21 thoughts on “Päivän kuva: Keitto

 1. Yhä edelleen olen sitä mieltä että kaikkien tulisi katsoa Janet Ossebaardin ”fall of caballah” sarjat. Niitä on kolme ja pisimmässä on 27 jaksoa. Se antaa läpiluotauksen päättäjiemme pahuuteen ja siihen mitä meille on suunniteltu tehtäväksi.

  https://rumble.com/c/TheFallOftheCabalSeries

  Aikaa kuluu mutta kaikki on sen arvoista. Vaikka toiset saattavat kärsiä tiedon aiheuttamasta ahdistuksesta. Mutta sieltä näkee hyvin miten perverssejä johtajamme ovat.

 2. Aamurituaaleihini kuuluu Laittoman Lehden ja murkut.org:in kansallismielisten vaihtoehto medioiden uutissyötteen juttujen lukeminen. Koska en keksi muutakaan paikkaa asialle jätän pari mietettä tuosta jälkimmäisestä tänne:

  Miksi helvetissä tuo PT-media on tuolla vaihtoehtomedioiden uutisotsikoiden listalla? Varsinkin viimeisen puolen vuoden ajan sen sisältö on ollut täysin samaa NATO-propagandaa kuin valtamediankin sisältö puhemattakaan juttujen kommenttikenttien keskustelun tasosta. No, on tuolla sentään joskus juttuja kulttuurinrikastajien aikaansaannoksista ruotsin puolella joka on nähtävä hyvänä asiana mutta muuten tuo PT-lehti on täysin samaa kuraa kuin valtamediakin ja sen lukijat ovat ilmeisesti NATOkiimassa olevia persujen kannattajia jotka eivät suvaitse mitään omasta valtamedian mukaisesta maailmankuvastaan poikkeavia ”ryssän persehuorien” näkemyksiä.

  Tuonne murkut.orgin listoille on viime viikkoina tullut myös, ainakin itselleni, uusi tulokas; Vastaan Sanomat. Olen yrittänyt kommentoida muutamaa lehden juttua mielestäni enemmän kuin asiallisilla kommenteilla mutta yksikään kommentti ei ole mennyt läpi. Olisi mukava kuulla sensuroiko kyseinen tekele automaattisesti kaikkien muidenkin kommentit vai onko joku onnistunut lehden juttuja kommentoimaan?

  Yksi ajatus jota toisinaan mietin on tämä; mikäli kaikki ”kansallismieliset” puolueet ovat sionistien kusetuksia niin silloinhan puolueita promoavat ”kansallismieliset” uutissivustot ovat myös osa tätä kusetusta? Partisaani näyttää olevan sinimustien lehti ja Kansalainen ja PT-media persujen. Mikäli Laiton Lehti on Vapauden Liiton kannattaja ja VL on myös yksi näistä sionistien kusetusoperaatioista niin mikä on LL:n rooli?

  1. LL pitää Vapauden Liittoa ja Tiihosta tällä hetkellä parhaimpana vaihtoehtona. Toki samalla koko ajan epäilee ja tutkii mahdollisia indikaatioita myyräilystä. Emme kuitenkaan kovin hevin ala ketään tuomitsemaan myyräksi. Tämä saattaa olla huonokin juttu, koska näin Anokin pääsi myyräilemään liian kauan.

   1. Ei siinä mitään että pitää vähiten huonona vaihtoehtona. Mutta että jos kertoo Suurelle valkoiselle päälikölle miten kansalaisten oloja saisi parannettua ja miten äänestäjiä saisi sitäkautta, ilman että Johtajan tarvitsee tehdä muuta kuin siunata agenda, vastauksen ollessa ”Ei kannata”, niin joko ei ymmärtänyt tai sitten ei halunnut saada työväestön elinoloja paremminksi.

    Ja jos Päälikkö itse ottaa kantaa piirien ehdokasasetteluun ja vaatii että ketään rikosrekisterin omaavaa ei saa olla ehdolla, samalla kun itse siunaa niitä, niin ei ihan mennä periaatteiden mukaan.

   2. Vaikka Anon kohdalla en ala syyttämään erityisesti Laitonta Lehteä, kieltämättä Laiton Lehti olisi voinut paljastaa Anon vuosia aikaisemmin. Mm. Tiihonenkaan ei ole täydellinen, mutta myyräksikään häntä ei voi ainakaan toistaiseksi sanoa. Ihmisiäkin on kuitenkin erilaisia. Nykyään kukaan ei voi enää kiistää etteikö Ano olisi sekä sekaisin, että hyvin todennäköisesti Supon myyrä.

    1. Mikä Tiihonen? Kun Leveli lopetti tukemisen, on kadonnut tutkasta kokonaan. Vielä näkymättömämpää kuin Anon toiminta. Liian vaisua.

