Marco de Wit 28 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden missiona on professori Murray Rothbardin kehittämää dynastista valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen tehnyt. Siis vaikka ei tarvitse tehdä muuta kuin vertailla mitä kolme maailmaa hallitsevaa dynastiaa eli juutalaiseliittiä johtavat Rothschildit, amerikkalaiseliittiä johtavat Rockefellerit ja brittieliittiä/waspeja johtavat Windsorit/Morganit ovat tehneet.

 

Jos vähänkin on lukenut historiaa, niin huomaa nopeasti kuinka dynastinen valtablokkianalyysi saa helposti palapelin palaset kohdalleen. Eli on helppo ymmärtää maailmanhistoria suurena kuvana, Big Picture. Tämä on todella yksinkertaista, mutta se on pimitetty, koska juutalaisilla on niin valtavan suuri rooli tässä suuressa maailmanhistoriallisessa kuviossa.

 

Parasta on, että dynastisella valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistorian narratiivi esittää hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä tässä mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin nämä kaikki tiivistelmät mukaanlukien maxiversio julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia, videoita ja muita lähdelinkkejä.

 

Alla olevat tiivistelmät ovat siis vasta ensimmäinen versio, joten kritiikkiä, täydennyksiä ja kysymyksiä otetaan mielellään vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä se pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian, taloustieteen ja maantieteen tuntemusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa. Rothschildit olivat looginen ja suorastaan väistämätön seuraus eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa Amerikkaa. Näin valtaeliittiin tuli kolmas pyörä eli Rockefellerit, jotka kuitenkin pian kääntyivät Rothschildeja vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Tässä neljäs osa, joka osoittaa miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan ja sitten pidensivät sitä kahdella vuodella saadakseen Palestiinan ja tuhottua Venäjän. Tästä huolimatta waspit kuitenkin pääsivät lopulta niskan päälle saavuttaen 1920-luvulla lähes maailmanherruuden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Viidennessä osassa puolestaan kerrotaan miten Hitler nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla todella typeriä riskejä sosialistisella Lebensraum-politiikallaan ja salamasota-strategiallaan. Tosin samaan aikaan Hitler koko ajan yritti suorastaan kerjäämällä palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja. Tämän takia natsit eivät koskaan sanallakaan kritisoineet Rockefellereitä ja paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä natsit eivät myöskään paljastaneet lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 

 

Tässä kuudes osa:

 

KENNEDYT

 

Anti-kolonialismi

Toinen maailmansota yhdisti jälleen valtaeliitin, joka sitten sodan jälkeen yhteistuumin jakoi jälleen maailman. Waspit/britit ja ranskalaiset laajensivat omia siirtomaaimperiumejaan, Rockefellerit dominoivat USA:ta ja Latinalaista Amerikkaa samalla, kun Rothschildien johtama juutalaiseliitti loi Palestiinaan oman päämajansa, Israelin.

 

Eniten maailman jaossa voittivat kuitenkin Rockefellerien johtama USA, joka nyt sai maailmantalouden yhä voimakkaammin hyppysiinsä Bretton Woods -järjestelmällä eli vain osittain kultaan perustuvalla dollarikannalla. Näin USA pystyi käytännössä luomaan paljon rahaa tyhjästä ja sitten siirtämään siitä seuranneen inflaationsa muihin maihin tehden niistä sen taloudellisia siirtomaita.

 

Rockefellerit eivät kuitenkaan tyytyneet taloudelliseen valtaan, vaan halusivat USA:n dominoivan koko maailmaa myös sotilaallisesti. Niinpä Rockefellerit alkoivat tukemaan anti-kolonialistista liikettä. Erityisesti Rockefellerit tukivat arabeja ja varsinkin saudeja, jotta nämä liittyisivät Rockefellerien öjykartelliin.

