44 thoughts on “Päivän kuva: Kastraatio

  1. Ehkä tuo mulatti haluaa näyttää julkisesti kuka niillä kotona määrää. Ja miten äärimmäisyyksiin se menee jos ei ole jo mennyt.

  2. Ja Zelenskyi kähisee miehekkäästi tv-kameroiden edessä lisää pyssyjä, yrittää madaltaa ääntään niin, että menee jo farssin puolelle.

   1. Munaton mulkku se on. Sen Zelenskin saatanan takia kaikki hinnat ja korot nousseet helvetillisesti. Ukrainan pitää antautua välittömästi ja tappaa omat maanpetturit ja sotarikolliset.

    Suurin toiveeni oli, että maahanlaskujoukot olisivat tappaneet Zelenskin ensimmäisenä päivänä ja ruumis olisi kuljetettu näytille Punaiselle Torille.

  1. Paavin jengihän leikkautti ei vain esinahkaa, vaan myös pallit pojilta että ääniala ei muutu murrosiässä.

    1. Voi juma. Eikä ollut edes valkoinen suvakki.

     Kyllä maailma on vaarallinen paikka ja varsinkin vaaralliset epävakaat naiset, joita joutuu varomaan jopa kotona. Koti ei ole turvallinen tila, jos siellä on nainen.

  1. Kun vaan ei olisi pikku-Archien kuivatut pallinahat… Tuosta voivatkin femakot saada uuden villityksen. Varokaa siis ettei kukaan nukkuessanne leikkaa jotakin tärkeää pois.

 1. Os­ta kii­naa. Myy länt­tä.
  –    Kii­na­lai­set osak­keet ovat edul­li­sia ja nou­sus­sa
  –    https://archive.is/l29nl

  … nyt läh­ti vir­ka Nor­de­an Hert­ta Ala­va’lta.
  –    Kuin­ka­han mon­ta mi­nuut­tia me­nee en­nen kuin si­joi­tus­neu­vo­jan neu­vo pe­ru­taan?

  Ei­kös juu­ri Nor­de­al­le sat­tu­nut ai­em­min sa­man­kal­tai­nen mu­naus, et­tä si­joi­tus­neu­vo­jat ker­toi­vat to­tuu­den.
  –    https://www.youtube.com/watch?v=OhG-qYQrlS4
  –    https://archive.is/5R1PX

  Nyt on kiire:
  –    ra­hat pois eu­ro­alu­eel­ta en­nen kuin ro­mah­taa!
  –    Ky­se ei ole nou­suis­ta tai las­kuis­ta vaan pel­käs­tä va­luut­ta­kurs­sien kes­ki­näi­ses­tä muu­tok­ses­ta.

  1. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet surkeita sotimaan. Heidän taktiikka onkin levittää satanistista uskontoaan ja rappiokulttuuria joka puolelle.

  1. Mieluummin puhdas rotuisia mitaten, koska eihän siinä muuten tiedetä kunnon totuutta rikkauksista tai ei ne usko viekäkään suurinosa eli lampaat.

 2. Aseel­li­nen yh­tee­not­to Black­wa­te­rin ja Del­ta-For­cen vä­lil­lä Utah’is­sa. 259 kuol­lut­ta.
  –    Paul St­ra­mer – Lin­coln Coun­ty Watch: Why Utah?
  –    https://archive.is/yctXg

  Ar­tik­ke­li ker­too myös
  –    CIA:n ja me­ri­jal­ka­vä­en vä­li­sis­tä siep­pau­so­pe­raa­ti­ois­ta.
  –    Sota uskontoja vastaan
  –    LDS Church: The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints – Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkko – Mormonit
  –    Utahin osavaltio kaappaa lapsia tehdäkseen heillä lastensuojelubisnestä.
  –    Avioliittolupa on sopimus osavaltion kanssa, joka myöntää valtiolle omistajan oikeudet syntyviin lapsiin
  –    Alun perin avioliittolupa sai alkunsa siitä, että mustan väestön lisääntymistä pyrittiin estämään

  Mormoneilla on oma teokraattinen hallintonsa Utahissa, joka nyt yritetään tuhota.
  –    Vain kanaanilaisten epäjumalanpalvelusmenot halutaan säilyttää

 3. Satanistiset britit ja amerikkalaiset tarvitsevat älykästä neekeriverta perimäänsä ja hyvä niin. Tuemme ehdottomasti neekereiden oikeuksia orjakorvauksiinsa ja oikeuteensa muuttaa Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, sillä britit ja amerikkalaiset ovat nimenomaan sekarotuisia orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, joilla on erittäin epärehellinen ja laiska orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri.

  Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan saaneet itse yhtään mitään aikaiseksi, vaan aina on pitänyt varastaa ja ryöstää muilta, sekä elää muista ja muiden työstä. Nyt tämä amerikkalainen ja brittiläinen saasta on kuitenkin kaatumassa, sillä he eivät pysty enää varastamaan ja kopioimaan muilta niin tehokkaasti, jolloin koko heidän imperiuminsa on pian kaatumassa.

  1. Ei pitäisi nektujen sekaantus mihinkään ala-arvoiseen jenkki tai brittisaastaan. Yleensä mustat miehet tykkäävät eniten nussia aasialaisia, niillä kun on pieni ja tiukka SE.

  1. Pikkasen olen alkanut epäilemään näitä whistle blower -juttuja. Ei ne nyt näin tyhmiä voi olla…

   Nämä on sitä käsikirjoitettua narratiivia nämä paljastuksetkin. Huijaavat.

   Sekin Robert F. Kennedy Jr., joka kirjoitti paljastuskirjan Faucista, kuuluu samaan kallo+luut klubiin, kuin ne joita paljastelee.

 4. Jäin tässä miettimään ajatusta siitä että vastustajan omia aseita käytettäisiin heitä itseään vastaan ja sitä olisiko kansallismielisten ja muiden ”heränneiden” mahdollista toimia näin?

  https://odysee.com/@injektiopiikki:c/Turun_kaupungin_valtuusto-Pauli_Kossila:3
  https://www.youtube.com/watch?v=goZnh662KVE
  Yksi ase jota vihervassarit käyttävät on kävellä ulos kaupunginvaltuustojen ja muistakin kokouksista joissa sanotaan tosiasioita jotka eivät ole heille mieluisia, ainakin uhata tuolla uloskävelemisellä tai vähintään huudella ”Lopeta!” toisen puheenvuoron aikana. Mitäs jos mekin toimisimme näin kun kuulemme ehdotuksia matujen hyysäämisestä tai transagendan pakottamisesta? Veikkaanpa että väärän ihmisryhmän tekemänä tämä tuomittaisiin lapsellisena toimintana ja luovuttamisena mitä se kyllä onkin tekipä sen sitten viherparemmiston tai ”äärioikeiston” edustaja. Toisekseen onkohan noissa valtuustoissa enää yhtään ”väärinajattelijaa” jäljellä persujen kaupunginvaltuustojen puhdistamisen jälkeen?

  https://www.is.fi/viihde/art-2000008420796.html
  https://archive.is/lwcQb
  Mieleen tulee myös tuo reilun vuoden takainen Afrikan Tähti kohu varsinkin sen jälkeinen haastattelu jossa Esko Valtaoja ja Renaz Ebrahimi keskustelivat rasismista YLEn Sannikka-ohjelmassa jossa Valtaoja joutui tilanteeseen jossa häntä kohtaan hyökättiin termistöllä jota hän ei itse käytä eikä oikein ymmärtänyt (tästä häntä ei voi syyttää, kukaan täysijärkinen ei näistä lillukankukista välitä tuon taivaallista). Mitäs jos mekin loisimme oman termistön jota vaatisimme vastapuolen ymmärtävän ja käyttävän meidän ehdoillamme? Tai rupeasimme harrastamaan tuota sanojen merkityksen muuttamista? Tai rupeasimme vaatimaan että joitain sanoja ei vain saa käyttää MISSÄÄN asiayhteydessä koska meistä tuntuu siltä?

  Loppupeleissä luulen että väärän tahon niitä käyttäessä nämä aseet eivät kuitenkaan toimisi koska nykyään on tärkeämpää kuka sanoo/tekee jotain kuin se sanominen/tekeminen ja sen seuraukset itsessään, ainakin niin kauan kun ihmisen välittävät ja uskovat valtamedian sanomisia.

 5. Hah hah! Suvakit sai tänään kunnon selkäsaunan. Venäjä käytti pitkästä aikaa Kinzhal-superohjuksia valenatsien tuhoamiseen!

 6. Millaiselta näyttää Meghanin ulkoinen kuivattu elin? Kuivattu halkaistu päärynä, johon Harry on kovasti tykästynyt.

 7. On kyllä eka nainen kellä killuu kaulassa miehensä kuivatut kivespussit. Harrybagit. Sopis kaikille noille peruukkiporukoille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*