Free speech 27 tammikuun, 2023

 

 

Laittoman Lehden missiona on professori Murray Rothbardin kehittämää valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen tehnyt.

 

Parasta on, että valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistoria esittää hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä tässä mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin kaikki tiivistelmät julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia ja linkkejä.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian, taloustieteen ja maantieteen tuntemusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua ja Rothschildeja koskeva osa, joka on vain loogista seurausta eliitin monopolistisesta rahakoneesta ja sitä johtavista waspeista ja juutalaispankkiireista:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa Amerikkaa, koska heitä vastustivat valtaeliitin kaksi muuta blokkia eli waspit ja Rockefellerit.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Tässä neljäs osa, jossa selitetään miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan, mutta valtaeliitin sisäisen väännön voittivat waspit, jotka nousivat maailman herroiksi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Tässä viides osa, jossa nähdään miten Hitler nousi koko valtaeliittiä vastaan.

 

HITLER

 

FDR

Laman ollessa syvimmillään 1933 waspeja vastaan liittoutuneet Rothschildit ja Rockefellerit saivat nostettua fronttinsa Franklin Delano Rooseveltin presidentiksi. Hän aloitti taloussodan Morganin talousimperiumia vastaan käynnistämällä New Deal -talousreformit, joka myös tunnetaan nimellä Jew Deal. Virallisesti kyse oli taistelusta kartellisoituneita suuryrityksiä vastaan, mutta kohteena olivat vain waspien suuryritykset.

 

Lopulta Morganit yhdessä Britannian tiedustelupalvelun kanssa päättivät iskeä takaisin yrittämällä järjestää fasistisen vallankaappauksen, joka olisi syyttänyt lamasta juutalaisia. Tämä Business Plot vallankaappausyritys lopulta epäonnistui, mutta pelästytti juutalaiset diiliin waspien kanssa. Näin yrityssodat loppuivat ja valtaeliittiin saatiin rauha. Rooseveltista tuli nyt koalitiopresidentti ja näin hän laman jatkumisesta huolimatta varmisti myös 1937 uudelleenvalintansa.

 

Hitler

Yhtenä syynä valtaeliitin sisäiseen rauhaan oli myös se, että juutalaisten ja Rockefellerien liitto ei toiminut kunnolla vastakkaisista intresseistä johtuen. Ensinnäkin Rockefellerien päämääränä oli nationalistinen tulleja korostava talouspolitiikka, kun taas juutalaiset halusivat heitä suosivaa kansainvälistä (kartellien välistä) vapaakauppaa. Toiseksi, Rockefellereille oli tärkeää dominoida Saksan suurta kemianteollisuutta. Niinpä Rockefellerit päättivät liittoutua Saksan nationalistien kanssa auttaen myös Hitlerin valtaan Saksassa 1933. Kolmanneksi, Rockefellerit pyrkivät saamaan Neuvostoliiton tiiviisti mukaan öljykartelliin. Tämä onnistuikin, kun juutalaisten tukema Trotsky hävisi valtataistelun Rockefellerien tukemaa Stalinia vastaan.

 

Juutalaisten tilanne alkoi siis olla hälyttävä kaikkialla varsinkin, kun myös waspit olivat yhä kriittisempiä juutalaisia kohtaan. Tämä johtui osittain myös siitä, että juutalaiset halusivat Britannian hallitseman Palestiinan itsenäiseksi juutalaiseksi valtioksi. Juutalaiset aloittivatkin kapinan ja terroriaallon Palestiinaa hallitsevia brittejä vastaan. Waspit kostivat tukemalla Hitleriä Saksassa. Juutalaiset olivat nyt täysin yksin ja pelkäsivät, että pian heidät poistettaisiin kokonaan valtaeliitistä.

 

Hitler itsenäistyy

Tällöin juutalaisille tuli kuitenkin pelastus: Hitler sekoitti pakkaa puukottamalla waspeja selkään kahdella tavalla. Ensinnäkin 1933 loppupuolella Hitler teki sionistien kanssa liiton tukien juutalaisten massamaahanmuuttoa Saksasta Brittien halitsemaan Palestiinaan. Tämä natsien ja sionistien liitto oli seurausta viholliseni vihollinen on ystäväni -strategiasta.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Toiseksi, 1936 Hitler iski waspeja vielä pahemmin selkään voimistamalla entisestään Saksan armeijaa ja irtaantumalla waspien dominoimasta kansainvälisestä pankki- ja talousjärjestelmästä. Tätä waspit eivät voineet ikinä hyväksyä, vaan liittoutuivat jälleen juutalaisten kanssa Saksaa vastaan.

