Marco de Wit 30 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa yksilön itsemääräämisoikeutta. Niinpä se myös vastustaa valtion toteuttamaa mahdollisuuksien ja tulosten tasa-arvoa. Oikeudenmukaisessa yhteiskunnassa keneltäkään ei voi pakolla riistää rahaa tai muita resursseja, jotta ne siirretään toiselle henkilölle. Heikkoja voi toki auttaa hyväntekeväisyydellä, mutta pakolla muilta ei saa ottaa mitään varsinkin, kun pakkokoneisto aina johtaa tyranniaan.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Tasa-arvosarjakuva

 1. Bill Gatesilta, Rothchildeilta ja Blackrockilta nimenomaan kuuluu ottaa pakolla 99% pois. Ja lopuksi tyrmään.

  Oikeudenmukainen yhteiskunta voisi määrittää yksittäisen henkilön maksimiomaisuudeksi vaikka sata tai tuhat kertaa normaalin ihmisen keskiverto-omaisuuden, ja loput edellytetään annettavan vuosittain joko muille (ei kuitenkaan hyväveliperiaatteella, vaan jonkun riippumattoman säätiön toimesta), tai muutetaan valtion omaisuudeksi. Kukaan muu kuin mielisairas ei edes halua omistaa enemmän kuin joku parikymmentä kertaa ystäviään enemmän.

  Samoin perinnöt eivät voi olla mitään helvetin tähtitieteellisiä. Jos ihminen perii enemmän kuin sata kertaa normaalin omaisuuden verran (tai ehkä vain viisi kertaa enemmän), lopputuloksena on lähes poikkeuksetta täysin sairas ja vääristynyt elämä.

  Sosialismi ja kommunismi toimivat, jos ne ovat oikeiden ihmisten suunnittelemia eikä johdossa ole mitään juutalaispankkiireja ja muita kansanmurhaavia kusipäitä.

  1. Mihin nykyihminen sukulaisia tarvitsee? On se niin mukavaa elää yksin omistautuen yhteiskunnan palvelemiseen… Työ, netflix, pelit, tv, sohva ja nukkumaan nukkumakoppiin. Kuollutta elämää.

   Kuinka monta lausetta riittää elämänkerran kirjoittamiseen: – Syntyi, kasvoi rooliodotusten mukaan, teki työnsä nuhteettomasti ja huomaamattomasti, siirtyi eläkkeelle ja kuoli tuntematta kertaakaan mitään tunteita. Sai lopuksi maksetuksi asuntovelkansa. RIP NPC.

   Tuo riittää.

   Kirjailija Minna Canth suorastaan vihasi elämätöntä sisällötöntä ”elämää”.

 2. Kaikki ABSTRAKTIT asiat / käsitteet, joita yritetään säännellä LAKILOILLA on SOSIALISMIA / KOMMUNISMIA eli TOTALITÄRISMIÄ. Jolla VIEDÄÄN ihmisiltä OMAT VAPAAT OIKEUDET vaikuttaa HENKILÖKOHFTAISEEN elämäänsä tai VAPAASTI vaikuttaa YHTEISKUNTAAN sananvapauden, mielipiteenvapauden ja lopuksi VAPAUS tunnustaa USKONTOA ja POLIITTISTA-AATETTA. Kunhan NE eivät ole VAPAAN yhteiskunnan säätämien LAKIEN VASTAISIA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*