Marco de Wit 31 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

USA on sanktioiden eli pakotteiden supervalta. Jos joku ei jossain USA:ta ja Israelia miellytä, niin heti iskee sanktiot eli sinulta varastetaan omaisuutesi ja tuhotaan urasi. Lisäksi maasi voidaan asettaa kauppasaartoon mikä vastaa sodanjulistusta.

 

Toisaalta tämä pakotemania on iskenyt USA:n omaan nilkkaan, kun yhä usempi maa on alkanut vihaamaan amerikkalaisia satanisteja. USA on esimerkiksi uhannut sanktioida afrikkalaisia valtionpäämiehiä ”homo- ja transufobiasta”.

 

Kaikista hauskinta oli, kun USA sanktioi Intian Narendra Modia ”islamophobiasta”. Tämä sai hindunationalistit lopullisesti kääntymään USA:ta vastaan ja kannattamaan moninapaista maailmaa!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Päivän kuva: Pakotteet

 1. Mik­si Pu­tin ei vas­taa
  –    Sc­holz says he in­tends to keep cal­ling Pu­tin
  –    https://archive.today/2HrfP

  Sak­san ul­ko­mi­nis­te­rin ju­lis­tet­tua so­dan Ve­nä­jäl­le, liit­top­re­si­dent­ti Sc­holz ke­rää po­liit­tis­ta sää­liä maa­il­mal­ta ju­lis­ta­mal­la yrit­tä­vän­sä soit­taa Pu­ti­nil­le
  –    sen si­jaan, et­tä tart­tui­si luu­riin ja soit­tai­si.
  –    BetaPresidentti koko «mies».

  On­ko Sak­san joh­to ja­kaan­tu­nut: yk­si osa ha­lu­aa neu­vo­tel­la, toi­nen rat­kai­sua pans­sa­reil­la.

 2. Kaikki amerikkalaiset ja kaikki britit ovat aina olleet todella sairaita ja rikollisia moraaliposeeraavia eläimiä. ”Oih, katsokaa liten hyviä, moraalisia ja hyveellisiä ihmisiä me olemme. Me edustamme oikeita arvoja, moraalia ja sivistystä. Jos et alistu meille, olet sivistymätön moukka ja jotain!”.

 3. Tummia torakoita! Syö rottia eli omiansa ja omat syö torakoita. Marcon napa lipuu Ganges jokea pitkin.

 4. USA siellä, Israel täällä, U$AIsrael joka kannon päällä, Marco de olette Witun salaliittohörhö, ei millään pahalla, hyvääkin on mutta suurimmaksi osaksi liikaa saissea. Judet jotain niin heti kaikki on samanlaisia ja joka samanlaisissa jutuissa mukana, kuten USA ym.
  Ei homot käy armeijaa, ei sodi, ei ole bride-natoa edes henkisesti. Korona on Suomessakin jokaisen oma-asia, ei siihen pakoteta.

  1. Lue Naton omat viralliset säännöt seksuaali ja muista vähemmistöistä, sekä seuraa omilla silmilläsi. Kuten Marco kertoi, Intian johtajalle pistettiin pakotteita kun tämä kehtasi alkaa syrjimään. Voit olla varma siitä, että Naton voimavarat käynnistetään hyvin äkkiä, jos Suomessa aletaan ”syrjiä” vähemmistöjä ja aitokansallismielisyys pääsee valtaan.

   Koronatyranniaanko ei pakoteta? Ei ole päässyt matkustamaan, ihmisiltä on viety työpaikat ja elinkeinot jos eivät ole ottaneet piikkiä jne. Niin, mutta eihän sinun ole pakko ottaa piikkiä. Sinähän voit olla kotonasi ja olla työttömänä. Ei sinun ole mikään pakko!

 5. Kun luen intialaisten kommentteja ympäriinsä niin tulee tunne että tosiaan melkein inhoavat USA:ta mutta myös USA:n lakeijoita, EU:ta.

