Marco de Wit 29 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laittoman Lehden missiona on professori Murray Rothbardin kehittämää dynastista valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen tehnyt. Siis vaikka ei tarvitse tehdä muuta kuin vertailla mitä kolme maailmaa pitkälle hallitsevaa dynastiaa eli juutalaiseliittiä johtavat Rothschildit, amerikkalaiseliittiä johtavat Rockefellerit ja brittieliittiä/waspeja johtavat Windsorit/Morganit ovat tehneet.

 

Jos vähänkin on lukenut historiaa, niin huomaa nopeasti kuinka dynastinen valtablokkianalyysi saa helposti palapelin palaset kohdalleen. Tällöin on helppo ymmärtää maailmanhistoria yhtenä suurena kuvana, Big Picture. Tämä jokaiselle rehelliselle historioitsialle päivänselvä kuvio on kuitenkin pimitetty, koska juutalaisilla on niin valtavan suuri rooli tässä suuressa maailmanhistoriallisessa kuviossa.

 

Parasta on, että dynastisella valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistorian narratiivi esittää myös hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä tässä mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin nämä kaikki tiivistelmät mukaanlukien maxiversio julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia, videoita ja muita lähdelinkkejä.

 

Alla olevat tiivistelmät ovat siis vasta ensimmäinen versio, joten kritiikkiä, täydennyksiä ja kysymyksiä otetaan mielellään vastaan.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä se pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian ja taloustieteen tuntemusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa. Rothschildit olivat looginen ja suorastaan väistämätön seuraus eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa Amerikkaa. Näin valtaeliittiin tuli kolmas pyörä eli Rockefellerit, jotka kuitenkin myös pian kääntyivät Rothschildeja vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Tässä neljäs osa, joka osoittaa miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan ja sitten pidensivät sitä kahdella vuodella saadakseen Palestiinan ja tuhottua Venäjän. Tästä huolimatta waspit kuitenkin pääsivät lopulta niskan päälle saavuttaen 1920-luvulla lähes maailmanherruuden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Viidennessä osassa puolestaan kerrotaan miten Hitler nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla todella typeriä riskejä sosialistisella Lebensraum-politiikallaan ja salamasota-strategiallaan. Tosin samaan aikaan Hitler koko ajan yritti suorastaan kerjäämällä palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja. Tämän takia natsit eivät koskaan sanallakaan kritisoineet Rockefellereitä ja paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä natsit eivät myöskään paljastaneet lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 

 

Tässä kuudes osa, jossa kerrotaan miten valtaeliittiä vastaan nousseet Kennedyt murhattiin.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VI: Kennedyt

 

 

 

OSA 7:

 

U$rael

 

Kuuden päivän sota

Kennedyn salamurhaamisen jälkeen valtaeliitti sai vapaat kädet eli Rockefellerit saivat lännessä aloittaa Vietnamin sodan Tonkinin false flagillä. Rothschildit puolestaan saivat vapaat kädet idässä, jossa Israel sai nyt kehitettyä ydinaseen ja alkoi laajentua Lähi-Idässä. USA:n presidentti Johnson jopa katsoi sormien läpi, kun 1967 Israel Kuuden päivän sodan aikana tuhosi amerikkalaisen tiedustelulaiva USS Libertyn. Israel tajusi vihdoin saaneensa immuniteetin, joten sen jälkeen se on vain kiihdyttänyt imperialismiaan ja valtioterrorismiaan.

 

 

Mossad Job -musiikkivideo sensuroitu myös Bitchutesta!

 

 

Israelin voitto Kuuden päivän sodassa sai Rothchildien johtamat juutalaiset haltioihinsa, mutta myös teki heidät paljon röyhkeämmiksi. Rothschildit halusivat nyt, että USA keskittyy auttamaan Israelia Lähi-Idässä eikä sodi enää Vietnamissa. Juutalaiset siis myös halusivat USA:n toimivan imperialistisena maailmanpoliisina, mutta palvellen Rothschildien eikä Rockefellerien etuja.

 

Rothschildit alkoivat nyt lisäämään juutalaisten valtaa kolmella rintamalla käynnistämällä 1960-luvun kulttuurisen, taloudellisen ja ulkopoliittisen vallankumouksen. Tuskin on sattumaa, että tämä vallankumous alkoi melkein heti Kennedyn 1963 salamurhan jälkeen.

 

1. Rajat auki

Rothschildien johtamat juutalaiset voimistivat johtamaansa demokraattipuolueen vähemmistökoalitiota ajamalla läpi rajat avanneen 1965 Immigration Actin.

