Marco de Wit 28 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pojilla riittää kyllä henkeä ja nationalismi on kaunista, mutta todella perverssiä, että ovat liittoutuneet juutalaisten, pervojen ja muiden suvakkien kanssa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Päivän video: Azov

  1. Joko menee syvälle tunteisiisi?

   Suvakki on eräänlainen luonnonilmiö, mutta kyllä huvittavin suvakki on provosoitunut suvakki. Ensimmäisen kerran elämässään kun ei saa tahtoaan läpi ja kokee aikuisena ensimmäisen kerran pettymyksen tunteen. Pumpulitynnyrissä kasvaneet suvakit ovat tuollaisia heikkoja nössöjä.

   1. Niin on onneksi en ole. Anteeksipyyntö, sekoitin eri juttuun kirjoitukseni ja nyt katoin mistä tässä oli kyse eli kuolevista, Ukrainan puolesta Ryssiä vastaan taistelevista. Molemmat kuolkoon.

 1. Miten kävi Marco? Eikö se yksi kommentoija ennustanut Venäjän häviävän sodan ja palaavan sinun sivuille syksyllä 2022? Onko palannut tai onko Venäjä hävinnyt? Tuo vedonlyönti jännitti minua laittomassa lehdessä.

  1. Suvakit eivät ymmärrä geometriasta mitään. Siksi ne menevät humanistisille aloille ja tiedotusoppia lukemaan sekä puoluepolitiikkaan sekoilemaan vapaasti.

   Turha niille on mitään tosiasioita todistella. Paska on eräänlainen lopputuote eikä se siitä enää muuksi muutu.

   1. Pelloille kusta tulevaisuudessa puhdistumaan ja ravitsemaan kun kannattavaksi tulee. Nyt laitamme vain omien lehmien ureaa lannotteeksi multaan.

 2. Ennen oli UPA ja nyt on APU. Yhtä sekamelsskaa vuosikymmenien takaiset kalavelat maksamatta, ja tulee mieleen vaikka se evp Kari joka nimikkoammuksen oli ostanut, että nyt ollaan Topipapan kanssa sujut? Ihan oikeasti? Onko se noin helppoa.

  Eikös se niin ole sitten Azovien kanssakin, että viholliseni viholainen on liittolaiseni… no ainakin johonkin rajaan saakka, jollain aikajanalla… joskus

  1. Vihollisen vihollinen..? Please, sano että tuo oli vitsi. Eihän kukaan usko tuollaiseen? Onko ”se mikä ei tapa, vahvistaa” myös totta? Uskotko horoskooppeihin ja teelehtiin myös?

   1. Et ole sitten teelehtihousu tainnut lukea enempää täällä. Se vihollisen vihollinen on LL lehden viisaus, ja onhan siinä totuutensa.

  2. On typeryyden huippu liittoutua suurimman vihollisensa kanssa ja uhrautua heidän sekavan ja kansat murentavan maailmanjärjestyksen puolesta.

   Se on veljessota jossa molemmilla veljeksillä on omat nurjat puolensa, mutta jossa isoveljellä on kuitenkin huimasti paljon enemmän järkeä ja integriteettiä. Niinpä pikkuveli kuuntelee ja lumoutuu psykopaattisen todellisen vihollisensa valheista ja uhraa poikansa ja tyttärensä psykopaattisen vihollisensa tarpeisiin.

   Onko Suomella enää enemmän integriteettiä kuin Venäjällä? Nykyään epäilen asiaa. Nimittäin Feministisuomi on aivopesulan värjäämä ja rikkoma repaleinen, saumoistaan revennyt vaate jota enää pitää koossa sen pintaan ommellut kimaltelevat paletit. NWO päävihollisten kätyrit ja sotakiimaiset ovat ohjaksissa, Feminostisuomi on ryhtynyt päävihollisensa NWO parittajan palkattomaksi huoraksi joka vieläpä räksyttää ja potkii niitä ketkä ovat tulleet häntä pelastamaan ja h̶u̶o̶r̶a̶t̶u̶t̶ huumatut suomalaiset eivät edes protestoi.

  1. Voisiko osa olla myös azoveita silti? Kyllähän tuo sitten viittaa puhdistukseen, jos pikku hiljaa yritetään käännyttää äärinationalistit johonkin uuden tunnuksen alle. Itse olen jo epäillyt azovien jopa pakenevan pois, sillä jossain kohtaa sitä ymmärtää polkevansa ketjutonta polkupyörää…

 3. Onhan se varmaan hienoa kuolla petro-dollarin puolesta, satanistien ja despoottien käskytyksessä. Ikävä kyllä elämä on valintoja täynnä.