 

Rothschildien johtamille juutalaisille tämä ei käynyt, koska he halusivat Israelin dominoivan arabeja ja koko Lähi-Itää. Niinpä Rothschildit liittoutuivat Ranskan ja waspien/Britannian siirtomaaimperiumien kanssa pyrkien estämään varsinkin monien arabivaltioiden poliittisen ja taloudellisen itsenäistymisen. Israel, Britannia ja Ranska pyrkivätkin sitten alistamaan varsinkin antikolonialistista kampanjaa käyneen ja Suezin kansallistaneen Egyptin.

 

1956 Suezin kriisin aikana Israel jopa järjesti false flag -terrorikampanjan eli eufemistisesti kutsun Lavon affairin yrittäessään Britannian ja Ranskan kanssa vallata Suezin. Rockefellerien frontit ja serkut, USA:n ulkoministeri John Foster Dulles ja CIA:n johtaja Allen Dulles eivät tätä hyväksyneet, vaan puolustivat Egyptiä yhdessä USA:n presidentti Eisenhowerin kanssa.

 

Suezin kriisi näytti kuka maailmassa määrää ja näin pisti käytännössä pisteen Britannian ja Ranskan siirtomaaimperiumeille. Pian ne hajosivatkin varsinkin, kun myös Ranskan presidentti de Gaulle kääntyi kolonialismia ja sitä puolustavaa Israelia vastaan sallimalla Algerian itsenäistymisen 1962. Kostoksi Israelin Mossad sitten yhdessä Ranskan äärioikeiston kanssa toistuvasti yritti salamurhata de Gaullen, joka puolestaan kostoksi lopetti ydinaseyhteistyön Israelin kanssa ja teki Ranskasta itsenäisen irtaantumalla Naton sotilaallisesta yhteistyöstä.

 

RWE

Britannian ja Ranskan siirtomaaimperiumien hajottua jäljelle jäi vain yksi maailmanlaajuinen imperiumi: Rockefellerien dominoiman USA:n maailmanvalta, jota myös kutsutaan nimellä Rockefeller World Empire. (RWE) Rockefellereiden valta oli nyt niin suuri, että he olivat selvästi valtaeliitin voimakkain jäsen Rothschildien ja varsinkin waspien jäädessä juniorijäseniksi. Toisaalta samalla Rockefellerit ja varsinkin heidän ”aivonsa”, David Rockefeller pyrkivät säilyttämään valtaeliitin sisäisen rauhan kannustaen myös dynastioiden välisiä avioliittoja.

 

Lopulta Morganien johtama amerikkalaisten waspien dynastia sulautui Rockefellereiden dynastiseen valtablokkiin. Samalla Rockefelleri sulauttivat valtablokkiinsa myös monia muita valkoisia ryhmiä saksalais-amerikkalaisista italialais-amerikkalaisiin. Näin Rockefellerit pystyivät myös saamaan voimakkaan aseman sekä Amerikan republikaanisessa että demokraattisessa puolueessa.

 

Rockefellerit pystyivät pitkälle yhdistämään valtaeliitin Amerikassa, mutta eivät sentään pystyneet alistamaan Windsorien johtamaa Britanniaa ja Rothschildien johtamaa Israelia. Erityisesti Rothschildien johtamat juutalaiset pysyttelivät täysin omana ryhmänään, vaikka jotkut yksittäiset juutalaiset eliittisuvut suostuivat näihin seka-avioliittoihin waspien ja Rockefellerien kanssa. Jotkut yksittäiset juutalaiset, kuten Henry Kissinger jopa suostuivat toimimaan Rockefellerien neuvonantajina, palvelijoina ja frontteina.

 

Britannian kuninkaallisten Windsorienkin johtamat brittiläiset/waspit säilyttivät itsenäisyytensä, koska pystyivät pelaamaan Rockefellereita ja Rothschildeja toisiaan vastaan. Lisäksi Windsorit pystyivät monarkian ja varsinkin Lontoon Cityn ikivanhoilla erioikeuksilla ja 1950-luvulla kehitetyllä offshore-järjestelmällä suojelemaan valtaeliitin rahoja tehden Citystä valtaeliitin taloudellisen päämajan eli rahakoneen rahalinnakkeen.

