2 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Selvästi Jenspa kysyy katseellaan kannatatko Natoon liittymistä?

    Ja ilmeisesti kaikki kannattavat koska juuri nyt Nato-tien torppaaminen maksaisi vain muutamia euroja ja siihen tarvitaan vain muutama rohkea.

    Eli hyvin harvojen tarvitsisi vaikkapa vain käydä lähikirjastossa laina-asioimassa – luonnollisesti sitoutuen tarvittaessa maksamaan kadonneet tai vahingoittuneet lainatut muutaman euron materiaalit. Lainattua monikäyttöistä paperimateriaalia voisi sitten vaikka jättää koirankakkaroskisten viereen muiden käytettäväksi. Erähenkinen natovastustaja voisi vaikka käyttää paperia pekonin paistamiseen ja käyttää loput lainamateriaalit nenäliinana tai WC-paperina. Erityisen ongelmallista olisi tietenkin jos natoliittymistä vastustavia kiellettyjä kuvia tai paperia esiintyisi minkä tahansa poliisin valvoman mielenosoituksen yhteydessä.

    Mutta onneksi kaikki suomalaiset ovat valtaapitävien omistamia lampaita ja näin ei tapahdu ja päästään kaikki mahdollisimman pian Natoon. Bäääää

  2. En tiedä mikä polven yli sukissa saa meikäläisen huomion. Dim-up sukat on ne seksikkäämmät, sen jälkeen kun on hame riisuttu. Mutta että ihan tavalliset polenyli-sukat… Ne kääntään ainakin minun katseen… Mikä lie alitajuntainen fetissi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*