Marco de Wit 30 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronatyranneille ei jostain syystä tule mieleen, että koronaviruksen sijasta ongelmana voivat usein olla tuberkuloosi- ja muut bakteerit.

 

Niinpä onkin kehittynyt omituinen kaksoisstandardi: Jos et pidä maskia siistien alkuperäisasukkaiden kanssa, niin olet kulkutautimyönteinen, mutta jos pidät maskia ja kumihanskoja pummien ja maahanmuuttajien lähistöllä, niin olet fasisti rasisti.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Päivän video: Kulkutautimyönteiset

 1. Hy­vä tuo­da tä­mä asia esil­le,
  –   kos­ka lop­pu­pe­lis­sä se olet si­nä, jo­ka sai­ras­tut ja kan­nat seu­rauk­set tar­tun­nois­ta.
  –   Ei­vät po­lii­ti­kot, jot­ka pii­lot­te­le­vat de­sin­fi­oi­duis­sa lin­nak­keis­saan yö­var­ti­joi­den suo­je­le­ma­na.

 2. Kyse onkin vallasta ja satanistisesta uskontojärjestelmästä, jonka papittaria valkoisen rodun valkoiset huorat ovat.

  1. Juuri niin. Kun en kuulu niiden uskontokuntaan, niin ei ole mitään syytä palvella ja palvoa niitä eikä noudattaa niiden ”suosituksia”.

   Vapaus pitää ottaa, samoin kuin valta. Ei niitä anneta, ne otetaan. Vapauden saa vain taistelun kautta. Se pitää jokaisen sukupolven tehdä erikseen.

   Todettakoon vielä se, että Suomessa pari sukupolvea jätti väliin vapauden puolustamisen. Juostiin vain materian ja elintason perässä. Toivotaan, että nykyinen alle parikymppisten sukupolvi tulee olemaan ryhdikäs ja valpas kuin sodissa vapauttaan puolustaneet sukupolvet. Niille ei suvakismi ja globalismi enää nappaa toisin kuin parin aiemman sodan jälkeisen sukupolven hyvinvoinnin ajan lahopäille.

 3. Kun SPR rahtasi Pirkanmaalle niitä kultamunia, niin VOK:eihin toimitettiin rokotteet tuberkuloosia myöten. Mutta koska SPR:ssä ei ole yhtään lääkäriä, ne rokotteet vanhenivat ennenkuin kukaan ehti niitä pistää. Olisko ollut 2v. Ja sitten ne takseilla öisin kuljetettiin pääkaupunkiseudulle ”vakituisiin asuinpaikkoihin”.

  Arvaatteko paljonko tuberkuloosihoito maksaa? Se voi olla 200 000e. Ja esim lapsi, jos saa sen, ei välttämättä selviä hoidosta hengissä.

  1. Tuberkuloosi on tappava tauti. Miljoonia kuolee vuosittain siihen, mutta ei siitä mediahysteriaa ja totaalisulkuja tehdä. No kun siitä ei saa Hollywood-hysteriaa, kuten eräistä laboratorioviruksista, joilla pelotellaan etukäteen elokuvissa ja tv-sarjoissa.

 4. Nyt de wit tekee jo tikusta asiaa. Eihän maskeja ole käytetty pitkään aikaan. Ne käyttävät, jotka haluavat ja näin on hyvä. Turha niistä maskeista on enää jauhaa. Etkö de wit missään tapauksessa käyttäisi maskia?

  1. Totta kai maskeja kannattaa käyttää tuberkuloosialueilta tulleiden matujen läheisyydessä. On täysin älytöntä, että moni matu pääsee vapaasti käväelemään Suomeen ja liikkumaan täällä vapaasti levittämässä mm. tuberkuloosia. Tosin näin sitten on tietysti helpompi harjoittaa määritelmäpeliä eli pistää ihan oikeita sairauksia kuvitteellisten AIDS:in ja koronan piikkiin.

