Marco de Wit 27 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo yli vuoden ajan ihmetellyt VKK:n puheenjohtajan, kansanedustaja, ”ex”-persu Ano Turtiaisen toimintaa.

 

Ano Turtiaisen profetiat paljastaa: Suomalaiset ovat Israelin kadonnut juutalaisheimo! Lopun ajat alkaneet!

 

 

Monet ovat syyttäneet Laitonta Lehteä liitoittelusta ja VKK:n mustamaalauksesta.

 

Hah, hah. Mites nyt suu pannaan. VKK:n sisältä nimittäin kuuluu kummia:

 

1. Hallituksen kokoontuminen

VKK:n hallitus ei ole kokoontunut viime vuonna KERTAAKAAN, vaikka säännöt niin vaativat. [Korjaus: Kuluvana vuonna. Tosin tämäkin on erittäin vakavaa varsinkin juuri ennen vaaleja.]

 

2. Puolueen lopettaminen

Ano on puhunut puolueen lopettamisesta. Tämä ei yllätä, koska hän on ihan itse suoraan videolla sanonut, ettei pahuutta pidä vastustaa muuta kuin rukoilemalla. Ks. yllä olevasta jutusta sitaatti, jos et usko.

 

3. Vaalityö

Ano ei ole suostunut tekemään vaalityötä. Tämäkään ei yllätä, koska ei hän sitä tehnyt myöskään ennen aluevaaleja. Silloin hän ei edes suostunut vaaliehdokkaaksi eikä ole suostunut vieläkään eduskuntavaaliehdokkaaksi, kuten jokainen voi itse nähdä VKK:n kotisivuilta.

 

Itse asiassa herää myös kysymys miten vaaleihin on ylipäätään voitu valmistautua ja vaaliehdokkaat vahvistaa, jos kerran puoluehallitus ei ole kertaakaan kokoontunut??

 

4. Ylimääräinen puoluekokous

Yllämainituista ja monista muista syistä johtuen osa jäsenistä on vaatinut ylimääräistä puoluekokousta, joka nyt sitten vihdoin viime hetkellä ennen vaaleja järjestetään 6.2.2023. Tiettävästi puolueessa on kuitenkin vain 9 jäsentä, joten kyseessä on kahvipöytäkokous. Varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen on ilmoittautunut puolueen puheenjohtajaehdokkaaksi.

 

 

Laiton Lehti on vuosia sanonut, että Suomen kansallismielisessä puoluekentässä meno on kirjaimellisesti älytöntä. Älykääpiöitä, mielisairaita ja sekopäitä on pilvin pimein, koska politiikkaan – ja varsinkin pienpuoluepolitiikkaan – voi tulla kuka tahansa hääräämään ilman mitään koulutusta, krediittejä ja taustaselvityksiä. Soppaa sitten vielä hämmentää monenlaiset vasikat ja myyrät. Ei ihme, että sopasta tulee todella myrkyllinen. Suomalaiset ovat kuitenkin niin naiveja, etteivät meinaa millään uskoa.

 

Vanha sanonta: Jos sinua huijataan kerran, niin vika on sinussa. Jos sinua huijataan ja vieläpä harhaisten sekopäiden toimesta aina vain uudestaan ja uudestaan, niin vika on todellakin sinussa.

 

Varsinkin, kun on yksi taho, joka hyvissä ajoin paljastaa myyrät ja hullut: Laiton Lehti.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Ano Turtiainen halusi lopettaa VKK-puolueen? Estänyt hallituksen kokoukset ja vaalityötä? Ylimääräinen puoluekokous koolle!

   1. Läskeillä ihmisillä ei ole mitään itsehallintaa. Sen sijaan valehtelun, pää pyörälle puhumisen, kiertelyn ja oman vastuun välttelyn taito on aivan tähtitieteellinen.

 1. Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

  Demokratia tulee sanoista kansan tahto.

  Itse uskon että vuonna 2467 jälkeen kristuksen joku älyää järjestää gallupeita ja kysyä kansan tahtoa. Sitten hommat alkaa mennä paremmin

 2. Myrkytetty läskipää plus täysin tuntemattomat lesoilevat Israelin hyypiöt pysyvästi vallassa perustuskirjan voimalla = tooooodella suomalainen ja luotettava ”puolue”.

 3. Anohan tekee vaalityötä tapaamalla eduskunnassa ehdokkaita ja pitämällä youtubeen meneviä ehdokas haastatteluja. Se nyt taitaa tosin olla ainoa konkreettinen toimi, mikä ei ole paljon. Se on totta.

