poliisikuulusteluihin, koska ei ole suostunut lopettamaan noiden ISIS:en vastaisten lehtisten levittämistä. Itse asiassa Marco edelleen kannustaa kaikkia kansallismielisia kopioimaan kyseisiä mainoksia ja levittämään niitä varsinkin eduskuntavaalien aikaan.

 

Siis puolueesta riippumatta varsinkin, kun Matti ”Maski” Loimupalon johdolla SKE:n osittain kaapanneet sabotöörit eivät niitä uskalla jakaa. Heidän mielestä islam ja varsinkin sen Koraani ovat niin pyhiä, että niitä pitää kohdella kunnioittavasti. Kaiken kukkuraksi varsinkin Loimupalo on hysteerisesti vastustanut vaalitilaisuuksia, joissa Marco on jakanut ISIS:en vastaisia lehtisiä.

 

Eikä siinä kaikki. Loimupalo on myös täysillä liittoutunut Jari Taposen ja polpon kanssa tehtaillen koko ajan rikosilmoituksia Laittomasta Lehdestä. Viime viikolla tuli taas yksi Loimupalon vaatimus poistaa juttuja Laittomasta Lehdestä.

 

Matti Loimupalo

 

 

 

Toisaalta ei Loimupaloa voi kovasti syyttää. Tiettävästi myöskään mikään muu puolue ei ole suostunut lähtemään islamisaation vastaiseen kampanjaan. Näitä Marcon muokkaamia ISIS:n vastaisia lehtisiä ja vaalimainoksiakaan kukaan muu ei ole suostunut levittämään. Siis vaikka ne ovat lievennetty versio Eurooppassa yleisesti levitettävistä lehtisistä. (ISIS-lippu lisätty, yms.)

 

Mietipä sitä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Matti Loimupalo esittää: Laittoman Lehden päätoimittaja TAAS poliisikuulusteluihin ISIS:en vastaisesta vaalimainoksesta!

 1. ”Valtakunnanvainoajan kätyri syyttäjä Hannu Koistisen mukaan myös yllä oleva minivaalilehtinen kiihottaa kansanryhmää vastaan, koska yläpuolella on valkoisia ja alapuolella ei näy valkoisia.” %

  Lisää yläkuvaan…Musta palvelija
  Lisää alakuvaan…Valkoinen ruumis…tai Paskalakki

 2. Nuo vaalimainokset ovat taidetta. Ehdokas on taiteilija. Eihän taiteesta voi tulla syytettä, sehän kuuluu osaksi performanssiesitystä ja taiteilijan laajaa sananvapautta. Eihän karrikatyyristä kukaan voi loukkaantua. Ville Ranta piirtää pahempia kaikista kansanryhmistä. Ai niin, hän onkin valtamedian suojeluksessa.

 3. Illuminati, WEF ja Bill Gates ovat puhuneet ja toimineet vuosikymmenet väestön vähentämiseksi turhista syöjistä. Loimusalon kuvaa kun katsoo tulee mieleen TURHA JUOJA, halpispilsneriä vielä!

  Joko noille sitten natosuvakit varaisivat oman joukko-osaston hyökkäyksen kärkeen miinanpolkijoiksi, kun lähtevät suurella globalismin innolla hankkimaan Karjalaa takaisin EU:lle.

  Loimusalo voisi ottaa itse Karjalan tölkki kerrallaan takaisin, mutta ei sillä ole varaa. Pilsneripalkalla yrittää vainota ajattelevia ihmisiä.

 4. Isis-Koistisen taka-ajatus varmaankin on, että terroristijärjestö isis edustaa kaikkia maapallon muslimeja. Isis on monikansallinen ja monirotuinen terroristijärjestö, jota oikeat ja järjestäyneet muslimit(mm.Kadyrov) vastustavat. Joten isis-terroristeja ei voi pitää minään vainottuna kansanryhmänä. Oikeita kunnon muslimeja on huomattavasti enemmän kuin yrjöttäviä isis-muslimeja!

  Toisaalta meillä on hallinto, joka on liittoutunut isis-terroristien kanssa. Ulkoministerinä toimiva viherpyllyttäjä jopa lennätti näitä terroristeja ja heidän sekarotuisia äpäriä veronmaksajien kustannuksella Suomeen. Sisäministerin kansliapäälikkönä on pitkän linjan viherkommunisti Kirsi Pimiä, joten on selvää, että isis-terroristit hänen mielestä ovat vainottuja uhreja, joita virkamiesten pitää puolustaa!

