Marco de Wit 24 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laittoman Lehden missiona on selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tässä lyhyet versiot eli mikro-, mini- ja midinarratiivi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian, taloustieteen ja maantieteen tuntemusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa, joka on vain loogista seurausta eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

 

Amerikan vallankumous

Tämä juutalaisten ja waspien eliitin yhdessä Mainion Vallankumouksen aikana luoma rahakone rahoitti sekä Britannian että juutalaisen imperiumin nousun vähitellen maailmanlaajuiseksi. Helppohan se on maailma valloittaa, jos sinulla on oma monopolistinen rahakone ja sen tukemat lähes ehtymättömät lainamarkkinat.

 

Vielä 1700-luvulla valkoiset kansat olivat kuitenkin hyvin nationalistisia ja suhtautuivat epäillen erillään pysytteleviin juutalaisiin. Niinpä rikkauksistaan huolimatta juutalaisilla ei ollut Euroopassa poliittisia kansalaisoikeuksia eli he eivät esimerkiksi voineet nousta aatelisiksi tai edes pormestareiksi ja ministereiksi. Juutalaiset eivät tätä hyväksyneet, vaan kostoksi pyrkivät vähentämään konservatiivien valtaa tukemalla monien maiden vallankumouksia.

 

Juutalaiset olivat erityisen tyytymättömiä siihen, etteivät he saaneet poliittisia kansalaisoikeuksia edes Britanniassa. Useampi brittiläinen pankkiiri ja liberaali poliitikko oli kyllä siihen valmis, mutta kansa ja konservatiivipoliitikot eivät siihen suostuneet. Niinpä sitten kostoksi monet juutalaiset kauppiaat alkoivat yllyttämään amerikkalaisia vallankumoukseen. Tämä onnistuikin melko helposti Amerikassa juutalaisten tuella nopeasti levinneiden vapaamuurarijärjestöjen kautta varsinkin, kun vapausmielisessä Amerikassa muutenkin oltiin tyytymättömiä Britannian kuninkaan ylivaltaan.

 

Juutalaisten tuki olikin erittäin tärkeää Amerikan vallankumouksellisille kahdella tavalla: Ensinnäkin vallankumouksen suurimmat rahoittajat olivat juutalaisia kauppiaita, jotka toisaalta halusivat vapautua monista Britannian ylläpitämistä ulkomaankaupan rajoituksista ja toisaalta sijoittaa sekä amerikkalaisten että brittien valtion velkakirjoihin. Toiseksi, monet juutalaiset pankkiirit yllyttivät Alankomaiden, Ranskan ja Espanjan kuninkaita liittymään sotaan amerikkalaisten puolelle. Tämä sitten lopulta varmisti Amerikan vallankumouksen onnistumisen ja itsenäistymisen.

 

Amerikan vallankumous antoikin ensimmäistä kertaa historiassa juutalaisille täydet poliittiset kansalaisoikeudet. Toisaalta monet juutalaiset rahamiehet olivat kuitenkin pettyneitä, koska Amerikan valtiosta tuli hyvin desentraloitu konfederaatio. Sen perustuslaki Articles of Confederation oli niin heikko, ettei se pystynyt ylläpitämään keskuspankkia sekä muita monopoleja ja kartelleja. Se ei edes kunnolla pystynyt takaamaan USA:n valtionvelan takaisinmaksua.

 

Conderaatiossa myös sekessio oli suhteellisen helppoa ja jotkut osavaltiot suunnittelivatkin tarvittaessa itsenäistyvänsä. Niinpä sitten monet juutalaiset rahamiehet alkoivat tukemaan federalisteja, jotka juutalaisten frontin Alexander Hamiltonin johdolla lopulta 1789 saivatkin vallankaappauksella luotua USA:n tiiviin liittovaltion ja pian myös sille oman keskuspankin eli rahakoneen.

 

Tosin alussa USA:n liittovaltion valta oli hyvin rajattu, koska antifederalistit olivat saaneet uuteen perustuslakiin lisättyä Bill of Rights -oikeusjulistuksen. Kaiken lisäksi Thomas Jeffersonin johtamat vapausmieliset pyrkivät estämään valtion vallan kasvun ja lopettamaan keskuspankin toiminnan.

