Marco de Wit 24 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti julkaisi tämän kuvan vuonna 2018 eikä voinut kuvitellakaan, että se johtaisi KRP:n tutkimuksiin, KRP-kuulusteluun ja syytteeseen.

 

Syyttäjä Hannu Koistisen mukaan kuva kiihottaa kansanryhmää vastaan, koska alempiriviset ovat tummempia.

 

Asia on menossa hoviin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

67 thoughts on “Päivän kuva: Syyte

 1. Kryp­to­fir­mo­ja tyh­jen­ne­tään nyt urak­ka­tah­tiin.
  –    Cryp­to firm Ge­ne­sis to be­co­me la­test bank­rupt­cy as in­dust­ry con­ti­nu­es to col­lap­se
  –    https://archive.today/xRA4i

  On­gel­ma kryp­to­ra­has­sa on, et­tä sen omis­ta­jal­ta vaa­di­taan ym­mär­rys­tä kryp­to­ra­has­ta ja ai­ka iso si­joi­tus tie­to­ko­ne­ka­lus­toon
  –    tai sit­ten kryp­tot on an­net­ta­va ul­ko­puo­li­seen «säi­ly­tyk­seen»
  –   ja käy­tän­nös­sä kaik­ki säi­ly­tyk­set ovat ros­vo­jen ja ki­ris­tä­jien pro­xy’ja.

  Loh­du­tuk­se­na ra­han­sa me­net­tä­neil­le on,
  –    et­tä ra­ha me­nee «hy­vään tar­koi­tuk­seen», ku­ten il­mas­toon tai Uk­rai­naan,

  mut­ta kiel­tei­nen seik­ka on,
  –    et­tä siel­tä il­mas­tos­ta si­tä ra­haa ei enää ta­kai­sin saa.

   1. Kiina on päästökaupan pahin käyttäjä. Repii työntekijöiden selkänahasta rahat jotta voi päästellä rauhassa. Suomikin saisi päästellä ihan vapaasti eikä ugrilampailla, säästöt menee kuitenkin kaikki höpöön ja velkaa riittää. Metsää on, turha harvennushakata samasta kohdasta liikaa jättäen kitukasvuja. Turhaa tilalle taimitus kun kun riittää metsää kun ei kaajeta kaikkia samasta kohtaa. Puuta uuniin!
    Minä käytän puuta lämmitykseen enkä muuta.

  1. Helvetin luterilaiset nössöt. Kusetettuja ”toisen posken kääntäjiä” ja sionistien perseennuolijoita. Saavat kyllä mitä kaipaavat, eli lisää loputonta kärsimystä, masokismia, menetystä ja katumista, ja kuolevat pois vahvempien tieltä (enkä tarkoita väkivaltaa vaan ihan vain pulppuavaa elinvoimaa, energiaa, terveyttä ja elämisen halua).

   Oikea henkisyys, jumalaisuus ja moraali on teoissa, ei missään puhumisessa ja ajattelussa ja väkinäisessä, robottimaisessa uskon tunnustamisessa.

  1. Ei kun ne, jotka tuovat niitä tänne. Eli mitkä kaikki puolueet, joiden johtajat saavat ilmaista rahaa valtiolta. Riskitön bisnes. USA:ssa vankilat on yksityistetty, Suomessa masssmaahanmuutto. Mitkä kaikki puolueet saavat rahaa maahanmuutosta ja ketkä maksavat ja kärsivät åuoluemafian etuoikeuksista? Orpon eukko oli 2015 hyötymässä kun vyöry tapahtui Orpon ollessa sisäministerinä. Eikö ole mitään vaatimuksia ministeriksi pääsemiseksi?

   Mitä korkeammalla olet, sen enemmän saat varastaa yhteisestä verokassasta Samaa touhua kuin Venäjällä. Korruptio ja lahjonta rehottaa ja kansa maksaa. Systeemi sama Suomessa kuin Venäjällä, erona vain se että olevinaan perusarvot ovat eri. Huijausta kaikki. Suomalainen rehellisyys ja suoraselkäisyys, sama kuin uskoisi joulupukkiin. Ei niitä korruptiomaasss ole.

  2. Olisiko mahdollista että koronatyrannia, feminismin ja sateenkaaripelleilyn tyrkyttäminen, taloutemme tarkoituksellinen alasajo ja kaikki muut hulluudet joista olemme viime vuosina saaneet nauttia johtuisivat siitä että matut eivät ole saaneet lännen sivistyneitä maita niin suureen kaaokseen kuin niitä tänne väen vängällä tahtonut eliitti alun perin toivoi johtuen valkoisten passiivisesta, alistuvasta ja varsinkin suomalaisten kohdalla jopa itsetuhoisesta asenteesta?

