Marco de Wit 26 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laittoman Lehden missiona on selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tässä lyhyet versiot eli mikro-, mini- ja midinarratiivi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian, taloustieteen ja maantieteen tuntemusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa, joka on vain loogista seurausta eliitin monopolistisesta rahakoneesta. [Eilen tähän artikkeliin lisättiin Saksan yhdistyminen.]

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa Amerikkaa. [Eilen tähän artikkeliin lisättiin Lincolnin salamurha.]

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Tässä neljäs osa:

 

 

Waspit liittoutuvat Ranskan ja Venäjän kanssa

1913 waspien johtamat Britannian ja USA:n imperiumit olivat nyt valtansa huipulla. He hallitsivat sekä Englannin että USA:n keskuspankkeja ja samalla myös Britannian ja USA:n imperiumeita. Tämäkään ei kuitenkaan niille riittänyt, vaan timanttimiljonääri Cecil Rhodesin, tämän oikean käden, Alfred Milnerin sekä johtavan wasp-aristokraatti Winston Churchillin johdolla waspit pyrkivät täyteen maailmanherruuteen. Niinpä he halusivat tuhota yhä voimakkaammaksi käyneen Saksan syventämällä Britannian liittoa Ranskan kanssa. Tämä siitä huolimatta, että Dreyfus-skandaali oli tehnyt siitä yhä antisemiittisemmän.

 

J’Accuse: Juutalainen Alfred Dreyfus syyllinen! (Myös maailmansotaan?)

 

 

Pian Britannian waspit kuitenkin puukottivat juutalaisia ja Rothschildejä vielä pahemmin selkään ehdottamalla diiliä myös Venäjän imperiumille: Jos Venäjä lopettaisi laajentumispolitiikkansa kohti Intiaa, Kiinaa ja Ottomaanien turkkilaista valtakuntaa, niin Britannia liittoutuisi sen kanssa Saksaa vastaan. Hävittyään Japanin sodan Venäjän tsaari Nikolai I suostui tähän diiliin ja näin maailman kaksi suurinta imperiumia yhdistivät voimansa. Britannian ja Venäjä liittoa syvensi myös, että Britannian kuningas George V ja Venäjän tsaari Nikolai II olivat serkkuja.

 

Rothschildit pelästyivät suuresti ja tekivät kaikkensa, ettei Britannian ja Venäjän liitosta tulisi pysyvän virallista. Niinpä waspit joutuivat salaa vuosi vuodelta tiivistämään kulissien takana liittoaan Venäjän Romanovien kanssa. Kansalle ei uskallettu kertoa mitään, koska juutalainen lehdistö oli täysin demonisoinut Venäjän.

 

Ensimmäinen maailmansota

Brittien merivalta ja Venäjän maavalta liittoutuivat nyt niin suureksi voimaksi, että juutalaiset alkoivat tosissaan pelätä asemansa puolesta. Rothschildit päättivät yllyttää Saksan ja Itävallan militaristeja aloittamaan maailmansodan, jossa ”antisemiittinen” Ranska ja vieläkin ”antisemiittisempi” Venäjä voitaisiin vihdoin tuhota. Rothschildit saivatkin Itävallan ja Saksan lähtemään sotaan muistuttamalla Venäjän kasvavasta voimasta ja lupaamalla kaksi asiaa: Toisaalta lupasivat pitää Britannian ja USA:n ulkona sodasta ja toisaalta lupasivat dönmeh-kryptojuutalaisten avulla järjestää turkkilaisen Ottomaanien imperiumin Saksan ja Itävallan puolelle.

 

Kaikki meni kuitenkin heti pieleen. Juutalaiset eivät pystyneetkään pitämään Britanniaa puolueettomana, vaan Milnerin ryhmä ja Romanovien kanssa hyvää pataa oleva, laivostoministerinä tuolloin toiminut Winston Churchill saivat Britannian sotaan Venäjän ja Ranskan puolelle. Lisäksi Saksan salamasota Ranskaa vastaan epäonnistui ja Venäjääkään Saksa ei pystynyt tuhoamaan. Maailmansodasta tulikin tasapeli ja 1916 kaikki suuret valtiot olivat valmiina rauhaan.

