Marco de Wit 26 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pyrkii aina perustamaan kaikki juttunsa tieteeseen. Siis siihen oikeaan sensuroituun tieteeseen.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

Yllä olevassa jutussa lähteet ovat nimenomaan sosiaalitieteistä eikä juuri fysiikasta tai kemiasta, koska niissä ei ole koulukuntia sen enempää kuin matematiikassakaan. On kuitenkin yksi selvä poikkeus: Lääketiede. Yksilön keho on nimittäin erittäin monimutkainen prosessi, jota ei vieläkään ymmärretä kunnolla. Niinpä lääketieteessä on paljon koulukuntia.

 

Laiton Lehti kannattaa esimerkiksi nobelisti Kary Mulliksen samoin kuin Peter Duesbergin ja Stefan Lankan virusteorioita.

 

 

Virusteoria CIA-Mossadin salaliitto?

 

 

Jos virukset eivät synnytä sairauksia, niin mikä sitten? Yksinkertaista: Ravinnepuutostilat, myrkyt, stressi ja ikääntyminen tuhoavat kehoamme varsinkin aneuploidian kautta. Niinpä Laiton Lehti kannattaa syöpäteorioista Aneuploidy-teoriaa.

 

Aneuploidy-vihateoreetikot istuvat Faraday-häkissä? Lukija: 2G-puhelin parempi kuin 5G!

 

 

Niinpä Laiton Lehti myös uskoo ikuiseen nuoruuteen. Jos kerran DNA- ja kromosomitason vauriot ovat ikääntymisen ja muiden sairauksien takana, niin pitäisi olla mahdollista korjata nuo vauriot. Itse asiassa niinhän tapahtuu koko ajan kehon toimesta. Ei tarvitsisi muuta kuin tehostaa tuota itsekorjautuvuutta.

 

Nyt vihdoin se taitaa onnistua. Alla olevissa videoissa selitetään miten on mahdollista ohjelmoida geenit käskyttämään tuota itsekorjautuvuusprosessia. Tämä myös näyttää toimivan, koska hiiriä on nyt mahdollista ohjelmoida sekä vanhemmiksi että nuoremmiksi!!

 

Ensin tässä tiedekielellä:

 

 

 

Sitten tässä selkokielellä. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Uusi tutkimus: Ikääntyminen voidaan lopettaa ja jopa peruuttaa! Ikuinen nuoruus mahdollinen?

 1. Jos matkan voi pysäyttää on se vastoin järkeä, tuhoudummekin nopeampaa ja ihminen menee sekaisin jos ei ole normi loppua järkevän ajankuluessa kuten jos ei nukkuisi ja alkaisi uusi päivä.

 2. Tämä on satanismia. Tohtori Edward Dutton on myös tuonut esille kuinka tulemme hulluiksi jos lopetamme kuolemasta ja kärsimästä ja näin vaikuttaa olevankin.

 3. Vitamiini- ym hivenainelisät voivat aiheuttaa ennenaikaisesti syöpää. Esim. flunssantorjunta-aine sinkki voi siheuttaa aggressiivisen eturauhassyövän. Ollaan tarkkoina noissa ja laboratoriotutkimusten perusteella lisävitamiineja ym. C-vitamiini vesiliukoisena ilmeisesti ainoa, jonka yliannostuksesta ei ole haittaa. Ylimääräiset proteiinilisät eivät kasvata lihaksia, vaan keho muuttaa ne läskiksi.

 4. Ensinnäkin on täyttä satanismia puuttua keinotekoisesti ikääntymiseen ja ihmiset eivät taaskaan tiedä mitä ovat tekemässä.

  Toiseksi tällainen satanismi mahdollistaa diktatuurin ja satanismin jatkumisen lähes loputtomasti.

  Kolmanneksi, satanistit sitten tarjoavat diiliå Saatanan kanssa: Alistu Saatanalle ja tule Saatanan orjiksi, niin saat ikuisen elämän. Monet heikot ihmiset sitten myyvät itsensä Saatanan orjaksi ja palvelijaksi.

 5. Täystuhoviisikkoa kun on seurannut jo neljä nälkävuotta, niin psyykkisesti ja älyltään nuo eivät ole edes esiteini-ikäisiä. Tuotako tarkoittaa ikuinen nuoruus?

  1. Kohta saat mennä lasten vessaan, uima-altaaseen, diskoon ym. kun transuilussakin saa olla kumpi haluaa minäkin päivänä ja mennä. Jos ei tunnusta kumpaakaan menee miesten tai naisten saunaan, suihkuun tai uni sex tai tulevaisuudessa no sex. Voi hyvää kultamunien unelma päivää tulevaisuudessa eli kohta.

  2. Niin on ikäkin kohta ”henkisesti” valittavissa, voi ihanaa rikkautta ja minäkin päivänä minkä ikäiseksi tunnet itsesi esim. työpäivänä alaikäiseksi tai eläkeikäiseksi niin saa eläkettä, mutta tuo iän pysähdys tai nuorentuminen fyysisesti ei tule tapahtumaan.

 6. HÖH??? KUOLLAHAN tässä pitää eikä ELÄÄ. Taas nähdään SE, etteivät ”MEITÄ viisaammat” osaa päättää sen enempää kuin neidot sitä, mihin miestä POTKAISISI – OLLAKKO ikinuori vaiko jo KOHTUUN tapettava IHMISENTYNKÄ!!!??? Ikuinen nuoruus vie pois ALIPALKATTUJEN hoitajattarien KEIKKUVAT PYLLYT. Niin kyllä SE niin VAIKEAKSI vetääää….

  1. Todellisuudessa mitään maailman ja yhteiskunnan johdossa meitä älykkäämpiä ja paremmin tietäviä ei ole olemassakaan. Pelkkää törkeää valhetta ja kaikki näkevät sen itse. Mätä ja pahuus on aina lähtenyt juuri näistä samoista ”paremmin tietävistä”, jotka murhaavat meidän oikean kansan ihmisiä ja meidän lapsiamme. Nämä ovat pahimpia vihollisiamme.

 7. Nämä samat satanistit tappavat meidät ja meidän lapsemme ja kehittävät jotain satanistien ikuisuuden eliksiirejä! Jos haluat tehdä sopimuksen Saatanan kanssa, niin liity heidän joukkoonsa ja tee sopimus heidän kanssaan, mutta pysy kaukana meistä.

 8. Pikku älykkyystesti: ymmärtääkö henkilö oikeasti mitä ”germ theory” ja ”terrain theory” tarkoittavat? En ole montaa ihmistä lukenut jotka ymmärtävät. Luulevat kyllä ymmärtävänsä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*