   Pointti siis on, että maskeja kannattaa käyttää tuberkuloosinlevittäjiä vastaan, muttei koronahysterian takia, koska jo koronauskovaisten oman logiikankin mukaan virukset ovat niin mikroskooppisen pieniä, ettei maskit niihin auttaisikaan. (Tällä superpienuudella myös perustellaan sitä miksi on niin vaikea yksiselitteisesti eristää viruksia päinvastoin kun bakteereja, jotka on helppo eristää.)

   Pointti siis on, että koko koronatyrannien maskilogiikka on nurinkurinen johtaen vain tautien lisääntymiseen, joka näyttää olevan se ideakin.

   1. Kyllä AIDS ja korona ovat ihan oikeita sairauksia. Aasialaiset pitää maskeja jos on flunssakin, ettei levitä, hyvä maa eikä ulkomaalaisia oteta asumaan. Siellä heikkoaines on puun jatkona, koska aina ei voi estää tulemasta väärää geeniä pooliin, vähän kuin aina tulee oleman sotia, ainakin jonkunlaisia, vaikka henkisiä.

   2. Suomessa oli v. 2021 167. tuberkuloositapausta, 42% (70 kpl) oli korkean riskin maista tulleilla. Näihin maihin lukeutuu myös venäjä. Eikö nyt ole liioittelua käyttää maskia, jos kerran se oli liioittelua Koronan suhteen. Tässä on ristiriita sinun kommentissasi. Sinun tuberkuloosi maskilogiikka on myös nurinkurinen, se liitetään vain maahanmuuttajiin.

    1. Pointti oli kaksoisstandardi. Btw, jo sinunkin antamissasi prosenteissa on tietyillä maahanmuuttajaryhmillä massiivinen yliedustus. Luonnollisesti maskin käyttö riippuu kokonaisharkinnasta eli koska tullut ja mistä ja millä tyylillä ja mikä koulutustaso ja monta muuta tekijää. Kuten videostakin näki, niin valkoisilla narkkareillakin ja varsinkin narkkarihomoilla riskit ovat välillä jopa matujakin suuremmat.

  2. Hei Aku! Fanitat apinaruttoa, joten et ole oikea taho arvioimaan tavallisten ihmisten tarvetta suojatua vaarallisilta taudeilta.

   1. Hei, hetkinen. Mistä olet lukenut, että fanitan yleensäkään mitään tautia. Tehän fanitatte kadyrov- ja venäjätautia.

 5. Ihanaa kaupunkikulttuuria! Tätä on liberaali demokratia!

  Todellisuudessa kadulla notkuvat narkit, pummit ja suvakit kuuluisivat suljettuun eheytyskeskukseen!

 6. Ompas Turun torilla nykyään erikoista touhua.Vai onko Börssi just suljettu aamuyöstä.Kupittaan Kuppa…sitähän se onkin.

 7. Yhteiskunta matkalla kohti LOPPUAAN. Kun yhteiskunnan rakenteet mädätetään hengen ja moraalin tietoisella RAPPIOLLA, jolloin valtion TÄRKEIN tukipylväs eli IHMINEN: VELTTOUDEN, VALHEEN, EPÄJÄRJESTYKSEN, VÄÄRYYDEN, AHNEUDEN, VIHAN, VAINON, MURHAN, JUMALAA vastaan KAPINOINNIN, HOMOUDEN, IRSTAILUJEN, KUNNIATTOMUUDEN, PERHEARVOJEN ja lopuksi ITSENSÄ kunnioittamisen HYLKÄÄMISEN takia valtakunta hajoaa kuin ROOMAN VALTAKUNTA. Eikä MIKÄÄN ole niistä ajoista MUUTTUNUT, sillä IHMINEN on se sama, mikä se on ollut AIKOJEN ALUSTA asti. Kun ihmisenkin kohdalla asia on niin. EI Jumalankaan SANA eikä TOTUUS ole miksikään MUUTTUNUT, vaikka ihminen luulee ITSE muuttuneen – ”VIISAAMMAKSI” niin, että voi ”Tallata Jumalan sinisille MOKKAKENGILLE!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*