13 thoughts on “Päivän video: Naisautoilija

 1. Sillä ei ole mitään väliä mitä mieltä sinä olet miehenä, vaan jos nainen sanoo, että sinä olet syyllinen, sinä olet syyllinen ja oikeudessa et voi yhtään mitään. Ja oikeus määrää lapsesikin kaapattavaksi, koska oikeusjärjestelmä on aina joka kerta automaattisesti naisen puolella ja et voi sille yhtään mitään.

 2. Miesviha. Lähtökohtaisesti mies on automaattisesti syyllinen kaikkeen. Millaista olisi elää läheisessä suhteessa tuollaisen muikkelin kanssa?

 3. Taas yksi hedelmällisen iän ylittänyt joka raivoaa PMS-oireissaan. Vaikka Rangessa on peruutuskamerat ja tutkaat niin tuntuu että toisille kaikki on vaikeaa.

  Ja toisaalta…se on vain auto…

  1. On se hedelmällinen. Tarvitaan vain yksi älykäs musta atleettinen mies kassit täynnä suoraan ostoskeskuksesta painamaan sitä auton konepellillä ja kohta on pullat hyvin uunissa. Sitä vailla se on.

 4. Minulle on käynyt samalla tavalla. Tosin minun tapauksessa seniori-ikäinen papparainen väitti minun naarmuttaneen hänen autoansa. Kysyin papalta juuri saman kysymyksen: ”jos minä olen naarmuttanut autoasi, niin miksi minun autossa ei ole jälkeä?” Tämän lisäksi naarmutusjäljet papan autossa oli eri värisiä kuin minun auto! Pappa tajusi tilanteen jätti rauhaan.

 5. Naisen tieteelisesti todistetut pienet aivot eivät pysty tuottamaan koko kuvaa. Katos ei vaan levyke riitä. Suurin osa suht yksoikosia kirjanoppineita. Tämäkin on vain faktaa. Mut hei ,akoille terkut voitte ilmoitusluontoisesti alkaa miehiksi, tosin dataa ei voi lisätä mutta olette vaan hiljaa kädet kiinni ns. illuusiomunissa.

  1. Ilmoittautukaa naiset miehiksi, niin päästään syyttämään teitä toksisesta patriarkaatista. Otetaan kaikki marxilaisen feminismin opit ja tiede teitä ”miehiä” vastaan. Aletaan haluta turvatiloja ” miehien ” varalta.

 6. Ne olivat juurikin ”älykkäinä” valheellisesti esiintyvät jotka alkoivat ajaa naisille äänioikeutta. Ne olivat ”älykkäät” jotka alkoivat ajaa keskuuteemme ateismia ja sodomiaa, sekä muuta satanismia. He ovat kaikki sairaita ja virheellisiä ihmisiä, jotka ovat täysin mielisairaita ja yrittävät aina tuhota ja mädättää meidät oikeat ja kunnolliset ihmiset ja meidän lapsemme.

 7. Torakka ei auto sinne voi osua. Mutta oikein peruutettu jos ei aluksi autoja voit hyvin pakittaa ruutuun ja lähtiessä pääset lähtenään kyyläämättä ja hitaasti. Tuota parkkeeraamista suositellaan yleisesti, Marco!

 8. Ainoa hyvä asia on, että muija EI ollut miehen MUIJA, sillä miten elää tuollaisen AKAN kanssa yhden ja saman katon alla? FEMINISTI YHTEISKUNNAN hautoma tulos, jossa MIES on aina VÄÄRÄSSÄ, PATRIARKKSAALINEN SORTAJA ja PIERISKELEVÄ ”Nowhere Man” Joka sohvalla kaivamassa nenää ja juomassa kaljaa kunnes saa tarmonkohtauksen kaivaakseen KÖTÖKSIÄÄN ja sen jälkeen haistaa sormiaan. Kun sen sijaan NAISET pitävät KOKO yhteikunnan PYSTYSSÄ, mutta aatteelleen uskollisina EI miestään. Ja kaiken tuon pyräyksenomaisen päivien lyhyen vilinän jälkeen onkin MIES päässyt sinne minne eivät HERJAT yllä. Nimittäin lootaan hiekan alle, jossa madot syövät, muttane ovatkin ne AINOAT, jotka eivät VALITA vaan hartaana järsivät kuten luonto ovat ne rekrytoimneet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*