 

Rauhan kynnyksellä Rothschildit kuitenkin ehdottivat Churchillille ja muulle brittieliitille ovelaa diiliä: Rothschildit yhdessä kätyrinsä Jacob Schiffin kanssa järjestävät USA:n ympärysvaltojen puolelle, jos:

 

1. Juutalaiset saavat oman kotimaan Palestiinaan

2. Tsaari kaadetaan ja Venäjästä tehdään moniarvoinen demokratia

 

 

Vuosisadan diili tehtiin ja näin ympärysvallat voittivat maailmansodan. Britannia otti Palestiinan Ottomaanien imperiumilta ja alkoi päästämään sinne valtavasti juutalaisia paikallisten arabien vastustuksesta huolimatta. Lisäksi sodan hävinneet keskusvallat Saksa, Itävalta ja Ottomaanien valtakunta sekä Venäjä kaikki ”demokratisoitiin” eli asetettiin sisäisen hajaannuksen tilaan, jolloin juutalaiseliitti sai niissä kaikissa suuren vallan. Näin syntyi juutalaisten pankkiirien dominoima demokraattinen Saksan Weimarin tasavalta, juutalaisbolshevikkien dominoima sosialistinen Neuvostoliitto ja dönmeh-juutalaisten dominoima Turkin tasavalta. Kaikissa juutalaiset käynnistivät myös valtavan kulttuurimarxistisen kulttuurivallankumouksen, jossa perinteiset perhearvotkin käännettiin päälaelleen.

 

Villi 20-luku

Juutalaiset eivät kuitenkaan vieläkään olleet tyytyväisiä, koska waspit jatkoivat Britannian ja Amerikan keskuspankkien dominoimista. Sodan jälkeen waspit palasivat kultakantaan vain osittaisesti mahdollistaen näin sekä puntien että dollarien määrän keinotekoisen lisäämisen. Waspit pystyivät käytännössä hallitsemaan koko maailmantaloutta pakottamalla muut maat käyttämään yhä paperimaisemmiksi muuttuneita dollareita ja puntia.

 

Waspit eivät kuitenkaan tyytyneet vain talouden hallitsemiseen, vaan 1923 Immigration Act avulla lopettivat massamaahanmuuton Amerikkaan. Waspit rajoittivat juutalaisten valtaa myös rajoittamalla kiintiöillä juutalaisten pääsyä Ivy League -yliopistoihin. Lisäksi waspien hallitsemat Britannia ja USA muuttuivat yhä ”antisemiittisemmiksi” syyttäen juutalaisia lukuisista sosialistisista vallankumousyrityksistä ja kulttuurimarxismista. Red Scare oli pitkälti Jew Scare. Niinpä waspit vielä liittoutuivat Saksan nationalistien ja jopa natsien kanssa heikentääkseen juutalaisten valtaa myös Saksassa.

 

Rothschildien asema oli nyt heikoissa kantimissa, mutta paljon ei kuitenkaan ollut tehtävissä, koska 1920-luvulla waspit hallitsivat suvereenisti koko maailmantaloutta. Waspien ainoa suuri ongelma oli maailmansodasta heikosti toipuva Britannian talous. Tämä johtui pääasiassa siitä, että Churchillin johdolla Britannia oli entisestään heikentänyt (osittaista) kultakantaa kiinnittämällä punnan arvon suhteessa kultaan liian korkeaksi. Tämän takia kultaa vuoti jatkuvasti Britanniasta Amerikkaan uhaten Britannian punnan arvoa ja siten myös FED:in takia yhtä korttitalomaisemmaksi muuttuneen vähimmäisvarantopankkijärjestelmän vakautta. Niinpä Morganit päättivät auttaa Britannian puntaa heikentämällä dollaria inflaatiolla eli lisäämällä niiden määrää. Tämä valtava inflatoorinen keinotekoisen rahan määrän lisääminen synnytti keinotekoisen talouskasvun ja valtavan pörssikeinottelun. Käynnistyi sekä taloudellisesti että kulttuurisesti ”villi 20-luku” (Roaring Twenties).

