Marco de Wit 28 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Heh, heh. Nyt se Biden temput teki:

 

Biden ilmoitti pari päivää sitten miten USA tukee Ukrainaa lähettämällä sinne paljon rahaa ja aseita. Samalla hän nähtävästi seniiliyttään syytti Ukrainaa ”brutaalista aggressiosta”.

 

Ihan totta. Katso vaikka alla olevasta 10 sekunnin videosta. Siihen on myös mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

Huvittavaa, että Bidenin takana vasemmalla seisoo hänen juutalainen pomonsa, ulkoministeri Anthony Blinken ja oikealla puolella musta kiintiöpuolustusministeri Lloyd Austin.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Video: Valepresidentti Joe Biden syyttää Ukrainaa ”brutaalista aggressiosta”!

 1. On nämä juutalaisten juoksupojat käsittämättömän surullisia tapauksia. Ei pienintäkään itsekunnioitusta eikä moraalia. Tähän joukkoon kuuluu monia ”suomalaisia” ja tätä surullista joukkoa johtaa eräs koko kansan kummisetä joka puhuu paljon mutta ei sano mitään. Jatkuva valehtelu tuhoaa ihmisen -ja näitä tapauksia meillä ”läntisessä arvoyhteisössä”😩 riittää.

  Voi veljet me ollaan kusessa näiden kanssa…

 2. Ihme agreporukkaa täällä, taijatte olla päärynän puutteessa ja ihmisyyden, torakat, Aimo varsinkin.

  1. Haha. Suvakit ovat aina olleet hyvin kaksinaismoralistisia ja aina kun he puhuvat rauhasta ja rakkaudesta, he haluavat murhaa ja väkivaltaa. Suvakkien valheellisilla sanoilla ei olekaan mitään väliä, sillä kaikki mitä he aina sanovat on pelkkää valhetta. He ovat todella kuvottavia eläimiä.

   1. Niin ovat, onneksi en ole, enkä LL:n hörhö kristalli uskovainen vaan järki poimija joka poimii parhaat päältä ja ajelee sen mukaan. Yhdet hörhöääja toiset yle suvakoi ja minä olen kultaisen keskitien kuningas.

   2. Haha. Äärioikeistolaiset ovat aina olleet hyvin kaksinaismoraalisia. Älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä käsken vaikka kaikki te puhutte on vain valhetta mutta onneksi vain hyvin harva tarttuu teidän sanoihin.

  2. Ja sinä ja sinun kaltaiset olivat lähettämässä vuosi sitten porukkaa Seilin saarelle. Suvakkinatsilampaiden aggressio on sitä parempaa aggressiota muka yhteiseksi hyväksi ja sitä ei saa vastustaa edes ajatuksen tasolla? ”Me olemme valaistuneita joukkopsykoosimääkilampaita ja vain meillä on yksi ainoa ikuinen totuus”.

   Vastustatte muuten itse demokratiaa.

   1. En ole natsi olen olen rotu tietoinen ja en vastusta demokratiaa kuin haitta osin. Olen roturealisti.

 3. Huomaa myös, että Biden ei taaskaan missään vaiheessa korjaa puhettaan ja virhettään, vaan hän vain jatkaa puheensa loppuun. Yleensä terve ihminen ainakin korjaisi heti puhevirheensä, mutta Biden ei koskaan huomaa virheitään.

  1. Mutta Bidenhän sanoi oikein. Ukrainan agressiostahan kaikki johtuu. Jos Ukrainan kasaarit eivät olisi alkaneet pahoinpitelemän slaaveja ja tuhonneet niiden koteja sekä koittaneet tappaa niitä viimeiseen henkeen, emme olisi nyt tässä. Ukrainassa olisi rauha. Niinkuin Donbasissa, Luhanskissa ja Hersonissakin.

   Mutta USA:lle ei mitenkään sopinut se että ihmiset demokraattisesti äänestivät liittymisestä Venäjään.

   1. Saastaisten, rikollisten ja täysin sairaiden brittien ja amerikkalaisten esi-isät ovat aina olleet orja -ja huumekauppiaiden, jotka möivät valkoisia orjiksi mm. Kiovan orjamarkkinoille yhdelle ryhmälle. He ovat jopa niin törkeitä, että kiistävät myyneensä ja omistaneensa orjia, eli he tekevät kaikessa aivan samaa kuin yksi ryhmä ja ovat oikeiden valkoisten kansojen ja valkoisen rodun pahimpia vihollisia.

    Heillä on täysin sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Mitään he eivät jaksa ja pysty tekemään itse, vaan kaikki pitää varastaa muilta.

 4. Ukraina EI OLE DEMOKRATIA. Tutustukaa suvakit tosiasioihin. Riisutte nyt vielä Suomen aseista Ukrainan hyväksi sisäisen turvattomuuden ja mädätyksen lisäksi. Se joka käskee viedä eli lahjoittaa aseita Ukrainaan ON RIKOLLINEN AITO MAANPETTURI.

  1. Juuri se että YK:n klausuulit kieltävät aseiden toimituksen sotaa käyville osapuolille, on suomalaisten politikkojen osalta maanpetos.

   Ja juuri siksi palautin sotilaspassini ja erosin palveluksesta. Minä en puolusta tällaisia politikkoja jotka eivät pidä kiinni kansainvälisistä sopimuksista. Enkä puolusta NATO:a. Muut NATO-kiimaisemmat saavat sen tehdä.

   1. Haluan kuitenkin varoittaa, että ukrainalaiset natsit tulevat ampumaan monet Naton sotia vastustavat rintamakarkureina. Tämä on Naton ukrainalaisten natsien päätehtävä, varmistaa, että muut pysyvät ruodussa ja kurissa.

 5. Näitä Totuuden…Pilkahduksia näkee nyt joka Päivä….

  Tunnetuimpana luziferin (Pfizer) Satanisti HOMON…HIMOSSA…Nauhalle jätetyt Paljastukset…Depopulaatiopiikkien ..Todellisista Tarkoitusperistä

  Milloin on Perä Häävistön vuoro…

 6. Brittiläiset ja amerikkalaiset, sekä yhden ryhmän Romanovien rituaalimurhaajat, massamurhaajat, huume -ja orjakauppiaat, sekä lastenraiskaajat moraaliposeeraavat aina, valehdellen kuinka hienoja ja edistyneitä ihmisiä he ovat. Vapautta ei voi olla ja kansamme ei voi parantua niin kauan kun yksikin imperialistinen amerikkalainen ja britti tai heille sukua oleva on meidän oikeiden ja terveiden valkoisten keskuudessa.

 7. Niinpä! Tuosta olisi joskus AMMOISINA AIKOINA tehty elokuva ja KAIKKI olisivat nauraneet kippurassa suunnilleen siinä missä ”MIES JA ALASTON ASE” -tuotantojen ”valkopäälle” Leslie Nielsenille, joka tosin VAIN vastasi POLIISILAITOKSEN toiminnasta yhtäläisen ”työyhteisön” kanssa kuin VALKOISEN TALON käkikellotkin. Yhdysvallat ovat niin SYVÄLLÄ suossa, ettei kokonaista valtiota edes HÄVETÄ kun maata johtaa mies, jonka vain tärkeimmät autonomiset elintoiminnot toimivat. Tuon kuvatuksen varaan on Suomen IDIOOTTI-POLIITIKOT itsensä hitsanneet ja samalla UMPI-TYHMÄN Suomen kansakunnan, jota EI tarvitse edes myrkyttää tai ehdollisttaa, seurata, vakoilla, sillä niin lakoonisen tasapaksua se on. ZOMBIEITA ovat!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*