18 thoughts on “Päivän video: Beta

  1. Viidellä dollarilla se olisi tehnyt kaverin nnelliseksi, eikä kelvannut. Höh!! Kyllä nyt aina penet huulihölkät kelpaa.

  1. Marco on betamies, jolla ei ole lapsia koska on huonot geenit, kuten muijallansa kun on haistanut samankaltaisensa.

  2. Olipa sievän cooli taustamusiikki:-| Tuo jauhottaja oli vähän kuin Ron DeSantis jonnena.

 1. Höhöö…ei hitto. Kaikkeen sitä iso mies itsensä kanssa jahkaantuu. Olis edes kiskaissut Motorheadia täysillä . No ens kerralla sitten.

 2. Miksei kaveri ymmärrä että antai heilan olla. Sillä on selkeästi geeni joka tekee siitä tantan muutaman vuoden päästä. Ja kun cowboy hattuselle se ei enää kelpaa niin se tukee ruikuttaem takaisin. Ja sitten on karaokemiehen mahdollisuus sanoa että painukoot sinne cowboy-hattunsa perään.

  Hyviä miehiä on vaan hiin harvassa. Pelimihiä on se 10% ja naiset harrastaa seksiä niiden kanssa. Sitten ne itkee että miehet on sikoja kun ne pettää ja jättää ja on huonoja rakastelijoita. Kumpa naiset ajattelisivat aivoillaan hormooniensa sijaan.

  1. Näin se on. Korkeintaan 10 prosenttia miehistä panee 80 prosenttia naisista ja naisille ei kelpaa yhtään vähempi. Pitää olla lähinnä miljonääri, että rahan perässä oleva länsimainen valkoinen huora edes vilkaisee päin.

 3. https://youtu.be/WlPPCAQzMSA

  Naiset tappoivat miesten solidaarisuuden. Nyt naiset itkevät, että missä ovat naisia puolustavat miehet. Haha. Miettikääpäs sitä arvottomat, halveksivat ja uskottomat valkoiset huorat. Sukupuoliroolit ovatkin olemassa vain silloin kun naiset haluavat jotain miehiltä, mutta ei koskaan silloin kun valkoisten naisten pitäisi antaa jotain miehille. Olette kyllä niin halveksittavaa ja arvotonta saastaa. Olette ansainneet juuri sen mitä olette alkaneet saamaan. Perusongelma on naisissa itsessään, ei miehissä. Lopettakaa naisille alistuminen ja naisten nöyristely.

Comments are closed.