  Tämän lisäksi Ukrainan esinahattoman natsipresidentin joukoissa taistelee isis-terroristeja ja on syytä muistaa, että Suomi aseistaa näitä muslimiterroristeja koko ajan.

  Todennäköisesti syyttäjä Koistinen on isisin kunniajäsen, koska hänelle on mennyt näin pahasti tunteisiin. Olisiko Koistisen aika luopua ääritoiminnasta ja aloittaa eheytyminen?!! Nyt isis-Koistisen mielikuvitus on lähtenyt aivan liian kovalle laukalle!

 5. Ei tätä edes tarvitsisi erikseen todeta, mutta tähän näillä paskiaisilla riittää aikaa ja rahaa. Ei ole enää kovin vaikeaa ennustella minkä rodun edustajille pyllistellään

 6. Eikös tuossa kuvassa olla ”menossa EU:hun” eikä sieltä tulossa pois?

  Muuten, näin luomu-evoluutiobiologin silmin kannattaa tutustua oheiseen artikkeliin. Siinä kerrotaan minkä ikäisinä miehet ja naiset ovat saaneet lapsensa viimeisen 250 000 vuoden aikana. Siis, ei ensimmäistä lasta vaan kaikkien lastensa keskisynnytys ikä. Miehet ovat olleet 5-10 vuotta vanhempia kuin naiset, joiden keski-ikä on ollut 23.3 vuotta.

  Viimeisten 50 000 vuoden aikana naisten keskimääräinen ikä on ollut 24.9 vuotta ja miesten ikä noin 5v vanhempi. Mutta kun kaikki lasketaan yhteen niin mies on keskimäärin ollut 8 vuotta naista vanhempi. Naisen iän pysyen lähes samana kun otettaan huomioon keski-iän kasvanut haarukka synnytysten ikäpituudessa.

  https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.abm7047

  Miettikääpä mikä hyppäys tulee käyriin viimeisten 30 vuoden kohdalla kun ensisynnyttäjät Suomessakin lähestyvät 40 ikävuoden rajaa. Se ei ole DNA:lle normaalia sillä sen muutos kestää tuhansia vuosia. Ja kuten olen sanonut ennenkin, naapurin tyttö oli oiva esimerkki nuorena synnyttäneestä. 19 vuotiaana ensimmäinen lapsi. Ja 2vk synnytyksestä vartalo lähes entisellään. Vyötärö säilyi, takapuolessa pientäpyöreyttä, reidet ennallaan. Mutta rinnatkin olivat pystyt ja entisen kokoiset. Eivätkä edes nuupahtaneet imetyksen jälkeen. Elävä odiste siitä että elimistö palautuu nuorena aivan eri tavalla kuin vanhempana.

  1. Että Pissis Nuori(et) tuo Maailmaan..Isättömän Lapsen(yleensä)…Olisi Evoluution ja Kasvatuksen kannalta…Optimaalista..??

 7. Tuohon lammasteemaan liittyen; pitäisikö olla vielä että maskiton lammas potkaisee ”maskilampaan” pois .. Noo, taitaa olla taakse jäänyttä aikaa sekin jo onneksi, se maski-dystopia, josta vaikka olisi voinut sanoa että ”elämme Turanniassa”.

 8. Mitä,mitä? Syytteitä moisista,ihan spedeilyä. Sairaan siistiä matskua, ehdottaisin Ars-palkintoa ja jossei onnistu niin syrjintää on tuokin. Naurettava skeida-suomi.

 9. ”Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit on syytteessä tästä mainoksesta, joka oli viime eduskuntavaalien aikana esillä useissa kadunvarsien vaalimainostelineissä.”

