Marco de Wit 25 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on haaveillut suuresta vaaliliitosta, johon ottaisi osaa useita puolueita. Eli myös Jaana Kavoniuksen Totuuspuolue varsinkin, kun se uskaltaa puhua suoraan myös koronatyranniasta.

 

Nykyinen vääryyslaitos ei tietysti tee mitään, mutta toisaalta suuri talouslama on tulossa ja sen aikana valta voi vaihtua. Tällöin olisi mahdollista perustaa totuuskomissio sekä pistää kaikki koronatyrannit täyteen vastuuteen.

 

 

 

ROKOTEMURHIEN JA SOTARIKOSTEN ANATOMIA

 

KKO:N RATKAISUN KKO 1995:53 MERKITYS

Olen julkistanut liitetiedostona olevan juridisen korvauksenhakuohjeen koko väestölle. Jokaiselle ”koronarokotteesta” rokotehaitan saaneille ja omaisensa rokotekokeilussa menettäneelle, suluista kärsineelle yritykselle ja rokottamattomalle syntyy kaikista em. rikoksista täysimääräinen korvausoikeus. Olen tiedotteella kehottanut koko väestöä hakemaan korvauksia valtiolta ja jokaiselta historian pahimpaan joukkotuhontaan ja rokotepetokseen osallistuneelta perusteilla, jotka löytyvät tämän viestini liitetiedostosta 2. [Lisätietoja Kavoniuksen FB-sivuilta.]

 

Ratkaisun KKO 1995:53 ratkaisussa vahvistetaan ja tällä rikosnäytöllä syntyvät korvausvastuut ja korvausoikeudet:

1. Ankara vastuu, jonka KKO on vahvistanut ratkaisussa KKO 1995:53 (ratkaisu löytyy netistä www.finlex.fi ja selostan sen merkityksen tiedotteessa)

2. Tuottamusvastuu (ratkaisussa KKO 1995:53 todetaan, että uhrin todistustaakka on rokotteiden osalta alempi)

3. Rikosperuste 27.-29.12.2021, 19.1.2022, 31.12.2022, 18.1-21.1.2023 rikosilmoitusteni todisteilla ja juridiikalla

 

RIKOSLAISSA SÄÄDETYT RANGAISTUKSET JOUKKOTUHONNASTA, SOTARIKOKSISTA, VALTIO- JA MAANPETOKSISTA

Kaikki edellä selvitetty on heidän rikollisuuttaan, josta heidän kuuluu joutua valtakunnanoikeuteen, Suomessa tuomituksi elinkautiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja kansainvälisessä rikostuomioistuimessa tuomituksi jokainen kuolemanrangaistukseen samalla tavalla, jolla natsit teloitettiin: hirttämällä.

Lohja 21.1.2023
Jaana Kavonius
Lakimies, OTK (eläkkeellä)
Totuuspuolueen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja
Oikeusturvakeskus ry:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja

TOTUUS ON TIMANTTIA!
Te tarvitsette minua ja rohkeuttani. Minä tarvitsen teitä kaikkia suomalaisia kansannousun tekemiseen, koska virkamafia ja WEF saavat rangaistuksensa ja te suomalaiset saatte korvauksenne vain syrjäyttämällä rikollisen valtiojohdon ja ajamalla EU- ja WEF-mafia ulos maastamme.
Toimi!
1) Käy painamassa kannatusilmoitus Totuuspuolueelle www.totuuspuolue.net
2) Jakakaa kukin vähintään 20 kaverilleni kehotus käydä painamassa kannatusilmoitus Totuuspuolueelle samalla sivulla www.totuuspuolue.net
3) Tule mukaan tekemään kansannousua.
4) Sytytä valot Suomeen. Ohje miekkariin on alla. Ilmoittaudu sähköpostilla [email protected]

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Jaana Kavonius: Korvauksenhakuohje koronatyranniasta kärsineille

 1. Oho !! Onkohan porukka oppinut jotain? Enää ei kinuta ihmisiä Hesinkiin vaan nyt riittää oman kylän aukiotkin… No, tästä se voi sitten lähteä. Ja vielä kun saisi ennalta printattavia kylttejä tai ainakin sloganeita, ettei kaikissa lukisi ”sytytä valot”.

