14 thoughts on “Päivän aviosarjakuva

 1. Miks tuo pastori on ryppy- eli persereikä? Tuo binäärinen newagemies näyttää ihan Tuukka Kurulta. ;D

 2. Tuo pastori on kakkosmiehiä, kuten kirkko on nykyään, niin miksi on niin kielteinen. Prideä ja matua koko kirkko edustaa. Soini taas on Vatikaanivaltiossa katolisen kirkon suurimman poikakuoron vetäjä ja alkuunpanija.
  Vetelin poikakuorossa myös miehiä, toteaa pastori ja iloitsee: takana on hyvä ohjailla ja ääni lähtee lantiosta. https://www.selanne-lehti.fi/uutinen/588228
  http://www.kase.fi/vetelinpoikakuoro/suomeksi_kuoro.html

 3. Miksei pervot suostu perustamaan jotain omaa pervokirkkoansa vaan heidän on pakko raiskata evankelislutherilaisuus?

  1. Aakkosporukka on, valitettavasti, pitkälti monella tavalla sairasta sakkia, jotka ovat kovaäänisiä ja huomionkipeitä. Siinä näiden ”yhteiskunnan sortamien” narsistien ja sosiopaattien luonteenpiirteiden tiivistys. Aina pitää vinkua ja lispata kovaan ääneen. Ja niiden marssitkin ovat usein vain tekosyy päästä toteuttamaan itsensäpaljastelua ja ehkä jopa pedofiilisiä taipumuksia. Nyt siis kumipuku päälle ja kesällä heiluttelemaan heppiä Helsingin keskustaan, jos kiinnosta laillinen ekshibitionismi. Et saa edes sakkoja, kunhan teet seet ”pride-marssin” nimissä. (Tosin en kyllä ymmärrä miksi terve ihminen tahtoisi moista mielihaluaan julki edes tuoda, mutta tämä onkin LL:n kommenttipalsta.)

 4. Mi­tä tuo­tan­to­eläin­ten eläin­ten ja­los­ta­mi­nen on muu­ta kuin ih­mis­ten kek­si­män avi­oliit­tos­tan­dar­din so­vel­ta­mis­ta vil­lie­läi­miin.
  –    Hal­lit­tu ris­tey­ty­mi­nen tuo hy­vin­voin­nin ih­mi­sil­le ja voi­ta lei­väl­le;
  –    kuin­ka­han kuk­ku­rak­si pöy­täm­me tul­laan­kaan kat­ta­maan, kun ko­ko ih­mis­kun­ta saa­daan ris­tey­ty­mään hal­li­tus­ti.

 5. Suomalaiset valkoiset huorat ovat luontaisia satanisteja. Joka puolelta muualta löytyy paljon parempia uskovaisia kristittyjä valkoisia naisia.

  1. Uskomattomat normaalisti ajattelevat eli vähemmistö naisista on ok. Marcon nainen on oikeasti Hollannin kätyri valenimellä, joka uskoo satanismiin, muttei houraile muuten iloluontaisesti.

 6. Saa­ta­nan kirk­ko­kun­ta,
  –    jon­ka vir­si­kir­ja on kun­kin vii­kon top 10 hit­ti­lis­ta:
  –    ju­ma­lan, siis ny­ky­kie­lel­lä saa­ta­nan, pal­ve­luk­sis­sa esi­tet­tä­väs­tä mu­sii­kis­ta ei tar­vit­se mak­saa te­ki­jä­noi­keus­mak­su­ja.
  –    Saa­ta­nal­li­siin ko­kouk­siin pää­see mak­sa­mal­la ovel­la jä­sen­mak­sun:
  –    ve­ro­va­paas­ti tie­ten­kin sil­lä me­nee­hän ra­ha yleis­hyö­dyl­li­seen tar­koi­tuk­seen.

 7. Joku..Taiteellinen veli..tai Sisko…Voisi tehdä tuosta stripistä…Version..

  Jossa sillä keikkuvalla Pallilla..Istuu..Meidän Kaikkien..HALVEKSIMA….Pyllytär

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*