Marco de Wit 31 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kertaus

(Tästä kertausta ei välttämättä ole tarpeen lukea, jos olet jo lukenut 10 aiempaa osaa. Halutessasi voit siis hypätä alas osaan IX.)

 

Metodologia

Laittoman Lehden missiona on professori Murray Rothbardin kehittämää dynastista valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen soveltanut laajamittaisesti koko maailmanhistoriaan. Siis vaikka ei tarvitse tehdä muuta kuin vertailla mitä kolme maailmaa pitkälle hallitsevaa dynastiaa eli juutalaiseliittiä johtavat Rothschildit, amerikkalaiseliittiä johtavat Rockefellerit ja brittieliittiä/waspeja johtavat Windsorit/Morganit ovat tehneet viimeisten satojen vuosien aikana.

 

Toki dynastijoiden ja niiden johtajien motiiveita on vaikea todistaa aukottomasti, mutta jos vähänkin on lukenut historiaa, niin huomaa nopeasti kuinka dynastinen valtablokkianalyysi saa helposti historian palapelin palaset loksahtamaan kohdalleen. Tällöin on helppo ymmärtää maailmanhistoria yhtenä suurena kuvana, Big Picture. Tämä jokaiselle rehelliselle historioitsijalle päivänselvä kuva on kuitenkin pimitetty, koska juutalaisilla on niin valtavan suuri rooli tässä suuressa maailmanhistoriallisessa kuvassa.

 

Parasta on, että dynastisella valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistorian narratiivi esittää myös hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä tässä mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin nämä kaikki tiivistelmät mukaanlukien maxiversio julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia, videoita ja muita lähdelinkkejä.

 

Alla olevat tiivistelmät ovat siis vasta ensimmäinen versio, joten kritiikkiä, täydennyksiä ja kysymyksiä otetaan mielellään vastaan.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Tässä se pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian ja taloustieteen tuntemusta. Lyhyesti sanottuna juutalaiset pankkiirit ostivat yli 2000 vuoden ajan valkoisilta hallitsijoilta monopoli- ja kartelli-etuoikeuksia samalla pelaten valkoisia hallitsijoita toisiaan vastaan. Lopulta juutalaispankkiirit yhdessä waspeliitin kanssa loivat monopolistisen rahakoneen, Englannin keskuspankin, joka sitten rahoitti sekä juutalaisen että Brittien imperiumin laajentumisen maailmanvallaksi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa, jossa kerrotaan miten yli 2000 vuotta valkoisia manipuloinut juutalaiseliitti vähitellen liittyi naimakaupoilla Rothschildien pankkiirisukuun. Maailmantaloutta hallitsevat Rothschildit olivat looginen ja suorastaan väistämätön seuraus eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa waspien hallitsemaa Amerikkaa. Näin Rothschildit pyrkivät hajoittamaan valkoisen rintaman tukemalla sekarotuisten Rockefellerien nousua. Osittain suunnitelma onnistui, mutta välillä Rockefelleritkin kääntyivät juutalaisia vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Tässä neljäs osa, joka osoittaa miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan ja sitten vielä pidensivät sitä kahdella vuodella saadakseen sekä Venäjän että Palestiinan. Tässä juutalaiset ensin onnistuivat, mutta pian waspit kuitenkin pääsivät niskan päälle saavuttaen 1920-luvulla lähes maailmanherruuden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Viidennessä osassa puolestaan kerrotaan miten Hitler nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla todella typeriä riskejä sosialistisella Lebensraum-politiikallaan ja tuhoisalla salamasota-strategiallaan. Tosin samaan aikaan Hitler koko ajan yritti suorastaan kerjäämällä palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja.

 

Tämän takia natsit eivät koskaan sanallakaan kritisoineet Rockefellereitä ja paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä natsit eivät myöskään paljastaneet lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 

 

Tässä kuudes osa, jossa kerrotaan miten valtaeliittiä vastaan nousseet Kennedyt murhattiin varoitukseksi julkisella spektaakkelilla. Salamurhassa olivat mukana valtaeliitin jokainen dynastinen blokki, jotta niistä yksikään ei voisi syyttää ja kiristää toisia dynastisia blokkeja.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VI: Kennedyt

 

 

Seitsemännessä osassa kerrotaan miten Rothschildit nousivat tasaveroisiksi kumppaneiksi Rockefellerien rinnalle auttamalla luomaan paperidollarin ja sitä pystyssä pitävän petrodollarijärjestelmän, jota sitten U$raelin sotakone suojelee. Tämä papaerirahakone on tehnyt maailmantalouden yhä epätasapainoisemmaksi, mutta rahoittaa tehokkaasti juutalaisoligarkkeja ja Israelin laajentumista.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VII: U$rael

