Marco de Wit 29 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo yli vuoden ajan korostanut, että VKK-puolueen puheenjohtaja, persuista loikannut kansanedustaja Ano Turtiainen on joko:

 

1. Hullu

2. Supon myyrä/vasikka

3. Tai molemmat

 

Turtiainen nimittäin on tehnyt kolme törkeintä asiaa:

 

1. Vastustaa ja estää katutoimintaa Fixit- ja Convoy-miekkareineen

2. Vastustaa vaaliliittoa

3. Sabotoi oman puolueensa vaalikampanjaa ensin kunnallis-, sitten alue- ja nyt eduskuntavaaleissa.

 

 

Kaiken kukkuraksi Ano elää mielikuvitusmaailmassa luullen suomalaisten olevan juutalaisia ja lopun aikojen olevan juuri nyt käsillä. Niinpä Anon mielestä pahuutta ei pidä vastustaa, koska kaiken pitää antaa romahtaa ennen kuin asiat voivat kääntyä kohti parempaa.

 

Ano Turtiaisen profetiat paljastaa: Suomalaiset ovat Israelin kadonnut juutalaisheimo! Lopun ajat alkaneet!

 

 

Nyt vihdoin VKK-puolueen porukka on herännyt:

 

Ano Turtiainen halusi lopettaa VKK-puolueen? Estänyt hallituksen kokoukset ja vaalityötä? Ylimääräinen puoluekokous koolle!

 

 

Edelleen on kuitenkin joitain naivisteja, jotka luulevat Laittoman Lehden liioittelevan. No, katsokaapas näitä VKK:n varapuheenjohtaja Ilkka Tiaisen kirjoituksia VKK:n kannattajajäsenille. Sitaatit ovat varmasti tosia, koska ne on lähetetty Laittomalle Lehdelle täysin luotettavasta lähteestä. Sitaatteihin on lisätty korostukset.

 

Ilkka Tiainen:

 

Puoluehallitus

Puolueen puheenjohtaja ei ole suostunut kutsumaan puoluehallitusta koolle kuluvana vuonna kertaakaan pyynnöistä huolimatta. Puoluehallituksen on kokoonnuttava säännöllisesti ja tehtävä jo pelkästään lainkin edellyttämät päätökset ajallaan. … Puheenjohtaja on omalla toiminnallaan halvaannuttanut puoluehallituksen toiminnan.

 

 

Vaalityö

Puheenjohtajan on osallistuttava aktiivisesti puolueen vaalityön suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Tämä työ on nyt jäänyt puheenjohtajalta täysin tekemättä.

 

 

Puoluetoiminta

Puheenjohtaja on ilmoittanut puoluehallitukselle lokakuussa 2022 haluavansa lopettaa koko puolueen.

 

 

Puheenjohtaja eristäytyy

Puheenjohtaja on kuitenkin eristänyt itsensä kaikista lähimmistä avustajista, jotka ovat häntä tuossa työssä pyyteettömästi ja vilpittömästi auttaneet.

 

 

Puheenjohtaja sekaisin

Vasta viimeisten kuluvien kuukausien aikana, hänen ilmoitettuaan minulle puhelimitse, ettei mihinkään mitä hän sanoo voi luottaa, olen todennut, että vastuu puolueen kehittymisestä on kannettava.

 

 

Yllä olevan takia varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen on ilmoittautunut puheenjohtajaehdokkaaksi 6.2.2023 pidettävässä ylimääräisessä puoluekokouksessa, jonne tulevat tiettävästi kaikki 9 jäsentä.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

58 thoughts on “Todisteet: Ano Turtiainen sabotoinut VKK:n vaalikampanjaa!

 1. 1. Vastustaa salaliitto Kavoniustanne ei EU:sta poikkeemista.
  2. Marco-myyrä on hullu.
  3. de Witt ja LL ovat suurimmaksiosaksi salahörhöjen rietastelupaikka.

  1. Oot sitten itsekin hullu, kun pyörit tällä saitilla joka päivä ja kommentoit joka juttua.

   1. Hiljaa torakka!!! Beta uros olet ja itsekin hullu. Pyörin kaikkealla, partisaaneista iltalööppeihin, mihin huvittaa ja poimin järkevät politiikkaa ja tällaista menoa kuin täällä huomioiden, mutten ”ufo”-juttuja kuten täällä suurinosa. Mee sinä täältä pois kun olet niin kapeakatseinen yleinen mitään pesua vastustamaton suvakki aivo(ton).