  1. No itsekin vihaan EU:ta, kuten kuka tahansa normaali ihminen. Pari vuotta sitten, ennen koronakusetusta, en juuri asioista tiennyt ja arvelin EU:n olevan suhteellisen neutraali asia. Nyt saisi kaatua koko paska. Ja viimeisen vuoden aikana, kun kävi selväksi mitä kusipäitä ihmiset ovat, ja ettei käytännössä kukaan oppinut yhtään mitään koronakusetuksesta vaan uskoo aivan täysillä kaiken valehtelun ukrainasta, venäjästä, mukamas ruoantuotanto”ongelmista”, jne, ja nuolee virkamiehen persettä vain entistäkin suuremmalla vimmalla.. nyt alan jo ajatella että mitä enemmän porukkaa kuolee Euroopassa, sitä parempi.

   Samaan tapaan kuin joku helvetin alkoholisti tai narkkari tai muu omaan päähänsä käpertynyt pakkomielteinen mielenvikainen (terve vain 95%:lle Suomen kansasta! Moi!) ei juuri ikinä tule muuttamaan tapojaan ja korjaamaan itseään ennen kuin on ensin kokenut elämässä äärimmäisen pohjan eli vararikon, elimistön hajoamisen, lähellä kuolemaa käymisen, tai kaikkien ihmissuhteiden menetyksen – samaan tapaan ei Suomi tai Eurooppa tule muuttamaan tapojaan ja muuttumaan kunnolliseksi kulttuuriksi ennen kuin siltä hakataan naama verille niin että se muistaa sen satoja vuosia.

   Vuosi sitten toivoin lähinnä eliitin hirttämistä (laillisesti toki – jossakin, jossa on kuolemantuomio). Nyt toivon että myös kansa saa ansionsa mukaan.

   Popcornit ostettu.

   1. Miksi..$ika€liittiä..Pitää hirttää…Laillisesti..

    Kun Ne..Tappaa Kansaa..Laittomasti

   2. Juuri noin. Ennustuksesi käy toteen. Noiden syntisten, valehtelijoiden, pahuuden palvojien mukaan ei kannata lähteä. Heidän nimensä on Kuolema, Täystuho, Ikuinen kadotus, Pimeys, Musta aukko.

 6. Trumpihan niin kehuskeli, että kauppasota on helppo voittaa ja hän ammuskeli ohjuksia joka suuntaan aivan samaan tapaan kuin kaikki muutkin. Haha. Trump on myös aivan samanlainen rikollinen, kuten hänen lapsensa ovat.

 7. Sanktio on vain hovikelpoinen nimitys ryöstämiselle ja jos teet asialle jotain, niin amerikkalaiset ja brittiläiset eläinsaastat uhriutuvat ja hyökkäävät entistä kovemmin. Miten röyhkeitä, rikollisia ja täysin sairaita satanisteja he ovat.

   1. Tsempiä Marco. Olet oikealla asialla. Toi maksettu shekeli/dollarijyriääliö vois jo painua v…..n.

 8. Amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä yksi nimetön ryhmä ovat historian kaikkein rikollisimpia ja sairaimpia ihmisiä. Hyi vittu…

 9. Amerikkalais-brittiläis-sionistisen imperiumin pian kaaduttua he tulevat maksamaan uhreilleen kymmenien ja satojen vuosien rikoksistaan. Jokainen amerikkalainen ja jokainen britti on sairas rikollinen, joka on hyötynyt ja hyötyy valtavasti kollektiivisista rikoksistaan, joihin jokainen heistä on osallinen ja jokainen hyötyy niistä.

 10. Eihän hullut ole vaarallisia mutta se joukko joka hännystelee niitä, tekee niistä vaarallisia.

  Muistatteko sen ilkeän mustan apinan (Obama) pakotteita? Suomesta ei saanut muka myydä enää Perkinsin dieseleitä eikä varaosia Venäjälle. No miten kävi? Vanha perheyritys Helsingissä meni alle vuodessa konkurssiin ja Ranskaaliset nappasivat Suomen markkinat Venäjällä. Taas suomalaisia kusetetiin eli apinaa koijattiin.