   No joka tapauksessa matuista valittaminen, se tosiasia että he ovat täällä meidän elätettävänämme ovat sairaude OIRE eivät juurisyy, tuo juurisyy on bäättäjät jotka ovat matut päättäneet ottaa vastaan kun astetta isommat herrat ulkomailla ovat käskeneet niin tehdä.

   1. ”Päättäjät” eivät päätä, vaan pankkiirit ja suuryritykset päättävät. Kansanedustaja tai ministeri ei ole mitään. Ne ovat korvattavissa jokainen.

    1. Tavallaan oikein, mutta kyllä jokaikinen Merkel, von der Leyen, Marin, Niinistö jne. kuuluvat vastuuseen teoistaan. He tämän kaiken ovat toimittaneet, ei pelkästään Soros tai Schwab. Vastuuseen, ja mieluiten laillisesti sotaoikeuden mukaan tai sellaisen maan oikeusjärjestelmässä, jossa kuolemantuomio on voimassa.

     1. Islam on ratkaisu maanpetokseen ja muihin pervoiluihin. Anteeksi ei anneta. Toista tilaisuutta ei tule rötösherralle.

    2. Presidenttikin lammasmaissa on pelkkä käsinukke, varsinkin jos tuleva sellainen on Ransupekka, kätenä Antonio.

    3. Presidenttikin lammasmaissa on pelkkä käsinukke, varsinkin jos tuleva sellainen on Ransupekka, kätenä Antonio.
     .

  1. Tämä pienydinvoimalahomma on vihreää vouhotusta. Jos monikansallinen projekti Olkiluoto 3 ei onnistu, kuinka pienet aivot pitää olla kun luulee että pienydinvoimalat onnistuvat?;Siitä tulisi kunnallisen verorahan musta aukko. Sekö on tarkoitus? Kuntatasolla korruptio on normaalikäytäntö. Miten käy kun ulkomaiset ydinvoimayhtiöt tulevat rahastamaan kuntia ydinvoimahqnkkeilla. Pienydinvoimalat ovat puhdasta idiotismia, ei niitä ole missään, ja keisarin uudet vaatteet-touhua. Entä uraani, ei sitä ole ja joutuu polttamaan ydinjätettä, jota yritetään tehdä OL3:ssa eikä onnistu. ”Aikuiset” lapsi-ihmiset kehtaavat voihottaa olemattoman takia. Järki hoi, älä jätä.

  2. Nyt kotikunnassasi! Teleyhtiön huikea huippunopea 5G-miniydinreaktori oman talosi katolle. Vain 500 eur/kk, joka on paljon edullisempi kuin tuleva sähkönhinta… tai siis, ei sähköä anneta enää muille kun niille jotka suostuvat asennukseen. [huom! hinta voi muuttua suhdanteiden mukaan].

   Sisältää varastotilan yhdysvaltojen/naton/mossadin asekätkölle.

   1. Rahastusoperaatioita nuo pienydinvoimalat. Se on olemassa vain pankkiirien mielikuvituksessa. Ensin päästökauppa, sitten pienydinvoimalat. Ateistien anekauppaa.

    Missä on ”ilmastouskovaisten uskonpuhdistaja”, joka tekee lopun sairaasta ilmastohössötyksestä?

 2. Kan­nat­taa­ko mi­tään tur­va­so­vel­lus­ta ot­taa mis­tään «14 va­koi­le­van sil­män maas­ta».
  –    Four­teen Ey­es Count­ries: How do­es this af­fect your pri­va­cy and se­cu­ri­ty?
  –    https://archive.is/Zcd1o

  Fi­ve Ey­es Count­ries:
  –    USA, UK, Ca­na­da, Aust­ra­lia, and New Ze­aland.
  Fi­ve Ey­es Plus Count­ries:
  –    Fran­ce, Ger­ma­ny, and Ja­pan.
  Six Ey­es Count­ries:
  –    Fran­ce, Is­ra­el, Sin­ga­po­re, South Ko­rea, and Ja­pan.
  Ni­ne Ey­es Count­ries:
  –    Den­mark, Fran­ce, the Net­her­lands, and Nor­way.
  Four­teen Ey­es Count­ries:
  –    Ger­ma­ny, Bel­gium, Ita­ly, Spain, and Swe­den.

