Marco de Wit 29 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Olisivatkohan amerikkalaiset sotilaat tehneet D-day maihinnousun Saksan miehittämään Normandiaan ja Eurooppaan, jos olisivat tietäneet millaisen tulevaisuuden juutalaisten johtama kulttuurivallankumous tulisi tekemään?

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “D-day sarjakuva

  1. Kyllä aivan varmasti. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet rikollisia ja sairaita pahuuden satanisteja, jotka ovat aina levittäneet amerikkalaista ja brittiläistä mätää joka puolelle. He ovat oikeasti täysin sairaita rikollisia ja sadisteja, jotka eivät ole koskaan osanneet itse yhtään mitään.

  2. WEIMARIN TASAVALTA oli tasan tarkkaan SAMANLAINEN TÖRKYPESÄ kuin USA on tänä päivänä. Ja ne kuuluisat ”kirjaroviot”, joista lännen TYHMÄT goyim demokratiat ja ITSE ”täydelliset” WWII jälkeen MELSKASIVAT. Olivat kokkoja, joissa paloivat KOMMUNISTISET KIRJAT ja PORNOKIRJAT!ta ************ ovat kuin MÄTIÄ OMENOITA, joita EI saa laittaa TUOREIDEN (terveiden) joukkoon, sillä YKSIKIN mätä omena MÄDÄTTÄÄ kaikki KUNNOLLISETKIN!!!

    Saksan NUORISO ei ollut eikä ole ollut sen JÄLKEEKÄÄN niin tervehenkistä ja fyysisesti loistokunnossa kuin SE oli Hitlerin Saksassa ennen sotia. Weimarin tasavallassa samat MÄRKÄPESÄKKEET riekkuivat valtoimenaan ************** homostelijoiden, transujen, lesbojen, pedofiilien ja ym. SAASTAN etujoukoissa perustaen esim. ensimmäisen homojen elokuvateatterin.

    Samalla ”huulilla” oli JUUTALAINEN KOMMUNISMIN vallankumouksen uhka sekasortoisessa ”INFLAATIO TYKISSÄ”, jossa raha oli vain PAPERIA eikä muuta. Tavalliset saksalaiset näkivät nälkää ja vanhemmat myivät lapsiaan PEDOFIILEILLE saadakseen LEIPÄÄ!!! Ja KUKAHAN olisi senkin sotkun selvittänyt? Saksan sikareitaan pössäyttelevät teollisuus- ja liikemiehetkö, jotka korkeintaan PYYHKIVÄT perseensä ITSE ja loppu oli vain valmiin odottelua. Vai kenties Ukrainan larppaaja tai muuan Biden seläntakanaan ”nukkemestari” Barak Obama?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*