    1. MILLISTÄ…Vetoa…Että Lyli Äkaslumppu on joku Näistä…SKEn nykyisistä…Mielenterveys..Ongelmaisista

     Ulosannin Perusteella…Harmaa Norsu…Se ei Ainakaan ole…

     1. Oletko kenties psykiatri? Kerro toki lisää, voin tulla vastaanotollesi ajan salliessa. Epävakaa persoonallisuus ja skitsofreenisen sekava tai psykoosiin menevä vai pakkoneuroottinen. Paljastan sitten totuuden ja täydelliset arvosanat ammattikoulusta voi vihjata jotain, ehkäpä.

     1. Äkäslumppu…Oliko Minulle suunnattu…?…Se että Sulla on Vakava Mielenterveys Ongelma perustuu mm. siihen Että roikut foorumissa joka Sinunkaltaista…Ei kaipaa…Järkevästi toimivat hakeutuvat Samanmielisten Ihmisten luo keskustellaakseen Heitä kiinnostavista asioista…

      Itse..En esm. roiku… Hellsingingin Saatanan…Iltasonnan…Iltalannan…Yleisruton…ym..Keskustelupaikoiss..Koska Pidän niitä Vähälyisten kerääntymispaikkoina…Jolloin siihen Uhrattu aika..Olisi vain hukkaan Heitettyä..

      Lumppu…..Ei seuraa samaa Järkevää Periaatetta…

 2. ”1. Vastustaa katutoimintaa Fixit- ja Convoy-miekkareineen
  2. Vastustaa vaaliliittoa
  3. Sabotoi oman puolueensa vaalikampanjaa ensin kunnallis-, sitten alue- ja nyt eduskuntavaaleissa.”

  1. Edelleen Convoyn aitoudesta voi olla montaa mieltä ja suhtautuisin hyvin varauksellisesti sen aitouteen.
  2. Vaaliliitton vastustaminen ei ole sama asia kuin vaaliliiton sabotointi. Vaaliliitossa tulisi mukanaan myös haitalliseksi laskettavia valomiekkailijoita ja ties mitä huumeet vapaaksi porukkaa. Kukaan ei ole vielä edes ryhtynyt aktiivisesti ajamaan tätä vaaliliittoa, ei edes Ossi Tiihonen.
  3. Tämä on totta tai vähintään äärimmäisen epäortodoksinen tapa toimia. Herättää kummastusta ja kysymyksiä.

  1. Kiitos kommenteista. Vastaan:

   1. Lisäsin minun ykköskohtaan estää-sanan. Turtiainen ei nimittäin pelkästään vastustanut Convoy-miekkaria, vaan teki kirjaimellisesti kaikkensa yhdessä polpon kanssa ESTÄÄKSEEN ketään muutakaan menemästä kyseiseen miekkariin, vaikka se olisi voinut synnyttää myös Euroopassa koronatyrannian vastaisten miekkareiden dominoefektin. Tai juuri siksi.

   2. Turtiainen vastustaa vaaliliittoa, vaikka siinä ei ole mitään mieltä. Totta kai VKK:n kannattaa tehdä vaaliliitto vähintään niillä alueilla, joissa sillä on hyvin vähän ehdokkaita. Ainostaan totaalinen idiotismi tai sabotaasi selittää vaaliliitosta kieltäytymisen.

   Kannattaa myös muistaa, ettei Ano ole edes selittänyt miksi vastustaa vaaliliittoa. Ei selitä, koska ei ole mitään järjellistä syytä vaaliliitosta kieltäytymiseen.

   Mitä taas tulee mainitsemiisi mahdollisiin huonoihin vaalikumppaneihin, niin joka maakunnassa/vaalialueella voi ERIKSEEN päättää meneekö vaaliliittoon. Jos jollain alueella ei pidä toisen puolueen ehdokkaista, niin silloin ei tarvitse mennä sillä alueella vaaliliittoon.

   Ei siis ole mitään järjellistä syytä olla menemättä vaaliliittoon, koska ensinnäkin voi ITSE valita minkä puolueiden kanssa ja millä alueilla menee vaaliliittoon.

   Myyrän satavarma merkki on nimenomaan vaaliliittojen vastustaminen. Toinen selitys voi olal totaalinen tietämättömyys ja idiotismi, mutta tämä ei enää voi olla syynä, koska mm. LL on niin pitkään vaaliliiton hyödyistä toitottanut.