 3. Kun Eng­lan­ti­lai­set fir­mat tyh­jen­tä­vät Zam­bi­aa, se on Kii­nan vi­ka.
  –    Debt-Trap 2.0: Bri­tish Com­pa­nies Loot Zam­bia, The U.S. Bla­mes Chi­na!
  –    https://archive.is/FWZVY

  Ky­se on län­nen «Kii­nan vel­ka­louk­ku» -nar­ra­tii­vis­ta.
  –    IMF ja muut län­nen jär­jes­töt kiel­tä­vät «avun» ke­hi­tys­mail­ta, jos ne ei­vät lo­pe­ta Kii­nan ra­hoit­ta­mia inf­rast­ruk­tuu­ri­hank­keis­ta.
  –    Ti­lal­le tar­jo­taan tie­ten­kin län­nen ra­hoit­ta­mia «kul­ta­kai­vos»-hank­kei­ta ja uu­sia Rolls-Roy­ce­ja pre­si­den­til­le.

  Or­juus ja siir­to­mai­den omis­ta­mi­nen ei ole lop­pu­nut, se on vain muut­ta­nut muo­to­aan.

 4. Rys­sän rol­li es­tää Ruot­sin nаtо-ha­ke­muk­sen
  –    Mark­ku Sii­ra: Turk­ki ja Ruot­si nаtо-na­pit vas­tak­kain
  –    https://archive.is/qY8dR

  Ruot­sin hal­li­tuk­sen ni­me­no­mai­sel­la lu­val­la Pa­lu­dan polt­ti Ko­raa­nin Tur­kin lä­he­tys­tön edes­sä.
  –    Tä­tä ta­pah­tu­maa Ruot­si tu­lee käyt­tä­mään te­ko­syy­nä nаtо-ha­ke­muk­sen ve­tä­mi­sek­si pois.

  Kol­me­ri­vi­nen näy­tel­mä: Suo­mi ja Ruot­si al­le­kir­joit­ta­mas­sa nаtо-so­pi­mus­ta.
  Ruot­si: Al­le­kir­joi­ta si­nä, Suo­mi, en­sin niin mi­nä si­don sil­lä vä­lin ken­gän­nau­hat.
  Suo­mi: All Right!
  Ruot­si: [Pois­tuu hil­jaa ta­ka­va­sem­mal­le sil­lä vä­lin, kun Suo­mi al­le­kir­joit­taa jä­se­nyys­so­pi­muk­sen.]

  On­nis­tuu­ko Ruot­si jäl­leen usut­ta­maan pus­ku­ri­val­ti­on­sa Suo­men so­taan Ve­nä­jää vas­taan?
  –    So­dan ai­ka­na voi­daan sit­ten har­joit­taa vä­hän suo­ma­lais­ten «ge­no­sii­diä» ja syyt­tää sii­tä Ve­nä­jää.
  –    Suo­ma­lai­sia kun nyt on muu­ten­kin lii­kaa.

  1. Jos Venäjä ottaa alueita Suomelta, Suomella on oikeus ottaa itselleen Pohjois-Ruotsi. Muslimit ovat jo sodassa Ruotsissa, niin ei Ruotsi kestä kahden rintaman sotaa.

   1. Varsinkin pohjois-Ruotsi on suomalaisten maa ja suomalaisilla on oikeus muuttaa sinne takaisin koska tahansa perustamaan oma etnovaltio.

    1. Maa on vaipumassa apatiaan. Pehmeät arvot kukoistavat. Isät lässytävät lapsilleen ja vauvahierontaa annetaan. Suomalainen kulkee harmaana nahjuksena, kuin sulkasatoinen varis: niska kyyryssä, rähmäsilmäisenä ja tympeänä. Yleisin sana on ”vituttaa”. Mistään ei innostuta. Mikään ei säväytä. Mikä avuksi? Eiköhän olisi pikku sodan paikka – Ruotsin kanssa.

     Aluevaatimuksia esitetään. Jällivaaran kaivokset, kuten oikeastaan koko Pohjois-Ruotsi Ragnar Lassinanttia myöden on perinteisesti kuulunut Suomelle, jolta Ruotsi on sen petollisesti ryövännyt. Näin annetaan ymmärtää kautta rantain. Lisäksi huomautellaan pisteliäästi Ruotsin käyttäytymisestä aikoinaan Ahvenanmaan kysymyksessä. Vanhat kaunat kannattaa aina nostaa esiin.

     1. Vaihteeksi Ruotsin suuntaan aluevaatimuksia, kun natottajat pelkäävät Venäjää, ja jopa jotkut himoitsevat Karjalaa takaisin. Kukaan ei vain kykene selittämään järjellisesti miksi. Eihän mitään järkeä ole rajoja siirrellä, mutta jos natottajat nyt alkavat tajuta Karjala takaisin -vaateen järjettömyyttä, kun yhtä tyhmä ajatus esitetään Ruotsin suuntaan.

