50 thoughts on “Päivän kuva: Romahdus

 1. Ame­rik­ka­lai­set pie­ny­din­voi­ma­lat äkil­li­ses­ti myö­tä­tuu­les­sa Suo­mes­sa.
  –    Ult­ra Sa­fe Nuc­le­ar and Lap­peen­ran­ta Uni­ver­si­ty of Tech­no­lo­gy to exp­lo­re first ad­van­ced re­se­arch mic­ro­re­ac­tor in Fin­land
  –    https://archive.is/IZert

  Nyt kun USA:n kaik­ki re­surs­sit suun­na­taan Ve­nä­jää vas­taan, ovat äk­kiä jou­tu­neet voi­mak­kaa­seen myö­tä­tuu­leen pie­ny­din­voi­ma­lat.
  –    Täl­lais­ten hank­kei­den var­jol­la on mah­dol­lis­ta kul­jet­taa ydi­noh­juk­sis­sa tar­vit­ta­via ra­ken­tei­ta ja ma­te­ri­aa­le­ja «rau­ha­no­mai­sek­si» naa­mi­oi­tui­na.

  USA:lla ei ole MI­TÄÄN rau­ha­no­mais­ta han­ket­ta Ve­nä­jän ra­jan lä­hei­syy­des­sä vaan kaik­ki re­surs­sit on suun­nat­tu Ve­nä­jän ku­kis­ta­mi­seen.

  Veik­kaan­pa, et­tä erit­täin no­pe­al­la ai­ka­tau­lul­la jon­ne­kin itä­ra­jal­le ava­taan ame­rik­ka­lai­nen pi­lot­ti­han­ke.
  –    Hank­keen to­del­li­se­na tar­koi­tuk­se­na on tuo­da ydi­noh­juk­sis­sa tar­vit­ta­via ma­te­ri­aa­le­ja val­miu­sa­se­miin mah­dol­li­sim­man lä­hel­le Pie­ta­ria, jot­ta ne oli­si­vat no­pe­as­ti otet­ta­vis­sa käyt­töön Pie­ta­riin teh­tä­vää ydi­nis­kua var­ten.

  1. Totta mooses. Pienydinvoimaloita ei ole olemassa. Silti monet laumasielut uskovat niihin. Ei tule sitä päivää kun kunnat ja kaupungit alkavat rakentaa omia pienydinvoimaloita. Jos niin kävisi, pitäisi kaikki julkiset palvelut lopettaa. Pienydinvoimala on verorahoille kuin musta aukko.

 2. Vaa­lit tu­los­sa: Suu­ri ha­jaan­nus
  –    Kau­ka­na on kan­san­val­ta

  … suu­rin osa kan­sas­ta on täy­sin ek­syk­sis­sä. Oli­si­ko edes­sä vih­doin­kin lait­to­man EU-Suo­men vii­mei­set epä­de­mok­raat­ti­set puo­lu­evaa­lit? Ai­na­kin ke­vään 2023 vaa­leis­sa ra­ha rat­kai­see en­tis­tä härs­kim­min.

  1. Kiitoksia linkistä …Ääh…ei pystynyt kiilumaan,taas lässytettiin.Kaikki vaan lentokentälle ja kotia päin. Ei tuo ammuskelu ym paska muuten lopu ikinä. Ruotsissa ei ennen ammuttu kuin Palme ja ampumahiihtomaajoukkue silloin tällöin. Meni 30 vuotta ja pohjoinen Ruanda oli valmis.

 3. Armst­ron­gin syk­lien mu­kaan EU:ta ei ole ole­mas­sa enää vuo­den 2024 jäl­keen ja ky­see­na­lais­ta on se­kin on­ko ko­ko Eu­roop­pa yli­pää­tään it­se­näi­se­nä ole­mas­sa vuo­den 2027 jäl­keen.
  –    Ger­ma­ny Has pro­pa­gan­da­Dec­la­red War on Rus­sia?
  –    https://archive.today/SPFDP

  … Eu­roop­pa on ol­lut USA:n mie­hit­tä­mä ai­na toi­ses­ta maa­il­man­so­das­ta läh­tien.
  –    Sak­sa te­kee niin kuin si­tä käs­ke­tään.
  –    Jos Sak­sa ei toi­mi­ta pans­sa­rei­taan Uk­rai­naan kään­ty­vät noi­den pans­sa­rei­den pii­put lo­pul­ta mie­hit­tä­jää vas­taan.

