Marco de Wit 31 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pari kuukautta ennustanut, että Ukraina joutuu perääntymään logistisesti tärkeästä avainkaupunki Bakhmutista. Tämä myös tarkoittaisi romahdusta koko itäisellä Kupiansk – Liman – Siversk – Bakhmut – Marinka – Vuhledar -rintamalla.

 

Ukrainan rintama murentuu pala palalta! Bakhmut kohta motitettu?

 

 

Jostain syystä tätä Ukrainan itäisen rintaman romahdusta ei kuitenkaan ole tapahtunut. Miksi? Yksinkertaista: Kaksi syytä.

 

Ensimmäisen syyn näkee tästä Itäisen rintaman kartasta eli siniset viivat ovat Ukrainan linnakkeita, joita se Naton rahoilla rakensi 8 vuotta samaan aikaan, kun pommitti Donbassin siviilejä. Linnakkeet ovat todella massiiviset. Tuskin missään koskaan on ollut noin laajan massiivisia linnoitteita. (Tietääkö joku onko tutkimuksessa vertailtu esim. Maginot-linjaan?)

 

 

 

Toinen syy miksi Ukrainan itäinen rintama on kestänyt ovat ihmisuhrit. Ukrainan juutalainen johto on surutta tapattanut antisemiittisiä ukrainalaisia pakottamalla heidät puolustamaan jo häviöön tuomittuja asemia. Ukrainalta on jo kuollut noin 150 000 miestä ja saman verran on vakavasti vammautunut. Tämä on käsittämätön määrä, joten aivan hyvin voi puhua itäisen rintaman lihamyllystä.

 

Tämä lihamylly toimii tietysti tykistön avulla. Aivan kuten ensimmäisessä maailmansodassakin niin myös nyt ylivoimaisesti suurin osa kuolleista tulee tykistyksen takia. Onhan venäläisillä käytännössä noin kymmenkertainen tulitusylivoima. Koitapa siinä sitten pysyä hengissä. Tässä kuva tykitetystä alueesta.

 

 

 

Vähitellen venäläiset ovat kuitenkin kaikesta huolimatta eteneet päivä päivältä. Tässä kartta parin viime viikon etenemisestä.

 

 

 

Nyt Bakhmut on hyvin lähellä opratiivistä saarrostusta, koska ainoastaan yksi suuri huoltotie on vapaa tulituksesta.

 

 

 

Pahinta ukrainalaisten kannalta on, että venäläiset etenevät sekä pohjoisesta että etelästä. Tässä kartassa näkyy miten venäläiset ovat ylittäneet yhden erittäin vaikean esteen eli rautatien. Tämä on hyvin tärkeää. Lisäksi Krasna Gora on lähes piiretty.

 

 

 

Kaiken kukkuraksi venäläiset ylittivät sen jälkeen myös Bahmutse-joen ja saman tien valtasivat erittäin tärkeän esikaupungin, Blahodatnen! Tässä länsikartassa se näkyy lipulla.

 

 

 

Ukrainalaiset eivät ole kuitenkaan myöntäneet, että Blahodatne on vallattu. Niinpä sitten wagenerit ottivat useampia kuvia ja videoita!

 

 

 

Tässä venäläisten kartassa näkyy miten Blahadatne on vallattu. Huomaa myös miten sen pohjoispuolella ovat valtavat linnoitukset, jotka ovat wagnerien seuraava kohde.

 

 

 

Niinpä wagnerit ovat päättäneet saartaa kyseiset linnoitukset. Tässä heidän suunnitelma.

 

 

Samaan aikaan wagnerit hyökkäävät Blahadatnesta myös etelään kohti Bakhmutia.

 

 

 

Eiköhän peli ole selvä! Ei tuossa ukrainalaisilla ole muuta mahdollisuutta kuin perääntyä Bakhmutista tai muuten joutuvat jättimottiin!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Ukraina vetäytymässä avainkaupunki Bakhmutista! Ukrainan koko itäinen rintama romahtaa?

