Marco de Wit 30 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laittoman Lehden missiona on professori Murray Rothbardin kehittämää dynastista valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen tehnyt laajamittaisesti. Siis vaikka ei tarvitse tehdä muuta kuin vertailla mitä kolme maailmaa pitkälle hallitsevaa dynastiaa eli juutalaiseliittiä johtavat Rothschildit, amerikkalaiseliittiä johtavat Rockefellerit ja brittieliittiä/waspeja johtavat Windsorit/Morganit ovat tehneet viimeisten satojen vuosien aikana.

 

Toki dynastijoiden johtajien motiiveita on vaikea todistaa aukottomasti, mutta jos vähänkin on lukenut historiaa, niin huomaa nopeasti kuinka dynastinen valtablokkianalyysi saa helposti historian palapelin palaset loksahtamaan kohdalleen. Tällöin on helppo ymmärtää maailmanhistoria yhtenä suurena kuvana, Big Picture. Tämä jokaiselle rehelliselle historioitsijalle päivänselvä kuva on kuitenkin pimitetty, koska juutalaisilla on niin valtavan suuri rooli tässä suuressa maailmanhistoriallisessa kuvassa.

 

Parasta on, että dynastisella valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistorian narratiivi esittää myös hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä tässä mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin nämä kaikki tiivistelmät mukaanlukien maxiversio julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia, videoita ja muita lähdelinkkejä.

 

Alla olevat tiivistelmät ovat siis vasta ensimmäinen versio, joten kritiikkiä, täydennyksiä ja kysymyksiä otetaan mielellään vastaan.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä se pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian ja taloustieteen tuntemusta.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa. Rothschildit olivat looginen ja suorastaan väistämätön seuraus eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa Amerikkaa. Näin valtaeliittiin tuli kolmas pyörä eli Rockefellerit, jotka kuitenkin pian kääntyivät Rothschildeja vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Tässä neljäs osa, joka osoittaa miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan ja sitten pidensivät sitä kahdella vuodella saadakseen Palestiinan ja tuhottua Venäjän. Tästä huolimatta waspit kuitenkin pääsivät lopulta niskan päälle saavuttaen 1920-luvulla lähes maailmanherruuden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Viidennessä osassa puolestaan kerrotaan miten Hitler nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla todella typeriä riskejä sosialistisella Lebensraum-politiikallaan ja salamasota-strategiallaan. Tosin samaan aikaan Hitler koko ajan yritti suorastaan kerjäämällä palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja. Tämän takia natsit eivät koskaan sanallakaan kritisoineet Rockefellereitä ja paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä natsit eivät myöskään paljastaneet lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 

 

Tässä kuudes osa, jossa kerrotaan miten valtaeliittiä vastaan nousseet Kennedyt murhattiin.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VI: Kennedyt

 

Seitsemännessä osassa kerrotaan miten Rothschildit nousivat tasaveroisiksi kumppaneiksi Rockefellerien rinnalle auttamalla luomaan petrodollarijärjestelmän ja ja siihen perustuvan valtaeliitin johtaman U$raelin.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VII: U$rael

 

 

OSA IIX

 

Reagan

 

Jimmy Carterin avulla Rockefellerit olivat jälleen saaneet USA:n ulkopolitiikan haltuunsa. Rothschildit vastasivat järjestämällä laman, jotta 1980 presidentinvaaleissa Carter häviäisi ja sionisti-uuskonservatiivinen juutalaisesta Hollywoodista värvätty näyttelijä Ronald Reagan nousisi presidentiksi. Laman järjestäminen oli helppoa, koska USA:n siirryttyä 1971 paperidollariin se oli alkanut painamaan dollareita niin suuria määriä, että seurauksena oli stagflaatio eli hinnat nousivat laman vain syventyessä. Niinpä 197o-luvun lopulla Rothschildit päättivät shokkihoidolla kukistaa inflaation.

 

FED:in johtajaksi nostettiin Rothschildien kätyri, juutalainen Paul Volcker. Pian tämä kovin ottein pysäytti rahan määrän nopean lisääntymisen kuin seinään. Tämä aiheutti saman reaktion kuin, jos narkkari yhtäkkiä täysin lopettaa huumeiden käytön. Talouden lähtiessa syöksyyn Rothschildien antisemiittinä pitämä Jimmy Carter joutui presidentinvaaleissa altavastaajaksi.