 

 

 

 

1920-luvulla waspien taloudellinen voima nousi niin suureksi, että he pystyivät jälleen kaappaamaan republikaanipuolueen haltuunsa Rockefellereiltä. Näin waspit pystyivät myös lopulta nostamaan kätyrinsä Herbert Hooverin USA:n presidentiksi. Juutalaisten ja Rockefellerien valta oli nyt niin heikko, että nämä päättivät liittoutua waspeja vastaan. Tilaisuus vastaiskuun tulikin, kun 1929 pörssiromahdus uhkasi varsinkin pörssikeinotteluun lähtenyttä Morganien yritysimperiumia. Hoover yritti pelastaa waspien yritykset järjestämällä niille valtavasti monenlaisia yritystukia, hintasäännöstelyjä ja tulleja, mutta samalla vain syvensi lamaa entisestään.

 

Jatkuu osassa 5: Hitler

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 1. Rohkeat talibaanit sotivat rikollisia amerikkalaisia ja brittiläisiä saastoja vastaan 20 vuotta ja lopulta saivat nämä satanistiset pedofiilisaastat ulos maasta. Aivan samaan tapaan tämä brittiläinen ja amerikkalainen saasta on levittänyt satanistista saastaansa joka puolelle maailmaa, kuten nyt Suomeen ja Saksaan. Vapautta ei voi olla ja emme voi parantua niin kauan kuin tämä sairas saasta on olemassa ja pyörii keskuudessamme.

 2. Amerikkalaisten ja brittiläisten satanistien elämä on ollut yhtä juhlaa ja sikailua koko historiansa ajan. Mikä siinä aina eläessä, kun on voinut varastaa ja elää muiden selkänahasta helpossa ympäristössä.

 3. Amerikkalainen ja brittiläinen siviilisaasta tulee jatkossa laillisin keinoin tuntemaan olevansa Saatanan joukkoja ja pedosatanisteja, jotka vihaavat valkoisia lapsia, varastavat elintasonsa, pyörittävät avoimesti huumekauppaa ja myyvät pikkulapsia rahasta. Rikolliselle amerikkalais-brittiläiselle imperiumille on vaikea tehdä mitään sen ollessa täysissä voimissaan, mutta sen rikolliselle siviiliväestölle voimme tehdä laillisia asioita ja saada heidät laillisin keinoin tuntemaan olonsa epämukavaksi ja kutsumattomiksi vieraiksi. Talebaanit ajoivat tämän saastan ulos maastaan kymmenien vuosien jälkeen ja mekin voimme, mutta tietysti vain laillisin keinoin.

 4. Britit eivät olekaan valkoisia, vaan sekarotuinen sekakansa, jotka ovat osittain myös afrikkalaisia, sekä muita lähi-itäläisiä ja vain osittain valkoisia.

 5. Sama amerikkalainen ja brittiläinen lois-saasta yhdessä yhden ryhmän kanssa rituaaliteurasti Romanovit ja massamurhasi kymmeniä miljoonia venäläisiä ja suomalais-ugrilaisia jne. Helvetin kuvottavia, rikollisia, sadistisia ja sairaita amerikkalaisia ja brittiläisiä eläimiä, jotka nyt moraaliposeeraavat, että ”Katsokaa kuinka hyviä ihmisiä me amerikkalaiset ja brittiläiset olemme. Me taistelemme nyt Ukrainan natsien ja jihadistien kanssa yhdessä pahaa Venäjää vastaan demokratian, vapauden, läntisten arvojen ja lässyn lässyn lässyn puolesta.”.