 1. Venäläisiä suurjoukolla kuolemaan ja niin on ukrainalaisetkin jotka puolustavat viimeiseen asti tärkeää linnakealuettaan. Rotat tappaa toisensa.

   1. Hiljaa Ukrainan esinahaton natsipresidentti kun et mitään mistään tiedä. Kuuntele sen viskiääntä tai möreää esittämistä.

  1. Kos­ka tän­ne saa kom­men­toi­da ano­nyy­mis­ti, niin sii­tä seu­raa, et­tä KAI­KEN­LAI­NEN hen­ki­lö­tie­to­jen ka­las­te­lu tai edes [tä­män kal­tai­nen] ni­mi­merk­kiin viit­taa­mi­nen pi­tää kyl­män vii­lees­ti sen­su­roi­da pois.
   –    Täl­lä en tie­ten­kään tar­koi­ta ni­mi­merk­ke­jä, joi­ta kom­men­toi­ja it­se on tar­koit­ta­nut TÄL­LÄ FOO­RU­MIL­LA jul­kais­ta­vak­si riip­pu­mat­ta sii­tä on­ko kir­joit­ta­ja kom­men­toi­nut hy­väs­sä vai­ko pa­has­sa tar­koi­tuk­ses­sa.

   Mie­les­tä­ni sen­suu­rin lin­ja Lait­to­mas­sa Leh­des­sä on ERIT­TÄIN ON­NIS­TU­NUT.
   –    Kii­tok­set mo­de­roi­jil­le. Siu­nat­koon Ju­ma­la työ­tän­ne!

  1. Geenitestit ovat huijausta jolla jotkut rikastuvat helposti. Kun annat nimesi, niin he katsovat vain mormooneilta kuka olet. Mormoonit näet pitävät rotukirjoja. Mikähän on kaiken takana? Ehkä he haluavat varmistaa että juutalaiset pysyvät puhdasrotuisina. Tämä ei kylläkään ole millääntavalla mahdollista Israelin juutalaisille, sillä he ovat aasialaisten ja valkoisten sekoituksia. Mormoonit väittävät myöskin, että juutalaiset ovat alkuperäisiä amerikkalaisia.
   Mormoonien uskonnon mukaan alkuperäisiä Amerikkalaisia ovat juutalaiset. Intiaanit ovat uskostaan luopuneita juutalaisia, siksi Jumala muuttanut intiaanit eri näköisiksi. Intiaanit ovat mormoonien kirjan mukaan lamanilaisia ja juutalaiset nefiläisiä. Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin:

   1. Nefi 12: 23
   Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

   2. Nefi 1: 17
   Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

   1. Vittu mitä kusipäitä mormoonit. No, kaikki jenkit ovat. Samanlaisia typerien jättimäisten ”Game Changer” -teorioiden ja mustavalkoisten kategorioiden keksijöitä joka ikinen.

    Ottaisinko autiolle saarelle kaverikseni alkuperäisheimon henkilön eli intiaanin, vai pöhöttyneen jenkkimolottaja-mormoonin, vai ”juutalaisen” eli jonkun helvetin alunperin keski-aasialaisen sekasikiön, joka kuvittelee olevansa saatanan valittu? Hmm. Jaa.

 2. Ukrainan esinahaton natsipresidentti on erittäin raivoissaan, kun Bakhmut kaatuu. Vetäytyminen kaupungista on jo alkanut!

  Mikään ei auttanut, vaikka kuinka naton homot olivat avustamassa. Wagnerin supersotilaat antoivat täydellisen selkäsaunan nato-standardien mukaisesti koulutetuille valenatseille!

  Venäjän valloitusretki näyttää sujuvan, koska jo nyt heidän omistuksessaan on Euroopan suurin ydinvoimala ja suurin suolakaivos!

  Suvakit on nyt hyvin, hyvin raivoissaan! Saksan kansantalous on lähtenyt laskemaan ja tämä on saanut suvakit sekoamaan täydellisesti! 2023 tulee olemaan vuosi jolloin suvakit hävisivät! Jippii!!!

  Saksan tulevaisuus=vähemmän energiaa=pienempi talous=enemmän köyhyyttä!