  No, niin se oli WW-II:ssakin että ne ukrainalaisten komppaniat olivat niitä kaikkein raaimpia. Ja nämä nykyiset natsit on kouluttaneet vielä hengissä olevat natsipataljoonan jäsenet.

  Mitä tähän voi sanoa?? Venäjää ei ole ikinä valoitettu eikä sitä valloiteta.

  1. Itseä huvittavat myös länsimaiden ”anarkistit”, jotka toteuttavat soroksen ja blackrockin fasismia tehokkaammin kuin kukaan muu maailmassa…

   1. Itseäni huvittavat nämä länsimaiden myötäilijät, jotka toteuttavat putinin ja hänen lähipiirinsä fasismia tehottomin keinon

   2. Juuri näin. Mitä enemmän Venäjä pommittaa Ukrainaa, sitä enemmän massia tiedossa Blackrockille jolle on jo myönnetty Ukrainan jälleenrakennusprojektit. Ukrainaa mainostetaan jo nyt tulevana smart-maana jossa aivan kaikki on digitalisoitua, ts Kiinan tyyppinen valvontayhteiskunta. Totta hitossa vanhasta rakennus- ja infrakannasta täytyy ensin jollain tekosyyllä päästä eroon, lue: Venäjä tekee palveluksen Ukrainalle eli juuri sitä mitä sen on suunniteltukin tekevän. All by design.

    https://www.csis.org/analysis/digital-will-drive-ukraines-modernization

    1. Ukrainassa maailman eliitti testaa moneen käyttöön erilaisia uusia systeemejä ja aseita. Ukraina on asetekniikan koelaboratorio. Tuossa mitassa uusia aseita ei voi kokeilla muuten, siihen tarvittiin Venäjän hyökkäys ja sota. Milloin taistelukentälle ilmestyvät itsetietoiset taistelurobotit? Taisteluhaluiset ja -kykyiset miehet tapetaan ensin sekä vanhanaikaiset aseet. Miksi helvetissä muuten Venäjä lähettää taisteluun panssariromuja kuin syötiksi?

 4. Jännää että uskaltavat rakentaa uutta kun pommeja sataa niskaan alvariinsa. Elleivät sitten olekin tilaustöitä x-kohteisiin…hmm…

  Ukrainian Government’s Digital Targets for 2025

  IT’s share of Ukraine’s GDP reaches 10 percent.
  100 percent of electronic public services are implemented according to plan.
  100 percent of critical information infrastructure facilities are covered by sensors.
  30 percent of state information resources are transferred to the cloud.
  95 percent of the population has access to high-speed internet.
  Source: National Council for the Recovery of Ukraine from the Consequences of the War, Draft Ukraine Recovery Plan (Kyiv: National Council for the Recovery of Ukraine from the Consequences of the War, July 2022),
  https://uploadsssl.webflow.com/621f88db25fbf24758792dd8/62dacb0f931ea6867feb01cf_Digitalization.pdf.

 5. YL€Ruttoa…Parhaimmillaan…

  https://archive.is/eFpnY

  Tällaisen jutun jälkeen…Tarjotaan sitten..

  Suosittelemme sinulle
  Vapaa-aika
  Seksibileissä kosketaan vain luvalla, eikä seksistä ole mitään takuuta – “Pidän siitä, kun joku vahva mies ottaa minut ja käyttää”

 6. Mikseivät TEHNEET sitä mitä NORMAALISTI ovat TEHNEET koko SODAN aikana? AMPUNEET kunnon ukrainalaisia PAKKO-OTETTUJA ihmisparkoja ”(sotilaita) ja SIVIILEJÄ selkään. Aivan kuten puna-armeijan politrukit tekivät v. 1939 Talvisodassa nälkiintyneille, paleleville ja rikkinäisissä palttoissa oleville ”pelkureille”, joita sankarilliset YLVÄÄN AATTEEN ”TAHRATTOMAT” tunnustajat piiskasivat tykinruuaksi kuin eläimiä jyrkänteeltä alas.

 7. Azovin natsien kansallismielisyys ei ole mitään oikeaa, sillä ovat liittoutuneet juutalaisten, pervojen ja muiden suvakkien kanssa. Oikeat kansallismieliset eivät tällaista tekisi omalle kansalleen.

 8. Turkki ja sotaa käyvä Ukraina pitävät F16-hävittäjiä parhaina. F35 ON NIIN PASKA ETTÄ VAIN TYPERILLE SUOMALAISILLE SE ON SAATU MYYTYÄ.

  Onko kiva olla pakkosuomalainen vai tunnetko myötähäpeää huonoista johtajista?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*