35 thoughts on “Päivän kuva: Pyhät

  1. Mikseivät polttaa sen Tooran…Turkin Suurlähetystön edess…

   Kun näköjään Koraanin…Voi polttaa Surutta Israhellin Suurlähetystön edess…Todennäköisesti antaisivat Niille tulitikutkin

  1. Kuinka epätoivoinen jude voi olla jos kutsuu nassukat alustalleen. Vastaus: hyvin epätoivoinen.
   Sairas maailma.

  2. Lisää alkuun, suvakki: Ukrainan natsit eli parikymmentä äläkä muille suomalaisille natsiskele, natsa.

 1. Pfi­zer re­agoi ko­hu­vi­de­oon
  –   Pfi­zer is­su­es res­pon­se to Pro­ject Ve­ri­tas sting vi­deo, but cri­tics cha­rac­te­ri­ze its sta­te­ment as am­bi­guous
  –   https://archive.vn/wip/r3uVS

  Pfi­zer siis ke­hit­tää tu­le­vai­suu­den tap­pa­ja­vi­ruk­sia ol­lak­seen en­sim­mäi­se­nä tar­jo­amas­sa «te­ho­kas­ta» ro­ko­tet­ta.
  –   … «Ko­ro­na tu­lee ole­maan meil­le oi­kea lyp­sy­leh­mä tu­le­vi­na vuo­si­na» …

  Tä­hän men­nes­sä Pfit­zer on os­ta­nut Goog­lel­ta ym Big­Da­tal­ta kiel­lon Pro­ject Ve­ri­tas vi­de­oil­le.
  –   Nyt yh­tiö jul­kai­si tie­dot­teen, jos­sa se ei to­si­asi­al­li­ses­ti mi­ten­kään kiel­lä osal­lis­tu­neen­sa väi­tet­tyi­hin toi­miin.
  –   … its non-de­ni­al de­ni­al of the cent­ral char­ge at hand …

  Pfit­zer ei kui­ten­kaan uh­ran­nut pe­li­nap­pu­laan­sa Dr. Ro­bert W. Ma­lo­ne’a. Hän on edel­leen yh­ti­ön pal­ve­luk­ses­sa.
  –   Pel­kää­kö yh­tiö li­sä­pal­jas­tuk­sia, jos Ma­lo­ne oli­si hei­tet­ty ju­nan al­le.
  –   Pu­to­aa­ko Ma­lo­ne ho­tel­li­huo­neen ik­ku­nas­ta?
  –   Nyt iso ra­ha liik­kuu ja käy hy­vin pyy­dyk­sen.

  1. Rakentaa natoansaa Suomelle. Ruotsalaiset ovat pelkkiä loisia. Ruotsia ei olisi ikinä ollut ilman suomalaisia.

   Ruotsi ei ole emussa, eurossa, tukipaketeissa. Kuinka tyhmä pitää olla ettei tajua, että Ruotsi yrittää taas tuhannennen kerran syöttää Suomi-neitoa Karhun kynsiin.

   Milloin me itsenäistymme olemasta Ruotsin alusmaa? Venäjästä.päästiin irti 1917.

  2. Toivottavasti…Tampereen Sanomien serverit on Muualla kuin Länsimaissa..

  3. KYLLÄ!!! Ruotsi on ”hannu hanhen” lisäksi se SAMA siirtomaaisäntä, joka KUPPASI ”Itä-maata” riistoverotuksella ja viemällä omiin SUURENHULLUIHIN sotiinsa suomalaisia. TSUHNA on tsuhna ja TSUHNANA pysyy!!!

 2. Uk­rai­naan lä­he­te­tä­vät Ab­rams tan­kit ovat rii­sut­tu­ja ver­si­oi­ta.
  –   Rus­sia Re­adies Ro­bo­tic Res­pon­se To ‘Sec­ret Ar­mor-Less’ Ab­rams Tanks In Don­bas
  –   https://archive.vn/rXQYJ

  Suo­mi tie­ten­kin lä­het­tää täys­ver­si­ok­si luu­le­mi­aan Ab­ram­se­ja,
  –   kos­ka meil­le on myy­ty se­kun­daa täy­del­lä hin­nal­la.
  –   No tar­koi­tus­han oli­kin vas­ta myö­hem­min va­rus­tel­la tan­kit toi­mi­vik­si. Li­sä­mak­sua vas­taan tie­ten­kin.

  1. Suomella ei ole Abramseja. Jenkit eivät myy eivätkä varsinkaan LAHJOITA omaa käyttöön tarkoitettua aseistusta. Se ero on USA:n ja Suomen johtdon välillä. Suomen valtio- ja sotilasjohto joutaa luovuttaa pois. Maanpetturit voivat mennä sen palvelukseen, jolta jo nyt saavat lahjuksia.

   Abramsien panssaroinnissa on käytetty köyhdytettyä uraania, joten on saatu erittäin kovaa terästä eikä panssarintorjunta pysty tuhoamaan Abramsseja. Ammuksina köyhdytetyllä uraanilla terästetyt kranaatit jotka läpäisevät 50 cm teräksen.

