7 thoughts on “Demarisarjakuva

 1. Energiakriisi on Lipposen kaasuputken syytä. Venäjän syytä että rahtarit työttömiä, kuten oli idän rajalla puolet työajasta notkuenkin ja venut ei enää toisaalta tule vaarantamaan liikennettä. Katujengit on SDP:n rahastuksen osasyy maahanmuuttajien pitopalvelupaikoista, joista kyllä velkaantuu kuten SDP:n SPR yhteyksistä. SDP oli sopinut Ruotsin sosiaalidemokraattien kanssa, että mamuja saa laittaa tulemaan Haaparannasta Tornioon siltaa pitkin.
  RKP oli valmistellut Punaisen ristin vastaanottamaan. Rinne oli SDP:n johtajana. SDP:n Marin lupasi ennen vaaleja että eläkeputken poistamiseen ei kosketa. Vappusatanenkin eli SDP rikkoi lupaukset törkeästi.
  Vasemmistoliitto ei aja kuin suurpääoman etuja. Ei löydy tavikselle etujensa ajajaa kuin perussuomalaisista, jotka tekevät kaikkensa Suomen ja suomalaisten eteen. Ammattiyhdistys liikkeistä tuli myös se idea, että jos parkkeeraat auton työnantajasi parkkipaikalle, niin siitä pitäisi alkaa maksamaan veroa. Jos ollaan sitä mieltä, että tänne pitäisi rahdata miljoona halpatyöläistä, niin ei taatusti olla ajamassa suomalaisten etuja. Halpatyövoiman kautta halutaan palkat laskea. Onko ajateltu, mitä siitä seuraa? Ihmiset totaalisissa ongelmissa lainojensa ja maksujensa kanssa. Asunnot menevät pankeille. Tämä Marinin ajama elvytyspaketti se vasta ”hyvä kauppa” oli. On vasemmistolta unohtunut se, että pitäisi pientä ihmistä auttaa. Ilmastohuijaus vielä kaiken päälle. Ilmaston muutosta EI mitata kymmenen vuoden aikajaksoilla, vaan puhutaan paljon paljon pidemmistä ajanjaksoista. Siitä ei enää puhuta, koska joudutaan toteamaan, ettei ilmasto ole lämmennyt asteen kymmenystäkään pidemmällä aikavälillä. Nykylämpeneminen johtuu auringon vaikutuksista ja nyt alkaa viilenemään. Tällä maailmanlaajuisella huijauksella on tietyille piireille saatu valtavat rahat. Autokanta uudistuu sähköisiin jne jne. Ay-liike hallituksen talutusnuorassa vuokratuloista, ettei vaan tarvitse maksaa niistä veroja. Puhutaan juuri niin kuin sanellaan. Turha valehdella, että vasemmisto enää pätkääkään välittää tavan ihmisestä, paitsi siitä, että hän asuu meillä vuokralla. Vasemmisto on unohtanut tavan ihmisen ja vaihtanut sen rahaan! Äänestän yhtään enempiä miettimättä perussuomalaisia.

  1. CIA rahoittaa persuja. Miksi sinä niitä äänestät? KGB rahoitti vanhempaa nyt jo väistynyttä poliitikkopolvea. Alle viisikymppisiä rahoittaa CIA.

   Tiedättekö muuten, että Sauli Niinistö sai presidentinkampanjoihinsa välikäsien kautta Putinin rahaa. Se rotta on muuten käynyt useita kertoja Ukrainassa, mutta ei kertaakaan Venäjällä.

   Pitää tajuta, että Ukrainan tiedustelupalvelut ovat osallistuneet Suomen puolueiden sotilaiden ja poliitikkojen tukemiseen ja useita vuosia. Se selittää kovan Ukraina-kiiman. Kuten tiedämme, poliitikot ovat ostettavia idiootteja.

 2. Demarit (ja muut viherkommunistit) kiivaina maahanmuuton kannattajina väittävät että kaikki matut ovat kunnon ihmisiä jotka ovat tulleet tänne tekemään töitä eivätkä ole tulleet tänne tarkotuksellisesti lorvimaan tukien varassa.
  Mohammed Musah niminen Ghanalainen tekee niska limassa töitä Wolt-ruokalähettinä tienaten yli 5500€ kuussa.
  Hänet karkotetaan maasta ”epäilyttävien suurien tulojen” takia.
  Ei voi kuin ymmärtää.

  1. Demarit vihaavat niitä, jotka eivät elä yhteiskunnan rahoilla, toisin kuin loispuoluelaiset demarivirkamiehet.

  2. Eikä saanut tuoda lastaan Suomeen, vaikka toimeentulo olisi turvattu. Demarien mielestä on tavoiteltavaa, että ihmiset ovat taloudellisesti riippuvaisia sosiaalisista tulonsiirroista, aiemmin köyhäinavusta. Omillaan pärjäävä on vaarallinen pikkuporvari.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*