  Just lis­ten to the pro­pa­gan­da being sp­re­ad by the Pri­me Mi­nis­ter of Fin­land who is pre­pa­red to al­so sac­ri­fi­ce her pe­op­le on the al­tar of the Ne­ocons.
  –    https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2023/01/Finland-PM-Sanna-Marin.mp4

  1. Saksan teollisuuden romahtaessa EU kaatuu ja sitten pitäisi sotia kunnolla, mutta millä resursseilla?

   Venäjällä on aika paljon hyviä aseita ja taisteluvalmis ja karaistunut suuri armeija.

   Suvakit ehkä tajuavat minkälainen voima on vastassa, kun Ukrainan armeijan tappiot tulevat julki.

   1. Ei ne tajua mistään mitään. Kuinka hypnotisoidut herätetään? Ei tule onnistumaan. Antaa niiden nukkua onnensa ohi.

 4. Venäjän piti romahtaa ja hajota jo maaliskuussa 2022. Joka viikko saarnasi P. Toveri suurta romahdusta. Se ennustelu on loppunut, kun P. Toveri on hiljaisesti poistettu valtamediasta. Mistä syystä? Kansan silmissä valtamedia olisi menettänyt uskottavuutensa. Venäjä on heikko toisaalta js toisaalta se voi hyökätä minne tahansa milloin tahansa. Kysymys on joko hullun logiikasta tai sitten eivät tunne Venäjää.

 5. Tänään näkyy olevan vainojen uhrien muistopäivä joten muistakaamme ainakin;
  -rokottamattomia, varsinkin sote-alan työntekijöitä joilta 48a § vei toimeentulon
  -turvealan yrittäjiä joilta valtio vei työt vedoten päätökseen joka aikoinaan tehtiin kolikkoa heittämällä
  -pienyrittäjiä, varsinkin heitä joilta koronapsykoosi vei asiakkaat ja tulot joko osittain tai kokonaan
  -kaikkia venäjämielisiksi leimattuja joita päättäjistämme poiketen kiinnostaa suomen, ei EU:n ja USA:n, etu
  -kaikkia valtakunnansyyttäjän, muiden syyttäjien ja poliisin poliittisista ja/tai ideologisista syistä vainoamia

  Haluan myös laittaa veikkauksen pystyyn siitä mikä on se ihmisryhmä jota tämän vuoden lopulla saa vainota ja syrjiä luvan kanssa? Oma veikkaukseni on digi-ID:ttömät.

  1. Aseistakieltäytyjät ja työvelvoitteesta kieltäytyjät ja ne joilla ei ole ukrainanatopride-pinssiä rintapielessä. Sekä ruoan ja polttoaineen hamstraajat ja pimeät myyjät. Käteisen käyttäjät ja maalla asujat. Ai niin, anteeksi, maalla asuvia on pilkattu ja vainottu viimeiset sata vuotta.

  2. Lihaa syönyt valkoiset heteromiehet. Ai niin, anteeksi, meitä on vainottu jo ainakin sata vuotta. Sitä ei lasketa vainoksi, koska se on niin normaalia. Kaikkien tajuntaan iskostettu niin syvälle ettei sitä edes kohdehenkilöt huomaa. Miehet itsekin vihaavat kaikkea maskuliinista. On ne marxilaiset aivojen pesijät olleet ovelia ja älykkäitä.

   1. Ei minua ainakaan ole vainottu vaikka yönkin lihaa ja olen valkoinen mies. Vainoaminen on tunne, jota tuntevat alemmuudentuntoiset miehet. Ala sinäkin aimo mies arvostamaan itseäsi niin olokin paranee eikä tarvitse esittää marttyyria.