 

Lokakuun yllätys

Carterilla oli kuitenkin yksi ässä hihassa. Iranin vallankumouksen aikana vangittujen amerikkalaisten panttivankien vapauttaminen oli lähellä. Neuvotteluissa Carter yritti saada vapautuksen tapahtumaan juuri ennen presidentinvaaleja, jotta hän voisi esiintyä sankarina. Näin October surprise eli Lokakuun yllätys voisi tuoda Carterille voiton presidentinvaaleissa.

 

Rothschildit ja Reaganin tiimi sai tästä suunnitelmasta kuitenkin vihiä ja päätti tehdä Iranille vastatarjouksen: Jos Iran viivyttää panttivankien vapauttamista vaalien yli, niin USA lähettää Iranille sekä rahaa että aseita. Yllättäen Iran hyväksyi pahimpien vihamiestensä eli Rothschildien tarjouksen ja panttivankeja ei vapautettu ennen vaaleja.

 

Rockefellerit tajusivat Reaganin luultavasti voittavan vaali, mutta tekivät vastaiskun pakottamalla Reaganin ottamaan varapresidentikseen Rockefellerien miehen George Bushin. Tämän jälkeen Rockefellerit päättivät järjestää presidenttiyden varapresidentti Bushille salamurhaamalla Reaganin vain pari kuukautta virkaan astumisen jälkeen. Salamurhaajaksi löytyi John Hickley Jr., joka kuului rikkaaseen öljysukuun ja oli Bushien perhetuttu.

 

Reagan haavoittui murhayrityksessä hyvin vakavasti ja lähes kuoli, mutta lopulta terveyhtyi. Tämän jälkeen Reaganin ja Bushin välit olivat jäässä varsinkin, kun Reaganin vaimo Nancy syytti Busheja salamurhyrityksestä. Nancyä myös suuresti ärsytti, ettei Hinkleytä tuomittu vankilaan, vaan mielisairaalaan, jossa hän sitten vietti luksuselämää saaden myös vierailla vanhempiensa luonna. Nykyään Hinckley on vapaana ja keskittyy muusikon uraansa Youtubessa.

 

Reagan siis selvisi täpärästi ja oli presidenttinä kaksi kautta. Varsinkin Reaganin presidenttikauden alkuaika oli Rothschildeille kulta-aikaa monestakin syystä:

 

1. Inflaation kukistaminen

Reaganin noustua valtaan lama syventyi entisestään, mutta tästä huolimatta Reagan antoi FED:in johtajalle Volckerille vapaat kädet jatkaa inflaation kukistamista. Pian tämä onnistuikin ja alkoi nousukausi varsinkin, kun Reagan oli toisaalta vähentänyt verotusta ja kartelleja. Tosin verojen alentaminen oli tapahtunut lisäämällä voimakkaasti valtion velkaa.

 

2. Asevarustelukilpa

USA:n talouden nousukausi ja massiivinen valtionvelan lisääminen antoi Reaganille mahdollisuuden aloittaa valtava asevarustelu pakottaen paljon köyhemmän Neuvostoliiton mukaan kilpailuun. Varsinkin Tähtien Sota -ohjelma oli valtavan kallis.

 

3. Uuskonservatiivit 

Reaganin presidenttikaudella Gerald Fordin ajan sionistiset uuskonservatiivit, kuten Donald Rumsfelt pääsivät takaisin johtaviin asemiin varsinkin ulkopolitiikassa. Näin USA:n imperialismi kääntyi yhä voimakkaammin toisaalta Israelin suojelemiseen ja toisaalta Neuvostoliiton vaikutusvallan heikentämiseen liittoutumalla fasististen diktatuurien kanssa kaikkialla maailmassa.

 

4. Iran-Contra

Rothschildien tukemat uuskonservatiivit tajusivat, että Rockefellerien politiikka nostaa öljyn hintaa pelasi Neuvstoliiton pussiin, koska se oli maailman suurin öljyntuottaja. Jotenkin oli siis saatava öljyn hinta alas. Niinpä Israel ja sionistit jatkoivat Iranin kanssa Lokakuun yllätys -operaatiossaan alkanutta yhteistyötään tukemalla Irania, kun Rockefellerit yllyttivät Irakin Saddam Husseinin hyökkäämään Iranin kimppuun. Osana tätä Rothschildien ja Iranin diiliä Reaganin hallinto ei suostunut lähettämään Irakille aseita. Samalla Israel myi aseita Iranille ja niistä saatavat rahat salaa ohjattiin sionistien tukemille Nicaraguan Contrille.