 2. Kavonius on sinnikäs mutta onko tuon fyysisesti sairaan pienen ihmisen energia nyt suunnattu oikeisiin asioihin? Jaana on juristi ja hänellä näyttäisi olevan lähes lapsenusko (=aivopesty) siihen että lakeja tässä maassa noudatettaisiin. Sehän nyt on nähty vuosikymmenet että lakeja ei noudateta, perustuslakikin on pala vessapaperia, siihen vedotaan vain silloin jos se sopii agendaan.

  Kavonius on tapellut poliisin ja oikeuslaitoksen kanssa vuosikaudet ja saanut todeta lukemattomat kerrat että poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä oikeuslaitos tuomitse. Mikä on se mekanismi jonka Kavonius uskoo ykskaks muuttuvan jotta tämä mätä oikeuslaitos alkaisi ykskaks jotenkin mystisesti toimimaan? Väkisin tulee mieleen Einsteinin määritelmä hulluudelle: tehdä sama asia uudelleen ja uudelleen ja odottaa erilaista lopputulosta. Sama koskee äänestämistä.

  Valtakunnanoikeudesta puhuminen on yhtä tyhjän kanssa. Syytteen nostamisesta valtakunnanoikeudessa huolehtii eduskunnan perustuslakivaliokunta. Tämä ottaa asian käsiteltäväksi

  – (hyväveli) oikeuskanslerin tai eduskunnan oikeusasiamiehen tekemästä ilmoituksesta,
  – vähintään kymmenen kansanedustajan tekemän muistutuksen vuoksi tai
  – eduskunnan muun valiokunnan esittämän tutkintapyynnön perusteella.

  Ei tule tapahtumaan. Ja jos leikisti päästäisiin niin pitkälle että syyte nostettaisiin, Valtakunnanoikeuden tuomarit ovat kaikki etukäteen tarkkaan valittuja hyvävelikerholaisia, tekevät juuri sitä samaa mitä tuomarit tekevät nytkin eli eivät mitään. Täysin korruptoitunut järjestelmä.

  Mihin Kansainväliseen rikostuomioistuimeen Kavonius mahtaa viitata? Sinnekään ei ole mitään asiaa jos ensin oman maan kaikkia oikeusasteita ei ole käyty läpi. Eiköhän nämä megakriminaalit ole miettineet strategiansa ennakkoon ja tukkineet kaikki tiet jotta mitään rikosvastuuta ei ole eikä tule.

  Kertokaa vielä millä ihmeen mekanismilla muutaman ihmisen seisominen ei-virka-aikana jossain talon edessä pistää rattaat jotenkin mystisesti pyörimään? Käsittämätön logiikka.

  Ihmisille ei mene näköjään ikinä-koskaan jakeluun että tätä mätää systeemiä ei muuteta mädän systeemin ehdoilla. Ainoa tapa on kansalaistottemattomuus, sellaisten lakien ja suositusten noudattamattajättäminen jotka sotivat oikeustajua vastaan. Ongelma on siellä peilissä: missä on ihmisten selkäranka, rohkeus ja moraali? KAIKKI lähtee yksilöstä itsestään, pelastaja ei tule mistään ulkoapäin.

  On kolmenlaista porukkaa:

  1. Täysin aivopesty joukkio joka ei kyseenalaista mitään ja tekevät juuri kuten käsketään
  2. Porukka joka tajuaa että joku mättää ja tiettyjen asioiden tekeminen nyppii (esim. maskien pito tai piikillä käynti), mutta tekevät silti koska seuraamukset pelottaa, tai tehdään asioita mukavuudenhalusta (rokotus jotta pääsee etelänlomalle tai baariin).
  3. Se porukka joka tajuaa että tämä systeemi on umpimätä eivätkä suostu noudattamaan sekopäisiä käskyjä tai lakeja SEURAAMUKSISTA HUOLIMATTA

  Status Quota pitää yllä 2 ensimmäistä joukkiota joita on valtaosa. Muutoksen mahdollistajia ovat vain ryhmään 3 kuuluvat eikä heitä valitettavasti ole kovinkaan paljoa. En laske tähän ryhmään mitään Nesara-Gesara-Trump-Qanon hihhulijengiä jotka oikeasti kuvittelevat olevansa osa muutosta mutta samaan aikaan odottavat pelastajaa jostain valkohattu-trump-yksisarvisosastolta. Enkä laske tähän porukaan mitään pienpuoluejengiäkään jotka kuvittevat muuttavansa systeemin parin kansanedustajan avulla (ei tule tapahtumaan tätäkään tosin).