  2. Pt-mediaa johtaa käpykaartilainen, joka ei uskalla lähteä Donbassiin taistelemaan Wagnerin supersotilaita vastaan!

   1. Viinalla aivonsa sulattanut molottaja se on. Argumentit ei enää vuoteen ole ollut muuta kuin ”oikeastaan olisi aika hienoa olla kasaarijuutalainen” ja ”pystytkö syömään kerralla kaksikymmentä kiloa kaalia?”

    Oikein todella aikuista keskustelua. Ja nyt tuli Paavolle itku silmään kommenteista, niin piti pistää joku tehokkaampi permabännäyssysteemi ettei tarvitse nähdä mitä ihmiset kirjoittavat.

    Jos Paavo ja Jussi ”halla-aho” lähtevät inttämisen ja kansanmurhaan yllyttämisen sijaan rintamalle, niin minä ilmoittaudun vapaaehtoiseksi toiselle puolelle, syyhyttää jo liipasinsormea :D

    1. Ei ne pääsis edes sinne asti. Katos Pulska- Paavolla räjähtäs pumppu 20 kilsaa Lappeenrannasta rajan yli ja taasen ”tappakaa venäläiset”-huutelija Höllä-Uho kärsisi,uskokaa tai älkää mahdottomalta tuntuvasta päänupin jäätymisestä plus siihen vielä olis nielaissut oman leukansa. Joskus oli armyssa B-miehiä ,mutta loukkaisin näiden kunniaa jos edes vertaisin heihin.Miksei tuota nieleskelijää syytetä muuten etnisen profiloinnin ja kiihotuksen vuoksi vihapuheesta? Hei Taposka,herääs nyt sieltä tutkas takaa.

   2. Jokos se tämän lehden päätoimittaja on lähtenyt donbassiin taistelemaan? Tai onko hetkinen lähtenyt sinne? Älä kehota muita menemään, jos et itse ole valmis.

    1. KUAn Matti R.Kusipää…LOGIIKAN mukaan…SOTAHULLUT…Jotka YLLYTTÄVÄT ja ASEISTAVAT…MUITA Kuolemaan…Heidän ETEEN..

     OVAT NE…JOTKA OVAT VASTUUSSA…NÄYTTÄMÄÄN SEN OMALLA ESIMERKILLÄÄN…

     EI….MUUT…….PELKURI…

    2. Hah hah! Miksi meidän pohjoismaalaisten esinahallisten pitäisi lähteä taistelemaan dollarin ylivallan puolesta esinahattoman natsipresidentin joukkoihin?!! Herätys Aku! Heti eheytyshoitoihin!

     Wagnerin supersotilaitten joukossa on kyllä suomalaisia, norjalaisia, ranskalaisia jne…

 3. Päihteet|Vallilan kirjasto pyytää kyltillä narkomaaneja (JA..Myyjiä) huomioimaan muut kävijät.

  https://archive.is/XKKfL

  Tuleva Uutinen

  HS. Vallilassa huomataan nyt Kotouttamisen tärkeys.Maahanmuuttaja Nuorten kirjastokäynnit lisääntyneet merkittävästi Viime vuosina.

 4. Jep, eliitti ryövää parhaillaan valtionkirstusta niin paljon kun ehtii, iso vitun rosvokopla mikäs siinä, sitten annetaan maa kansoineen jenkeille ja venäjälle sotaleikkeihin ja kadotaan eläkkeille yksityisille paratiisisaarille viimeistäkin poliitikkoa myöden. Mitäpä yhdestä suomesta näin loppupeleissä jos se on imetty kuiviin ja sen rahat omissa taskuissa miljardien keinottelulla, heitetään järjettömät määrät rahaa maailmalle ja se palaa bumerangina ministerien omiin taskuihin. Sellasta se elämä vaan joskus on.. miksi tässä maassa maailman onnellisimmassa maassa, on huonot oltavat , mielenterveysongelmia, aitoa pahuutta, perhe ja lapsisurmia, olosuhteisiin myötävaikuttaneen poliitikon ampuminen näiden sijasta olisi kaikkien silmissä sankariteko.

 5. USA matkalla ITSETUHOON ja KOMMUNISTISEEN diktatuuriin. VALKOISET murhataan ja ”väliajaksi” muun rotuiset HALPATYÖVOIMAKSI kunnes TEKNOKRAATIT bykäävät ANDROIDIT ym. robotit. Sitten ”rakenteellisen rasismin uhreille” SANOTAAN: ”Kenedy, kenedy… ” Ja kas… ”Voiko ihanammin päivä enää alkaa. Voiko IHANAMPÄÄ päivää olla kuin TÄÄÄ…. Linut EIVÄT laula…”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*