  Kuka sitten ruokkii kaikki Saksaan haalitut matut?

  Milloin Suomessa aletaan poistaa maasta kurditerroristeja?!!

   1. Tämä ominaisuus korostuu etenkin Jussi Bergroth-Halla-ahon kohdalla.

    Bergroth-Halla-aho on täydellinen käpykaartilainen!

    1. Ei kun tarkoitin myös sinua. Suomalaiset miehet uskaltavat vain louskuttaa leukojaan nettipalstalla jne. ja sitten juoksevat tositilanteessa karkuun tai liittoutuvat aina kulmakunnan pahiksen kanssa, vaikka tämä olisi pedofiili, satanisti, terroristi ja huumekauppias. Suomalaiset eivät koskaan halua jäädä yksin ja seisoa omilla jaloillaan.

     1. Olen yksin, seison omilla jaloilla ja ajattelen omilla aivoilla. Pitäisikö vielä heittää voltti lyhtypylvään päässä?

     2. Hah hah! Osaan kyllä puolustaa perhettäni!

      Entäs sinä! Mitä olet valmis tekemään suvakismin tuhoutumisen eteen?!!

  1. >   Saksan kansantalous on lähtenyt laskemaan

   Se että KO­KO EU­ROO­PAN kan­san­ta­lou­det ovat syök­sy­kier­tees­sä, joh­tuu sii­tä, et­tä olem­me hy­väk­sy­neet de­mok­ra­ti­an TA­LOU­DEN hal­lin­nan vä­li­neek­si.
   –    Ai­noa mah­dol­li­nen lop­pu­tu­los täs­tä voi ol­la täy­del­li­nen ro­mah­dus, kun eväät on syö­ty,
   –    kun tois­ten ih­mis­ten ra­hat lop­pu­vat.

   Sak­san ha­keu­tu­mi­nen eu­roon ja ve­lak­si myy­mi­nen oli vain ly­hy­en po­liit­ti­sen edun ha­ke­mis­ta tu­le­vai­suu­den kus­tan­nuk­sel­la
   –    Se tu­le­vai­suus on TÄS­SÄ JA NYT!
   –    Ul­ko­mai­ta vas­taan aloi­tet­ta­va so­ta voi kyl­lä pe­las­taa po­lii­ti­kot mut­ta kan­san ja omai­suu­den se tu­ho­aa,
   –    kat­so­kaa vaik­ka Uk­rai­naa.

   1. Sauli vittuili että elintason pitäisi laskea ainakin puoleen nykyisestä niin hänen herransa olisi tyytyväinen. Liian korkea elintaso on vielä
    herran mielestä.

 3. Kansa ei halua sotaa, ei Ukrainassa, Venäjällä eikä missään muuallakaan. Mutta näiden maiden JOHTO haluaa sotaa. Johto ei itse osallistu rintamatouhuun vaan lähettävät sinne nuorukaisensa ja kaikki kynnelle kykenevät tykinruoaksi. Mutta eivät sitten mitenkään kykene istumaan neuvottelupöydän ääreen ja keskustelemaan asioista? Mission impossible. Se vaan kato on mahdotonta. Mutta silti tämä johto edustaa ”älymystön huippua” jonka kansa on halunnut johtajikseen. Sama tapahtuu kohta meilläkin. Umpirikollista Niinistöäkin on kannattanut aika moni täysidiootti vuosikaudet ja kohta saavat maistaa omaa lääkettään kun Nato-jäsenyys on taputeltu.

  Tämä Ukrainan sota on täysin käsikirjoitettu ja tämän käsikirjoituksen kirjoittamiseen ovat osallistuneet niin Venäjä, Kiina, Nato ja moni muu.

  Miten on mahdollista että esim. David Icke ”ennusti” tämän sodan jo 2014?
  https://banned.video/watch?id=6227c1b595851f5baf69c550

  Eli missä se vika ihan aikuisten oikeesti on? Onko se vika johdossa vai ihmisissä jotka tukevat näitä psykopaatteja ja suostuvat kaikkeen idiotismiin joita nämä lanseeraavat liukuhihnalta? Vastaus löytyy kun menee peilin eteen.

