22 thoughts on “Päivän video: Pyhät EM-kisat

  1. Jos tuo…Narsistinen (Parempi olla hiljaa)…Haluaa Elää Unelmansa…Jäänorsuna
   Miksei Joku muu…Saa Sitten saa Elää Unelmansa…Rasistina ?

  1. Ehkä toi transu tulee ensi kerralla pyörätuolilla jäälle kun ei näytä pystyvän edes pystyyn nousemaan.

   Ja vielä tuollaista näytetään koko maailmalle. Mikä myötähäpeä koko kisaorganisaatiota ja Suomen päättäjiä kohtaan. Kyllä ne nauraa suomalaisille ihan tosissaan ja säälittelee ajatuksen juoksuamme.

 1. Ei ole kaunista, taitavaa jne., vaan kaikki ovat yhtä kauniita ja taitavia. Valkoiset suomalaiset huorat vievät Suomen yhä syvemmälle suohon ja mädättävät lapsemme.

 2. Uskomaton pelle maailma tää on nykyään, vitsailla ei saa mistään mutta eipä sitä tarvikaan kun kaikki todellisuus on pelkkää huonoa vitsiä.

  1. Itse vslitset. Aikuinen ei kysele lapsilta lupaa. Pidä tuo mielessä kun tapaat poliitikon, mielipidevaikuttaja tai byrokraatin. Meinasitko muuten äänestää itseäsi nuorempia ja tyhmempiä. Minä en, koska kaikki ehdokkaat ovat suorastaan idiootteja.

  1. Ei, sillä hänet on nähty Karkkilan linja-autoaseman miesten käymälän nk. ”glory holella”, jonne hän on siirtynyt pysyvästi tarjoamaan palveluksiaan poistettuaan ensin hampaansa vasaralla.

  2. Täällähän se pyörii eri palstoilla vaan, lähti nyt tapaan GThlmpogfyabcdhd seksuaalia ympyräluisteluun eli niin sanottuun trehvi- tai perheluistelurinkiin by Amerikka to hesa.

   1. Kappas vaan, kun on huumoripitoisia kommentteja. Sepustelijoita nauratti varmasti ja hihittelivät omia tuotoksiaan kuin pikkupojat ja jäsen tanassa. Jatkakaa samaan tyyliin.

 3. Taisi muuten serbitennispelaaja Novak Djokovic tehdä eräänlaisen (moraalisen revanssin?) kun voitti nyt Australian avoimet-turnauksen, voisi sanoa tutuin tennistermein, 6-0. Taisi olla ettei hävinnyt erääkään koko turnauksessa. Viime vuonnahan Australia hääti hänet ulos koska k-rokottamaton .. Ja ollut liipasimella eräissä muissakin turnauksissa. Hän on sanonut yleensä perustelut vaan lyhyesti, että ihmisellä pitää olla oikeus valita.

 4. Kuinkahan kauan kestää.. Ennenkuin jäälle Luistelee julkaisti tuomittu Pedariraiskaaja joka näytöksensä aikana suorittaa…Juuri sitä..

 5. SAATANA, POLITIIKKA ja URHEILU on pidettävä ERILLÄÄN!!! Mikseivät tuo TRSANSU SONNIA jäälle luistimet jalassa ja YLE:n selostajalle PUNAINEN VAATE käsissä!!! I R V O K S T A ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*