  Tuon tekstin alla olevaa kuvaa kun vilkaisen tämä mielessä, niin ensimmäisenä tulee mieleen musta lammas, joka potkaistaan pois. Sitten silmääni osuu EU-burkha. Viimeisenä kiinnitin huomioni sateenvarjoon, joka suojelee sateenkaarisyövältä. Kertokaa nyt joku mikä tuossa on rikollista? Itse veikkaan mustaa lammasta, joka potkaistaan pois. Mutta lampaita on mustia ja valkoisia. Tuossa minunkin naapurissa on. Ja sitten on vielä mustavalkoisiakin. ”Musta lammas” on ikivanha suomalainen tapa ilmaista tietty asia. Ei ehkä nyt aivan juuri sitä asiaa, jota käsittääkseni tuossa kuvassa haetaan, mutta silti.

  ”Eikä siinä kaikki. Poliisi teki ITSE rikosilmoituksen myös näistä minivaalilehtisistä”

  Tämän alla hyvin samanlaista kuvaa katsoessani uskon kuitenkin edellisessäkin kuvassa näkyvän rikoksen olleen burkhan, jonka takana näkyy perinteinen ruotsalainen/ranskalainen, urbaani maisema. (Maisema on myös tuttu monista kaupungeista USA:ssa ”rauhanomaisten, vasemmistolaisten protestien” yhteydessä.)

 10. Sen lisäksi, että hallintomme ja syyttäjät fanittavat isis-terrorismia, niin on syytä muistaa, että hallintomme suojelee myös kurditerroristeja, joita pitäisi pikku hiljaa alkaa lähettää Turkkiin tuomittaksi rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

  Miksi Suomesta tuli kansainvälisten terroristien pesäpaikka? Miksi syyttäjä Koistinen ei ymmärrä, että terrorismi on paha asia?

  Hyvän tahdon eleenä Suomi voisi lähettää joka ikisen kurdin ja heidän mahdolliset sekarotuiset jälkeläiset Erdoganille ja tämän lisäksi lähettää Turkin armeijan avuksi suomalaisia erikoisjoukkoja tuhoamaan kurditerroristeja. Esim. Rovaja pitäisi mattopommittaa ja alueella olevat kurditerroristit eliminoida täydellisesti!

  1. Vain muslimit voivat pelastaa Suomen kansan. Sinimustat ovat pahimpia kansan vihollisia, jotka haluavat tappaa sodissa kaikki suomalaiset. Kuten valepersut.

 11. Nythän tässä on käynyt siinä mielessä hupaisasti, että Polpo ja suvakit ovat siirtyneet natsien puolelle simppaamaan Ukrainan junttaa, ja aitokansallismieliset ovat siirtyneet simppaamaan pyhää sotaa Jeesuksen nimessä käyviä tsetseeni-jihadisteja. Tämän lisäksi ainakin itse simppaan juutalaisoligarkki Prigozhinia, joka Telegrammissa puolustaa raivokkaasti jihadistien partoja puolustusministeriön lanseeraamalta parranleikkuutalkoolta.

 12. ”Totuuden puhuja EI saa YÖSIJAA!!!” Tässä nähdään KENEN edessä polpo on POLVILLAAN!!! Mutta kun jihadistien ”KIRKONMENOT alkavat siinä menevät tinanapitkin siinä missä MUUTKIN!!! Mutta tyhmyydellä EI pitkälle pötkitä, vaikka lukisi ”KOMMUNISTISEN MANIFESTIN” yhtä monta kertaa päivässä kuin ”rauhan uslonto” pyllyilee!!!

 13. Työskentele ahkerasti hiljaisuudessa, anna menestyksesi olla melusia. Jos haluat jotain, jota sinulla ei ole koskaan ollut, sinun on oltava valmis tekemään jotain, jota et ole koskaan tehnyt.

  Mikään ei parane, kun ruokimme pettymystä. Elämä alkaa mukavuusalueesi lopussa. Kaksi asiaa määrittelee sinut: kärsivällisyytesi, kun sinulla ei ole mitään ja asenteesi, kun sinulla on kaikki. Se on elämää…❣️

  Samat ongelmat ovat koko maailmassa. Olen pahoillani kaikkien meidän sorrettujen puolesta.

  Olemmeko eksyksissä tässä yksinäisessä pelissä, jota pelaamme. Vastaus on ei.
  Jäähyväiset ovat vain niille, jotka rakastavat silmillään, mutta eivät niille jotka rakastavat sydämellään ja sielullaan.

  Kaikki universumissa on sinussa. Liikutpa hitaasti tai nopeasti, etsijästä tulee löytäjä … enemmin tai myöhemmin …❤️

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*