Marco de Wit 27 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pohjaa sosiaalisen analyysinsä sekä praxeologiaan että offensiiviseen realismiin. Suomeksi sanoen siihen, että ihmiset pyrkivät maksimoimaan subjektiivisen hyötynsä. Tämän he voivat tehdä rauhanomaisesti vapaaehtoisella vaihdannalla ja lahjoilla tai sitten aggressiivisesti käyttämällä omaa tai mafian/valtion väkivaltaa.

 

Offensiivinen realismi lähtee siitä, että TOTTA KAI ihmiset pyrkivät käyttämään valtion väkivaltaa hyväkseen maksimoidakseen omaa hyötyään. Tavalliset ihmiset haluavat tukiaisia tai kartelleja, kuten tutkintokiintiöitä. Niin tekevät myöskin suuryritykset, joskin paljon suuremmassa mittakaavassa. Tämän vuoksi pankit ovat hankkineet itselleen pankkikartellin ja pystyneet liittolaisyritystensä kanssa kartellisoimaan koko talouden. Kaiken kukkuraksi jotkut yritykset, kuten lääketeollisuus omaa vielä monopolistisia patenttioikeuksia, jotka entisestään voimistavat lääketeollisuuden kartellia.

 

Niinpä ei ole ihme, että lääketeollisuus saa valtavia miljardivoittoja, joita se sitten käyttää ostaakseen/manipuloidakseen yliopistot ja varsinkin valtion lääkevirastot. Näin se on pystynyt saamaan itselleen monia immuniteetteja ja pystyy tuottamaan yhä vaarallisempia lääkkeitä ja rokotteita. Itse asiassa immuniteetti kannustaa rokotefirmoja ottamaan jatkuvasti suurempia riskejä rokotelaadun kanssa.

 

 

Eikä siinä kaikki. Lisäksi lääketeollisuus pystyy myös manipuloimaan tutkimuksia ja monenlaisia tilastoja vähätelläkseen lääkkeidensä ja rokotteidensa vaaroja.

 

Tämä kaikki on AUTOMAATTISTA. Se seuraa siitä, että ihmiset pyrkivät maksimoimaan hyötyään. Ihan samalla tavalla kuin jokainen työntekijä pyrkii kaikin keinoin pimittämään omia huonoja puoliaan eikä ikinä tule vapaaehtoisesti myöntämään työnantajalle olevansa huono työntekijä, niin vielä varmemmin yksikään globalistinen firma ei tule myöntämään etiikassaan ja rokotteissaan olevan mitään vikaa.

 

Itse asiassa on todella LAPSELLISTA kuvitella mitään muuta. Mietipä kuinka moni tuntemasi surkea työntekijä on esimerkiksi irtisanoutunut epäpätevyytensä takia. Ei yksikään. Tietenkään ihmiset eivät myönnä omia heikkouksiaan varsinkaan silloin, kun raha on kyseessä. Vielä suuremmalla syyllä globalistiset suuryritykset eivät tule ikinä myöntämään heikkouksiaan, virheitään ja rikoksiaan varsinkaan miljardien ollessa kyseessä. Niinpä KAIKKI yksittäisistä työntekijöistä globalistisiin suuryrityksiin tulevat tekemään kaikkensa pimittääkseen omat heikkoutensa, virheensä ja rikoksensa.

 

Tämän takia rokotefirmat ja valtion terveysvirastot kieltäytyvät tekemästä pitkäaikaisia vertailevia tutkimuksia rokottamattomien ja rokotettujen terveydestä. Kukaan ei pakota heitä moista tutkimusta tekemään, joten miksi he ottaisivat riskin. Eihän kukaan tavallinenkaan työntekijä vapaaehtoisesti tarjoudu tulemaan tutkittavaksi vakavista työvirheistä varsinkin, jos on kyse hengistä tai suurista rahoista.

 

 

Joku suomalainen naivisti kuitenkin tässä vaiheessa sitten luulee, että kyllähän nyt ainakin koronorokotteiden vaikutuksia on varmaan tutkittu vertailemalla koronarokottamattomiin. No, eipäs ole. Missään. Paitsi yhdessä maassa: Isossa Britanniassa.