 

 

Kahdeksannessa osassa kerrotaan miten Rothschildit saivat Lokakuun yllätys-operaatiolla puolifronttinsa, Ronald Reaganin presidentiksi ja siten Iran-Contra -juonella romahdutettua öljyn hinnan ja samalla Israelin pahimman vihollisen, Neuvostoliiton talouden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VIII: Reagan

 

 

OSA IX

 

George H.W. Bush

 

1980-luvun lopulla Rothschildit olivat pitkälti menettäneet otteensa yhä konservatiivisemmaksi ja juutalais-kriittisemmäksi muuttuneeseen Reaganiin. Tilanne vielä pahentui, kun Bush tuli 1988 presidentiksi voittaen helposti Rothschildien tukeman demokraattien Michael Dukakiksen. David Rockefellerin rauhanperiaatteen mukaisesti Rockefellerit eivät kuitenkaan halunneet murskavoittoa, vaan tulivat Rothschildeja vastaan. Bush valitsi Rothschildien liittolaisen, hyvin nuoren ja vähän yksinkertaisen mediaimperiumin perillisen, Dan Quaylen varapresidentikseen.

 

Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut, että Rockefellerit alistuisivat Rothschildeille. Päinvastoin. Ulkopolitiikassa Bush pyrki edelleen rajoittamaan Israelin valtaa Lähi-Idässä ja samalla estämään Rothschildien vallan kasvun liian suureksi Neuvostoliitossa. Alussa tämä onnistuikin, koska Rockefellerit olivat jo Stalinin ajoista alkaen olleet yhteistyössä Neuvostoliiton kanssa varsinkin öljykartellissa. Nimenomaan Rockefellerit olivat järjestäneet Neuvostoliitolle myös paljon läntisiä lainoja ja teknologiaa. Kylmän sodan aikana Rockefellerit ja heidän fronttinsa Harrimanit usein vierailivat Neuvostoliitossa, jossa heitä suorastaan palvottiin Amerikan kuninkaina.

 

Rockefellereille oli erityisen tärkeää, että Neuvostoliitto auttaa arabimaita pitämään Israelin kurissa Lähi-Idässä. Rockefellereillä olikin osittainen ote Gorbatshoviin, joka yhdessä Neuvostoliiton armeijan kanssa oli haluton hylkäämään Israelia vastustavia Neuvostoliiton arabiliittolaisia. Näin 1980-lopulla Neuvostoliitto talousongelmistaan huolimatta edelleen suuresti rajoitti Israelin valtaa Lähi-Idässä.

 

Rothschildien ja muiden juutalaisoligarkkien painostuksesta Gorbatshov kuitenkin antoi Itä-Euroopan itsenäistyä ja Saksan yhdistyä. Rockefellerit eivät tästä olleet alussa kovin innostuneita, mutta muuttivat mielensä Rothschildit ehdottaessa Itä-Euroopan tekemistä lännen siirtomaaksi. Tämä oli Rothschildeille erityisen tärkeää, koska he pelkäsivät Itä-Euroopan muuten muuttuvan hyvin Israel-kriittiseksi ja ”antisemiittiseksi”. Näin alusta asti varmistettiin, ettei Itä-Eurooppaan tulisi aidon itsenäisiä valtioita, jotka alhaisilla veroilla ja itsenäisillä valuutoilla uhkaisivat länsimaiden petrodollarijärjestelmää. Samasta syystä Rockefellerit ja Rothschildit rikkoivat Gorbatshoville antamansa lupauksen olla laajentamatta Natoa itään.

 

Ensimmäinen Irakin sota

Gorbatshov ei myöskään uskaltanut tehdä mitään, kun sekä Rockefellerit että Rothschildit päättivät tuhota petrodollaria uhanneen ja Kuwaitin vallanneen Irakin johtajan, Saddam Husseinin. Näin Neuvostoliitto antoi USA:n hyökätä vanhan liittolaisensa, Irakin kimppuun 1991 operaatio Desert Stormissa. Rockefellerit myös selittivät Gorbatsovile, että Irak tuhoamalla saataisiin öljyn hinta nousuun.