 

Päivän suvakkisarjakuva: ASA vs. USA

 

 

Ranskan vallankumous

Loppujen lopuksi juutalaiset olivat kuitenkin hyvin tyytyväisiä, koska olivat saaneet poliittiset kansalaisvapaudet ja USA:sta oman päämajansa. Niinpä heidän oli nyt helpompi yllyttää myös ranskalaisia vallankumoukseen. Tämä oli suhteellisen helppoa kolmesta syystä. Ensinnäkin Ranskan lähtö sotaan Amerikan puolella oli ajanut Ranskan valtion lähes konkurssiin. Toiseksi, juutalaisten pankkiirien tuella vapaamuurarius oli levinnyt Ranskan yläluokkaan. Kolmanneksi, myös Ranskan kuningassuvun sivuhaara Orleansit olivat liittyneet vapaamuurareihin ja halusivat vallankaappauksellla itse nousta Ranskan hallitsijoiksi.

 

Orleansien ja vapaamuurarien johdolla Ranskan vallankumous sitten onnistui ja juutalaiset saivat vihdoin poliittiset kansalaisoikeudet. Tosin pian vallankumous meinasi lähteä käsistä, kun ääridemokraatit pääsivät valtaan ja pian alkoivat myös epäilemään juutalaisten lojaalisuutta. Niinpä juutalaiset tukivat Napoleonia, koska hän esti sekä ääridemokraattien että monarkkien valtaannousun. Lisäksi Napoleon levitti vallankumouksen tasavaltalaisia aatteita Eurooppaan voitokkailla sotaretkillään. Kaiken lisäksi Napoleon pyrki myös valtaamaan Palestiinan turkkilaisilta. Monet juutalaiset pitivätkin Napoleonia juutalaisten vapauttajana ja suojelijana.

 

Juutalaiset kuitenkin suuttuivat, kun Napoleon lopetti tasavallan ja nousi Ranskan keisariksi. Vielä enemmän juutalaiset suuttuivat, kun Napoleon pyrki lisäämään kansansuosiotaan rajoittamalla juutalaisten monopoleja, kartelleja ja muita erioikeuksia. Kaiken kukkuraksi Napoleon halusi ranskalaistaa Ranskan juutalaiset. Tämä oli liikaa!

 

 

Kuvassa linkki Haaretz-sivustoon

 

 

Rothschildit

Kostoksi monet juutalaiset pankkiirisuvut auttoivat tuhoamaan ”anti-semiittisen” Napoleonin rahoittamalla hänen vastaista liittoumaa. Merkittävin näistä juutalaisista pankkiirisuvuista oli Rothschildien kansainvälinen pankkidynastia.

 

 

 

 

Näin Napoleon kaadettiin ja Rothschildeista tuli Euroopan mahtavin pankkiirisuku. 1800-luvulla juutalaisten valta oli jo niin suuri, että Rothschildit pystyivät avoimesti pyörittämään Euroopan taloutta ja pelaamaan valkoisia kansoja toisiaan vastaan maksimoidakseen juutalaisen pankkiirieliitin vallan.

 

Rothschildit myös tukivat sekä sosiaaliliberalismin että sosialismin leviämistä heikentääkseen Itävallan Habsburgeja ja Venäjän Romanoveita sekä muita konservatiivisen ”antisemiittisiä” hallitsijasukuja. Yhtenä Rothschildien kätyrinä toimi heidän läheinen sukulaisensa Karl Marx, joka tämän vuoksi ei koskaan hyökännytkään Rothschildeja vastaan. Kertookin aika paljon länsimaiden historiankirjoituksen tasosta, että Marxin lähisukulaisuus Rothschildien kanssa on niin tehokkaasti pimitetty.

 

Marx oli Rothschildien tavoin osa juutalaista aatelistoa, joten ei ihme, että Marx monin tavoin tuki Rothschildejä. Marx esimerkiksi korosti, ettei saa nousta kapinaan Rothschildien dominoimia liberaali-demokraattisia valtioita vastaan, vaan ainoastaan Romanovien Venäjää ja muita ”antisemiittisiä” valtioita vastaan.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Vähitellen Rothschildit pystyivätkin pääsemään eroon ”antisemiittisistä” hallitsijoista joko vallankumouksilla tai sitten painostamalla hallitsijoita hyväksymään demokratian lisäämisen. Samalla sitten Rothschildit pitkälle dominoivat näitä demokratioita valtamedian ja kätyripoliitikkojensa avulla.

 

Vallankumousprojektissa Rothschildeilla oli vanhojen liittolaistensa waspien eli Britannian tuki. Ideana oli heikentää mannermaisia valtioita ja pelata niitä toisiaan vastaan, jotta kukaan ei pystyisi uhkaamaan Britannian maailmanvaltaa. Niinpä waspit ja Rothschildit järjestivät 1848 Euroopan Hullun vuoden, jossa vallankumoukset alkoivat kaikkialla.