 

Rockefellerit eivät kuitenkaan suostuneet mukaan tähän Hitlerin vastaiseen liittoon, koska hekin Hitlerin tavoin kannattivat vapaakaupan sijasta nationalistista ja protektionista talouspolitiikkaa. Lisäksi Hitler oli jättänyt heidän kemiankartellinsa täysin rauhaan Saksassa ja antanut sille jopa lisää monopoli- ja kartellioikeuksia. Natsit olivat järjestäneet suuria voittoja varsinkin Rockefellerien fronteille eli Prescott Bushin johtamalla Union Banking Corporationille.

 

Sodan sijasta Rockefellerit siis kannattivat rauhaa. Niinpä he myös 1939 pyrkivät parantamaan Saksan ja Neuvostoliiton välejä Ribbentrob-sopimuksella, koska sekä Hitler että Stalin olivat käytännössä Rockefellereiden liittolaisia ellei peräti frontteja. Näin Rockefellerit loivat globaalin öljy- ja kemiankartellin yhdessä Natsi-Saksan ja Neuvostoliiton kanssa.

 

Toinen maailmansota

Ribbentrop-sopimuksen hengessä Rockefellerit olisivat hyväksyneet Puolan ja Itä-Euroopan jakamisen Saksan ja Neuvostoliiton välillä, kunhan sota olisi loppunut siihen. Neuvostoliitto sai näin luvan hyökätä Suomeen ja Saksa Puolaan. Tämän jälkeen seurasikin puolen vuoden istumasota Sitzkrieg. Juutalaiset ja heidän kanssaan nyt liittoutunut Churchill eivät kuitenkaan suostuneet rauhaan, joten 1940 keväällä Hitler valtasi salamasodalla Ranskan.

 

Hitler luuli brittien nyt suostuvan rauhaan varsinkin, kun hän tahallaan päästi Dunkirkiin saarretut brittisotilaat pakoon. Churchill ei kuitenkaan tästäkään huolimatta vieläkään suostunut rauhaan, vaan yhdessä juutalaisten kanssa aloitti valtavan kampanjan saadakseen Amerikan mukaan sotaan. Tämä ei kuitenkaan käynyt Hitlerin liittolaisille Rockefellereille, vaan he tukivat USA:n America First -komiteaa.

 

Operaatio Barbarossa

Tässä vaiheessa Saksan ja Britannian välinen sota oli pattitilanteessa ja rauha olisi luultavasti tullut pian. Hitler ei kuitenkaan tästä välittänyt, vaan 1941 päätti nostaa panoksia entisestään hyökkäämällä yllättäen Neuvostoliiton kimppuun. Tämä oli täysin älytöntä, koska ensinnäkin useampi kenraali korosti, ettei logistiikka tule riittämään Moskovaan asti varsinkin, kun Neuvostoliitossa on eri leveyttä olevat rautatiekiskot. Toiseksi kenraalit korostivat, etteivät kunnolla tiedä kuinka paljon joukkoja Neuvostoliitolla edes on. Hitler kuitenkin luotti jälleen tuuriinsa ja uskoi Neuvostoliiton romahtavan nopeasti.

 

Tässä vaiheessa Rockefellerit alkoivat huolestumaan Hitlerin saavan liikaa valtaa ja USA alkoi yhä voimakkaammin taloudellisesti tukemaan Neuvostoliittoa. Lisäksi Rockefellerit olivat myös huolestuneita, että Hitlerin liittolaisen, Japanin imperiumi laajeni jatkuvasti Aasiassa. Japanilaiset eivät nimittäin suostuneet Amerikan taloudelliseksi siirtomaaksi, vaan päinvastoin pyrkivät luomaan oman itsenäisen imperiuminsa Aasiaan. Näin ooppiumisodista alkanut brittien, juutalaisten ja Rockefellerien valta Kiinassa ja Aasiassa oli myös uhattuna.

 

Pearl Harbour

Pian Rockefellerit ehdottivat Rothschildeille ja Churchillin johtamille waspeille uutta diiliä: Rockefellerit järjestävät USA:n sotaan Britannian puolelle, jos Rockefellerit saavat tuhota Japanin imperiumin ja hankkia itselleen dominoivan aseman Kiinassa ja yleensäkin Aasiassa. Rothschildit ja Churchill suostuivat heti ja nyt oli vain saatava sota aikaan Japanin kanssa. Tätä kuitenkin vaikeutti se, ettei Japani ollut mitenkään uhannut USA:ta. Niinpä sitten USA ryhtyi maailmanpoliisiksi asettaen Japanin vähitellen yhä tiukempaan öljy- ja kauppasaartoon, jos se ei vetäydy Kiinasta. Näin Roosevelt 1941 lopussa sai yllytettyä Japanin hyökkäämään Pearl Harbouriin ja USA liittyi maailmansotaan varmistaen liittoutuneiden voiton.