 3. Kyse on ateistisesta uskontojärjestelmästä, jossa mm. myrkkypiikki on kaste. Greta Thunberg, BLM, ilmastohysteeri, holohoax jne. ovat profeettoja ja teesejä, sekä valkoiset huorat ovat uskontojärjestelmän papittaria, jotka käyttävät satanistista valtaa miehiin, perheisiin ja lapsiin. Valkoiset naiset oikeasti vihaavat lapsia, perhettä ja Jumalaa. On pelkkää valhetta, että valkoiset naiset olisivat jotenkin hyveellisempiä ja rakastaisivat lapsia. Tämä ei pidä paikkaansa.

  1. Täysin oikein. Miksi enää kukaan on tukemassa kaikkia sairaita järjestelmiä kehdosta hautaan? Nehän tarjoilevat selvää paskaa. Ainakin mielen tasolla ja ajattelussa pitää päästää irti noista täysin keksityistä valujutuista. Voiko joku kertoa missä kerrotaan totuuksia?

   Nythän on julkisuudessa uusi termi: INKLUUSIO. En viitsi edes enää selvittää mitä se tarkoittaa. Sitä pitää nyt kaikkien ateismiuskovaisten mukana työntää joka lauseeseen? En työnnä. Ei kiinnosta.

  2. Näin on!

   Paitsi yksi asia onkin mielestäni toisin kuin on väitetty. Agendalla ei ole valkoisen miehen, vaan valkoisen naisen tuhoaminen. Eliitti on asia erikseen. Syntyvyyden reipas lasku viime vuonna yksi esimerkki siitä.

   1. Niin, ennen tasa-arvohössötystä elivät naiset paremmin. Ei tarvinnut vetää kahta työtä eikä jättää lapsia valtion ”hoitoon”. Molemmat sukupuolet voivat helvetin huonosti. Ihmekös tuo on kun kaikki hyvä otetaan transujen, pedojen ja homojen hyväksi.

    Milloin tulee kyllästyminen ja mahdollinen vastareaktio? En ehdota mitään, mutta ehkä jossain vaiheessa aletaan hyppyyttää homojatransupedoja katolta? Tarvitaanko siihen islamia vai tehdäänkö ihan perikristilliseltä pohjalta?

   1. Tottakai, sen takia sekoileekin suurimmaksi osaksi ja vihaa valkoisia naisia. Epäonnistunut äiti elämän joskus raaoillakin poluilla, hurttuuden teille joutunut. Toivottavasti ei lisäänny ja lapsestansa tule holokaustin kieltäjä ja naisten inhoaja eli periaatteessa ei pitäisi lisääntyä, eikä ota mitään rokotteita, ainakaan kaikkia hyödyllisiä, eikä D-vitamiinia jota loka-maaliskuun aikana tarvitaan.

  1. Ohjukset torjuttu.

   Turkki muuten vielä eroaa Natosta ja liittyy islamin ja Venäjän puolustusliittoon. Sitten alkaakin olla rintamaosapuolet selvillä.

   JA SITTEN PÄÄSTÄÄN SOTIMAAN OIKEIN SYDÄMEN JA SIELUN KYLLYYDESTÄ.

   Länsi&Israel vs. Venäjä&Lähi-Idän islamistiset maat.

   Kiina ja USA jäävät odottamaan rauhassa sivuun.

   SAADAAN AUKI VENÄJÄN LUOTEISRINTAMA Suomen rajalle. Voidaan aloittaa tosi kuuma ja radioaktiivinen kolmas maailmansota.

   Lähdettekö Euroopasta ennen sitä?

    1. Tai ettei tule toista vallankaappausyritystä, jossa USraelin tukemat islamistit ottaisivat vallan. Erdogan on tasapainottava tekijä omassa maassaan ja alueellisesti. Turkki on vaa’ankieli sodan ja rauhan suhteen koko Euroopassa.

 4. Mika Aaltolakin kommentoi tuoretta drone-iskua iranilaiseen ammusvarastoon, että todennäköisesti Israel tekijänä ja USA taustatekijänä.

  1. Ole Huolehti…Iranilaiset ovat Sitkeitä Ihmisiä..Nehän selvis Siitäkin…Kun I$-U$-RAH£LL…Usutti Saddamin…Heitä kohtaan…

   A$K-£-NAZI…You…taLo..iset…Ovat NE..kin…KUOLEVAA SORTTIA…

 5. Eiköhän…”Tynnyrin” kokoinen..Polttopullo per Tankki…Hoida tuota Ongelmaa…

  Kyllä NATON NAZI PEDARI HOMOILLA..kin Kärventyy….PERS..karvat…

 6. Valtavalemedia valehtelee, ettei Suomessa poliisi muka voisi sallia Koraanin polttamista; vaikka eihän Suomessa poliisi ole poistanut Porvoon sika-messiastakaan, vaikka se on loukkaava, offensiivinen ja rikkoo räikeästi uskonrauhaa; eikä ole poliisi ole varsinkaan rankaissut kyseisiä Jumalan häpäisijöitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*