 

2. Kulttuurivallankumous

Rothschildien johtamat juutalaiset voimistivat vähemmistökoalitiota entisestään käynnistämällä pitkälle dominoimiensa akatemian, Hollywoodin ja valtamedian avulla kulttuurimarxistisen kulttuurivallankumouksen. Tähän liittyi myös Vietnamin sodan vastainen liike, joka oli pitkälti juutalaisten johtama. Niinpä monet tämän rauhanliikkeen johtajat vaativat rauhaa kaikkialle muualle paitsi Lähi-Itään, jossa oli tietysti taisteltava ”anti-semiittejä” vastaan.

 

Kulttuurivallankumous ja Dirty Harryn suorat sanat femakoille

 

Aiemmat 1890- ja 1920-lukujen juutalaiset kulttuurivallankumousyritykset waspit ja Rockefellerit olivat pysäyttäneet, mutta nyt kolmatta kertaa eivät sitä enää uskaltaneet tehdä. Tähän oli kolme syytä. Ensinnäkin Rothschildit olivat tulleet entistä rikkaammiksi ja voimakkaammiksi. Toiseksi, Rothschildeilla oli nyt myös enemmän kiristysaineistoa Rockefellereistä varsinkin Kennedyn salamurhaan liittyen. Kolmanneksi, Rothschildit lupasivat auttaa Rockefellereitä ylläpitämään USA:n romahtavaa kartellitaloutta.

 

3. Petrodollari

Rothschildit järjestivät FED:in johtajaksi juutalaisen Arthur Burnsin. Hänen johdollaan USA luopui kultakannasta 1971 ja siirtyi puhtaaseen paperirahaan, jotta USA pystyisi luomaan rajattomasti paperidollareita ja rahoittamaan imperialismiaan varsinkin Lähi-Idässä. Varmistaakseen näiden paperidollarien kysynnän ja siten arvon Rockefellerien ja Rothschildien vanhat liittolaiset Saudit lupasivat saada OPEC-maat myymään öljyä pelkästään dollareissa, kunhan Rockefellerien johtama öljykartelli pitää öljyn hinnan korkeana.

 

U$rael

Näin syntyi U$rael eli Rockefellereiden/USA:n, Rothschildien/Israelin, Windsorien/Britannian ja Saudien/Saudi-Arabian liitto, joka ylläpitää keinotekoisen romahdusaltista, pelkkiä paperidollareita tuottavaa rahakonetta ja sen rahoittamaa sotakonetta. U$rael on siis sekä dynastinen koalitio että myös valtiokoalitio, joka ylläpitää raha-, pankki- ja öljykartellia.

 

Käytännössä vähimmäisvaranto- ja petrodollarijärjestelmää ylläpitämällä U$rael pyörittää globaalia kartellitaloutta. Sitä se sitten suojelee dominoimillaan akatemialla, valtamedialla sekä USA:n, Israelin, Brittien, Saudien ja Naton sotakoneella. Jos joku nousee petrodollaria vastaan, kuten Hussein/Irak, Gaddafi/Libya, Khomeini/Iran, Putin/Venäjä tai Jinping/Kiina, niin sitten U$rael pyrkii tuhoamaan tämän värivallankumouksella, false flag terrori-iskuilla, taloussaarrolla, proxysodalla tai suoralla hyökkäyksellä, kuten kävi Saddam Husseinille.

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$rael Rules The World

 

 

U$rael vs. ZOG

Teoreettiselta pohjaltaan U$rael-termi perustuu siis kartelliteoriaan ja näin poikkeaa radikaalimmasta natsien suosimasta monopolistisesta ZOG-teoriasta eli sionistinen miehityshallinto -teoriasta, jonka mukaan Israel ja sionistien johtamat juutalaiset täysin miehittävät USA:ta ja länttä. Toisaalta U$rael-termi kuitenkin voi myös lähentyä sisällöltään ZOG-termiä, jos Rothschildit pystyvät vähitellen syrjäyttämään tai ainakin alistamaan Rockefellerit, Windsorit ja Saudit hallitsevassa eliitissä nousten näin dominoimaan valtaeliittiä ja muuttaen U$raelin käytännössä ZOG:ksi varsinkin Amerikassa.

 

U$raelin myötä valtaeliittiin siis nousi myös saudien suku ja sen hallitsema Saudi-Arabia, joka öljyn hinnan nousun myötä sai satumaiset rikkaudet. Saudien asema valtaeliitissä on kuitenkin epäselvä. Toisaalta sitä voidaan öljyrikkauksiensa takia pitää tärkeänä ja näin puhua U$Sraelista varsinkin, kun valtaeliitin hyväksynnällä saudit levittävät ympäri maailmaa ääri-islamismia ja tukevat jopa jihadisteja ja ISIS:tä.