   1. Marco myöntyi järkevämpään Convoy-juttuun eli edistää muuta järkevää. Pienpuolueiden äänestämisen tuloksen nousukin ruokkii ensi kerralla isommaksi, mutta jos ei vaivaudu eivät tiedä mikä puolue voisi olla syrjäyttämään jonkun peruspuolueen.

  1. Ei Tiainenkaan ole mitenkään täydellinen, mutta vaikuttaa kuitenkin selvästi paremmalta kuin Turtiainen. Turtiainen on aivan sekaisin, mutta hyvin todennäköisesti myös Supon myyrä.

 3. Ilkka Tiainen nyt näyttää sentään olevan järjissään ja yrittävän saada puoluetta käyntiin, kun taas Ano Turtiainen on sekä sekaisin, että hyvin todennäköisesti Supon myyrä. Supo ja muut tiedustelupalvelut pystyvät aina jollain keinolla sabotoimaan Suomen puolueet.

  1. Minä taas veikkaan, että Tiainen ja Turtiainen ovat myyriä molemmat. On tullut huoli siitä, että VKK:ta ei äänestä enää kukaan ja tämä puheenjohtajan syyttäminen puolueen alennustilasta ja puheenjohtajan vaihtaminen vaalien alla on vain temppu yrittää saada protestiäänestäjiä äänestämään VVK ja näin valuttamaan äänensä hukkaan.

 4. Olen ollut alusta alkaen sitä mieltä,että Marco De Witt on ollut kovin taistelija kansallismielisten kentässä.Hän on toisista poiketen uskaltanut ottaa esille valuuttapyramidit,Naton ja monet muut ongelmat.Hiukan särmikäs persoona on tietysti heikentänyt yhteistyötä mutta mies on täyttä rautaa eikä Supon vasikka.Niitä meinaan tuntuu olevan….

  1. Nyt olet mennyt halpaan. de wit toimii juuri niinkuin vasikan tulee toimia. Hän kirjoittelee näennäisesti kriittisiä juttuja, joissa hän ei paljasta mitään kovin vahingollista. Kuka on parempi tiedottaja kuin sellainen, joka arvostelee kaikkea mikä liikkuu ja vielä parempi, jos syyttää juutalaisia kaikesta pahasta mitä maailmassa on. Harhautetut seuraajat pitävät huolen siitä, että häntä ei epäillä.

   1. Näin on judeihin kiihkot kauppakeskukset, mutta toisaalta kansanedustajan pitää osata vähän valehdella jotta saa läpi agendansa, muuten sama kuin antaisi kansan päättää eli noita-aika kutsuisi. Marxo ei oikeasti usko ettei holoa olisi ollut ja että kaikki judet olisi pedoja ja satanismi on hänelle vain käsite.

 5. Ano on sellainen MEINAAJA. Katsokaa sen haastatteluja jutuubissa eduskunnassa. Kyselee haastateltavilta yhtenään: ”meinasitko, meinasitko”?

  Savolaisuus selittää tuon Anonkin meinaamisen. Savossa vaan mietitään ja meinataan aloittaa jotain. Siinä on tosi pitkä aika, kun savolainen ryhtyy sanoista tekoihin. Siinä on niillä jokin sisäinen lukko mikä estää minkään aloittamista.

  Savolaisilla onkin itseironinen toteamus tuosta heimo-ominaisuudesta: ”ALOTTAMISTA VAILLE VALAMIS”.

  Joz VKK ” meinaa” saada toimintaa kunnolla käyntiin, niin Ano pois johdosta. Taas tuli heti VKK:sta mieleen tuo ”meinaa”.

   1. Laphalaisithain kummalki puol puut poroi eli joskus eessä joskus takana, muttei ei eessä ja takana. Laphalainen kanshanetushtaja.

  1. Ei hitto tuo meinaamisjuttu on silmiä avaava. Isäni on puoliksi savolainen ja on viimeiset seitsemän vuotta pitänyt kaikille valtavia luentoja ja monologeja jostain helvetin mitättömästä pikkuprojektista jonka aikoo tehdä. Mutta kun ei ole mitään kykyjä niin eipä ole tehnyt.

   Itse neljäsosasavolaisena päätin omaksua vain suunsoittamisen taidon.