 

Rothschildien ideana oli saada aikaiseksi pitkä tasaväkinen sota, jotta sekä Irakin että Iranin olisi dumpattava öljyä maailmanmarkkinoille romahduttaen öljyn hinnan. Juoni onnistuikin loistavasti, jolloin sionistit hyötyivät tuplasti: Alhainen öljyn hinta heikensi sekä Rockefellereita että varsinkin Neuvostoliittoa.

 

Keskeisessä osassa tässä Neuvostoliittoa heikentäneessä Iran-Contra operaatiossa oli juutalaisen Robert Maxwellin perhe, kuten Ghislaine Maxwell. Heitä auttoi pankkiirina juutalaisessa pankissa, Bearn Stearnissa toiminut Jeffrey Epstein. Yhdessä Robert Maxwell ja Epstein auttoivat juutalaisia liikemiehiä nousemaan valtaan ja rikkauksiin Neuvostoliitossa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Gorbatsov

Öljyn hinnan romahduttua Neuvostoliiton talous alkoi romahtamaan. Neuvostoliiton johtajan Breznevin alettua sairastelunsa KGB:n johtaja, juutalainen Andropov sai vallan vähitellen käsiinsä. Lopulta Andropov pääsi myös presidentiksi ja alkoi suojattinsa Gorbatsovin kanssa uudistamaan Neuvostoliittoa 1980-luvulla antamalla juutalaisille yhä enemmän valtaa. Andropovin kuoltua Gorbatshov entisestään voimisti uudistuksia venäjän-juutalaisten johtamilla Glasnostilla eli sananvapauden lisäämisellä ja Perestroikalla eli vapaammalla talouspolitiikalla. Toisaalta ei Gorbatshov kuitenkaan juutalaisten kätyri ollut, vaan pyrki tasapainoittelemaan Rothschildien ja Rockefellerien välillä.

 

Michail Gorbatshov ja David Rockefeller. Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

1980-luvun lopulla Rothschildien valta USA:ssa heikkeni, koska Rockefellerien kätyri Bush ovelasti alkoi kiristämään Reagania uhkaamalla paljastaa sekä Lokakuun yllätyksen että Iran-Contra skandaalin. Lisäksi Reagan ei ollut täysin Rothschildien taskussa muutenkaan varsinkaan, kun hänen läheinen neuvonantajansa Patrick Buchanan oli hyvin juutalaiskriittinen. Reagan jopa veti Israelia ja sen maroniittiliittolaisia tukeneet amerikkalaisjoukot pois Beirutista sen jälkeen, kun niihin oli iskenyt itsemurhapommittaja.

 

Kaiken kukkuraksi sekä Reagan että Bush pyrkivät heikentämään juutalaisten asemaa käynnistämällä konservatiivisen kulttuurivastavallankumouksen. Näin juutalaisten 1960-luvulla aloittama ja 1970-luvulla vauhtiin lähtenyt kulttuurmarxistinen kulttuurivallankumous lähes pysäytettiin ja konservatiiviset arvot palasivat jälleen muotiin, joskin kapitalistisella painotuksella.

 

1980-luvulla kulttuuriin tuli tasapaino, jossa toisaalta homoja ja vähemmistöjä ei vainottu, mutta toisaalta ne eivät myöskään voineet vaatia kiintiöitä ja positiivista syrjintää hyppien valkoisen konservatiivisen enemmistön silmille.

 

 

Kultainen 80-luku

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VIII: Reagan

  1. Van­hem­man roo­ma­lai­sen nu­me­roin­nin mu­kaan vä­hen­tä­viä nu­me­roi­ta ei käy­tet­ty ol­len­kaan.
   –    Silloin 9 = VIIII ja yhteen­laskut olivat helppoja
   –    VIIII + VIIII = (VV) (IIIII) (III) = (X) (V) (III) = XVIII

   Sit­tem­min otet­tiin käyt­töön, eh­kä vi­su­aa­li­ses­ti hel­pom­pi­na, vä­hen­tä­vä mer­kin­tä (IX), mut­ta yh­teen­las­kut muut­tui­vat vai­ke­am­mik­si
   –    TAR­VIT­TIIN KO­NE, hel­mi­tau­lu, aba­cus, suo­rit­ta­maan las­ku­toi­mi­tuk­sia.
   –    Ta­val­li­sel­le kan­sa­nih­mi­sel­le riit­ti edel­leen tie­to sii­tä kuin­ka mon­ta ser­ter­tius­ta tar­vi­taan ki­loon pork­ka­noi­ta.