 

Toisaalta taas saudeja voidaan pitää Rockefellereiden ja jopa Rothschildien frontteina, koska USA ja ja Israel voisivat milloin tahansa yllyttää saudien öljyalueilla asuvia shiioja kapinaan ja näin kaataa saudit. Tosin vähitellen saudit ovat oppineet pelaamaan USA/Israelia ja Venäjää toisiaan vastaan ja ovat myös pyrkineet varmuuden vuoksi luomaan hyvät suhteet Kiinaan, jotta voisivat tarpeen tullen saada sotilaallista tukea Venäjältä ja Kiinalta.

 

Saudien ohella eniten petrodollarijärjestelmästä ja sen rahakoneesta on hyötynyt Israel, joka USA:n raha- ja asetuen sekä U$raelin imperialistisen sotakoneen avulla on pystynyt muokkaamaan Lähi-Itää ja rakentamaan yhä enemmän juutalaisia siirtokuntia palestiinalaisten ja syyrialaisten maille. Niinpä sionistit puolustavat suurella akatemia-, media- ja poliittisella vallallaan sekä rahakonemaista vähimmäisvarantopankkijärjestelmää että sitä tukevaa petrodollarijärjestelmää.

 

Tämä valtaeliitin ja varsinkin juutalainen informaatiovalta selittää miksi lähes kaikki vaikenevat siitä kuinka absurdia on antaa yksityisille pankeille oikeus luoda rahaa tyhjästä ja kaiken kukkuraksi antaa vielä USA:lle erioikeus luoda petrodollareita ja näin pakottaa muut maat rahoittamaan USA:ta ja sen budjettivajetta. Käytännössä kyse on tuplaverosta eli ensin ihmiset maksavat veroa yksityisille pankeille ja sitten vielä veroa USA:lle hintojen nousun ja valuutan suhteellisen heikentymisen muodossa. Lopulta suuri osa näistä veroista/tulonsiirroista sitten päätyy rahoittamaan sekä juutalaispankkeja sekä Israelin imperialismia ja Apartheid-politiikkaa samalla, kun länsimaiden ostovoima heikkenee ja vielä kaiken kukkuraksi kärsivät toistuvista pankki- ja talouskriiseistä.

 

Kertoo aika paljon sekä historiankirjoituksen että myös kansallismielisten tasosta, ettei juuri kukaan tunnu tajuavan tätä kuviota tai ainakaan uskalla kertoa sen hyödyttävän nimenomaan Israelia ja juutalaisoligarkkeja. Tuskin myöskään on sattuma, että juutalaiset ovat maailman rikkain ryhmä. Monimiljardöörien joukossa hyvin suuri osa onkin juutalaisia.

 

Laittomat Uutiset: Äärijuutalaiset ja sensuroitu U$rael

 

 

Jom Kippurin sota

Petrodollarijärjestelmä ja U$rael hitsautuivat yhteen 1973 Jom Kippur -sodan aikana, kun USA pelasti Israelin tuholta ja öljyn hinta nousi pilviin. 1970-luvulla valtaeliittiin syntyikin tasapaino. Toisaalta Rothschildit pystyivät suuresti auttamaan paperidollarin luomisessa ja ylläpitämisessä, mutta toisaalta Israel oli hyvin pitkälle riippuvainen Rockefellerien johtaman USA:an taloudellisesta ja aseellisesta tuesta. Käytännössä Rothschildit olivat muuttuneet valtaeliitin juniorijäsenestä Rockefellerien tasa-arvoisiksi kumppaneiksi samalla, kun brittien johtamista waspeista oli tullut selvästi valtaeliitin heikoin kolmas pyörä eli juniorijäsen.

 

Rothschildeille tasa-arvo Rockefellereiden kanssa ei kuitenkaan riittänyt, koska heille tärkeintä oli varmistaa juutalaisten ja varsinkin Israelin asema. Tämän takia he nostivat jälleen panoksia pyrkien dominoimaan USA:ta, EU:ta ja Neuvostoliittoa. Eurooppa ja USA oli saatava tukemaan Israelia ja juutalaisia täysillä samalla, kun Neuvostoliitto oli saatava lopettamaan Israelia vastustavien arabimaiden tukeminen.