 6. Yksi ihmisryhmä joka sokeasti kannattaa VKK:ta, on täysin sokea Anon perseilyille ja koko puolueen valuvioille on levelin seuraajat, varsinkin nuoremmat sellaiset. Mikäli luulut tähän ryhmään kysy rehellisesti itseltäsi mikäli olit puolitoista vuotta sitten intohimoinen perussuomalaisten kannattaja ja tällä hetkellä ajattelet että VKK 4ever niin siirtyisitkö levelin poikien perässä vihreiden tai LSDP:n kannattajaksi mikäli Junnu ja Slim Mill vaihtaisivat jomman kumman puolueen listoille sillä periaatteella että huumeiden laillistaminen nyt vain on tärkeämpää kuin kansallismielisen kentän kokoaminen varteenotettavaksi vastavoimaksi globalistihallitukselle?

  Muuta mietittävää lammasstatuksen analysoimiseen:
  Annatko Anon VKK:n (mahdollisten) kannattajien haukkumisen ”Saatanan tolloiksi” anteeksi samaan aikaan kun olet vaatimassa Tiihoselta anteeksipyyntöä valtuuston varastamisesta?
  Ostatko Junnun selityksen siitä että VKK ei suostu vaaliliittoon koska silloin ehdokaslistat jouduttaisiin jakamaan ”niiden muiden” kanssa?

  1. En luota Leveliin, enkä suomalaisten kykyyn järjestäytyä globalisteja vastaan. Lähes kaikki suomalaiset ovat ylirehellisiä johtajia kohtaan, eivätkä kykene ymmärtämään heidän kieroa ajatteluaan. Suomalaiset eivät siten kykene, eivätkä halua keksiä vastakeinoja johtajien pahuuteen. Heittopussikansan kohtalon ratkaisee Venäjä vs länsi-ottelu. Vaihtoehdot ovat erittäin huonon ja sukupuuton välillä.

    1. Totta, maltan ritari(kaikkihan melkein ollaan kun tutkimalla tutkitaan sukua), omistat pläntin, parilla sataa ostat neliön ruohomaata oikean kartanon pihalta olet kuninkaallinen.

    2. Se Milad Deghan on kyllä Iranin juutalaista sukua Wikipedian mukaan, eikä mikään Irakin kurdi., ja juu Maltan ritarit on paavin alainen muurari järjestö, joka vannoo uskollisuutta Maltan kautta paaville, paavi on väärä.profeetta , että on siinä Anolla puolue kaverit. Mutta onko Juvalainen painonlostaja itsekin muurari ja millä asteella? Tuskin se ilman muurariutta olisi niin korkealle kiivennyt nostokilpailuissa, aika moni NFL-pelaajillakin on muurarisormukset rystysissä niinkuin Anolla välillä näkynyt?

   1. Länsi& Israel vastaan Venäjä& Lähi-idän arabit yhteenotto tulee.

    Turkki lähtee Natosta kohta. Sitten rintamaosapuolet jaettu. Ei keneltäkään kysellä haluatko. Alkaa jumalaton teurastus.

    1. ”Venäläiset menee Istanbuliin ”, tietää kertoa vanha Vilna Gaon profetia, ja kreikkalainen Athanaoksen luostarin munkki sai näyn 1997 ”että Kreikan ja Turkin välille syttyy sota ja se alkaa kiistalla jostakin Kreikan saarista Egeanmerellä, joita Turkki yrittää ottaa itselleen, silloin sodan alku lähellä kun Turkki vaatii Kreikan saaria itselleen se tullaan uutisoimaan Kreikan tv-uutisissa ja Ranska ja USA lähettävät asevoimiaan Kreikan tueksi Turkkilaisia vastaan,” ja jollakin lailla Venäjän joukot tulevat hyökkäämään Turkkiin, koska sekä Kreikka ja Venäjä ovat ortodoksi kirkko maita, ja niillä on myös politiikassa sosialistista yhteyttä, kommunistit vahvoja kummassakin maassa. Kreikassa vasemmistolainen Syriza puolue parlamentissa ja kommunistit ja Venäjällä kommunistit Duumassa.

   2. ..”Lähes kaikki suomalOiset ovat >ylirehellisiä< johtajia kohtaan,"…

    SuomaLoiset…Ovat Selkärangattomia…Persnuolevia…Luusereita..

    1. Hyvä jos jollakin oli hauskaa. :)
     Kiitos palautteesta.

     Kanadalaisista ehkä noin puolet on järjissään. Suomalaisista tuskin edes 10%. Vetää aika kyyniseksi. Ennemmin järvet muuttuvat viiniksi kuin suomaöaisista 90% lopettaa perseennuolennan.