 

Krimin sota

Vallankumoukset eivät kuitenkaan onnistuneet kunnolla missään, koska Venäjä alkoi tukemaan vallankumouksellisten uhkaamia Euroopan monarkkeja. Venäjä jopa pelasti Itävallan keisarin Franz Josephin miehittämällä kapinoivan Unkarin. Venäjän armeijan aseiden tukemana Euroopan monarkit rohkaistuivat ja vallankumoukset tukahdutettiin kovalla kädellä.

 

Tämä tietysti sai sekä waspit että Rothschildit raivostumaan Venäjää hallitseville Romanoveille. Niinpä Rothschildit käänsivät länsimaat Venäjän keisarikuntaa vastaan, joka saarrettiin ja lähes kukistettiin Krimin sodassa (1853-56). Suomeakin Rothschildien rahoittamat britit pommittivat, joten Suomessa sota tunnetaan Oolannin sotana. Kyse oli vain yksi episodi juutalaisten tuhatvuotisesta sodasta Venäjää vastaan, joka on jatkunut nykypäiviin asti.

 

Päivän video: Oolannin sota

 

Rothschildien johtama liittokunta pystyi valtaamaan Krimin, mutta se ei kuitenkaan pystynyt tuhoamaan Venäjää ja kaatamaan tsaaria kahdesta syystä:

 

1. Itävalta

Itävallan keisari Franz Joseph oli valtavassa kiitollisuudenvelassa Venäjälle, koska se oli 1848 pelastanut hänet vallankumoukselta. Tästä huolimatta Itävalta EI kuitenkaan tullut Venäjän avuksi Krimin sodassa. Tämä jos mikä oli törkeää selkään puukotusta. Toisaalta Rothschildit eivät kuitenkaan saaneet Itävaltaa hyökkäämään Venäjälle. Näin kaikki olivat kiukkuisia Franz Josephille. Venäläiset selkään puukotuksesta ja Rothschildit siitä, ettei Franz Joseph auttanut heitä tarpeeksi. Ei siis ihme, että Itävalta joutui strategiseen paitsioon.

 

2. Preussi

Vaikka Franz Joseph ei suostunutkaan hyökkäämään Venäjän kimppuun, niin silti Venäjä olisi voitu tuhota, jos vain Preussi olisi suostunut hyökkäämään Venäjän kimppuun. Tähän Preussi ei kuitenkaan suostunut, koska pelkäsi Venäjän ja Itävallan tällöin liittoutuvan keskenään Preussia vastaan.

 

Näin Rothschildit joutuivat lopettamaan Krimin sodan ja suostumaan rauhaan. Rothschildit tajusivat, että ainoa keino tuhota Venäjä oli saada käännettyä sekä Itävalta että Preussi Venäjää vastaan. Niinpä sitten Rothschildit päättivät yhdistää Saksan tukemalla Preussia ja sen pääministeri Otto Bismarckia juutalaisen Bleichröderin pankkiirisuvun kautta. Ideana oli yhdistää Saksa, jotta valtaan noustuaan Rothschildien kätyri, kruununprinssi Friedrich Wilhelm voisi sitten aloittaa sodan Venäjää vastaan.

 

 

Saksan yhdistyminen

Rothschildien suunnitelma onnistuikin lähes täydellisesti. Bismarckin johdolla Saksa voitti 1866 ensin Itävallan ja sitten 1870 Ranskan. Rothschildit eivät kuitenkaan halunneet hajoittaa Itävaltaa, joten sitä vain heikennettiin tekemällä siitä Itävalta-Unkari ja pakottamalla Franz Joseph antamaan juutalaisille johtava asema Itävallan taloudessa ja kulttuurissa. Ranskan keisari Napoleon II:sta Rothschildit halusivat kuitenkin eroon, jotta Ranskaan saataisiin juutalaisten dominoima tasavalta. Näin Rothschildit olivat neutraloineet vanhat vihollisensa Itävallan ja Ranskan kääntäen ne jopa liittolaisiksi!

 

Kaksi asiaa meni kuitenkin pieleen: Ensinnäkin Saksan keisariksi 1870 noussut konservatiivinen 71-vuotias Wilhelm I ja hänen pääministerinsä Otto Bismarck puukottivat juutalaisia selkään eivätkä suostuneetkaan liittymään Rothschildien organisoimaan Venäjän vastaiseen liittokuntaan. Rothschildit joutuivat näin odottamaan, että Wilhelm I kuolisi ja hänen tilalleen nousisi hänen hyvin juutalaismyönteinen poikansa Friedrich Wilhelm.