 6. Olen koko ajan ihmetellyt että mistä tuo pelle oikein pomppasi julkiuuden valokeilaan. Kuka sitä rahottaa ja kuka sen kummisetä on.

  1. Seuraa rahaa niin saat tietää kaiken. Kuka Aaltolaa ja hänen UPI:ia rahoittaa ja pyörittää, kuka omistaa valtamediat jotka hehkuttavat häntä joka päivä jne.

  2. Kun kattoo CV:tä niin Ameerikassa aivopesty pellehän tuo: mm. Cambridge University, Columbia University, Johns Hopkins University (erityisen kunnostautunut koronakusetuksen suhteen ja Bill Gatesin yhteistyökumppani)…

 7. Kannattaisi seurata Venäjän bkt:n kehitystä. Tosin faktaanhan täällä ei jutut tunnetusti perustu.

  1. Koska iso osa elämääni kuluu kansainvälisten korporaatioiden valtausyritysten estämiseen (Suomen tuhoaminen) niin toivoisin että käskyjen sijaan joku tekisi lyhyitä yhteeenvetoja että muutkin ymmärtävät. Pelkkä käyky ”seuraa rahaa” tms ei auta ketään eikä johda mihinkään.

   Jos teistä joku tietää enemmän kuin me muut, niin kertokaa se avoimesti.

  2. Ainahan BKT muuttuu ja Venäjä käy sotaa ja sotataloudessa. Enemmänkin kannattaisi keskittyä reikäiseen USA:n nk. ”talouteen”, joka lainaa Kiinalta, että voi maksaa armeijan palkat ja heppoisen sosiaaliturvan. EU ja Suomi yksistään rauhanaikaisenkin akka hallituksen törsäämisten jälkeen on torni takapuolessa. Napoleon ja Hitler lähtivät ”eväsrekelle” Venäjä / Neuvostoliittoon, koska edelliset olivat vain ”alikehittyneitä” tyhmiä musikoita, mutta kuinkas sitten kävikään. Venäjä ja Putin Ei ole ollut väärässä ikiaikaisesta käsitryksestä, että Äiti Venäjä on AINA ulkomaisten valloittajien uhkaamana kautta historian, mutta lännessä sitä pidettiin vain harhaisena ja pelotteluna omaa kansaa kohtaan Putini9n vallan takeeksi. NYT jokainen venäläinen on hitsattu yhteen kuten tapahtui WWII Hitlerin Barbarossan alkaessa ja halvauttaessa Neuvostoliiton tavalla, että yleisesikunnan päällikkö Halder kirjoitti päiväkirjaansa, että sota on voitettu kolmessa viikossa. Niinpä… Vastustajan aliarviointi ja sille päin naamaa nauramalla ”lähtien soitellen sotaan” on vakuutena sille, että TURPAAN TULEE!!! Luonnonlaki EI ole politiikkaa vaan se, ettei tunne historiaa. Joutuu elämään sen toiseen kertaan. Ja mikäs sen mukavampaa kuin SOTA kun korvien välissä EI ole mitään!

 8. Tälläkin NATO-kiimaisella seisoo varmasti viikon kun se pääsee ovenraosta haistelemaan NATO:a. sen vuoksi sillä on jatkuva kiima päällä.

  Suomi ei liity NATO:on ja sillä selvä. NATO:on liittyvällä maalla tulee olla kansan voimakas tuki. Ja sitä 53% vastustuksella ei ole. NATO-kiimaiset ovat vähemmistö maassamme. Toisaalta, helppohan Mikan on kun elää yhteiskunnan tuilla ja on yhteiskunnan elättinä. ”Ulkopoliittinen instituutti”… Moisen turhakkeen voisi lopettaa.

