43 thoughts on “Päivän kuva: Suur-Puola

 1. Tottahan toki Suomalaiset kuolevat rehellisiksi ja vilpittömiksi tunnetuiden puolalaisten puolesta!

  Slava puolestakuoleminen!

 2. Meidän pitää kuolla puolalaisten ja juutalaisten puolesta! Pitää kuolla amerikkalaisten ja brittien massamurhaavien pedoarvojen puolesta!

  1. EU on hävittänyt paljon elinkeinoja Suomesta ja siirtänyt ne Puolaan. Suomalaisten tukirahoilla.

   Kova on maanomistamisen kiima yhtäkkiä. Rahalla sitä saisi ostettua. Miksi antaa rahaa asekauppiaille ja sitten tapattaa omaa kansaa rajojen siirtämiseksi. Ai niin, onhan eräs tyhmä kansa keksitty ja jalostettu joista ruotsalaiset ovat jo satoja vuosia sitten eliminoineet miehet ja kaikki älykkäät. Sen tehtävänä on luopua kaikesta mitä omistavat, maksaa muiden velkoja ja lopuksi vielä kuolla muiden älykkäämpien puolesta.

   No miksi kukaan ei niitä onnettomia edes sääli pikkuisen? Eivät edes itse.

   1. Kivasti paistoin pekonit ja ainoastaan yksi tunnettu alunperäinen oli Suomi: liha ja käsittely. Puolaan viedään lihat monessa (halpa-)tuotteessa Suomesta käsiteltäviksi ja takaisin meidän kauppoihin. Sitten löin sienet, halpa merkki ja kappas Puolasta. Sitten täysjyvänuudelit thailand, en enää osta, oli vain tarjouksessa käyttöpäivän mukaan roskiin menossa, kun sama mitä täysjyväpastaa se on, eri muodoissa vain. Kunhan Suomesta ja Suomessa käsitelty. Mielellään lähituote kun leipomokin lähellä.

  2. Puola on EU:n-mallioppilas.
   Puolalaiset ovat tuskastuneita nopeasti kasvavaan rikollisuuteen. Poliisin tietoon tulleiden rikosten määrä kaksinkertaistui pari vuotta sitten, ja viime vuonnakin murhien, väkivaltarikosten ja varkauksien määrä nousi 20 prosenttia. Puolassa kirjataan lähes 1,5 miljoonaa rikosta vuodessa. Ihmisten epätoivoa on lisännyt se, että esimerkiksi autovarkauksista vain 10 prosenttia kyetään selvittämään. Puolassa varastetaan 70 000 autoa vuodessa ja valtaosa varkauksista tehdään Varsovassa. Puolalaiset epäilevät, että myös viranomaisia olisi sekaantunut mafiatyyliseen rikollisuuteen.

   1. Ei mitään rikoksia kyetä selvittämään semmoisissa maissa kuin Puola tai Suomi. Muistan joku viisitoista vuotta sitten jutun, jossa pari rikollista ajaa pakettiauton taloyhtiön sisäpihalle ja kirkkaassa päivänvalossa, ihan rauhassa, alkaa kantaa asukkaiden polkupyöriä pakettiautoon. Rekisterikilpi näkyvillä, silminnäkijöitä vaikka millä mitalla, poliisille soitetaan välittömästi. Poliisi ei suostu tulemaan paikalle (vaikka on ihan varmasti jossain parin korttelin säteellä), ei tutki, ei selvitä kenen pakettiauto.

    Ei kato kyetä selvittämään.

    Toivon Suomelle sisällissotaa. Globalistisaastat ja heidän kuvottavat poliisinsa, lääkärinsä, upseerinsa, rapparinsa ja lakimiehensä vastaan kaikki muut. Katsotaan kenen ruumiit roikkuvat lyhtypylväissä. Ja ensimmäinen toimi tuossa sisällissodassa kuuluu olla kaikkien lentokenttien sisäänkäyntiväylien sulkeminen kuorma-autoilla ja traktoreilla. Floridan luksuskartanot ja weffin rahasalkut eivät rinnassa olevaa mustaa aukkoa paljon lämmitä, jos ei pääse lentokoneelle asti.