  Sinulle on annettu vapaa tahto. Voit tehdä mitä haluat mutta sinua ei ole vapautettu valintojesi seuraamuksista, syy ja seuramus. Luonnonlaki. Turha itkeä että ”miksi jumala sallii tällaisen”. Luoja antoi sen vapaan tahdon ja kollektiivisesti me olemme juuri siinä kohdassa maailmanhistoriaa johon valintamme (myös vaikeneminen on valinta) on meidät johtaneet. Turha vetää mitään uhri/marttyyriviittaa niskaan.

  1. Kysyykö joku haluanko? Ainoan kerran sitä kysytään vihkitilaisuudesss: ”tahdotko sinä….? Muuten kaikki on maallinen papisto määrännyt kehdosta hautaan. Vapaa tahto, juu, mutta ei sitä kysytä. Kaikki on ennalta määrätty ja ajatukset laitetaan valmiiksi päähän. Sitten täälläkin kysytään miksi ette nouse kapinaan.

   1. Aimolla ei edes nouse ja kävit Saatanan papittaren kirkossa. Perässäsi lukee mies kun et muuten tiedä. No onneksi keksit valheen miksi et kun ajatteletta noin harhaisesti nimettömän kanssa eli eli vasemman kätesi joka hakkaa korutta esinahkaa.

   2. Ei kysytä? Pitääkö sinun odottaa että joku kysyy? Toihan juuri on sen päätäntävallan siirtämistä pois itseltään. Pointti olikin juuri siinä TOIMINNASSA jolla osoitat että et suostu, seuraamuksista viis. Et käytä maskia vaikka saat tappavia katseita kaupassa, et mene piikille vaikka joku uhkailee, et äänestä koska se on orjien hommaa, et mene armeijaan, kerrot mielipiteesi vaikka se sotisi valtavirtaa vastaan jne. Yksinkertaisesti siis lopetat osallistumasta tähän pelleilyyn. Ei se aina helppoa ole mutta onko se osallistuminen sitten? Tapattaa tai vammauttaa itsensä myrkkypiikillä että pääsee etelänlomalle?

    1. Sinä tiedät. Voitko kertoa kuinka vältetään joutumasta rintamalle tai sodan yhdeksi uhriksi tulevassa suursodassa?

     Putin valmistautuu vuosia kestävään sotaan eikä hän näe rauhanpäivää loppuelämänsä aikana. Länsi jatkaa sotaa Putinia vastaan vaikka häviäisi Ukrainassa.

 4. Tuossa on tulossa sen kaltainen motti että jos eivät nyt heti lähde niin edessä on paljon kuolemaa… ukrainan puoella olevien kuolemaa. Toisaalta, ne ei enää lisäänny joten niiden virheelliset DNA:t poistuvat kiertokulusta.

  Mutta joo, ei lopputulosta ollt vaikea arvata alkuunkaan. Huumeiden määrällä saatiin porukka hetkeksi riehumaan mutta sitten sekin loppui.

  Jälkinäytelmässä onkin edessä vain Zelenskyn ”maanpako” Sveitsiin Villallensa, Ukrainan uusjako naapurimaiden kesken, sillä sellainen maa kuin Ukraina on lakannut olemasta maakuntien muodostettua omat valtionsa ja äänestettyään itsensä Venäjään. Nyt pitää katsoa ottaako Puola Karpaattien alueet ja Unkari omat vanha alueensa. Ja siitä se sitten lähtee. Loppujen lopuksi Ukrainan tilanne voi olla sama kuin ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

  1. Kyllä ukrainalaisilla on usein paljon paremmat geenit kuin suomalaisilla. Miehet eivät ainakaan juokse aina karkuun ja naiset ovat kunnon naisia ja eivät mitään helvetin rumia ja uskottomia huoria, kuten suurin osa suomalaisista naisista. Slaavinaiselle ei tulisi mieleenkään nussia ja tehdä lapsia jonkun matumiehen ja vihollisen kanssa, sekä avata rajoja viholliselle.