 

Niinpä 1960-luvulle tultaessa valtaeliitissä oli edelleen kolme blokkia: Rockefellerien johtama amerikkalainen eliitti, Rothschildien johtama juutalaiseliitti ja kunkaallisten Windsorien johtama brittiläisen kansainyhteisön wasp-eliitti.

 

Kennedyt

Rockefellerien valta oli 1950-luvulla suurimmillaan, mutta sitten yllättäen uusi media, televisio sotki heidän suunnitelmiaan. Rockefellerien frontti, Eisenhowerin varapresidenttinä pitkään toiminut Richard Nixon nimittäin hävisi 1960 presidentinvaalit nuorelle, television vaaliväittelyssä hyvin esiintyneelle John F. Kennedylle. Alussa Rockefellerit eivät kuitenkaan olleet huolissaan, koska John F. Kennedyn isä, irlantilais-amerikkalaisten johtaja Joseph Kennedy oli hyvin juutalaiskriittinen ja hyvää pataa Rockefellerien kanssa osaten diilien teon. Tämän vuoksi John Kennedy oli myös mennyt naimisiin Jacqueline Bouvierin kanssa, jonka isäpuoli oli Rockefeller-klaaniin kuuluva Hugh D. Auchincloss Sr. Lisäksi Kennedyn lojaalisuuden valtaeliitille varmisti hänen varapresidenttinsä Lyndon B. Johnson, joka oli Rockefellerien ja Rothschildien yhteinen frontti.

 

Pian Joseph Kennedy kuitenkin sai vakavan sairauskohtauksen ja halvauksen, jonka jälkeen hänen kolme poikaansa John, Robert ja Edward päättivät itsenäistyä ja haastaa koko valtaeliitin. Kolmestaan he olisivat voineet pitää USA:n presidenttiyden 24 vuotta ja murskata valtaeliitin vallan.

 

Kennedyt halusivat de Gaullen tavoin lopettaa siirtomaaimperiumien lisäksi myös kylmän sodan ja yleensäkin amerikkalaisen imperialismin. Niinpä Kennedyt myös kieltäytyivät lähettämästä joukkoja valtaamaan Rockefellerien ja Rothschildien havittelemaa Kuubaa. Kaiken kukkuraksi presidentti John F. Kennedy astui todella lujaa toisaalta Rockefellerien varpaille erottamalla heidän fronttinsa, CIA:n johtajan Allen Dullesin sekä toisaalta Rothschildien varpaille estämällä Israelia kehittämästä ydinasetta.

 

Salamurha

Koko valtaeliitti Rockefellereistä, Rothschildeihin ja waspeihin oli raivoissaan ja päätti tehdä John F. Kennedystä varoittavan esimerkin. Varapresidentti Johnsonin avustuksella valtaeliitti teloitutti Kennedyn 1963 julkisesti ristitulella tämän kulkiessa autosaattueessa Daley Plazassa. Ideana oli lähettää julkinen varoitus kaikille, jotka harkitsevat valtaeliitin haastamista.

 

Salaliitossa ampujat oli CIA:n, MI6:n ja Mossadin toimesta valittu niin, että he edustivat jokaista valtaeliitin blokkia. Näin yksikään valtaeliitin blokki ei voisi syyttää muita blokkeja presidentin salamurhasta. Orkesterinjohtajana salamurhan suunnittelussa ja järjestämisessä toimi Mossadin johtaja, Yizhak Shamir, josta myöhemmin tuli myös Israelin pääministeri.

 

Daley Plazassa paikanpäällä orkesterinjohtajana puolestaan toimi Rockefellerien frontti ja CIA:n mies George H.W. Bush, josta myöhemmin tuli CIA:n johtaja ja presidentti. Bushin mukana Daley Plazassa oli nähtävästi myös ”opintomatkalla” hänen nuori 17-vuotias poikansa George W. Bush, joka omalla presidenttikaudellaan teki myös kaikkensa estääkseen Kennedyn murhaan liittyvien asiakirjojen julkistamisen. Molemmilla Busheilla on erittäin suuria vaikeuksia muistaa missä he olivat, kun Kennedy salamurhattiin.