   Mie­len­kiin­tois­ta on et­tä ny­ky­päi­vän ai­ka­las­kuis­sa on ta­pah­tu­nut sa­ma ke­hi­tys­pol­ku kuin roo­ma­lai­sil­la nu­me­roil­la.
   –    En­nen ai­ka mer­kit­tiin muo­toon 30.1.2023 11:46:18
   –    Silloin kahden ajanhetken vähennyslasku oli helppoa.
   –    Ny­ky­ään, ehkä ta­val­li­sen kan­sa­nih­mi­sen elä­män hel­pot­ta­mi­sek­si, ai­ka mer­ki­tään «tun­ti sit­ten», «viik­ko ta­ka­pe­rin» jne

   Nyt tar­vi­taan taas ko­ne te­ke­mään yk­sin­ker­tai­set­kin aikaa kos­ke­vat las­ku­toi­mi­tuk­set.
   –    Las­ke­pa il­man ko­net­ta vaik­ka vas­taus ky­sy­myk­seen kuin­ka pal­jon ai­kaa on ku­lu­nut vä­lil­lä «tun­ti sit­ten ai­ka­vyö­hyk­keel­lä EET» mii­nus «kak­si viik­koa sit­ten ai­ka­vyö­hyk­keel­lä UTC-6»
   –    Ei­pä tai­da il­man ko­net­ta on­nis­tua.

   Mut­ta tar­vit­see­ko si­tä ta­val­li­sen kan­sa­nih­mi­sen enem­pää tie­tää kuin, et­tä kaup­pa me­nee kiin­ni «tun­nin pääs­tä»? …
   –    Ko­neet las­ke­vat sit­ten mak­su­vä­li­neel­lä ole­van bit­ti­sal­don, mi­kä ko­ne oi­kein, mi­kä vää­rin?
   –    Vää­rin las­ke­vat ko­neet tie­ten­kin syr­jäyt­tä­vät oi­kein las­ke­vat ai­van sa­mal­la ta­val­la kuin huo­no ra­ha syr­jäyt­tää hy­vän ra­han vaih­dan­nas­sa.

   … Vä­hen­nys­las­kut kä­si­tel­lään­kin sit­ten toi­sel­la vuo­si­kurs­sil­la.

 1. Vähemmistöjen kanssa ei pidä tehdä mitään kompromisseja ja rauhaa, vaan monet vähemmistöt pyrkivät koko ajan puukottamaan selkään ja tappamaan valkoiset lapset ja perheet. Tämän takia mitään tasapainoa ja kompromissia ei pidä koskaan sallia vähemmistöjen kanssa, vaan tämän pitää olla ehdotonta toimintaa. Myöskään monia vähemmistöjen ”oikeuksia” puolustaneita ei pidä koskaan unohtaa, sillä he ovat kaikki pettureita ja mädättäjiä.

  1. Niin totta.

   ”…miksi konstruktivismi on mielivaltainen, toisin kuin monimutkainen sosiaalinen prosessi, jossa yksilöt ovat mukana. Siten konstruktivistiset liikkeet (kuten esimerkiksi Black Lives Matter) eivät ole mitään muuta kuin ihmisten välineitä, jotka haluavat saavuttaa vallan ja määrittää yhteiskuntamme polun.”

   https://mises.org/wire/woke-egalitarianism-and-elites

   1. Kyllä, kun suvakoi yhtä eli seksuaallisuutta, onkin samantien 99% suvaitsemassa BLM terroria, joka vähhemmän välittää heistä ja valkoisista vaan parasiittimäisesti ui liiviin ja imee kuiviin hitaasti mutta varmasti tällä menolla, kuten pakoloiset. Ei eri rodut sovi toisten kanssa tai toisten maassa olemaan, ei ole sattuma että eri rodut erilaisessa ympäristössä eri ruokineen, tapoineen, k6lttuurineen, älyineen. Eskimot syövät pelkkää läskistä hyljettä(oikeat vanhanajan) ja me kuolisimme jo keripukkiin ym.