 

Ongelmana vaan, että tilastot ovat VÄÄRENNETTYJÄ. Tämä käy hyvin ilmi alla olevassa videossa, jossa professori selittää tilastojen olevan ilmiselvästi täysin epäpätevästi laadittu ja näin totaalisen arvottomia.

 

Professori sitten tiiminsä kanssa kiistattomalla tavalla todisti ja selitti tämän tilastokeskuksen johtajalle lähettämässään kirjeessä. Arvatkaas mitä tilastokeskus sanoi?

 

Myönsi kaiken!

 

Eli myönsi tilastojen olevan niin arvottomia, ettei niistä voi vetää mitään johtopäätöksiä koronarokotettujen ja koronarokottamattomien välillä. Siis vaikka niin sekä viranomaiset että valtamedia ovat pitkään tehneet demonisoidessaan rokottamattomia.

 

Mutta miten ihmeessä tilastokeskus suostui myöntämään tilastojen virheellisyyden? Ehkä koska tilastovirheet olivat niin ilmiselviä. Toiseksi, kyseessä näyttää olevan tahallinen tilastojen väärentäminen, jotta viranomaiset ja valtamedia voivat demonisoida rokottamattomia vetoamalla virheelisiin tilastoihin. Tätä tilastokeskus ei tietysti myöntänyt, mutta mitäs sanot alla olevasta kaaviosta. Siinä näyttäisi kuin rokottamattomat kuolisivat paljon helpommin.

 

Tarkemmin katsoessa kuitenkin huomaa omituisen asian. Tilaston mukaan rokottamattomat nimittäin alkavat kuolemaan aina, kun on käynnissä rokotuskampanja. Mutta miten se voi olla mahdollista? Miten toisten rokottaminen voisi tappaa rokottamattomia?

 

Jotkut ovat tästä vetäneet sen johtopäätöksen, että rokotetut levittävät myrkkyjä ja näin tappavat rokottamattomia. Tämä tuskin kuitenkaan on pääsyy, koska kuolemat tulevat niin nopeasti ja niin monessa ikäryhmässä. Todennäköisempää on, että rokotettuja kuolee rokotteisiin ja sitten tilastoväärennöksellä kuolemat laitetaan rokottamattomien piikkiin!

 

Kiitos vaan tästäkin!

 

 

 

 

Tässä ei ole kuitenkaan vielä kaikki: Viranomaiset ovat menneet vieläkin pidemmälle pimityksissä ja huijauksissa. Viranomaiset eivät nimittäin suostu tekemään edes kuolintilastoa, josta näkisi kolme yksinkertaista asiaa:

 

1. Kuolinaika

2. Kuolleen ikä

3. Kuolleen rokotusstatus eli milloin saanut rokotteita vai onko saanut lainkaan.

 

Ei pitäisi olla vaikeaa saada noita tietoja. Niitä kuitenkaan YKSIKÄÄN viranomainen yhdessäkään maassa – myöskään Suomessa – ei ole esittänyt yhdessä tilastossa tavalla, jolla kuolleita voitaisiin vertailla. Yksikään parlamenttipuolue – ei myöskään persut ja VKK – ei ole vaatinut sellaisen kuolinsyytilaston tekemistä.

 

Mietipä sitä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Tohtori Campbell ja Kirsch: Viranomaiset väärentävät kuolintilastoja pimittääkseen rokotekuolemat!

 1. Laiton Lehti on kuitenkin väärässä siinä kuinka törkeäksi ja kuinka pitkälle eri ihmiset ovat valmiita menemään. Ne ovat juuri ”älykkäiksi” kutsutut, jotka ovat aina mädättäneet ja tuhonneet ihmisiä hinnalla millä hyvänsä. Luuletteko tosissanne, että tavalliset ihmiset olisivat valmiita menemään näin pitkälle? Varmasti artikkelissa on paljon tottakin, mutta oikeat tavalliset ihmiset eivät todellakaan ole satanisteja, jotka tekevät aivan mitä tahansa. Ne ovat juuri ”älykkäät”, jotka ovat kaikki mädättäjiä, pettureita ja Jumalaa vihaavia satanisteja.

  1. Kyllä laiska varastomies pyrkii salailemaan laiskuuttaan tai osaamaton nainen tuotantolinjalla osaamattomuuttaan tai tehottomuuttaan – toki sen peittely voi olla vaikeeta, mutta selityksiä tulee – ainakin naisilta.