    1. Rosvot ovat poliisien liittolaisia. Siksi heillä ei koskaan ole aikaa etsiä heitä tai poliisit eivät millään löydä heitä. Kyseessä on mafiaverkko. Ymmärrätkö nyt Suomen poliiseja?

     1. Juu ymmärrän. Huomasin jo vuosikymmeniä sitten. Kunnon kansalainen jos unohtaa yhden pennin maksaa jotain helvetin viranomaismaksua, tai jos esimerkiksi koittaa puolustautua päällekarkaajaa vastaan, niin poliisi on kimpussa heti. Mutta mitään rikollisia ne eivät ehdi etsiä, eivätkä näe mitään jos vahingossa sattuvat olemaan läsnä rikoksen tapahtuessa.

   2. Tuo on ihan uutta normaalia EU:n touhua. EU itse on mafia ja sitä johtaa mafiosot. No, onneksi ei ole jätteenkeräystä ulkoistettu mafiafirmoille kuten Italiassa, jossa on valtava rottaongelma kaduilla jätekasoissa. Kehitysmaa on tuotu ulkoa Italiaan by mafia. Vatikaani, mafia, London City, Bryssel, valtamedia lääkeyritykset, yliopistot kaiken takana.

   1. Mehevän punaisia Idared omenia halvalla, maistuis teillekin. Juutalaiset uunitettiin ja Marco kieltää ja te, olette sairaita.

 3. >   Poliisi teki ITSE tuosta rikosilmoituksen

  Täl­lai­sis­sa ta­pauk­sis­sa pi­tää haas­taa oi­keu­teen juu­ri tuo IT­SE hen­ki­lö (ja jul­kais­ta ne­tis­sä hä­nen sa­nan­sa).
  –   Jos ke­tään ei il­maan­nu oi­keu­teen aja­maan asi­aa, se rau­et­koon sii­hen.

  Täl­lai­set «oi­keu­den»käyn­nit, jois­sa ei ole vas­ta­puol­ta,
  –   pi­täi­si kä­si­tel­lä hal­lin­nol­li­si­na asi­oi­na,
  –   hal­lin­to-oi­keu­des­sa
  –   ja hal­lin­nol­li­suu­den tu­li­si kos­kea mo­lem­pia osa­puo­lia.

  Tar­koi­tan, et­tä po­lii­sin te­ke­mä ri­ko­sil­moi­tus oli­si hal­lin­to­kan­te­lu ja Mar­con saa­mal­la tuo­mi­ol­la
  –   jo­ko pa­lau­te­taan sa­nan­va­pau­den käyt­tä­mi­nen ta­kai­sin Mar­con kä­siin
  –   tai oi­kais­taan jul­kai­su­pää­tös lain mu­kai­sek­si.

  Nyt vir­ka­mies­tä suo­jaa hal­lin­to­la­ki, jon­ka pe­rus­teel­la hän­tä it­se­ään ei voi­da tuo­mi­ta mis­tään ri­kok­ses­ta; ai­no­as­taan hä­nen vir­ka­vel­vol­li­suu­den no­jal­la te­ke­män­sä pää­tös voi­daan oi­kais­ta lain mu­kai­sek­si,
  –   mut­ta syy­tet­tyä kos­kee­kin eri la­ki: ri­kos­la­ki, jon­ka pe­rus­teel­la Mar­co voi­daan tuo­mi­ta ri­kok­ses­ta.

  Ny­kyi­nen me­net­te­ly ei ole oi­keu­den­mu­kai­nen.

  Ny­ky­ään on pal­jon täl­lais­ta hal­lin­non mie­li­val­taa,
  –   vas­ta­puo­le­na saat­taa ol­la «il­mas­to» tai «Ju­ma­la».
  –   Jos ju­ma­la ei it­se saa­vu oi­keu­den is­tun­toon aja­maan syy­tet­tä ju­ma­lan­pil­kas­ta, rau­et­koon ta­paus.