 5. Ukrainan mahtavat itäiset pääpuolustuslinjat ovat murtumassa. Jos puolustuksessa ei nyt ole riittävää syvyyttä niin takana ovat vain tasaiset ja mutaiset pellot.

 6. Kaikkein karseinta tässä on, että koko sota on ollut täysin tarpeeton ja turha. Ukrainalaiset olisivat slaavikansana voineet tehdä diilin Venäjän kanssa ja olisivat voineet luvata ja sitoutua pysyvänsä neutraalina ja itsenäisenä maana. Siinä kaikki. Ukrainan olisi ainoastaan tarvinnut luvata ja huolehtia, että myöskään Nato ja EU eivät pääse laajenemaan Ukrainaan ja he olisivat pysyneet neutraaleina. Venäjä ei missään vaiheessa varsinaisesti himoinnut lähteä sotimaan Ukrainaan ja he ovat koko ajan pitäneet esillä, että he ovat valmiita neuvottelemaan, eli vaikka siihen, että Ukraina muuttuu neutraaliksi maaksi. Tähän läntinen rahaeliitti ja Israel eivät kuitenkaan tule koskaan suostumaan.

  1. Sama pätee Suomeen. Mutta kun poliitikkopäättäjien mielen on vallannut hulluus ja pelko. He ovat aivovammaisia pelkureita.

  2. Juuri näin. Ukrainan ja Venäjän rauhaan ei suostu rahaeliitti, koska väestön vähennys on päivän sana. Huonoa ja tyhmää ainesta pitää tappaa kuten karjaa. Kohta tekoäly menee ihmisen älyn ohi kuitenkin, niin miksi ruokkia ”hyödyttömiä syöjiä”? Ihmisarvoa ei ole.
   Esinahoista keskustelevien kannattaisi lukea Martti Lutherin Juutalaisista ja heidän valheistaan kirja ja pohtia onko juutalaisten tapana oleva poikalasten esinahan syöminen kannibalismia vai ei?

  3. No siis ukrainalaisethan Janukovichin johdolla nimenomaan tekivät rauhanomaisen diilin Venäjän kanssa, ja sitten jenkit ja israel lähettivät sinne tarkka-ampujansa tappamaan ihmisiä ja vaihtoivat koko hallinnon pelkkiin sionistisiin juutalaisiin. Ja sulkivat mediat ja keskustelun ja pistivät lynkkausjengit liikkeelle.

   Ainoa syy, miksi suomessa ei tule koskaan tapahtumaan mitään tuollaista, on koska suomen koko hallinto + media + poliisi + oikeuslaitos on jo nyt juutalaisten perseennuolijoita.

   1. Kun vaan suuri yleisö tietäisi, kuinka paljon tietyn heimon edustajia Ukrainan hallinnossa perselihaksiaan rasittaa. Niin ja vielä ymmmärtäisi jotain…

    Ettei olisi taannoin ollut pientä kapinahenkeä Ukrainassa sotaa kohtaan, kun yht´äkkiä lähti porukkaa vaihtoon enemmmänkin, kuka helikopterin kautta, kuka korruption varjolla… Ketä lie tullut tilalle.

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/48493baf-f300-4f27-8478-91a75e75bb4d
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ab2299bc-8ae8-4954-b29e-d5baa1a1477c

 7. Netissähän nyt pyöri..Video joka joku Narsistinen $A-Hintti latasi Juutalo..I$tuubiin..
  Jutku..vainaasta..

  Siellä Uhoava Psykopaatti Narsisti..ja sen Kaveri makaa jossain Metsiköss..

  Ja Heti..Kun tuli joku Pieni Osuma jalkaan…Toinen alkaa Huutaa kuin..Kaltattu Sika

 8. Israelin tiedustelupalvelu osaa jostain syystä kertoa että ukrainalaisia sotilaita olisi kuollut n. 180-185 000.
  Venäläisiä reilu 20 000.
  Kukin saa olla mitä mieltä tahansa, mutta ilmeisesti venäläisen henki on arvokkaampi itselleen ja maalleen Putinin valtakautena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*