 2. Ihmisissäkin on kuitenkin eroja. Ne ovat juuri ”älykkäiksi” itseään väittävät, jotka mädättävät ja murhaavat oikeita terveitä ihmisiä. Voi olla, että tavalliset oikeat ihmiset ovat itsekkäitä jne. jne., mutta eivät he suurimmaksi osaksi tekisi sitä mitä ”älykkäiksi” kutsutut tekevät, vaan he ovat aina olleet pahimpia vihollisiamme ja lastemme murhaajia, jotka vain tappavat meidän lapsiamme ja ovat aina halunneet pahaa ihmisille. Laiton Lehtikään ei voi myöntää, että ”älykkäät” ovat oikeasti kaikki satanisteja ja pahoja eläimiä.

 3. Kuvassa olevan myrkkykääpiön oikea nimi on Anton Faustenberg ja hän on Wienistä lähtöisin. Hänellä ei ole italialaisia sukujuuria vaikka joku niin voisi luulla ja kyllä, hänellä ei ole esinahkaa!

  Briteissä piikitysten alettua alkoi ruumishuoneet täyttyä ja tuolloin hautausurakoitsijat tulivat julkisuuteen ja kertoivat, että koskaan aiemmin ei tällaista tilannetta ole ollut ja olivat huolissaan.

  Tätä suvakit halusivat!

 4. No jopa oli vaihteeksi ”analyysi”. Tsiisus.

  LaitonLehti voisi joskus perehtyä vaikkapa psykopatiaan. Psykopaattien ja narsistien aivot toimivat täysin toisin kuin muiden (todettu aivokuvauksilla), voisi puhua melkein eri ”eläimestä”. Heiltä puuttuu kyky empatiaan, eivät tunne minkäänsortin syyllisyyttä tekojensa seuraamuksista tai siitä mitä kärsimyksiä aiheuttavat toiminnallaan muille. Nukkuvat yönsä hyvin, ihan sama mitä on omallatunnolla (jota ei siis ole).Tämä juuri mahdollistaa täysin moraalittoman ja holtittoman toiminnan. Näitä on politiikan ja suuryritysten johdossa ja PALJON! Psykopaattisia ja narsistisia piirteitä voidaan myös aiheuttaa (siis aivovamma suomeksi) mm. erilaisten traumojen avulla. Ympärileikkaukset *) ovat yksi tapa ja ketkäs tätä harrastavatkaan? Näin tietyt luonteenpiirteet saadaan siirrettyä seuraavalle (s*************) sukupolvelle yhdessä aivopesun kanssa.

  Aivan helvetin typerää ja raukkamaista rinnastaa tavalliset ihmiset jotka yrittävät selviytyä tässä sairaassa maailmassa ja täysin rikollisella toiminalla hyötyä ihmisen selkänahasta ryöväävät suuryritykset toisiinsa ja perustella jollain pilipali pseudotiede termeillä kuten ”prakseologia” tai ”offensiivinen realismi”. Väkisin tulee fiilis että Marcolla on joku tarve heitellä näitä ”hienoja” termejä ja päteä ”älykkyydellään”. Juuri tämä ”tiedemaailma” yrittää selittää kaikki asiat kylmällä ”logiikalla” josta kaikki inhimillisyys on riisuttu pois ja samalla valkopestä itsensä syyllisyydestä. Tiedeuskonto on maailman suurin uskonto. LaitonLehti on selkeesti tämän kultin pauloissa.

  *) Circumcision trauma has long-term effects. In a medical journal survey of 546 circumcised men who reported circumcision harm, the following effects and feelings were noted.