 4. >   kuol­la myös puo­la­lai­sen im­pe­ri­alis­min puo­les­ta

  Ai­na hak­ka­pe­liit­to­jen ajois­ta al­ka­en Suo­mel­la on ol­lut his­to­ri­al­li­nen teh­tä­vä osal­lis­tua Puо­lаn so­tiin
  –   ja Puо­lаl­la on his­to­ri­al­li­nen muis­ti ol­la suur­val­ta Eu­roo­pas­sa.

  In­ter­ma­rium-hank­keen epäon­nis­tu­mi­nen en­sim­mäi­sen ja toi­sen maa­il­man­so­dan vä­li­se­nä ai­ka­na kai­ver­taa Puо­lа­lais­ten po­lii­tik­ko­jen miel­tä edel­leen.
  –   Nyt ei rii­tä enää pää­sy Suo­men­lah­del­le vaan val­ta­kun­ta pi­tää ulot­taa ai­na Jää­me­rel­le as­ti: Suo­mi on lii­tet­tä­vä osak­si Suur-Puо­lаa!
  –   Suur-Puo­la 2.0

  Mi­hin ve­de­tään uu­si idän ja län­nen ra­ja,
  –   sii­tä tais­tel­laan nyt.

  Suo­men so­ti­lai­den lä­het­tä­mi­nen Puо­lаan riip­puu ai­ka­tau­lus­ta, jol­la ydi­noh­juk­set si­joi­te­taan Pie­ta­ria lä­hin­nä ole­val­le Suo­men alu­eel­le.
  –   Nyt on jo me­neil­lään nа­tоn ra­hoit­ta­ma «au­rin­ko­voi­ma­la» -han­ke Lap­peen­ran­nan Kon­nun­suol­la, jon­ka var­jol­la ra­ken­ne­taan tut­ka-ase­ma tu­ke­maan Suo­meen si­joi­tet­ta­via ydin­kär­kiä.

 5. https://youtu.be/JDB9BzY0b6o

  Mikrotiivistys Puolan historiasta. Normaali päivä Puolassa.

  Natottajat eivät vieläkään osaa vastata, että kenen Ukrainaa he tarkoittavat, kun he vaativat Ukrainaa yhdelle osapuolelle. Amerikkalaiset ja britit ovat koko historiansa luoneet pelkkää mätää, kaaosta ja tuhoa maailmaan myös vetelemällä valtioiden viivoja oman päänsä ja etunsa mukaan. Nyt he tekevät sitä taas ja ovat antamassa Ukrainaa jollekin osapuolelle, josta seuraa vain mieletöntä kaaosta, tuhoa ja vahinkoa.

  Meidän pitää pysäyttää sekarotuinen sekakansa britit/amerikkalaiset, sekä yksi ryhmä lopullisesti ja antaa heille laillisin keinoin viimeinen ratkaisu.

 6. Vaikka suomalaiset ovat lähes kaikki raukkamaisia ja pelkurimaisia kollektiivisia nynnyjä, ehkä osittain tämän ja muiden piirteiden takia koko maailmasta juuri Suomessa keskustellaan kaikkein suorimmin ja avoimimmin J-kysymyksestä ja Epsteinin pedokiristysringistä. Missään muualla näistä ei uskalleta puhua ja keskustella, kuin Suomessa. Suomessa J-jutuista keskustellaan hyvinkin suoraan ja avoimesti.

  Tosin myöskin huvittavasti missään muualla sionisteilla ei ole niin tiukkaa otetta kuin Suomessa.

 7. Puolasta puheenollen onko valtamedia unohtanut jo useamman kuukauden ajan haukkua puolaa ja unkaria koska nämä ovat ainoat maat EU:n sisällä jotka vielä jonkun verran vastustavat trans- ja homoagendaa ja puolustavat konservatiivisia arvoja?