 

Saadakseen tekosyyn hyökkäykseen lännen valtamedia levitti valhetta Irakin sotilaiden muka tappamista keskosvauvoista. Valtamedian lähteenä oli Kuwaitin Amerikan-suurlähettilään tytär, joka kameroiden edessä itkeskellen kertoi tämän valheellisen tarinansa. CIA:n ja Mossadin soluttama Amnesty International tuki tätä emävalhetta väittäen sen olevan totta.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Irakilla oli paljon panssaritankkeja ja sodan aikana käytiinkin yhdet historian suurimmat tankkitaistelut. Everstin Douglas McGregorin johdolla USA:n johtama koalitio tuhosi helposti Irakin armeijan ja valtasi Kuwaitin. Kaikkien yllätykseksi USA ei kuitenkaan jatkanut hyökkäystään valloittamalla Irakia, vaan antoi Saddam Husseinin pysyä vallassa. Tämä suuresti hyödytti sekä Rockefellereitä että Rothschildejä. Rockefellerit hyötyivät pitämällä Irakin kauppa- ja öljysaarrossa ja näin öljyn hinnan korkealla. Rothschildit puolestaan hyötyivät pitämällä heidän pahimman vihollisensa Irakin sekä taloudellisesti että sotilaallisesti heikkona, jotta se ei enää voisi olla sotilaallinen uhka Israelille.

 

Venäjän juutalaisoligarkit

1990-luvun alussa Rockefellerit olivat Bushin avulla taas saaneet USA:n haltuunsa ja lisäksi olivat lähellä saada jälleen myös Neuvostoliiton haltuunsa. Rothschildeille tuli nyt kiire kaataa Neuvostoliitto ja saada juutalaisoligarkit Venäjän johtoon. Tämä onnistuikin, kun Rothschildien tukema Jeltsin vihdoin sai juutalaisten tuella romahdutettua Neuvostoliiton.

 

Jeltsinin aikana 1990-luvulla juutalaisoligarkit ottivat Venäjän haltuunsa ryöstämällä sen luonnonvarat. Venäjästä tuli juutalaisten oligarkkien ja juutalaisen Kosher Nostran johtama valtio, jota Israelin ei enää tarvinnut myöskään pelätä Lähi-Idässä. Vihdoinkin Rothschildit olivat jälleen saaneet Venäjän haltuunsa!

 

Ei kuitenkaan täysin kokonaan. Vaikka Juri Andropov oli pitkään ollut KGB:n johdossa, niin Stalinin jäljiltä siellä oli silti hyvin juutalaiskriittinen ilmapiiri. Tämän vuoksi Andropovkin piti juutalaisuutensa salaisuutena. 1990-luvulla Rockefellerien johtama CIA paransikin entisestään välejään KGB/FSB:n kanssa rajoittaakseen juutalaisten valtaa Venäjällä.

 

KGB/FSB esimerkiksi pyrki estämään aseviennin Neuvostoliitosta Israeliin. Tähän myös liittyy Estonian uppoaminen. Suomen ja Ruotsin viranomaiset väittävät kyseessä olleen onnettomuus, vaikka oikea syy oli päivänselvästi räjähdys. Pimittääkseen totuuden tutkijoita ei päästetty paikalle ja laivan päälle kaadettiin sementtiä. Varmuuden vuoksi Suomen viranomaiset myös kidnappasivat laivan kapteenin ja toimittivat tämän Mossadin käsiin hiljennettäväksi.

 

Mihin katosi uponneen Estonia-laivan kapteeni? – Perjantai-dokkari

 

Jatkuu osassa kymmenen: 911

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

36 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IX: Bush

 1. Voi ei pilin jälkeen rupeaa salaliitto-Marco kirjottamaan päiväkirjaansa WTC-torneista, että judet muka tappoi omiansa sinne jotta olisi heille bisnekset tuottavia ja saisivat rauhassa pommittaa palestiinalaisia. Bush oli tyhmä, mutta oikea paikka hyökätä koston ja öljyn eli aseettomaksi teon takia. Öljy on ainoa hiekkojen valtti muuten tyhmiä kuin Bush joka luuli ydinpommin teon olevan meneillään, rikastetun uraanin. Mitä eivät päästäneet tutkijaa niin saivat runnellun maan ja Kuwaitinkin olisivat pommittaneet kun piilotteli Osamaa, muttei siellä ollut öljylähteitä.

  1. Mutta eikös ne Judet juuri jääneet kotiin jotenkin mystisesti juuri tuona päivänä? En voi tätä vahvistaa, mutta muistaakseni näin David Duke kirjassaan Judealaisten ylivalta. Kirjassa löytyy lähdeluettelo.