  1. Ennen miehet polttivat ”pölliklubia”. Suomen Tupakan tuote, kova pahvirasia, jonka kannessa oli tukkijätkä uittotukkien päällä laskemassa koskea. Kuului muuten Jatkosodassa muona-annokseen. Moni sai nopean lähdön ilmavoimiin, kun oli käryttänyt vuosikymmenet.
   Sen tupakkarasian kanteen oli monet rintamamiestalot suunniteltu.

    1. Työmies, se oli kovakantisen miehen tupakki. Jos ei polttanut oli kovin, arkunkanneton siltä osin.

 7. Meikkaako Ano? Näyttääkö Ano naismaiselta? Käyttääkö Ano ripsiväriä myös eduskunnassa eikä vain yuotube-videoillaan?

  Jos Ano olisi ruotsalainen, hänellä olisi eduskunnan kustantama oma meikkaaja?

 8. Jos Ano on hullu ja vasikka, niin mitä ne muut 199 on? Jos vähänkään kuuntelee eduskunnan salin puheita, niin kyllä niistä hulluksi tulee. Täytyy vaan ihmetellä miksi täällä pienpuolueista pääasiasiassa krtisoidaan vain VKK? Tällä vaan hajotetaan kansallismielisten rivejä, eikö muissa pienpuolueissa ole mitään kritisoitavaa? Kaiken lisäksi eduskunvaaleilla ei tämän maan tuhoa tulla estämään, vaalitulokset väärennetään kuten ennenkin ja samat valtapuolueet tulee jatkamaan samaa viitoitettua tuhon tietä, ei niitä estä muutama toisinajattelija uusista puolueista, ei edes kymmenen kansanedustajaa.

  1. Kritiikki ei tarkoita välttämättä pahaa. Kritiikki ei ole vastustamista. Jos jokin on täysi nolla ei sitä edes kritisoida, saati vastustettaisiin aktiivisesti.

  2. Näinhän se tosiaan on.

   Kumma juttu kyllä että VKK ainoana kansan asiaa ajavana puolueena, saa näin paljon puukkoa LL:ltä, kun Anon hyvät puheet eivät saa mitään huomiota Marcolta. Puheitahan ne toki vain ovat, mutta vaalien kautta juurikaan suurempaa ryhmää tuonne on vaikea uskoa saatavan ja puheiden tasolla tullaan jatkamaan.

   Vaaliliitosta pelastus ja jytkyäkin isompi läpimurto? Hieman epäilen, mutta kysyyisin kelpaako siihen kaikki kansallismielisiksi itsensä laskevat, mm. Sinimustat?

   Ehkä suurin muutos Eduskuntaan onkin saatavissa muuta kautta, kuin järjestettyjen vaalien. Ano menee hengellisyys edellä ja luulisi ennen pitkää mm. KD:n ja Keskustan riveissä jonkin edustajan heräilevän, kun transut vaan luistelee, oam kansa näkee nälkää ja kirkko majoittaa laittomia rajanylittäjiä…

   1. Luuletko että KD:n tai Keskustan edustajaksi pääsee joku, joka pystyy ”heräilemään”? Joku, joka esittää oikeita kysymyksiä? Eikö kuka tahansa normaali ihminen siellä olisi jo kymmenen vuotta sitten kysynyt, miksi tuomme loputtomasti rikollisia maahan elätettäviksi, miksi poliisi ei tutki ylipäätään mitään, miksi lapsille tyrkytetään huumeita, miksi kansallisyhtiöt myydään ulkomaille, miksi kotimainen tuotanto lopetetaan väkisin, miksi maaseutu on tapettu?

    Ja sitäpaitsi, mikä se helkkarin suht tunnettu keskustan kansanedustaja olikaan, joka yritti vuosikausia saada selville kuka kaikki päätökset keskustapuolueessa oikein tekee (jotka sitten sanellaan kansanedustajille, jotka ehdottoman puoluekurin mukaan äänestävät ilman minkäänlaista omaa valintaa), eikä pystynyt?

    Et ole oikein ymmärtänyt suomen ”demokratiaa”. Et sinä tai kukaan muukaan normaali ihminen mene sinne arkadianmäelle esittämään kysymyksiä tai tekemään päätöksiä. Et pääse edes ensimmäistä askelta eli vaaliehdokkaaksi. Tai siis, nykyään jos vaikka persuja katsoo, niin et pääse edes puolueen jäseneksi jos alat heräilemään tai puhumaan asioista.