  No joka tapauksessa kai tässä pitää jo ruveta pitämään listaa kaikista tahoista joiden puolesta pitää olla valmis kuolemaan…
  -juutalaiset
  -naiset ja muut ”vähemmistöt”
  -USAn ja brittien imperiumi
  -EU ja NATO
  -saksalaiset
  -puolalaiset

  …ja kaikesta mikä MEIDÄN, ei kenenkään muun, pitää rahoittaa
  -matujen kärrääminen maahamme, ”kotouttaminen” ja heidän oikeutensa mennä lomailemaan sinne mistä he ovat henkensä uhalla paenneet
  -ISIS-terroristien hakeminen maahamme, varsinkin ISIS-naiset jotka kouluttavat lapsia vihaamaan ja tappamaan meidät vääräuskoiset aikuisina ovat tärkeitä koska tasa-arvo
  -feminismi jota ilmiselvästi vieläkin tarvitaan lisää sivistyneen lännen arvoyhteisön maissa jossa naiset ovat jo vieneet miehiltä kaiken jopa housut jalasta sekä kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti
  -YLE jonka ohjelmatarjonta on kirjaimellisesti verrannollinen siihen että sinulle näytetään keskisormea joka puolelta, parasta tässä on että jopa sokeat ja/tai kuurot pääsevät osallistumaan tähän pakkoveron muodossa vaikkeivat pysty sisällöstä edes nauttimaan
  -vihreä siirtymä ja kaikki muu ”ilmaston” nimessä tehtävät kusetustoimet
  -huonosti taloutensa hoitaneiden EU-maiden tukeminen, varsinkin italian joka olisi voinut käyttää vähän maailman kolmanneksi suurimmasta kultavarannostaan hoitaakseen ongelmansa itse tukeminen meidän rahoilla on tärkeää että heillä jää tuo pahan päivän vara tulevaisuuden varalle
  -ja sitten on tuo ikuinen kankkulan kaivo afrikka johon meidän on lähetettävä loput rahamme sen sijaan että antaisimme edes osan vaikka maanviljelijöille tai sote-alan työntekijöille, toivottavasti se tupakoinnin vastainen kamppanja kirgisiassa ja se ilmatieteen laitos etiopiassa tulevat tarpeeseen, kyllä etiopiapalaiset varmasti tarvitsevat tuota tietoa siitä että sataako siellä huomenna vai ei

  1. Vai voisiko olla, että kummatkin on jätetty hetkeksi rauhaan, jotta molemmat hyväksyvät Suomen ja Ruotsin Natoon, sekä lisäävät tukeaan Ukrainan sodalle. Voisiko olla?

  2. Afrikasta sen verran, että eivät afrikkalaiset saa niistä rahoista yhtään mitään. Puolet menee ”kuluihin” eli täysin turhiin ja ylihintaisiin palveluihin ja tarvikkeisiin, joita tietenkin saavat tuottaa vain tietyt länsimaiset yhteistyöyritykset (eli puhdas rahanpesukampanja). Ja toinen puoli siellä Afrikassa majaileville rikollisille (sikamaisen läskeille irstaille suomalaisille, tai jenkeille tai mitä sattuvatkaan olemaan), jotka mukamas sitä kehitysapua tekevät. Eli asuvat täysin paikallisiin olosuhteisiin sopimattomassa hekilökohtaisessa luksuksessa tekemättä mitään, taikka korruptoivat paikallisia, tai organisoivat terrorismia, propagandaa, sotia ja vallankaappauksia.

   1. Nämä ”avustustyöntekijät” ovat tosiaan täysin seksituristeja Afrikassa, miehet ja naiset. Suuret yritykset, pankit ja mafiat käärivät ne kehitysapurahat liiveihinsä, sekä niillä rahoitetaan Naton operaatioita. Massiivisten tukien avulla saadaan myös pumpattua dollareita ja euroja, sekä varmistettua niiden asemat reservivaluuttoina.

    Jos joku kertoo olevansa ”avustustyöntekijä” Afrikassa, hän on varmasti pelkkä seksituristi, joka käy siellä huorissa ja hyväksikäyttämässä.

  1. Ei kun taustavaikuttajista. Ministerit ovat tuuliviirejä ja ostettuja juoksupoikia. Rahalla ne saa ostettua puolelleen. Kansanedustajiin ja virkamiehiin ei pidä koskea.

 8. Puola on jo pitkään havitellut entisiä maa-alueitaan itselleen takaisin. Ja kohta se tekee siirtonsa. Sen jälkeen kun ukraina on lakannut sotimasta Venäjää vastaan ja antautunut. Puola tulee ottamaan vanhat maa-alueensa takaisin.