 

Hitler siis nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla jatkuvia todella typeriä riskejä hyökkäyssodillaan. Hitler kirjaimellisesti luotti tuuriinsa tai ”kohtaloonsa”. Tosin samaan aikaan hän koko ajan yritti palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja. Tämän takia natsit ja heidän johtamansa yliopistot ja historioitsijat eivät koskaan paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä he eivät myöskään paljastaneet lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

 

Oliko Hitler oikeassa vai väärässä?

 

 

Jatkuu osassa 5: Kennedyt

 

25 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 1. Emme tule koskaan unohtamaan rikollisia imperialistisia brittiläisiä ja amerikkalaisia eläimiä, emmekä tule koskaan alistumaan näille rikollisille ja sadistisille eläimille, vaikka he ovat yrittäneetkin kirjoittaa historian mieleisekseen. Heidät kyllä muistetaan.

 2. Pieni korjaus/lisäys, ihme tuubaa tämä Laitonlehti suoltaa:

  Juutalaisvaltion perustamisesta sovittiin ensimmäisessä siionistien kongressissa Sveitsin Baselissa 1897. Siis paljon ennenkuin toisesta maailmansodasta ja Hitleristä oli haisuakaan. Kongressin alkuperäinen pitopaikka oli Munchen mutta se jouduttiin siirtämään Sveitsiin koska saksan JUUTALAISET vastustivat väestön pakkosiirtoja eivätkä halunneet mitään omaa valtiota mihinkään. Sveitsi oli myös se valtio joka yhdessä Vatikaanin kanssa hoiti Natsien ylimmän johdon pelastamisen Natsisaksan romahdettua. (Operation Paperclip). Soros puolestaan toimi asiamiehenä joka konfiskoi rikkaiden juutalaisten varallisuuden, hänellä oli hyvävelikerhon omistamien vakuutusyhtiöiden listat käytettävissä joissa arvokas omaisuus oli näppärästi luetteloituna, senkun haki pois. Siionismi ei ole = juutalaisuus, se on POLIITTINEN ideologia.

  Hitler oli Vapaamuurari, ilman häntä Israelin valtiota ei olisi olemassakaan.

  Albert Pike kirjoitti vuonna 1871:

  ”Toinen maailmansota täytyy sytyttää käyttämällä hyväkseen Illuminatin toimitsijoiden luomaa vastakkainasettelua fasistien sekä poliittisen sionistien kesken. Sota täytyy toteuttaa siten, että natsismi tuhoutuu ja poliittinen sionismi on tarpeeksi vahva perustamaan Israelin Palestiinaan.

  Toisen maailmansodan aikana kansainvälisestä kommunismista täytyy tulla tarpeeksi vahva tasapainottamaan kristikuntaa, joka olisi sitten hillitty ja pidetty kurissa, kunnes tarvitsemme sitä lopullista sosiaalista mullistusta varten.” (= 3. maailmansota)

  Kuka rahoitti Hitleriä? mm Jenkkipankkiirit kuten Prescott Bush (netistä löytyy kuvia jossa George Bush pienenä poikana veljineen on samassa kuvassa Hitlerin kanssa). Albert Piken patsas napottaa paraatipaikalla keskellä Washington D.C:tä, hän oli Vapaamuuraiden ”kuningas”. Koko historia mitä meille kouluissa opetetaan on umpivaletta ja KAIKKI sodat ovat näiden samojen tahojen aikaansaannoksia. Pelaavat AINA molempia puolia. Kommunismi, sosialismi ja kapitalismi ovat loppupeleissä yksi ja sama asia, sama päämäärä: eliitti omistaa kaiken ja loput on orjia.

  1. Kukaan ei ole uskaltanut tutkia ketkä hallitsevat vapaamuurareita, koska se olisi liian kova vihafakta ja romuttaisi koko kertomuksen. Kukaan ei vieläkään ole myöskään uskaltanut tutkia kunnolla Ranskan vallankumouksen tai Venäjän vallankumouksen taustoja! Miettikääs sitä!

  2. Luin vuonna 2020, että Soroksella oli porttikielto Myanmariin taloussotkujensa kanssa. Myös Justin Trudeaulla oli/on jotain hämäräbusineksia Myanmarissa. Tietääkö kukaan, millaisia sotkuja näillä on siellä takanaan? Kansainvälinen oikeus ei taida olla asiaan puuttunut.

   Ja, onkohan Soroksella porttikielto joihinkin muihinkin maihin maailmalla. Koska jos on, ne saattaisivat olla tulevaisuuden turvapaikkoja globalisteilta. Kiinaan varmasti, koska Soros on ollut Xi Jinpingin kimpussa jo vuosia mustamaalaten tätä. Ulkomaisilla sivustoilla on tästä kerrottu.