  – anger, rage, sense of loss, shame, sense of having been victimized and mutilated
  – low self-esteem, fear, distrust, and grief
  – relationship difficulties, sexual anxieties, and depression
  – reduced emotional expression, LACK OF EMPATHY, and avoidance of intimacy
  https://circumcision.org/psychological-effects/

 5. Tohtori Campbell rummutti täysillä koronainjektioita kun tämä sekoilu alkoi. Luoja tietää kuinka moni hänen nimenomaisista suosituksistaan johtuen kävi ja otti piikin. Näitä kontrolloidun opposition tyyppejä on vähän hitosti. Kun alkaa olemaan ilmiselvää että rokotteet ovat aihettaneet suurta tuhoa, he kääntävät kelkkansa ja rupeavat valkopesemään omia toimiaan ja sanomisiaan ja leikkivät ”hyviksiä”. Tämä trendi on menossa nyt vähän joka puolella ”vaihtoehtomedian” piireissä. Tällasille paskiaisille ei pitäisi antaa mitään palstatilaa vaan nimenomaan kertoa mitä he tekivät pari vuotta sitten! Miksi he eivät silloin kuunnelleet varoituksia tai välittäneet siitä että rokotteiden sisällöstä tai pitkäaikaisvaikutuksista ei ollut mitään tietoa? Tai että mitään vitun koronaa ei ole olemassakaan!

  1. Kyllä. Näitä feikkipaljastajia löytyy. Olisi mielenkiintoista tietää, onko Ricardo Delgado aito vai feikki. La Quinta Columnan artikkeleita ei näytetä vaihtoehtomedioissa, joten olen ajatellut, että voisikin olla aito.

   Uusin artikkeli tuolla heidän omalla sivustollaan on tämä:
   https://www.laquintacolumna.info/translations/dr-enrique-luis-farracani-ristenpart-confirms-the-findings-of-la-quinta-columna/

   Tuosta miehestä ja hänen hypoteesistänsä tässä pieni intro:
   Tutkiva hypoteesi ionisoimattoman säteilyn biologisista vaikutuksista ja niiden samankaltaisuudesta COVID-pandemian oireiden kanssa.

   Tohtori Enrique Luis Ferracani Ristenpart valmistui UBA:n lääketieteellisestä tiedekunnasta kiitettävästi vuonna 1974. Yleiskirurgian erikoislääkäri ja Argentiinan kirurgiyhdistyksen myöntämä palkinto. Sydän- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri, jonka Argentiinan sydän- ja verisuonikirurgien koulu on myöntänyt. Laserlääketieteen ja laserpelastuksen asiantuntija, kansanterveysministeriö Dr. Pedro Mallon laivastosairaalassa.
   Entinen sydän- ja verisuonilääketieteen ja -kirurgian instituutin osaston johtaja, entinen Pedro Mallon laivastosairaalan sydän- ja verisuonitautien osaston entinen johtaja, sydänkirurgian apulaisprofessori Santander Marques de Valdecillasin yliopistollisessa sairaalassa ja Clevelandin klinikassa Ohiossa, Yhdysvalloissa.
   Akateemiset tittelit:
   Argentiinan lääketieteellisen yhdistyksen, Argentiinan sydän- ja rintakehäkirurgian yhdistyksen, Argentiinan kardiologiyhdistyksen, Argentiinan kardiologiyhdistyksen ja Argentiinan kirurgiyhdistyksen täysjäsen.
   Latinalaisen Amerikan lääketieteellisen yhdistyksen perustaja, Argentiinan sydän- ja verisuonikirurgian koulun jäsen, sydänkirurgien neuvoston sihteeri ja Argentiinan lääketieteellisen yhdistyksen AMA:n jatkokoulun professori.
   Tutkija lääketieteen alalla, lääketeollisuudessa ja suorittanut tutkimuksia ulkomailla.
   Patentti: yksi hänen tutkimuksistaan venttiilien korjausmenetelmistä ja -muodoista (Yhdysvaltain patentin 8985121B2-March24.2015 omistaja. Laitteen ja venttiilin korjausmenetelmä.).

   Hän on luennoinut mm: Rooma, Lima, Boston, Sao Paulo, Mexico City.
   Palkinnot: Interhospital-konferenssin 4. konferenssissa Buenos Airesissa. Ensimmäinen palkinto aiheesta Internal Laser Valvuloplasty and Saphenous Remodeling by LASER Endovascular 1470. Palkinto Argentiinan flebologiyhdistyksen järjestämässä kansainvälisessä kongressissa.
   Julkaissut 3 kirjaa:
   Kirjoja: Endoluminal Laser in Phlebology and Color Doppler, PROACI Laser in Endovascular Surgery – Argentine Association of Surgery, joista yksi on kirjoitettu yhdessä, julkaisuja ulkomaisissa lehdissä, videoita, tehopisteitä hänen erikoisalansa aiheesta.
   Tällä hetkellä: Laser- ja laskimo-ultraääni-instituutin johtaja ja endoteelin kansainvälinen tutkija sekä sähkömagneettisten kenttien ja ionisoimattoman säteilyn säteilysuojelua käsittelevän amerikkalais-amerikkalaisen toimikunnan yhteistyökumppani. CIPRACEM

   En ymmärtänyt paljoa mitään näistä kahdesta videosta, mutta tiedoksi eteenpäin, jos sisältäisi vaikka oleellistakin ja oikeaa tietoa.