    1. Totta turiset.

     Kommenttini oli lähinnä ehkä toivo siitä, että hengellisyyden kautta asioita ei ole vielä yritetty korjata. Järjestetyt vaalit on tämän kevään jälkeen omalta osaltani nähty lopullisesti (näin pelkään käyvän) ja kansalla tosiaan tuo aalaisjärki asioiden hoitoon riittäisi, mutta olet oikeassa – valtapuolueisiin ei vääränlainen ihminen edes pääse. Vielä 10-20 vuotta sitten näitä ehkä oli muutamia ja nykyisellään selkärankaa osoittaa ainoastaan Turtiainen ja Mustajärvi. Vähissä on.

     Viittaatko Keskustan kansanedustajalla kentien Uuspaavalniemeen, joka ilmeisen härskillä pelillä vaiennettiin?

 9. Suomalaiset eivät todellakaan ole mikään tallmudbergien kadonnut heimo! Issakarit EIVÄT ole Suomen perijöitä, vaan pelkkiä nimenväärentäjiä, Rehobotin vieraita varkaita!
  Issakar tallmudbergiltä, tekele, mene, mene, riesamme! Pthyi!

 10. Olenko ainoa jonka mielestä tuo Tiainen vaikuttaa epäilyttävältä kaverilta? Harmi kun ei saada kanavoitua kaikkien meidän systeemin tarjoamiin kosher-vaihtoehtoihin pettyneiden ihmisten ääniä yhdelle aidolle vastavoimalle. JOS vaaleihin viitsii edes vaivautua, niin Perussionisteja sitä kai pitää äänestää? Yllätyin kun yli 7-kymppinen äitini meinaa äänestää PS:ää, joka on hänen mukaan ”ainoa järkevä vaihtoehto”. Äitini ei siis ole mikään ”rasisti” kuten minä. Mutta onko menossa joku mummojen radikalisoituminen vai bingorahojen loppuminen? Mutsi ei ole koskaan oikein pitänyt poliitikkoja juuri minään. Joku oli joskus hänen nuoruudessaan, josta hän piti. On äänestänyt omien sanojensa mukaan tyhjää sen jälkeen, sillä sopivia vaihtoehtoja ei ole.

  1. No tyhjää ei pidä äänestää. Se on vaalitarkastajan unelmalappu. Laittaa siihen oman ehdokkaansa numeron. Kuinka naiiveja täytyy ihmisten olla vielä nykypäivänä. Herätkää!

 11. Olisiko jo aika siirtyä tästä äänestyspelleilystä todelliseen aktivismiin? Enkä tarkoita adressien tai kansalaisaloitteiden allekirjoittamisia enkä miekkarointia joka yhtä tyhjän kanssa puuhastelua. Miekkareissa käyvät ovat hyvesignaloijia jotka sitten miekkarin päätteeksi menevät oluselle ja taputtavat toisiaan selkään että eikös oltukin ihanan aktiivisia. Parit kuvat faceen, awot. Siinä se sitten onkin. Repeat.

  Oxfordista kaavaillaan 15-minuutin pilottikaupunkia. Tälle jampalle ei ainakaan näytä sopivan se että hänen liikkuvuutta yritetään estää. Tästä voisi ottaa mallia esim. 5G mastojen ja antennien ja LED-katuvalojen suhteen. Ilman näitä totaalivalvonta ei onnistu.

  https://www.bitchute.com/video/U6G03MQprLqP/

 12. Nyt täytyy sanoa että Marco on hajulla. Nimittäin katselin Anon ja Tillasen haastattelua eilen. Ano usein pälpätti päälle ja keskeytti Tillasen ja kertoi Suomen olevan korkeimman käsissä. Ihan kuin Suomen kohtalo olisi jo määritelty (ehkä joidenkin taholta).
  Siinä on aina jotain outoa jos housti johdattaa liikaa keskustelua ja suitsii haastateltavaa. Vaikkakin Tillanen haastattelun alussa myönsi ettei nyt puhu aivan vapaasti.

  1. Taisi tarkoittaa korkeimmalla jumalaa. Eli mitään ei pidä eikä voi tehdä koska suomen kansa on hylännyt jumalan.
   Convoyn aikaan jo paljastui että Ano pelaa Persujen pussiin eikä halua oikeaa oppositiota eduskuntaan joka veisi persujen äänet. Äänestäkää ihmiset pienpuolueita. VVKta tai vaaliliittopuolueita. Itse äänestän sinimusta liikettä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*