  No entäs Valio sitten? Lopetti viennit Venäjälle kun muka kiellettiin ja kaupoissa oli myynnissä ”putinin jugurttia” ja ”putinin juustoa”. No, Brittiläinen Tesco nappasi Suomen markkinat Venäjältä ja nyt Vailion Riihimäen Venäjän markkinoita varten valmistettu tehdas tuottaa Venäjälle tavaraa kolmessa tuurissa. Mutta purkeissa lukee Tesco ja rahat menee Britaniaan.

  On nää ihmiset tavan tyhmiä.

  1. Imperialistiset amerikkalaiset ja britit, sekä ruotsalaiset ovat aina olleet surkeita käymään oikeaa sotaa. He ovat pelkkiä hyvin sairaita, epärehellisiä, rikollisia ja huijaavia orja -ja huumekauppiaita. Koko heidän historiansa on pelkkää orjien ja huumeiden myymistä, huijaamista ja terroria. Suoran sotimisen sijaan nämä juonittelevat pelkurit yrittävät aina levittää satanismia ja rappiota, terroria, huijata, myrkyttää kaivoja, sekoittaa muita eri rotuihin ja kansoihin jne. He ovat aina olleet täysin sairaita ja rikollisia satanistieläimiä.

   1. Eihän ne osaa käydä sotaa. Ruotsalaisilla onneksi on ollut jalostettu orja-armeija ja ehtymätön reservi.

  2. Hieno Kertomus…SuoLoisten…VÄHÄÄLYISYYDESTÄ…Ulkomaan Herroja KUMARRETAAN…Ja OMIA…TAPETAAN..

   SAMA TOISTUU NYT…JOKA ALALLA…

 11. Amerikkalaiset ja brittiläiset rikolliset saastat ovat koko ajan tehneet aivan samaa kuin Israelin valtio. Heille onkin ollut täysin luonnollista liittoutua Israelin valtion kanssa, koska he ja Israelin valtio ajattelevat ja toimivat täysin samoin ja heillä on Israelin valtion kanssa samat arvot. Kun he puhuvat ”läntisistä arvoista”, he tarkoittavat heidän ja Israelin valtion arvoja. Kun he puhuvat ”sääntöpohjoisesta maailmanjärjestyksestä”, he puhuvat amerikkalaisten, brittien ja sionistien hallitsemasta maailmanjärjestyksestä, johon sinun pitää alistua tai sinulle käy todella huonosti.

  Todellisuudessa maailmaa ja yhteiskuntaa eivät hallitse jotkut ”älykkäät” ihmiset, vaan he ovat ainoastaan äärimmäisen röyhkeitä, häikäilemättömiä, kylmiä ja rikollisia. Siinä kaikki.

 12. Viha amerikkalaisia ja brittiläisiä satanisteja kohtaan yhdistää meitä kaikkia muita normaaleja ja terveitä ei-satanisteja. Saamme nämä rikolliset ja sairaat amerikkalaiset ja brittiläiset vielä ulos maistamme millä tahansa laillisella keinolla hyvänsä. Heidän rikollinen ja sairas imperiuminsa ja oleskelunsa keskuudessamme tulee pian loppumaan.

  Kuolema Yhdysvalloille!
  Kuolema Iso-Britannialle!
  Kuolema Israelin valtiolle!

  Me emme alistu ja luovuta.

  1. Yhdys isolla peellä valloilla, elin valtiolle, Isra! Sen takia en muuttaisi USA:an koska joutuu jo tuommoisesta istumaan pitkäksi aikaa.

  2. Olen kiinnostunut anastamaan niiden omaisuuden täällä. Sehän kuuluu meille. Kuka töitä tekee, kun ryöstämälläkin elää. Kiitos monikulttuurisuus, se on kaksisuuntainen tie, mekin opimme vierailta jotain hyödyllistä.

   1. Amerikkalaisten ja brittien, sekä yhden ryhmän omaisuus on vapaata riistaa, mutta vain laillisin keinoin.

  3. Kuolema imperialisteille!
   Kuolema kulttuurimarxisteille!
   Kuolema mädättäjille!
   Kuolema puoluemafialle!
   Alas Vietnamin sota!
   Itsenäisyys Biafralle!
   Make love, not war.
   Love, peace, and understanding.

   Takaisin rakkauden vuosikymmenelle, kuusikymmentäluvulle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*