   1. Burma/Myanmar on varsinainen sekametelisoppa mutta George Soros nimenomaan tuki nyt vangittuna olevaa entistä johtajaa Aung San Suu Kyi:tä, jolle myönnettiin myös Nobelin rauhanpalkinto (joka on varma merkki siitä että hän palvelee nimenomaan eliitin agendaa, kaikki rauhannobelistit on megakriminaaleja; mm. Kissinger, Ahtisaari, Al Gore, Obama ja kaiken huippu EU!!!!).

    Eli Aung San Suu Kyi rekryttiin aiheuttamaan Myanmariin kaaosta, hajota-ja-hallitse perussettiä (vrt. Trump). Myanmar on ostanut Kiinalta/Huawei:lta suuret määrät AI/CCTV teknologiaa joka on mahdollistanut kapinallisten ja toisinajattelijoiden tunnistamisen ja vangitsemisen. Myanmar on siis menossa täysin samaan suuntaan kuin kaikki muutkin maat 24h kyttäyssysteemeineen.

    Taatusti ei ole Soros missään porttikiellossa yhtään mihinkään, pelkkää teatteria jos joku näin väittää. Kiina on mukana NWO-agendassa siinä missä Venäjä ja kaikki muutkin maat.

    1. Kiitos vastauksesta! Tähän asti olen pitänyt kiinni siitä, ettei Kiina olisi mukana, mutta kyllähän se on. Samoin kuin esim. Intia, vaikka annettaan ymmärtää, että olisi Venäjän puolella. Huono uutinen tosiaan, että ostaa Kiinasta vakoiluvälineitä.

     Alunperin tuo uutinen Soroksen maahantulokiellosta oli liitetty gab.com:iin vuonna 2020. Kaikki on tietenkin muuttunut sen jälkeen.

     Soroksellahan on se open foundation, mitä kautta kai lahjoo ihmisiä puolelleen. Mukana mm. George Clooney ja Angela Jolie. Olisi kiva (tai ei oikeastaan kiva, mutta olen utelias), rahoittaako Soros suomalaisia, esim. tuon säätiön kautta.

    1. Vähäälyien..Ei Näköjään Tiedä..Että *litoriksellakin…On OMA Esinahkansa

  1. Ehkä se oli itseasiassa Hitler joka näytteli Charlie Chaplinia…Ja Juutalaisten suorittamia Joukkomurhia…Historian aikana..

 3. https://youtube.com/shorts/E7JGj2KKnZ8

  Täysin sairaiden, rikollisten, sadististen, kuvottavien ja moraaliposeeraavien amerikkalaisten ja brittien kädenjälki. ”Meidän olemme niin hyviä, moraalisia ja hyveellisiä. Meidän on pakko vapauttaa kansa X pahalta diktaattorilta ja tuoda demokratia ja vapaus heille!”.

 4. Vaihtakaa.. Edellisen videon…Maat..Venäjään ja Jukrainaan..Juu******** Sallittua…Muille EI

 5. Todella kiinnostavaa settiä. Olen lukenut kaikki osat 1-5. Mistä tätä tietoa voi oppia lisää? Ei ainakaan suomenkielistä materiaalia ole saatavilla. Maksaisin vaikka 50 euroa, jos tästä koostettaisiin kirja suomeksi ja suomalaisella ymmärryksellä!

  Kiitos. Tämän sivuston parhaimpia juttuja tähän asti!

 6. Käsittääkseni JP Morgan-imperiumi on ollut jo 1800-luvulla Rothschildien omistuksessa ja väline. Rockefelleritkaan eivät tainneet hirveästi sotia ja pikemminkin yhdessä hallittiin maailmaa. Hitler ei saanut mitään tukea rockefellereilta valtaannousuunsa. Haavara-sopimus ei ollut mikään liitto sionistien kanssa, vaan vain sopimus muutosta ja Saksalle kallis sellainen

 7. NL oli hyökkäämässä Länteen ja keskittänyt rajoilleen hyökkäysarmeijan, jollaista ei sinne vietäisi, ellei olisi hyökkäys tulossa. NL oli muutenkin rikkonut soipimuksia. Hitlerin oli pakko hyökätä. Olisi ollut senkin vuoksi, ettei NL ollut luotettava ja sitä ei voinut jättää selustaan, kun USA oli tulossa sotaan ja Britannia voimistui koko ajan. Hitler oli se, joka oikeasti halusi sopimuksen N-liiton kanssa pätevän ja elätteli jopa toiveita, että se olisi estänyt suursodan

Comments are closed.