 

Toinen ongelma Rothschildeille tuli siitä, että Saksa oli 1870 valloittanut itselleen Ranskalta Elsass-Lothringenin maakunnan. Bismarck vastusti sen liittämistä Saksaan, koska tajusi sen tuhoavan tulevat suhteet Ranskan kanssa ja vielä johtavan sotaan, mutta ei voinut mitään Saksan armeijan ja kansan nationalistiselle vimmalle. Niinpä sitten kävikin juuri kuten Bismarck oli pelännyt eli juutalaisten raivoisasta vastustuksesta huolimatta Ranska vähitellen syvensi suhteitaan Venäjään ja lopulta teki sotilasliiton 1883. Saksa oli nyt kahden tulen välissä.

 

Tässä vaiheessa ei paljon enää auttanut, että 1888 Saksan keisari Wilhelm I vihdoin kuoli ja hänen juutalaismyönteinen Venäjää vihaava poikansa Friedrich Wilhelm nousi keisariksi nimellä Friedrich III. Kaiken kukkuraksi tämä kuoli lähes heti eli kolmen kuukauden kuluttua. Tällöin keisariksi nousi juutalaiskriittinen Wilhelm II, joka ei ollut innokas hyökkäämään Venäjälle, koska vihasi enemmän Ranskaa ja Britanniaa. Kesti pitkään ennen kuin Rothschildit saivat tarpeeksi todistusaineistoa Wilhemin homoseksuaalisuudesta voidakseen kiristää häntä juutalaismyönteisemmäksi ja venäjävihamielisemmäksi.

 

Jatkuu osassa 3: Ensimmäinen maailmansota

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

   1. Kukaan ei kysynyt miten hänestä tuli asiantuntija. Lakeja rikkomalla ja pilaamalla ”koe-eläinten” elämän.

   2. Imperialistisest amerikkalaiset ja britit ovat ************ sadistisia, rikollisia, satanistisia ja pedofiilejä. Heille nuo ovat aivan ok. He eivät ole valkoisia, vaan sekarotuinen sekakansa.

 1. Puola on paha maa esittäessään auttavan Ukrainalaisia suojaan, sitten valtaa haluaa vanhat rajat takaisin Ukrainasta kuin ryssät konsanaan. Putin teki virheen kun hamusi koko Neuvostoliiton alueen eikä vain strategisesti tärkeää.

  1. Suomi on PAHA MAA. Markus Selinin unohtumaton elokuva. Zombien, kiihkoilijoiden ja metsäjunttien maa.

   Pölynimurikauppias Teuvo Hurskainen (esittäjänä mainio Sulevi Peltola) tappoi hotellihuoneessa ryyppykaverinsa hakkaamalla pölynimurilla päähän. Sitä ei voi unohtaa. Elokuva on mainio kuvaus suomalaisten vinosta kansanluonteesta, kuten Seitsemän Veljestä. Tuo elokuva pitäisi näyttää matuille kotoutumiskoulutuksessa, niin tajuaisivat minne junttimaahan ovat erehtyneet tulemaan. Maassa maan tavalla, vai kuinka?
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Paha_maa

   1. Kun uskoo huttuun niin kyllä kuten Aimo elokuviin ja vanhoihin juntti, ryyppy, imurikauppias sellaisiin eikä tule pois kymmenien vuosien takaa. Ei nykyään ole imurikauppiaita eikä alkoholia käytetä niin paljon eikä umpisikajurriin asti kuin ennen. Häpeävät entisesti käyttäytyviä. Eivät normit varastele autoja liikkeiden pihalta ja aja rällää autoilla kännissä pahki paskaksi koko menopelin. Pahasta maasta tulee oikeasti nuo mamut levittämään pahuuttansa mikä on heille normi kuin parasiiteille ja valkoisen rodun väheksyjille, hyödyntäjille, kristittyjen tappajille…

 2. Laiton Lehti myöntää siis myös, että se on aina valkoinen yläluokka, joka aina joka kerta mädättää tavallisia oikeita ihmisiä, sekä puukottaa heitä joka kerta selkään.

 3. Yksi, kaksi, kolme tai neljä tukikohtaa ei riitä, vaan juutalainen Rotchildien suku haluaa aina lisää omia näppäriä tukikohtia joka puolelle, myös Neuvostoliittoon, Israeliin jne. jne.

 4. Osittain myös vahva kristinuskon uskonnollisuus piti valkoisia kansallismielisinä ja sai heidät näkemään juutalaiset erilaisina ja heidän mielestään outoina ihmisinä, jotka olivat omissa oloissaan ja eivät osallistuneet ryhmän toimintaan, vaan he näkivät juutalaisilla olevan erilaiset kuviot ja menot. Tämä saikin kristityt usein käyttäytymään antisemiittisesti juutalaisia kohtaan. Valkoiset syrjivät myös muita yhteiskunnan valkoisia, jotka eivät osallistuneet säännöllisesti kirkon menoihin ja jumalanpalveluksiin.