  2. Israeli citizens received a warning via the Israeli messaging service Odigo two hours before the Twin Towers attack on September 11 predicting the attack would happen. Odigo’s New York City office was quite close to ground zero. Odigo says workers were warned of attack

   The three Israeli citizens who died in the Twin Towers apparently did not receive that warning. According to the Israeli Foreign Ministry, 4000 Israeli citizens normally would be present in the area of the WTC and the Pentagon.

   The FBI has refused to release the actual wording of the message.

   According to reporter Christopher Bollyn, Zim American Israeli Shipping Co. broke a lease in order to vacate the World Trade Center just days before the attack. Bollyn’s source claims that Zim’s lease extended through the end of the year and that the termination cost $50,000. 9-11 Research: Attack Warnings

   Between August 26 and September 11, 2001, a group of speculators, identified by the Securities and Exchange Commission as Israeli citizens, sold ”short” a list of 38 stocks that could reasonably be expected to fall in value as a result of the pending attacks. These speculators operated out of the Toronto, Canada and Frankfurt, Germany, stock exchanges and their profits were specifically stated to be ”in the millions of dollars.” SEC SECRET PROBE OF STOCK DEALINGS BEFORE 9/11.

   Israelis were not the only ones who had advance warning about 9/11. According to Newsweek journalists Evan Thomas and Mark Hosenball, “On Sept.10… a group of top Pentagon officials suddenly canceled travel plans for the next morning, apparently because of security concerns.” [Newsweek – September 24, 2001] Top Pentagon Officials Cancel Flights On September 10, 2001

   The terrorists who tried to blow up the George Washington Bridge on 9/11 apparently had advance knowledge about 9/11 to choose that day to try to blow up the bridge. Although the nationality of the arrested terrorists was not specified in news reports, they were arrested at around the same time that the “dancing Israelis,” at least two of whom were Mossad agents, were known to have been arrested. The Israeli national news service Arutz Sheva reported that the Israelis were charged with ”plotting to blow up” a New York bridge.
   Mainstream media confirmed that terrorists were indeed caught in the act of trying to blow up the George Washington Bridge on 9/11

  3. Mistä kaikista syistä tornien tuore ostaja (joka muuten meni sinne joka aamu) mahtoi saada lisänimen ”Lucky Larry” Silverstein? Juu kaikki vaan sattumaa.

   1. Lue Lucky Lukea niin minä luen lakia. Tanssijat olivat loppujen lopuksi ählämeitä(samaa tummuutta kun on voi erehtyä kaukaa kuvatusta). Läristä, niin sehän oli jo kauan WTC-tonttimiehenä ollut ja sitten tornin ja vaikka minkä muiden+rakennusten, voi ei sitten 80-luvulta vain parikymmentä vuotta ja poks. Sain taistella korvauksista iät ajat eli muutamantoista vuotta ja sai sijoituksen nousemaan korvauksina 50%, jos ei olisi miljardeista kyse olisi saanut tuhansina prosentteina. Meni ison rahan arvoiset bisnekset ohi sen takia joista olisi tullut moninkertaisesti.

 2. Juttu katkesi jotenkin kuin kanan lentona. Miten tuo Neuvostoliiton hajoaminen sitten saikaan alkunsa. Juutalaiset tietysti ajan hermolla, mutta tulee vaan mieleen, että Rautaesiripun mureneminen lähti Puolasta, kun Walesa johti solidaarisuus- lakkoja telakoilla. 80 luvun lopulla Walesa sai Vennamolaisen jytkyn vaaleissa ja kommunistinen hallinto oli historiaa.
  Puolan tilanne sai Itä-Saksankin käymistilaan ja sitten muurin murtumiseen. Sitten oli kuin tilauksena jo Neuvostoliitto seuraavana. Jeltsiniä kovasti vähätellään, mutta kyllä hänen johdollaan Valkoisen talon kommunistivaltaus lannistettiin. Sinnehän ammuttiin panssarien tykeillä reikiä talon kylki täyteen.
  Tulee mieleen siitä muurin murtumisesta, kun Ita-saksalaisia lähti sankoin joukoin nopeastikin lännen puolelle. Ajelin silloin itsekin Saksan baanoilla.
  Jäänyt eräs ensimmäisiä näkyjä mieleen kun autobahnilla pieni auto etenee jotain 70 vauhtia ja hidastan uteliaisuuttani. Trabant on auto, vanteet vispaa toista senttiä kuin kottikärryssä. Katolla on paljon tavaraa naruilla ties mistä sidottuna kiinni ja sisällä koko perhe mummoineen 5-7 henkeä ja mummon ja minun katseet kohtaa siinä katsomme toisiimme muutaman sekunnin. Mummolla on pysähtynyt katse kuin olisi ajatellut… olisipa muuri ehjä niin ei tätä helvettiä olisi nähnyt. Minäkin polkaisin itseni vauhtiin ja nopeimmat meni enemmän kuin tuplavauhtia järkyttyneen mummon silmien ohitse.