  1. Mistä päättelit, että nämä olisivat ehdokashaastatteluita? Eihän Ano ole näin sanonut yhtään missään. Hän on vain sanonut, että hän on nähnyt profetian ja pitää vain rukoilla.

 4. VKK:n syntyprosessi pitää selvittää. Pietarin alueella toimii puolue samoilla säännöillä kuin VKK. Onko VKK kopio siitä?

  Ai niin, Ukraina on kolmas valtio, jossa VAIN YKSI puolue on sallittu. Kuka muuten määrää sallitut puolueet? Valtio. Missä muuten on se kansanvalta, kun valtio määrää poliittisen vaikuttamisen sallitut kanavat ja mistä saa puhua ja mistä ei. Vapaus on valhe.

 5. Tulen aina antamaan Ano Turtiaiselle tunnustuksen siitä miten hän on yksinään yrittänyt puhua järkeä 199:lle maanpetturille jo vuosien ajan mutta tämä Anon puolue on kyllä ollut pettymys vaikka se alkuun näyttikin lupaavalta. Vuosi sitten puolue löysi yllättävän ison kannattajakunnan aluevaaleihin rokotevastaisista ja persuihin pettyneistä joille ei enää ollut poliittisella kentällä muuta osoitetta johon protestiäänensä antaa mutta noiden aluevaalien jälkeen puolue ei tietääkseni ole kyllä tehnyt mitään saadakseen muutosta aikaan mihinkään joten syytän VKK:ta täysin samasta asiasta kuin persujakin; he väittävät olevansa vaihtoehto hallituksen linjalle mutta eivät kuitenkaan loppupeleissä tarjoa vaihtoehtoa mihinkään. Mikäli joku VKK:lainen tai puolueen kannattaja on asiasta eri mieltä niin kertokaa ihmeessä miksi puolue ei nimestään huolimatta kysy kansalta mitään, miksei puolue agressiivisemmin puolustanut sote-alan työntekijöitä 48a § vastaan vaikka puolue profiloitui rokotevastaisten hörhöjen äänitorveksi, miksei puolue suostu yhteistyöhön muiden kansallismielisten tahojen kanssa ja tämän yhteistyöhaluttomuuden takia tärkein kysymys MIKÄ ON VKK:n SUUNNITELMA SAADA SUOMI POIS EU:sta TAI EDES EUROSTA ilman muiden kansallismielisten tahojen tukea? Sokea luottamus Anon profetiaan siitä että EU hajoaa itsekseen?

  ”Valta Kuuluu Kremlille” on lause jota suvakit usein käyttävät VKK:ta vastaan. Itse en tykkää helpoista vastauksista joita sitten ilman mitään ajatustoimintaa toistellaan mutta koska VKK:lla ei tällä hetkellä näytä olevan juuri mitään muuta tarkoitusta kuin hajottaa kansallismielinen kenttä ja kaikin tavoin estää se kansallismielisten puolueiden vaaliliitto tuotakaan vaihtoehtoa ei voi täysin unohtaa varsinkin kun se pelaa tällä hetkellä valtaa pitävien pussiin. Toisaalta NATO ja Supo ovat monta vuotta yrittäneet toistaa kuinka putinisteja on joka puolella, Putin hallitsee kaikkea joka puolella maailmaa, jne. Voi hyvin olla, että Suojelupoliisi joutui luomaan tällaisen ”putinistin” puolueen, jotta pystyisi väittämään sellaisen olevan olemassa. Tässäkin tapauksessa tämä pelaa valtaa pitävien pussiin.

  Kenelle valta VKK:ssa kuuluu ja mikä puolueen tarkoitus ja tavoitteet sitten loppupeleissä ovat? Ainoa asia joka näyttää selvältä on kansallismielisen kentän hajoittaminen aina vain pienempiin ryhmiin ja tässä on kyllä onnistuttu hyvin. Mikä sitten tekee suomen kansallismielisestä kentästä niin alttiin tälle hajoita ja hallitse taktiikalle että myyriä ja soluttautujia ei enää taideta edes tarvita? Vastausta en tiedä mutta sen tiedän että nyt jos koskaan olisi tärkeää että ne tahot jotka oikeasti haluavat muutosta nykymenoon rupeasivat vetämään samaa köyttä vaikkeivat olisikaan aivan kaikesta täysin samaa mieltä. Sillä haluaako VKK:n väki olla tässä porukassa mukana ei ole merkitystä kunhan muut kansallismieliset vain tämän ymmärtäisivät.