  Ja kun mietitään taloudellista puolta, niin se liittymismaksu, 14 miljardia, sekä 8.3 miljardia vuosimaksuna, sekin voitaisiin käyttää suomalaisten hyväksi. Valtio voisi vaikka perustaa koneistamoja tai valimoja. Tai laser-leikkaamoja. Tai vaikka mittaaitteita valmistavan yrityksen uudestaa.

  …ja jos mitään muuta ei keksitä, niin pinnoitettaisiin edes tiestö sillä parempilaatuisella asfaltilla. Se joka kestää pidempään ja on veden pitävää. Ettei aina vain karhennettaisi sitä.

  1. Älä esitä väärää tietoa, Suomen jäsenmaksu olisi noin 27,5 miljoonaa euroa vuodessa. Se on aika kaukana 8,3 miljardista vai onko kommentoija vetänyt summat hatusta. Eipä tuo kommentti muutenkaan anna mitään asialliselle keskustelulle.

 9. Kyllä herrat tietävät, luottakaa vain herroihin, herrat tietävät! Ihmiset ovat niin typeriä, että luulevat maailmaa ja yhteiskuntaa johtavan jotkut ”älykkäät”. Haha. Mitä vielä!

 10. Aaltola on nato-suvakki ja käpykaartilainen. Miksi hän ei lähde Donbassiin puolustamaan liberaalia demokratiaa?

  Kohta on suvakit selätetty!

  1. Sanoo Kaiken…SuoLoisista…Kun Tuollaista ***** Halutaan Presidentiksi…Ped********* Jälkeen..

  2. Nämä ukrainakiihkovaiset ovat poikkeuksetta yli 60 vuotiaita, sivareita tai ö-miehiä sekä asevelvollisuutta suorittamattomia naisia.

   Sitä paitsi reserviläisjohtajat ovat täysin ammattitaidottomia. Muistan sen omilta inttiajoilta. Kaikki reserviläisten johtamat harjoitukset menivät persiilleen.

   Tervemenoa vaan lihamyllyyn sitten ja paljon onnea. Sen varassa te olette, jos sodanajan pataljoonassa ei ole yhtään ammattisotilasta. Jopa kantakessu tietää ja osaa enemmän kuin joku reservin majuri!

   1. SuoLoisten u$A-hIntit…Ensimmäisenä Eturintamalle..Tapettavaks

 11. Katos puupäiden herra aurinko:”Trumpista ei millään tule presidenttiä koskaan..” Äijä paasasi kuukausia ennen vaaleja ,siinä lehdistön oraakkeli.Mites tuo ukko kehtaa vielä missään höpötellä? Ihan pimee. NäätäSale ,Tohveli ja tää spede vois tehdä oman tv-shown ”Pitääkö minun taas olla huolissaan” On kyllä yks historiamme naurettavin asiantuntija,joku vielä kehtaa maksaa mukamas jotain palkkaa tuolle könölle.

 12. Persutkin sai kokea että nyt jo heidän epämääräset vihjailut kaukana siintävästä tavoitteesta erota EU:sta ovat jo Venäjän pussiin pelaamista. Nykyään siis kaikki lännen valtaliitoista ja propagandasta poikkeava on käytännössä Venäjän kannattamista, vaikka olisit edellisenä päivänä toivonut kuolemaa venäläisille ja hävittäjiä Ukrainalle.

 13. Toivottavasti moni näistä rokote ja nato-hörhöistä on ehtinyt kuolla jo sydänkohtauksiinsa tuohon mennessä.

 14. Eilinen päivän kuva oli taas manipuloitu. Miten mihinkään de witin juttuun voi uskoa ja pitää niitä hyvinä, jos tosiasiaoita käsitellään noin leväperäisesti. Luuleeko de wit, että lukijat uskovat häneen? no, onhan tietysti hetkinen ja aimo mies, jotka uskovat vaikka minkälaista pajunköyttä.

  1. Aku, mikä taas ahdistaa? Oletko taas lukenut liikaa wikipediaa ja pää on sekaisin?

   Hei! Hyviä uutisia! Tänään on Jerusalemissa denazifioitu lauma esinahattomia!

   Aika hurjaa vai mitä?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*