 

CIA:ta, MI6:ta ja Mossadia auttoi lisäksi salamurhan suunnittelussa ja käytännön järjestämisessä kaksi mafiaa: Ensinnäkin Ranskan sionistisen äärioikeiston johtama Korsikan mafia, joka samoihin aikoihin yritti myös salamurhata Kennedyn ystävää de Gaullea. Toiseksi juutalaisten dominoima Amerikan mafia, jonka yksinkertaisille italialaisille nyrkeille sitten tarvittaessa voitiin sysätä vastuu salamurhasta.

 

 

 

Pääsyntipukiksi järjestettiin kuitenkin CIA:n pitkäaikainen agentti Lee Harvey Oswald, jonka sitten pari päivää myöhemmin Mossadin käskystä tappoi juutalainen mafioso Jack Ruby. (Oikea nimi Rubinstein) Myöhemmin Ruby alkoi kiristämään salaliittolaisia uhkaamalla paljastaa tietojaan. Hänet hirtettiin sellissään tai sitten salaa kuljetettiin vapauteen Israeliin.

 

Oswaldin händlerinä oli pitkään toiminut George de Mohrenschild, jonka perhe oli aiemmin ollut Nobelien oikeana kätenä johtamassa Bakun öljykenttiä. Osana 1916 suurta diiliä Mohrenschildit yrittivät ensimmäisen maailmansodan aikana yhdessä Rockefellerien kätyrin ja Bushin sedän, George Herbert Walkerin kanssa järjestää Bakun öljykentät Rockefellereille.

 

Tämän takia George de Mohrenschild perheineen tunsi hyvin valtaeliitin mukaanlukien Rockefellerien frontit, George Bushin, CIA:n johtajan Allen Dullesin ja Bouvierin suvun mukaanlukien JFK:n vaimon Jacqueline Bouvierin. Mohrenschildille maksettiin hyvin hänen työstään Oswaldin händlerinä, mutta hän tuhlasi rahat ja alkoi 1970-luvulla kiristämään Bushilta lisää rahaa, jonka jälkeen hänet murhattiin. Kuolinsyytodistuksen mukaan Mohrenschildt oli ampunut itseään haulikolla päähän.

 

Myöhemmin juutalaiset oligarkit rahoittivat puolijuutalaisen Oliver Stonen elokuvan JFK, jossa vaiettiin täysin Israelin roolista tehden pääsyylliseksi Kennedyn varapresidentti Lyndon Johnsonin. Bobby Kennedyn 1968 murhasta Stone ei suostunut lainkaan tekemään elokuvaa, koska se oli vielä selvemmin Mossadin organisoima salamurha. Mossadin huumorista kertoo, että syntipukiksi järjestettiin ”antisemiittinen” palestiinalainen Sirhan Sirhan, joka on edelleenkin vankilassa.

 

Kaikista eniten salaliittolaiset pelkäsivät, että JFK:n vaimo Jacqueline paljastaa salaliittolaiset. Jacquelinea ei nimittäin voitu tappaa, koska hänen isäpuoli oli Rockefellerin klaaniin kuuluva Hugh D. Auchincloss. Tämä ja Jacquelinen äiti saivat kuitenkin Jacquelinen pysymään hiljaisena lupaamalla, ettei hänen poikiaan tulla murhaamaan. Lupaus pitikin Jacquelinen kuolemaan asti, jonka jälkeen hänen poliittisesti aktivoitunut poikansa JFK Jr. myös salamurhattiin 1999.

 

Jotkut saattavat ihmetellä, että miksi valtaeliitti ei vain myrkyttänyt Kennedyjä tai muuten hoitanut heitä päiviltä matalla profiililla? Miksi tehdä salamurhista niin näkyviä julkisia spektaakkeleita ja päivänselviä tiedostelupalvelujen johtamia murhaoperaatioita? Yksinkertaista: Opettaakseen kaikille, ettei kannata nousta valtaeliittiä vastaan.