     2. Unohdit vielä Pekka Päivärinnan kohtelun yleisurheilumaaotteluissa 1970- luvulla sekä Paavo Nurmen diskauksen ennen 1932 kesäolympialaisia. Jumal….e sentään! Vieläkin itkettää…

     3. Ja miten suomen pullamössöpaskaa syövät vainoharhaiset vanhukset, molottavat killisilmäiset vanhalta lihakeitolta ja kalanperkeiltä haisevat landepaukut, iho tulehduksesta punaisena hehkuvat läskipäiset koulukiusaaja-skinheadit ja militaristiharrastelijat, tyhjyyteen tuijottavat rutikuivat insinöörit ja masennuslääkkeiden varassa elävät selkärangattomat urbaanit narkkarit saadaan ryhtymään mihinkään yhteiseen projektiin?

      Puhumattakaan näistä, no, Suomen ”naisista” joista 90%:lla on yksi tai useampi B-ryhmän persoonallisuushäiriö (antisosiaalinen, narsistinen, huomiohakuinen, tai kaikkein yleisin mutta Suomen kielellä aivan liian kiltisti ja harhaanjohtavasti nimetty ”epävakaa” (borderline) persoonallisuushäiriö, joka on suoraan saatanasta, käytännössä parantumaton, ja voi tuhota kokonaisia sukuja ja sukupolvia yhden ihmisen toimesta).

     4. Poromiehet eivät tule toimeen eri maan lappilaisten kanssa, ei Suomen, Ruotsin Venäjän eikä Norjan. Saamelaiset alkuperäiskansana saavat omistaa eli kaikki maan nimet pois ja Saame valtion nimeksi.

  2. Toivottavasti Suomenkin hallinnon haaveille liittyä Natoon pannaan nyt stoppi ja sehän tapahtuu aktivismia harjoittamalla Turkin suurlähetystön edessä.

 5. Onhan se nyt objektiivinen tosiasia, että ruotsalaisten naisten keskimääräinen ihonväri on merkittävästi tummentunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana.
  –   Aivan silmin nähden: katsotpa minne vain.

  Tämän tapauksen käsittelyssä kannattaa kysyä:
  –   Miksi juuri nyt?
  –   Miksi juuri eduskuntavaalien edellä tuodaan julkisuuteen tapaus, joka on ikään kuin varoitus kaikille ehdokkaille, että pitäisivät suun supussa.
  –   Lopputuloksella ei ole merkitystä, kunhan se vain menee yli vaalien.
  –   Onko valtiokoneiston nimenomaisena tarkoituksena vaikuttaa vaalien lopputulokseen.

  Eikö käsittelyä voisi kiirehtää sillä perusteella, että on vaalit tulossa ja tuhannet ehdokkaat ja tukiryhmät odottavat valtion virallista kantaa siitä, mitä mieltä valtiollisista asioista pitää olla.

  1. Niinpä. Ehdokkaan tärkein vaatimus on uskollisuus valtiolle ja korruptiokoneistolle. Muita ei päästetä ehdokkaaksi missään puolueessa. Sama kuin islimistisissa maissa uskollisuus yhteiselle uskonnolle. Teatteria ja sirkusta

  1. Re:
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ec379d11-9c30-47d2-aa22-08ea8db568f4

   Ei­pä ju­ris­ti ol­lut liit­ty­nyt Ju­ris­ti­Ma­fi­aan, niin ei hä­nel­lä ol­lut myös­kään suo­je­li­joi­ta.

   Län­si­mai­sen oi­keus­jär­jes­tyk­sen mu­kaan maan pre­si­dent­ti on ju­ris­ti­ma­fi­an it­se­oi­keu­tet­tu suo­je­li­ja ja klaa­ni­pääl­lik­kö.
   –    Suo­mes­sa nii­nis­tö, usa:ssa bi­den.

   Toi­saal­ta kyl­lä, muu­ta­ma kymp­pi­ton­ni ei rii­tä, et­tä nii­nis­tö soit­tai­si tuo­ma­ril­le ja kor­jai­si ta­pah­tu­mas­sa ole­van «vää­ryy­den».
   –    Kor­ke­an ta­son suo­je­luun on va­raa vain Isoil­la­Po­jil­la.

 6. SIIS….SAMAAN AIKAAN KUIN YL€-$AASTAN OMISSA ”TOIMINTAOHJEISSA” LUKEE MULTIKULTTUURI AGENDAN PAKKOSYÖTTÄMISESTÄ KANSALLE..

  TUOMALLA LISÄÄ MUT””””NAAMOJA EETTERIIN..