  1. Kiitos hyvästä analyysistä. Todellakin juttussa Neuvostoliiton hajoamisprosessi oli jätetty hyvin vähälle. Osittain tämä johtuu siitä, että kyseessä supertiivistys,m utta osittain siitä, että ratkaiseva tekijä eivät olleet Puolan yms. kansannousut, vaan se, ettei Gorbatshov tukahduttanut niitä samalla tavalla kuin mitä Breznev aikanaan. Tämän selittää käsittääkseni Andropovin ja juutalaisoligarkkien nousu Rothschildien tuella, joka sai Gorbatsovinkin ANTAMAAN Itä-Euroopan itsenäistyä.

   1. CIA pyrki luomaan värivallankumouksia ja kapinoita mm. ostamalla esimerkiksi ammattiliittoja puolelleen, jotka yrittivät saada ihmisiä kaduille, jotta läntinen rahaeliitti saisi teennäisillä värivallankumouksilla vallan itselleen. Tätä sionistinen rahaeliitti tekee edelleen ympäri maapalloa ja on koko ajan pyrkinyt hallitsemaan mm. ammattiliittoja, koska näin heillä on paljon helpompi synnyttää värivallankumouksia katuvoimalla.

    1. Yleensäkin venäläisiä kiinnostaa vain valta ja status, ei mikään muu. He eivät kuitenkaan yleensä tavoittele niinkään globaalia valtaa, vaan heille riittää suuri paikallinen valta, varsinkin kun slaaviyhteiskunnat ovat jatkuvasti romahtamassa ja muutkin haluavat valtaa, eivätkä tee yhteistyötä yhtä voimakkaasti kuin länsi-euroopan valkoiset. Toisekseen venäläiset oikeasti vihaavat myös ulkomaalaisia ja erilaisia ihmisiä, joka hidastaa venäläisten kykyä muodostaa globaaleja valtoja, samaan tapaan kuin japanilaiset eivät millään suostuneet yhteistyöhön Hitlerin kanssa. Japanilaisille hyvin kiinteä yhteistyö valkoisen hallitsijan kanssa on lähes mahdoton ajatus.

 3. Jos Suomen viranomaiset kaappasivat Estonian kapteenin juutalaiselle tiedustelupalvelulle Mossadille, nämä Suomen viranomaiset koostuivat hyvin pienestä piiristä ja varmasti palkittiin hyvin ruhtinaallisesti. Ettei operaatiossa vain ollut mm. Toveri, Kari, jotkut tutut armeijan ja Supon nykyiset johtajat, natottajat jne? Samoin pimittämisoperaatioissa on varmasti ollut näitä luottomiehiä, jotka on sitten palkittu ruhtinaallisesti maanpetoksistaan ja korruptiostaan.

  1. Niinpä näinpä. Ayrton Sennasta ja erään varikkopilttuun judesta puhumattakaan, tuliko tehtyä joitain säätöjä ja Titanic törmäsi jäälaudalta näyttävään USAn tekemään miina-alukseen ja kappas, judet rahoitti. Tämä oli salatesti tulevaan miinan raivaajaan.

   1. Äkäslumppu..On Tärkeä Todiste siitä…Kuinka Tämänlaisissa foorumeissa..Pyörii PALKATTUJA..DISinformaatio Agentteja…Jauhamaan CIAn$ontaa..

  2. Arto Lauri kertoi jo kauan siitä kuinka..LAHJOITETUT $UPOCIAT ja u$AhIntit…SALAKUJETTAA YDINMATERIALIA..SUOMESTA…I$-RA-H£LLIIN….YDINASEISIIN..

  1. Kiitos kannustuksesta. Projekti on suuri, mutta onneksi loppusuoralla ja kohta saadaan käännetty englanniksi. Mielenkiintoista suostuuko Unz julkaisemaan nyt kun olen kritisoinut hänen ja Sailerin koronalinjaa.