  Mutta onhan se selvää miki tilanne Puolassa on se mikä se on. Maahan koostuu lähinnä Orttodoksi-juutalaisista. Ja sielähän se Auschwitzkin oli. Muuten, slogan Arbeit macht frei oli alunperin puolalaisten maanviljelijöiden slogan. tiesittekö?

 9. Puola on jo menettänyt paljon sotilaita Ukrainassa ja tästä syystä he ovat raivoissaan. Vallatakseen länsi-Ukrainan he menettävät vielä enemmän sotilaita ja saavat lopulta kunnon selkäsaunan.

  Kuka lähtee sitten puolustamaan Puolaa vai vetäytyykö naton homot?!!

  1. NATO-sopimusten mukaan jokainen jäsenmaa vastaa itse omien maarajojensa puolustuksesta. Mutta NATO-maat saavat päättää millä keinoin ne osallistuvat konfliktiin, jos osallistuvat. Mutta että käytännössä NATO-sopimuksella (8 miljardia/vuosi Suomen osalta) saadaan vain ostaa NATO-aseita. Jäsenmaksulla ei muuta saada.

   On aivan turha luulla että ruotsalaiset lähtevät meren yli puolustamaan Suomea. Tai virolaiset, saati Ranskalaiset. Me ollaan ihan omillaan ja sillä on pärjättävä. Me ei saada NATO:lta jäsenmaksulla muuta kuin ohjeita. Mutta keskityksessä me osaamme ajatella itsekkin.

   Joten, eiköhän palata puolueettomalle linjalle takaisin ja aloitetaan Venäjän kauppa uudelleen.

   1. Ei nyt mitään venäjän kauppaa kuule voi aloittaa kun sittenhän on välittömästi satraappi, putinisti, kätyri, agentti, ja kaikin tavoin hirveä. Kauppaa saa käydä vain länsimaiden kanssa, ja etenkin jenkkien. Israelin kanssa ei tarvitse käydä kauppaa, kun se joka tapauksessa käyttää kaikkia muita marionetteinaan, piiloutuu niiden taakse, hyökkää niiden välityksellä kimppuusi kun on ensin teeskennellyt olevansa vaaraton, ja sitten vetää niiltä muiltakin kurkun auki kuin kunnon ystävä.

 10. Pet­ro­dol­la­rin syn­ty
  –    The Pet­ro­dol­lar – Anot­her Fa­ke News In­ven­ti­on?
  –    https://arc­hi­ve.to­day/E9LD0

  «Pet­ro-dol­la­ri»-kä­si­te kek­sit­tiin Bret­ton Woods -so­pi­muk­sen ro­mah­det­tua.
  –    Sil­lä se­li­tet­tiin se, mik­si val­lit­se­va ta­lous­te­oria ei toi­mi­nut,
  –    vaik­ka ta­lous­te­oria ei yk­sin­ker­tai­ses­ti toi­mi­nut sik­si, et­tä se on vää­rä.

  Sa­ma il­miö kuin il­mas­ton­muu­tok­sen suh­teen:
  –    En­sin oli il­mas­ton jää­ty­mi­nen.
  –    kun se ei toi­mi­nut, kek­sit­tiin il­mas­ton läm­pe­ne­mi­nen.
  –    Kun se­kään ei toi­mi­nut nyt pu­hu­taan il­mas­ton muut­tu­mi­ses­ta.

  Il­mas­ton muut­tu­mi­sen te­oria on yk­sin­ker­tai­nen’ ja jo­kai­nen voi sen oi­keel­li­suu­den vah­vis­taa pel­käs­tään kat­so­mal­la ik­ku­nas­ta ulos:
  –    «On tu­as ili­mo­ja piel­ly!»

  Kan­sal­li­sen va­luu­tan ai­noa to­del­li­nen tu­ki
  –    on kan­san ko­ko­nais­tuo­tan­to­ky­ky.