  Kavoniukselle vinkki: Jos hän edelleen jaksaa tapella niin alkaisi edes purkamaan vyyhtiä juurisyystä: Miksei Jaana vaadi viranomaisilta todisteita SARS-CoV-2 viruksen olemassaolosta? Jos ja KUN tätä eivät pysty tekemään niin KAIKKI toimet ovat silloin valetta, ei tarvitse joka taistelua taistella erikseen.

  Mitä tulee rokotehaittoja saaneiden korvauksiin: Mikäli syy-yhteys ei ole ilmiselvä (oireet tulevat välittömästi, tai potilas kuolee) siirtyy todistustaakka rokotehaitan saaneen niskaan. Milläs todistat? Et niin millään. Voimia tähän taistoon, monet narkolepsian sikapiikeistä saaneet eivät vieläkään ole saaneet korvauksia, oireet tulivat ”liian myöhään”.

  1. Jaana on samanlainen kuin vaikkapa vapaamuurari Aki Nummelin. Rikollisilta (valtiolta) täytyy pyytää oikeudellista apua.

  2. ”Miksei Jaana vaadi viranomaisilta todisteita SARS-CoV-2 viruksen olemassaolosta?”

   Tuo nyt on yhtä viiripäistä kuin nesara-gesara-qanon-jutut. Se, että viruksesta ei ole todisteita, ei merkitse mitään. Ei ihmisen solukalvostakaan ole tieteellisiä todisteita. Se on liian pieni rakenne nykymenetelmille. Kukaan ei ole nähnyt protonipumppua, ja jotkut arvelevat että mitään selvää kalvoakaan ei ole, vaan soluilla on vain semmoinen läpäisevä, harsomainen reuna.

   Koronaviruksesta ja sen dna:sta on tuhansia patentteja, eivätkä niiden omistajat haaskaa rahaa turhuuksiin.

   On järjetöntä lähteä tuolla heiveröisellä ja erittäin todennäköisesti väärällä detaljilla eli viruksen olemassaololla taistelemaan, kun on loputtomasti kovia todisteita siitä, että hallitukset ovat väärentäneet kuolintilastoja, pimittäneet ja kieltäneet hoitoja, sensuroineet tutkimusta, koordinoineet keskenään rikollisesti, aloittaneet koko projektin vuosia etukäteen ja suoraan tappaneet ihmisiä. Se on tämän pandemian rikos, ei mikään viruksen määritelmä.

   Sitäpaitsi tämä ”viruksia ei ole olemassa” -porukka ei ikinä suostu selittämään, mikä aiheuttaa vesirokon tai vesikauhun. Kyllä jokin yleinen ei-bakteerinen taudinaiheuttajatyyppi on, ja sitä voi yhtä hyvin kutsua ”virukseksi” tarkemman kuvan puutteessa.

   Ei tuolla keskustelun tasolla tehdä asioille kuin haittaa.

   1. Huomaa ettet ole aiheeseen juurikaan perehtynyt. Onko sulle ykshailee että voivat vedellä kuin kaneja taikurin hatusta uusia viruksia ja variantteja ja julistella pandemioita ja karanteeneja ja pakkorokotuksia maailman tappiin ilman minkäänsortin todistustaakkaa? Juuri tuo asenne sen nimittäin mahdollistaa.

    Jussi Siitariselta tuli juuri hyvä video jossa sun väitöksiin aika hyvät vastaukset.
    https://tokentube.net/v/3122949326/VALHEIDEN-JA-TYRANNIAN-HELPPO-KUMOAMINEN

 3. Vaaliliittoon voi mennä ilman puoluettakin kuten Vallankumouspuolue. Joko puolueena tai liiton puolueiden listoilla.

 4. ..”Kavoniukselle vinkki: Jos hän edelleen jaksaa tapella niin alkaisi edes purkamaan vyyhtiä juurisyystä: Miksei Jaana vaadi viranomaisilta todisteita SARS-CoV-2 viruksen olemassaolosta? Jos ja KUN tätä eivät pysty tekemään niin KAIKKI toimet ovat silloin valetta, ei tarvitse joka taistelua taistella erikseen”…

 5. RAUTAROUVA Kavonius vastaa TÄHTITIETEELLISEN määrän nykysuomen KORRUPTOITUNEITA isänmaanpetturi POLIITIKOITA ja VIRKAMIESKONEISTOA! Jos etsii OIKEUTTA tai EDES kohtuutta ITSELLEEN. Silloin on syytä LÖYTÄÄ avukseen KAVONIUS!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*