 6. Tohtori Campbell rummutti täysillä koronainjektioita kun tämä sekoilu alkoi. Luoja tietää kuinka moni hänen nimenomaisista suosituksistaan johtuen kävi ja otti piikin ja on nyt vammautunut tai kuollut.

  Näitä kontrolloidun opposition tyyppejä on vähän hitosti. Kun alkaa olemaan ilmiselvää että rokotteet ovat aihettaneet suurta tuhoa, he kääntävät kelkkansa ja rupeavat valkopesemään omia toimiaan ja sanomisiaan ja leikkivät ”hyviksiä” = Damage Control Mode. Tämä trendi on menossa nyt vähän joka puolella ”vaihtoehtomedian” piireissä. Tällasille paskiaisille ei pitäisi antaa mitään palstatilaa vaan nimenomaan kertoa mitä he tekivät pari vuotta sitten! Miksi he eivät silloin kuunnelleet varoituksia tai välittäneet siitä että rokotteiden sisällöstä tai pitkäaikaisvaikutuksista ei ollut mitään tietoa? (Itseasiassa muuten oli, sivu 16, Oct 2020 https://www.fda.gov/media/143557/download)

   Guillain-Barré syndrome
   Acute disseminated encephalomyelitis
   Transverse myelitis
   Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/
  meningoencephalitis/meningitis/
  encepholapathy
   Convulsions/seizures
   Stroke
   Narcolepsy and cataplexy
   Anaphylaxis
   Acute myocardial infarction
   Myocarditis/pericarditis
   Autoimmune disease
   DEATHS !!!!
   Pregnancy and birth outcomes
   Other acute demyelinating diseases
   Non-anaphylactic allergic reactions
   Thrombocytopenia
   Disseminated intravascular coagulation
   Venous thromboembolism
   Arthritis and arthralgia/joint pain
   Kawasaki disease
   Multisystem Inflammatory Syndrome
  in Children
   Vaccine enhanced disease

  1. Nimenomaan. Täysin oikein. Kun ihmisiä alkoi kuolemaan massoittain, hänen oli pakko kääntää takkiaan. Marco joutuu aina näiden Paavo Väyrysten huijaamaksi. ”Ajattelin äänestää vastaan, mutta äänestinkin puolesta.”.

   1. Pave….Kiisti NWO $ika-€liitin…ja nitten..Agendan…Olemassaolon

  2. JuutaL*istuubissa…Oli Toinenkin alalla Oleva Läskinaama…Jolla näytti olevan jotain Aasialaisia sukujuuria..Joka Sekin..Haukkui ja Deletoi…Kaikkia jotka Kehtasivat kyseenalaistaa…Rottakoe Tappajien Propagandan…

 7. Joka päivä valtapaskat uutisoivat nuorten julkkisten äkkikuolemista. ”kuolinsyytä ei kerrota” = selittämätön rokotekuolema.
  KOSKA VIRALLISEN ROKOTEUSKONNON MUKAAN KUKAAN EI KUOLE ROKOTTEEN SEURAUKSENA.

  Katsotaan vuoden päästä. Valtamedia kääntää kelkkansa ja aletaan kysellä kuinka kaikki ”PÄÄSI” tapahtumaan.

 8. RIKOLLISET KUSIPÄÄT ovat samalla PELKUREITA, jotka yrittävät PEITTÄÄ jälkensä, mutta se on turhaa. Koska NE, jotka ovat MYRKYT sisäänsä ottaneet ovat KUOLLEITA. NE, jotka TIESIVÄT kusetuksen. Eivät TODISTEITA tarvitse, koska YLIKUOLLEISUUS johtuu MYRKKYPIIKEISTÄ eikä esim. MUSTASTA SURMASTA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*