  Armst­rong sa­noo, et­tä kom­mu­nis­tien nous­tua val­taan he pii­lot­ti­vat Ve­nä­jän kul­lan.
  –    It­se olen si­tä miel­tä, et­tä kul­lan vei­vät ul­ko­mail­le Neu­vos­to­lii­ton hal­lin­toon pe­siy­ty­neet ul­ko­maan etua aja­vat ih­mi­set.

           Mi­tä mar­xi­lai­sem­pi val­tio,
           si­tä ma­ta­lam­pi elin­ta­so.

 11. Juuri noin. Yksi puoluekorruption muoto. Hakiko Pekka puolison juuri kehitysyhteistyön seurauksena? Onko Antonio Pekan vierellä Naton itsenäisyyspäivän vastaanotolla kättelemässä vieraitaan 6.12.2024?

  1. No, mi­nä nyt ae­nah­hii. Ja sit­ten on tuo Romp­pa­sen Ie­rik­ka, jos si­tä nyt lu­ki­jaks vo­ep san­noo, ku se kah­tel­loo vu­an ku­vat. Si­tä­hä se Jens­poo sih­tov­vaa.

 12. En­sim­mäi­sen maa­il­man­so­dan ai­kai­nen Wei­ma­rin ta­sa­val­lan ken­raa­li ja sit­tem­min puo­lus­tus­mi­nis­te­ri Karl Edu­ard Wil­helm Gro­ener:
  –    Uk­rai­nan hal­lin­to­ra­ken­ne on täy­sin ha­ja­nai­nen, täy­sin epä­pä­te­vä ei­kä mil­lään ta­val­la val­mis no­pei­siin tu­lok­siin. Oli­si etu­jem­me mu­kais­ta koh­del­la Uk­rai­nan hal­li­tus­ta pei­te­ope­raa­ti­ona ja teh­dä pää­tök­set it­se.
  –    Didn’t Uk­rai­ne Be­co­me So­ve­reign in 1918?
  –    https://archive.today/taPHU

             Joka proxyä käyttää,
             se proxyyn kaatuu.

  Uk­rai­na­lai­set ovat ka­sa­koi­ta, jot­ka ovat va­el­ta­va hei­mo, jol­la ei ole ole­mas­sa kan­sal­lis­val­ti­ota.
  –    Voi­si­ko tu­le­vai­suu­den Uk­rai­nan val­tio si­jai­ta vir­tu­aa­li­ses­sa ava­ruu­des­sa ja
  –    voi­tai­siin­ko täl­lä ta­val­la an­taa Uk­rai­nal­le it­se­näi­syys?

 13. Suomi on maailman onnellisin maa. Eilen kävin kävelylenkillä hautausmaalla katsomassa yhden 20v pojan hautaa ja toista hautaa jossa lepää 37 vuotias tuttu. Ensi kuussa joudun mennä oikeuden käyntiin 600€ uhkasakolka kun suomalainen narkkari yritti varastaa autoani. Onneksi jätti henkilötietonsa autooni niin tekijä oli helppo tunnistaa. Välillä suorastaan häikäisee tämä tyytyväisyys yhteiskuntaamme.

  1. Siis suomihan ON maailman onnellisin maa. Väärennettyjen galluppien mukaan kansa on tyytyväinen, ja korruptiota ei ole koskaan todettu, koska maassa ei ole yhtäkään toimijaa joka saisi tutkia korruptiota.

 14. PUOLA on aivan OMA tarinansa, jonka määrittää KOKO sen HISTORIA. ENNEN kuin voi ottaa kantaa TYHJENTÄVÄSTI. Pitää se tuntea LÄPIKOTAISIN, jotta EI antaisi väärää todistusta, koska historia myös määrittää KANSANLUONTEEN. Jolle se EI voi paljoakaan sen enempää kuin yksittäinen ihminenkään. Ja SE, joka on KOKENUT tai TUNTENUT kokeneensa VÄÄRYYTTÄ. EI jätä REVANSSIA hyväksi käyttämättä ja juuri SIKSI suurvallan heikkouden aikana saadut hulppeahkot maa-alueet ovat se TUORE LEHMÄNPASKA johon lageerikengillä tulee astuttaman kunhan ”olohuoneen VIRTAHEPO tulee taas näkyväksi!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*