 2. Ongelma eivät ole Rockefellerit, Morganit jne., vaan kaikki imperialistiset amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset ovat ihan oikeasti todella sairaita ja rikollisia, sekä sadistisia eläimiä. Rockefellerit ja Morganit ovat sairaita koska he ovat geneettisesti samaa ihmisjätettä kuin kaikki muut imperialistiset amerikkalaiset ja britit.

  1. Lisäksi monet suvut taitavat olla aika sisäsiittoisia, mikä ilmenee mm. mielenongelmina. Ja heillä niitä tuntuu riittävän.

   1. Ei ongelma ole oikeasti edes jonkin suvun sisäsiittoisuus, vaan kaikki britit ja kaikki amerikkalaiset ovat oikeasti kaikki todella sairaita, rikollisia, sadistisia ja häikäilemättömiä eläimiä. Naiivit suomalaiset eivät edes käsitä kuinka sairaita eläimiä he kaikki ovat, mutta muualla maailmassa on aina tiedetty ja tiedetään edelleen. Muualla kyllä tiedetään minkälaista totaalisen sairasta ja rikollista ihmisjätettä he ovat aina olleet. Intiaanitkin ovat aina tienneet ja sanoivat usein miten sairaita, rikollisia ja häikäilemättömän ahneita he ovat.

    1. Ja ne vastaavat koulujen ja hum.kand. hum.yliopistojen koulutuksen suunnittelusta. Eikä ihme, kun tyhmyys ja mielenterveysongelmat opiskelijoiden keskuudessa vaan kasvaa. Hedelmistään puu tunnetaan. Sokea sokeaa taluttaa, kuten Sanna Annikaa.

 3. Vapautta ei voi olla niin kauan kuin yksikin sairas, rikollinen ja sadistinen imperialistinen amerikkalainen tai britti on olemassa missään päin maailmaa. Kukaan ei viitsi puhua J-kysymyksen lisäksi amerikkalaisesta/brittiläisestä kysymyksestä, eli mitä näille täysin sairaille, sadistisille ja rikollisille loiseläimille pitää tehdä ja mikä tulee olemaan viimeinen ratkaisumme tälle eläinsaastalle.

 4. Historia toistaa kirjaimellisesti itseään ja orjuus ei ole hävinnyt mihinkään. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet kyvyttömiä, täysin sairaita, rikollisia, häikäilemättömiä ja sadistisia orja -ja huumekauppiaita ja he ovat edelleen orja -ja huumekauppiaita. He ovat vain naamioineet sinun ja kaikkien orjuuttamisen, sekä huumekaupan uudelleen. He eivät ole koskaan hävenneet sitä, että ovat orja -ja huumekauppiaita, vaan ovat avoimen ylpeitä siitä, varastelustaan ja massamurhistaan. He ovat aina olleet mielisairaita ja rikollisia satanisteja.

  1. Lääketehtaat valmistavat uusia kovia huumeita lisää ja lääkärit ovat dealereita, kuukausipalkalla vain tosin. Varma ja turvallinen jakelukanava, käypäistä hoitoa ja silleen. Kela korvaa osan.

   1. Et arvaakaan miten paljon lääkeyhtiöt voitelevat lääkäreitä! Kyllä he saavat eri tavoin ihan mukavaa hilloa myös lääkeyhtiöitä, sekä yksityiseltä terveydenpilaamisalalta.

 5. Maanpuolustus|Ylivääpeli Enrico Annus kehottaa reserviläisiä miettimään hetken jopa kaikkein pahinta: ”Vain pienellä osalla meistä olisi paketti hallussa”

  **
  TUNTUU kuin kuuntelisi hyvinvointivalmentajaa.

  Mies katsoo suoraan silmiin ja puhuu lempeällä ja vakuuttavalla äänellä luottamuksesta, sosiaalisen vuorovaikutuksen tärkeydestä, rakkaudesta, kyvystä uskaltaa myöntää heikkoutensa.

  Siitä miten tärkeätä kauniit sanat toiselle ihmiselle voivat olla.
  **
  Elikä Manipuloiva $A-Psykopaatti joka Johdattaa LBTQ 100+ Pullamössö Cokis Pleikkari TinaSotilaitaan varmaan Kuolemaan…Hypnoosin avulla

  Sen sijaan..Että Kehottais Heitä Pohtimaan…Minkälaiseen Lihamyllyyn…Suomen Sotahullut..Ovat Heitä ohjaamassa…Ja Sen Estämisen…Tärkeyttä..!!

  https://archive.is/ArH5n

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*