  1. Tiedustelutoiminta ja aivojen muokkaus on suurin teollisuuden ala. Uskonnot, ideologiat, puolueet, mainonta, koulutus, tiede, viihde, media. Niiden avulla maailma pyörii.

  2. Supossa on ainakin yksi ehta hiekkaneekeri palkkalistoilla. Tämä kertoo kaiken supon arvoista! Ei matuja pidä päästää poliisiksi Suomessa!

   Supo ei ole myös tuominnut homoutta, joten ehkäpä supo fanittaa ja käyttää operaatioissaan apinaruttoa! Yäääkh!!!

   1. Suomalaisilla on aina ollut suuri suuri ja pienet teot. Netissä uskalletaan kirjoittaa, mutta koskaan ei uskalleta nousta ”herroja” ja poliiseja vastaan.

 6. Vielä ehtii saada vaaleista ja vaaliliitosta välittävän vetäjän sinne johtoon, vaikka on taas älyttömyyden huippu alkaa sekoilla ihan kunnolla vaalien kynnyksellä. Herää myös kysymys että kuinka pihalla tai tyhmiä pitää niiden olla jotka ovat tuohon ehdokkaiksi lähteneet? Eivät he voi olla enää tietämättömiä kaikesta!

  1. Tiainen pyrkii puheenjohtajaksi Anon paikalle. Ano se tulppa on kehitykselle. Tiainen panisi vauhtia toimintaan. Järkimies, eikä mikään huuhailija. Siellä on 9 jäsentä, jotka ehkä valitsevat uuden puheenjohtajan 6.2.2023.

   1. ”Tiainen pyrkii puheenjohtajaksi Anon paikalle. Ano se tulppa on kehitykselle. Tiainen panisi vauhtia toimintaan.”

    Onko tämä vitsi?

    1. Steroidit tekivät tehtävänsä. Miehestä tulee akkamainen kun oma hormonituotanto loppuu.

     Anolla ei ole aitoja luontaisia hyviä johtajaominaisuuksia On akkamainen kuten melkein kaikki suomalaiset miehet, jotka on laitettu liian suuriin saappaisiin. Kusi nousee päähän ja kuvitellaan itsestään liikoja.

 7. Kolmeen vuosikymmeneen paras kansanedustaja ja rohkein Suomessa, joka yksin vastusti koronatyranniaa.

  Haukutaan väärää miestä.

 8. Ei tosiaan ole mikään sattuma, että joka ikinen puolue -ja kansallismielinen hanke on kaadettu ja hajotettu kerta toisensa jälkeen kymmenien vuosien ajan. Maanpettureita, amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio tullaan kyllä muistamaan.

 9. VKK ( Vähän Kusi Kaikki ) on kyllä politbyroo vailla vertaa. Anon ripitykset laatikkotalossa aaseille parasta pitkään aikaan.Siinä oli meininkiä. Tää puoluehimmeli ei nyt kyllä ole vakuuttanut mitenkään. Miksi? Onko raha puhunut vai puntit pöllitty?

 10. Olipa Ano kuinka sekopää tahansa, hän on kuitenkin ainoa nykyisistä kansanedustajista, jota voisin äänestää.

 11. Olet Asiassa…Ihan Oikeassa..!!

  Mutta Anolla on näköjään…Omat Heikkoutensa..Jota Hän ei Halua nähdä…Fiksu..Korjaa Ne

 12. Tähän pääkirjoittajan artikkeliin ei ole kuin yksi kysymys: MITÄ SITTEN?
  Hetkinen seis… niin joo, persut mainittu, toki ex-persu mutta mainittu kuitenkin.
  Mutta asiaan. Jos minä esim. olisin Perussuomalaiset -puolueen kansanedustaja ja eroaisin puolueesta perustaakseni ns. ”yhden miehen puolueen”. Tämän puolueen perustamisen jälkeen tulisin siihen lopputulokseen että tämä perustamani ”yhden miehen puolue” ei tule menestymään yhtään missään.
  Saan kai minä silloin tehdä omalle puolueelleni mitä haluan… Lopettaa koko toiminta, jättää kaikki puoluetta koskevat kokoukset pitämättä jne. jne.
  Mitä se kenellekään kuuluu, mitä johtamani puolueen kanssa teen. Kaikkein vähiten jollekin Laitonlehti -sivustolle.
  Loppukaneettina vielä Marco: MITÄ SITTEN?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*