 

EU

Rothschildien oli aina ollut vaikea dominoida Eurooppaa, koska se oli jakautunut yli puoleen sataan itsenäiseen ja hyvin nationalistiseen kansaan. Erityisesti Rothschildit pelkäsivät Saksan nousua. Niinpä Rothschildit tekivätkin kaikkensa luodakseen EU:n ja sille yhteisen valuutan euron. Ainoa vakava este tässä olivat waspit eli britit, jotka eivät halunneet luovuttaa valtaansa EU:lle. Ongelma ratkaistiin antamalla Britannialle ensin erioikeuksia ja sitten lopulta ero EU:sta. Näin EU:sta pystyttiin askel askeleelta tekemään liittovaltio.

 

EU:n liittovaltiokehitys sopi myös Rockefellereille, koska myös heille oli tärkeää tehdä EU:sta ja varsinkin sen euroa painavasta keskuspankista osa kansainvälistä pankkitukiautomaattia lieventämään paperidollarin yhä pahemmaksi tekemiä toistuvia pankkikriisejä. Rockefellerit eivät kuitenkaan hyväksyneet EU:n muuttamista sotilasliitoksi, koska pelkäsivät Rothschildien pystyvän dominoimaan EU:ta varsinkin Ranskan ja Saksan voimakkaiden juutalaisyhteisöjen kautta.

 

Uuskonservatiivit

USA:n ja Venäjän dominoiminen ei ollut Rothschildeille yhtä helppoa. Rockefellerien frontin Richard Nixonin noustua presidentiksi 1969 Rothschildit olivat hyvin tyytymättömiä varsinkin, kun Nixon taisteli sekä kulttuurivallankumousta että Israelin dominanssia vastaan. Nixon ei ollut edes kovin innokas lähettämään Israelille aseapua Jom Kippurin -sodan aikana! Niinpä Rothschildit todella vihasivat Nixonia ja juutalaisten pitkälle dominoima valtamedia teki valtavan numeron Watergate-skandaalista. Rockefellerit eivät kuitenkaan suostuneet Nixonin erottamiseen ennen kuin Rothschildit tarjosivat diiliä: Presidentiksi tulisi kompromissiehdokas Gerald Ford ja tämän varapresidentiksi Nelson Rockefeller!

 

Rockefellerit suostuivat pian diiliin. Näiden yhteistyö Fordin johtaman republikaanisen hallituksen kanssa ei kuitenkaan sujunut varsinkin, kun juutalaisen Barry Goldwaterin ja Ronald Reaganin republikaanipuolueen juutalaismyönteinen eli sionistinen uuskonservatiivisiipi vihasi Rockefellereitä. Välillä näytti jopa siltä, että Rothschildien sionistiset kätyrit, kuten Donald Rumsfeld ja Dick Chaney saisivat republikaanipuolueen haltuunsa. Niinpä Rockefellerit tukivat seuraavissa 1976 presidentinvaaleissa demokraattien Jimmy Carteria presidentiksi. Rothschildit olivat hyvin tyytymättömiä pitäen Carteria ”anti-semiittinä” varsinkin, kun tämä yritti luoda rauhan Lähi-Itään.

 

Rothschildit olivat raivoissaan. He olivat auttaneet Rockefellereitä pitämään pystyssä Amerikan kartellitaloutta ja imperialismia, mutta nyt Rothschildit taas syrjäytettiin. Niinpä Rothschildit alkoivat nyt täysillä tukemaan juutalaisesta Hollywoodista noussutta näyttelijää Ronald Reagania presidentiksi.

 

Jatkuu osassa IIX Reagan

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VII: U$rael

  1. Juutalaiset tekee rahaa kadet, mikä se on joka ei hakkais kuumaan rautaan, muutenkin rauhallinen pleissi. Kuvitteletta kaiken wöödtreidsentteristä indokiinaan jutskujen syiksi ei ei tuomaat kyllä on vain äly ja normi rahanteko salaliittohörhöt, Marcon kätyrit! Amerikka fine place to live and life only where is’nt näkkäris.

    1. Juutalaiset ovat vain niiiiiin älykkäitä, että hallitsevat nyt totaalisesti koko maailmaa. On pelkkä salaliittoteoria, että sionistit muka pyörittäisivät jotain Epsteinin pedofiilirinkejä ja järjestäisivät false flag-terrorioperaatioita. Kateellisten panettelua!

    2. IDIOOTTI TASOA oleva trolli kommentti, mutta sellainenhan on se PARAS GOYIM! TYHMÄ, NÖYRÄ ja SYYLLISYYTTÄ TÄYNNÄ!!!

  2. Katsoin eilen satanisti kubrickin leffan, eyes wide shut. Oli suoraan saatanasta. Leffan loppupuolella taisi ola ihan aito 33 asteen rappariseremonia-rituaali tai semmoista. Tosin tavalliselle pulliaiselle kys leffa on vain leffa muiden joukossa. Ei tarvetta katsoa uudelleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*