 

Jatkuu osassa 7: U$rael

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VI: Kennedyt

 1. Kennedyillä kyllä riitti kyytiä, kun kaksi ammuttiin ihan muutaman vuoden välein hyvin dramaattisesti ja sitten vielä myöhemminkin jatkoa.
  En tiedä sopiiko tässä ihmetellä, mutta haastoiko Janitskin myös jonkinlaista valtaeliittiä?
  Kun Holokausti on taas pinnalla, oliko lainkaan ja mitä oli, niin kyllä jonkinlainen holistikausti tietysti on ollut ja tässä vielä Arto Laurin hyvä esitys asiaan, niin sitä näkee asiat ihan uudessa valossa, kun tuolla Hitler-osassa joku tottajatarua iloisen sekaisessa kommentissaan kysyi, kuka rahoitti Hitleriä?
  https://www.youtube.com/watch?v=y0ERfjYrMzs

  1. Mun mielestä on täysin selvä, että Janitskin murhattiin. Hänhän joutui Espanjassa sairaalaan pian pidätyksensä jälkeen ja varsin pian todettiin paha syöpä. Ilja oli vasta vähän yli 40v, joten epäilen vahvasti, että siirsivät häneen sairaalassa tappavan syövän.

 2. ”Älykkäät” ihmiset ovat aina olleet pahimpia mädättäjiä ja vihollisiamme. Heillä on sairaat ja vialliset geenit, sekä he ovat kaikki mielisairaita.

  1. Eli liikaa miettivät ilman elämää elävät, mutta jos kyse Aimo de Witistä on heillä osa oikeaakin. Persut ei EU:ta halua. Sinimustien Tuukka Guru, Tiina Wiik ja Junes Lokka, he ovat totta, vastustaen vaaraa!

  1. Ja Kennedyn ampui Oswald. Kolme tarkkaan tähdättyä luotia liikkuvaan kohteeseen viidessä sekunnissa avotähtäinkiväärillä? Oli se ihmemies. Eikä mitään foliohattuilua. – Otanpa kiväärin ja käyn ampumassa muutaman presidentin… Okei, noinhan se menee tosielämässä. Totta maar, tietysti niin. Eikä ole mitään foliohattuilua.

 3. Vaikka en sinänsä halua edes tietää, olisi mielenkiintoista tietää miten amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio ovat käyttäneet hyväkseen mielenhallintatutkimuksia, koska jotenkin niitä on aivan varmasti alettu soveltamaan. Ihmisten manipulointia television, radion, lehtien jne. kautta, sekä erilaisten operaatioiden avulla on varmasti tutkittu paljon, kuten myös mahdollisesti erilaisten kemikaalien, myrkkyjen ja ”lääkkeiden”, kuten ”rokotteiden” avulla.

  1. Tuo on juuri niin. Satoja miljoonia ellei jopa miljardeja ihmisiä on juuri tiedontuotantoon, mielenhallintaan ja massojen hallintaan liittyvissä tehtävissä. Maailman tarvike- ja ruoantuotantoon liittyvissä tehtävissä paljon vähemmän.

 4. Laiton Lehtikin on levittänyt valheellista väittämää ja myyttiä, että maailmaa hallitsevat ”älykkäät”. Tämä ei mitenkään pidä paikkaansa. Todellisuudessa mafian pyörittämiseen, kiristämiseen ja ihmisten tappamiseen ei tarvita suurta älykkyyttä. Pitää vain olla äärimmäisen häikäilemätön, röyhkeä ja satanistinen sairas paska. Siinä kaikki.

 5. Älä koskaan luota ns. ”älykkäisiin”. He ovat kaikki pettureita, mädättäjiä ja murhaajia ja ovat aina olleet koko historian. Kaikki mätä ja pahuus on aina lähtenyt heistä.

 6. Se Lyndon B. Johnson oli sinänsä myös aikas jännä hahmo. Hänestähän tuli USAn pressa Kennedyn murhaamisen jälkeen. Vietnamin sotkuinen sota kuului myös siihen aikaan. Johnson saattoi jossakin neuvottelussa kaivaa ”kalunsa” esiin ja sanoa että ”vaikka tämä”, kun oli kysytty että mikä on USAn tuorein vastaus vastapuolen ehdotuksiin .. Ihan tosi juttu kuulemma.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*