 5. Carl-poika hommaili Snellmanin kanssa Suomen markan 1860. Hintana oli nälkävuodet 1866-1868, jolloin kolmasosa kansasta kuoli, kun piti maksaa valtion velkaa pankkiireille, sen sijaan että olisi ostettu viljaa.

 6. Playing both sides.

  ”Napoleon Bonaparte oli itse asiassa edistynyt vapaamuurari, ja hänen hallituskautensa on ollut vapaamuurariuden kukoistavin aikakausi. Terrorivallan aikana Grand Orient (Ranskan vanhin vapaamuurariorganisaatio) lopetti toimintansa. Sillä hetkellä, kun Napoleon otti vallan, looshit avattiin joka paikassa.

  Ranskan vallankumoukselliset hallitsijat olivat kaikki illuminaatteja – eli selkeimmän tyypin vapaamuurareita – joiden perimmäisenä tavoitteena oli tuhota kaikki olemassa olevat uskonnot ja maalliset hallintomuodot, jotta voitaisiin perustaa ateistinen, sosiaalinen tasavalta, joka ulottuvat kaikkialle maailmaan ja kattavat koko ihmiskunnan. Vapaamuurarius toivottaa tervetulleeksi, kuten olemme nähneet, mahommedalaiset, intialaiset, kiinalaiset ja buddhalaiset, samoin kuin kristityt ja juutalaiset. Sen tarkoituksena on valloittaa kaikki keinona tuoda kaikki samalle ateismin ja kommunismin tasolle.”

  1. Jäbä oli jo kymmenvuotiaana kadettikoulun priimus. Myöhemmässä vaiheessa hän laittoi kansakoulujen maantiedon karttakirjat uusiksi. Tuhosi satoja pieniä ruhtinaskunta ja muodosti virtaviivaisia KANSALLISVALTIOITA niiden tilalle. Napo vapautti suomalaiset suorasta Ruotsin orjuudesta. Oikeastaan Napo on Suomen itsenäisyyden isä. Hänen syntymäpäivästään 15.8. pitäisi tehdä uusi liputuspäivä tai ainakin koulujen syyskauden aloituspäivä. Ei ollut mikään kääpiö, vaan sen ajan keskimittainen, 168 cm.

   1. Mitähän ihmettä sä selität. Ennen itsenäisyyttä Suomi oli osa Venäjän Keisarikuntaa joka tuli tiensä päähän Bolshevikki vallankumouksen jälkeen. Jonka puolestaan oli masinoinut ne samat tahot jotka tätä maailmaan nyt vievät vimmalla kohti NWO:ta.

    Mitä tulee Ruotsiin niin kannattaa kuunnella tämä, tietyt Ruotsalaiset suvut ovat olleet ohjaksissa koko ajan (Wallenbergit mm) ja päättäneet Suomen kohtalosta. Koskahan ihmiset alkavat tajuamaan että ”kansallisvaltiot” ovat pelkkiä petrimaljoja ja sosiaalisen muokkauksen testilaboratorioita. Globalisaatiota ajaville tahoille valtioiden rajoilla ei ole mitään merkitystä, heillä on vain yksi päämäärä, hallita koko maailmaa.

    https://www.youtube.com/watch?v=AskKXCIHF2s

  2. Valtioiden hallintorakenteiden lakkauttaminen on hyvä asia. Valtiot ovat kuin mafiaperheitä.

   Mitä tehdään niille sadoille miljoonille, jotka elävät byrokraattisella kyyläämisellä. Virka on, ja ajankulukseen keksivät ihmisille kaikenlaista kiusaa.

 7. https://youtu.be/dZIgaSAfd7g

  Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan osanneet yhtään mitään. Kaikki mitä he ovat saaneet on varastettu, ryöstetty ja kopioitu muilta. He ovat aina olleet täysin kyvyttömiä elämään omillaan, jonka takia he ovat aina joutuneet loisimaan muista ja muiden työstä.

  Kaikki amerikkalaisten ja brittien tankit on kopioitu ja varastettu saksalaisilta. Ohjukset ja raketit on kopioitu ja varastettu saksalaisilta jne.

  Heti kun amerikkalaiset ja brittiläiset loiset eivät pysty loisimaan muista, koko heidän yhteiskuntansa romahtavat välittömästi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*