  1. Ukraina ei ole demokratia. Se on yhden diktaattorin johtama diktatuuri. Yksi puolue sallitaan, yksi media sallitaan, yksi totuus sallitaan, miehet eivät saa lähteä maasta, jos urputtaa kapiaiselle saa 10 vuoden vankeuden jne.

   KUKAAN EI SAA SANOA OLEVANSA DEMOKRATIAN PUOLELLA DIKTATUURIA VASTAAN JOS TUKEE JA ASEISTAA UKRAINAA. Tajuatteko jo, vajakit?

 6. Toisen maailmansodan myötä brittien imperiumi romahti lopullisesti, jolloin britit jättivät maailmanlaajuisen vakoilu ja vaikuttamisverkostonsa ympäri maailmaa ja liittoutuivat juutalaisen Rothchildien suvun kanssa. Nyt taas Rockefellerit ovat muuttuneet heikommiksi ja brittisaasta yhdessä juutalaisen Rothchildien suvun kanssa on saanut täyden vallan ympäri maailmaa.

  1. Hitler tuhosi ohimennen brittiläisen imperiumin, mm. Intia itsenäistyi ja 1960-luvulla loput siirtomaat. Ne hankkivat nyt rahalla uussiirtomaita, kuten Ukraina ja Suomi.

 7. >   Ku­ka hal­lit­see maa­il­maa?

  Mi­kä sit­ten on maa­il­ma?
  –   On­ko se kaik­ki mi­tä nä­em­me ym­pä­ril­läm­me
  –   vai­ko se kuin­ka ja ket­kä tuo­ta ym­pä­ril­läm­me ole­vaa maa­il­maa tuot­ta­vat ja pyö­rit­tä­vät.

  Kum­pi on oi­kea maa­il­ma
  –   Elii­tin to­del­li­suus, jon­ka teh­tä­vä­nä on tuot­taa ja elä­män ilo­ja käyt­tä­en tois­ta ih­mis­tä, or­ja­työ­voi­maa, hy­väk­si,
  –   vai­ko tuo or­jan maa­il­ma, jo­ka on tiu­kas­ti ra­joi­tet­tu ja kont­rol­loi­tu «on­nen maa», jon­ka to­del­li­suus on vain ku­lis­se­ja.

 8. https://finance.yahoo.com/news/bill-gates-asked-why-hes-155652155.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAMN73yyXOi-3-52WrZmY_EJ1cWhSWIovMqEZDz44fnUmw5MGJHzDU6OtKW3Jb6iouEGIZitJKF0TyhJfItZhQql9P-rnSNAGJ5iZYB6msFYdBDPn7vpXR-3TzLGjZxN415AOk2v54bZmb6Vk3ZzNQnm-GqbmkKi5xYgnWs1bjwjD

  Rahakoneesta eniten hyötyvä eliitti ostaa kaiken viljelysmaan ja tappaa lopulta ihmiset nälkään. Tämähän on juuri sitä ”positiivista” eugeniikkaa, jota rikkain eliitti on tehnyt jo satoja vuosia ja jota Laiton Lehtikin on ihaillut, että tämä on ollut vain hyvä asia. Varmasti Laiton Lehti fanittaa Gatesia jne., kun positiivinen eugeniikka on käynnissä taas samaan tapaan kuin keskiajalla! Tämähän on Laittoman Lehden mukaan vain hyvä asia, kun eliitti varastaa kaiken viljelymaan itselleen, aivan kuten keskiajallakin jne.

 9. Kiitos näistä artikkeleista. Nämä on ollut sopivan lyhyitä päiväannoksina sulateltavaksi. Kerralla en jaksaisi lukea kaikkia putkeen. Herää kysymys. Mikäli tämä kaikki on suurimmaksi osaksi totta, niin miten tähän tulisi suhtautua? Mitä me tälle voidaan ja mihin se muu vaihtoehto johtaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*