Marco de Wit 24 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Johtaessaan persuja Timo Soini käänsi hallituskiimassa pari kertaa takkinsa. Tosin se ei ole MITÄÄN verrattuna Halla-ahon ja Purran takinkääntösarjaan. Halla-aho on mennyt niin pitkälle, että kannattaa nykyään jopa vihreää siirtymää.

 

Blokkivideo: Ketä äänestää?

 

 

Soinissa on ainakin se hyvä puoli, että yhdessä asiassa hän ei ole koskaan kääntänyt takkiaan: Perhearvojen puolustamisessa.

 

Soini yritti loppuun asti taistella homotusta, transutusta ja liukuhihna-aborttia vastaan, mutta hävisi Halla-ahon liittoutuessa arvoliberaalien kanssa. Niinpä persut on nykyään täysin mädätetty. Kaiken huippuna, että persujen varapuheenjohtajana on nykyään housuihinsa julkisesti ulostanut mustan neekerimiehen kanssa suhteessa oleva homo.

 

Alla olevassa videossa Soini hyvin toteaa feministille, että sukupuolia on vain kaksi.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Timo Soini vs. transuilijat

 1. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Toisivat mykkiä keskustelemaan. Miki Sileoni ja Tuukka Kuru olisivat kova pari siihen.

  1. Tuukka on ammattilainen, Sinimustien guru. Ei jäis toiseksi, jättäisi vain mutisemaan sanomansa jälkeen huutajainisijät koska turha idiooteille on sanoa montaa kertaa, siinä Soinikin on huono.

 2. Timo Soini-videolla on myös hyvin mielenkiintoista kuinka suvakkinainen valehtelee silmät päästään ja toteaa ”Höpö höpö. On oikeus. Lässyn lässyn. Vapaus… lässyn lässyn. Ei valtio voi…”. Suvakit tekevät tätä kuitenkin täysin tietoisesti ja suunnitelmallisesti. He ovat vain niin röyhkeitä, että toteavat, että Höpö höpö, tämä on vain pikkujuttu. Kai sinä tätä kuitenkin kannatat. Eihän tämä ole mikään iso asia. Ei valtio ala…

 3. Jänishampainen suvakkinarttu kävi kunnon kierroksilla! Samainen suvakkinarttu on aiemmin paljastunut koronapiikkifanaatikoksi ja paatuneeksi bidenistiksi.

  Suvakkien ongelma on se, että he fanittavat kaikkea outoa ja vaarallista esim. apinaruttoa!

  Vain suljetut eheytyskeskukset ja ankarat hoidot voivat pelastaa suvakit. Tietenkin pahimmat tapaukset, kuten videossa raivonnut suvakkinarttu pysyvät häkissä loppuelämän!

  1. Kettutyttö se on. Eikä sattumalta ole mukana kaksi arkkityyppistä pulskaa valkoista keski-ikäistä miestä. SUVAKKIfemakot ivailevat keskenään noille toksisille maskuliineille. Kotona niillä on oma matulemmikki kultaisessa häkissä.

 4. Se oli silloin se. Opus Dein jäsenenä, eli siis Vatikaanin alaisena, Soini ei enää voisi päästellä suustaan mitä sattuu, poliittinen ilmapiiri on muuttunut radikaalisti viime vuosina näissä asioissa. Nykyinen Jesuiittapaavi on ottanut sen linjan että transukupuoliset ja muut sukupuoli-identiteettinsä kadottaneet ovat kaikki Jumalan lapsia ja heillä on paikkansa seurakunnissa vrt. ennen, jolloin heidät tuomittiin suunnilleen kadotukseen. Sama pridetys on menossa meidänkin kirkossa ja johtuu juuri siitä että meidän kirkko on Vatikaanin alainen organisaatio ja linjavedot tulevat sieltä. Kirkon johto on kyllästetty vapaamuurareilla.

  Tämä muuten on loistava esimerkki siitä miten ”jumalan sanaa” tulkitaan ja muutellaan poliittisista syistä. Tämä nyt vaan muistutukseksi kaikille raamattu-uskovaisille jotka edelleen uskovat että Raamattua ei ole editoitu vuosisatojen aikana. Mikä kohta on muutettu ja miksi ja koska ja kenen toimesta? Nobody knows.

  Luomiskertomuksen kohta ”jumala loi miehen ja naisen” on lentänyt romukoppaan. Siellähän pitäisi lukea jumala loi ”erilaisia henkilöolettamia” :) Eiköhän tämä korjata jossain vaiheessa, pari sukupolvea kun mennään niin kukaan muistakaan että sukupuolia on joskus ollut tasan kaksi.

  1. ”Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. omaksi kuvakseen hän heidät loi” Eli Raamatun mukaan ihmisessä samoin kuin Jumalassa on kaikki sukupuolet? Mitä ihmettä?

   1. Hyvä pointti muuten. Jumala onkin näköjään androgyyni aivan kuten Babhomet.
    Tämähän suorastaan sataa satanistien ja LGBTQ hihhuleiden laariin.

 5. Soini on possu, mutta jossain on oikeassa hänkin. Tiedä sitten on tosiaan niin, että tuo akka on noin vajaa vai onko kyseessä teevee näytelmää lammaskansaa varten…

 6. Suomi on Sodan partaalla ja TÄRKEIN asia on puida TRANSLKIA ja sen ”nytkähmistä”! Kun naiset saavat päättää siitä, mikä on TÄRKE(EINTÄ)ÄÄ. Yhtä hyvin aika MIEHET voisivat istua pikku-tyttöjen leikki TEEKUTSUILLA ja hörppiä TYHJÄÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*