  JA SITTEN KUN JOKU MUU SITÄ TEKEE KUTEN LL…TULEE SYYTE

 7. Hannu Kustinen on viisas mies.
  Sehän se hunnun tarkoitus on,
  jotta he olisivat vähemmän kiihottavia,
  VASTAANKIIHOTTAVIA!

 8. Kuvassa olevat ************* ovat todennäköisesti hyvin sisäsiittoisia ja tämän takia erittäin rumia.

  Onko kukaan koskaan nähnyt seksikästä ja kaunista kurdinaista? Yleensä ne ovat rumia ja karvaisia hirviöitä!

 9. Ai niin! Kuka on tämän ”rikoksen” uhri? Ettei vaan uhri ole itse isis-Koistinen, jolla on mennyt tosiasiat taas kerran pahasti tunteisiin?!!

  Olisiko isis-Koistisen aika muuttaa omiensa joukkoon vaikkapa Pakistaniin!

  1. Pitäisikö ne jiedä Siperiaan uudelleen koulutettavaksi? Eihän tuo vihermarxilainen yo-koulutus tuota muuta kuin aivovammaisia.

   1. Monien suomalaisten valkoisten huorien käytös on geneettinen erityispiirre, ei opittua. Ovat jo syntymästä asti pilalla. Ulkomailla sekä miehet, että naiset ihmettelevät ja kysyvät, että miksi teidän naiset ovat niin rumia, sekä vihaavat poikia ja miehiä.

 10. https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5674017

  Jatkumoa Laittoman Lehden väkivaltaiselle yllyttämiselle, jolloin Laittoman Lehden lukijoistakin kuoriutui 2 jutun jälkeen hetkessä äärisuvakkeja. Rothchildit, Wahlroos, Niinistöt ja muut kiittävät Laitonta Lehteä hyvästä työstä. Raukkamaisia ja pelkurimaisia suomalaisia et saa koskaan oikeita herroja ja poliiseja vastaan, mutta vartijoita ja muita edes jonkin verran omaa kansaa suojelevia ihmisiä vastaan heidät on helppo yllyttää, myös sen takia, että suomalaisilla on aina ollut suuri suu, mutta pienet teot ja tarve näyttää jotain.

  1. Mikäs kahina se oli 1918 ja 1939-1945. Liiankin herkästi turvautuvat väkivaltaan, kun eivät osaa puhua.

 11. Marco, sinä unohdit ylemmän kuvan taustalta palavat autot ja alemman kuvan takaa puut & luonnon. Tässä kuvassa alemmat henkilöt eivät kuitenkaan ole silhuetteja, josta pisteet sinne! Tämä toivottavasti pienentää tuomiota.

 12. Jos rikoksen uhri on epäonnistunut Ruotsin valtio tai kuvassa olevat rumat muslimit, niin silloin heidän olisi pitänyt tehdä se rikosilmoitus!

  Nyt uhrina esiintyy isis-Koistinen, joka ei voi islam-taustansa takia voi olla pätevä toimimaan syyttäjänä Suomessa!

  Onko tässä nyt tilanne, että herkän mielensä loukannut isis-Koistinen toimii uhrina ja syyttäjänä?!! Kuinka nerokasta!

 13. Monikulttuurisuus tuhoaa nuorten naisten itsetunnon ja saa tuntemaan itsensä vähäpätöiseksi monikulttuurisuuden rinnalla. Ehkäpä feminismi on epäonnistunut yritys pelastaa jotakin mitä ei voida enää pelastaa.

  1. Mitä sekoilet? Valkoisten huorien itsetunto on aivan huipussaan ja he näkevät älykkäät neekeri -ja älykkäät arabimiehet kuninkaina, joiden lapsia valkoiset huorat haluavat synnyttää. He näkevät valkoiset miehet mitättöminä ja arvottomina lypsylehminään ja pelkkinä pankkitileinä.

 14. Minä ainakin kiihotun ruotsalais-pimuista. Miksei kukaan tällaisessa vastakkainasettelussa puolusta sorrettuja ruotsalaisia?

  1. Puolusta sinä heitä. Ruotsalaispimuja vitut kiinnostaa sinun puolustamisesi, vaan sylkevät päällesi ja halveksivat sinua, kuten myös suomalaiset huorat tekevät. He eivät ole oman kansansa miesten ja rodun puolella, vaan haluavat synnyttää matulapsia.

 15. Pelkästään tuota Kuvaa katsomalla..Näkee Ketkä EIVÄT kuulu KYLMÄÄN ja PIMEÄÄN Pohjolaan…

  ON PELKÄSTÄÄN KYSE…TERVEYDESTÄ..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*