  2. Mitä tietoa tuosta jutusta saa? Ei oikeastaan mitään sellaista, jolla olisi käyttöä. Kirjoittaja irroittaa tiedon historiasta, ajasta ja paikasta sekä idealisoi sen universaaleiksi totuuksiksi. Tällaiseen ikuisten tosiasioiden ja arvojen löytämiseen tarvitaan jumala tai joku hänen korvikkeistaan, jonka kirjoittaja (de wit) on löytänyt itsestään. De witin juttu ei ole tutkimus vaan mielipide, joka ei täytä objektiivisuuden kriteereitä. Kyse on myös sen arvioimisesta, miten jutuissa tiedoksi esitetty suhtautuu erilaisiin muihin tutkimuksiin, miten se kritisoi niitä ja keskustelee niiden kanssa. De witin kirjoitus ei ole historian kirjoitusta vaan hän yrittää luoda uudelleen vanhentunutta narratiivia juutalaisten salaliitosta ja johon on hänen mukaansa kytkeytyneet muutamat suvut. Epistemologisesti ongelmaksi nousee tutkimuksellisten lähestymistapojen liiallinen yksinkertaistaminen. Nämä jutut, joita de wit on kirjoittanut, ovat tehty vain yhden tarkoitusperän toteuttamiseksi. Juutalaisten ylivallan todistamiseksi, ja jossa tämä ”tutkimus” epäonnistuu täydellisesti.

   1. Aku häivy siitä. Et koskaan tee mitään muuta kuin herjailet, mollaat ja väität aina kuinka kaikki on valhetta ja virheellistä, mutta et koskaan ikinä kerro tarkalleen mikä on valhetta ja virheellistä. Sinulla ei koskaan ole tarkoituskaan keskustalla ja ottaa asioista selvää, vaan ainoastaan herjata.

   2. Eliittijuutalaisten ylivaltaa ei tarvitse todistella. Sama kuin jos yrittäisit väittää kuuta litteäksi levyksi. Juutalaisilla on oma uskontonsa jonka tärkein sanoma on, että he ovat ylivertaisia pakanoihin nähden. Pakanoita saa huijata ja tappaa ja valkoinen nainen on eläimiä alempi olento. Puolet TIETEEN nobelisteists on juutalaisia. Sanopa tieteenala, jossa juutalaiset eivät ole kärjessä? Sano bisnes tai mikä tahansa Missä juutalaiset eivät ole kärjessä?

    Taidatkin Aku olla antisemitismi tietämättäsi? Kohta voit saada syytteen vihapuheesta.

   3. Ung ja Seilori nauravat ja panevat molempiin poskiin goWitpiikit, ylhäälle ja alhaalle ja tekevät naksu tervehdykset juuDein loppumiselle, koska he eivät kestä turhaa vesiselvää faktiota.

 4. Kaikki valkoiset ”älykkäät” ovat sairaita ja viallisia kansan ja rodun pettureita. Oikean valkoisen kansan pitää yhdistyä ja rakentaa itse uusi ja parempi tulevaisuus ilman näitä mädättäviä ja sairaita pettureita. Kukaan muu ei meitä auta kuin meidän oma oikea, tavallinen valkoinen kansamme.

 5. Laiton Lehti, uskokaa tai älkää ainoana mediana heittää tiedonjanoisille tavan kansalaisille näitä kunnon artikkeleja. Näistä suurimmista maapallomme raunioittajista voisi toimituksen uuttera joukkio väsätä tulevan Finlandia-tietokirjallisuuspalkinnon voittajan. Jaa..ei raati tykkäis? No ,mikäs nyt taas siellä niin hiertää.

 6. Ääh..lisään tuohon muuten Magneettimedian,jotkut artikkelit ovat suorastaan loistavia,ja työmäärä ollut hulppea. Vähän eri tason jornalismia kuin valta-ilta-homotus-mamutus-lehdyköissä.

  1. Suklaahomoborgin alusasuja lukuunottamatta. Petturi J.K. muuten ok. Kuka helvetti yleensä aikuisena pitää joitan henkilön nimi alusvaatteita, luulis petipuuhat lopahtavan, ainakin miehenä oksettaa kun niitä on myyty ainakin 20 vuotta pääasiassa naisille alushousuiksi ja veskaksi.

 7. Keskosvauvojen muka tappamisesta aloitetaan sota. Tekosyy tietysti. Idiootit tunnistaa suhteellisuudentajun puutteesta.

  1. Todettu valheeksi ja kotia jäi kuten monet varsinkin vanhat ihmiset töistä sairastumisten takiakin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*