Marco de Wit 1 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Kertaus

Tämä kertaus toimii tiivistelmän tiivistelmänä ja paranee joka kerta, mutta ei sitä silti välttämättä ole tarpeen lukea, jos olet jo lukenut 9 aiempaa osaa. Halutessasi voi siis hypätä alas osaan X.

 

Metodologia

Laittoman Lehden missiona on professori Murray Rothbardin kehittämää dynastista valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen soveltanut laajamittaisesti koko maailmanhistoriaan. Siis vaikka ei tarvitse tehdä muuta kuin vertailla mitä kolme maailmaa pitkälle hallitsevaa dynastiaa eli juutalaiseliittiä johtavat Rothschildit, amerikkalaiseliittiä johtavat Rockefellerit ja brittieliittiä/waspeja johtavat Windsorit/Morganit ovat tehneet viimeisten satojen vuosien aikana.

 

Toki dynastijoiden ja niiden johtajien motiiveita on vaikea todistaa aukottomasti, mutta jos on vähänkin lukenut maailmanhistoriaa, niin huomaa nopeasti kuinka dynastinen valtablokkianalyysi saa helposti palapelin palaset loksahtamaan paikalleen. Tällöin on helppo ymmärtää maailmanhistoria yhtenä suurena kuvana, Big Picture. Tämä jokaiselle rehelliselle historioitsijalle päivänselvä kuva on kuitenkin pimitetty, koska juutalaisilla on niin valtavan suuri rooli tässä suuressa maailmanhistoriallisessa palapelissä.

 

Parasta on, että dynastisella valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistorian narratiivi esittää myös hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä alla olevassa jutussa esitetään mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin nämä kaikki tiivistelmät mukaanlukien noin 10 sivun pituinen maxiversio julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia, videoita ja muita lähdelinkkejä.

 

Alla olevat tiivistelmät ovat siis vasta ensimmäinen versio, jolla näytetään kuinka helppoa on esittää maailmanhistoria juutalaisen ja valkoisen eliitin välisenä taistelunarratiivina. Kritiikkiä, täydennyksiä ja kysymyksiä otetaan mielellään vastaan.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Maxinarratiivi osa I

Tässä se pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian ja taloustieteen tuntemusta. Lyhyesti sanottuna juutalaiset pankkiirit ostivat yli 2000 vuoden ajan valkoisilta hallitsijoilta monopoli- ja kartelli-etuoikeuksia samalla pelaten valkoisia hallitsijoita toisiaan vastaan. Lopulta juutalaispankkiirit yhdessä liittolaistensa wasp-eliitin kanssa loivat monopolistisen rahakoneen, Englannin keskuspankin, joka sitten rahoitti sekä juutalaisen että Britannian imperiumin laajentumisen maailmanvallaksi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Osa II

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa, jossa kerrotaan miten yli 2000 vuotta valkoisia manipuloinut juutalaiseliitti vähitellen liittyi naimakaupoilla Rothschildien pankkiirisukuun. Maailmantaloutta hallitsevat Rothschildit olivat looginen ja suorastaan väistämätön seuraus eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Osa III

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa waspien hallitsemaa Amerikkaa. Näin Rothschildit pyrkivät hajoittamaan valkoisen rintaman tukemalla sekarotuisten Rockefellerien nousua. Osittain suunnitelma onnistui, mutta välillä Rockefelleritkin kääntyivät juutalaisia vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Osa IV

Neljännessä osassa kerrotaan miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan ja sitten vielä pidensivät sitä kahdella vuodella saadakseen haltuunsa sekä Venäjän että Palestiinan. Tässä juutalaiset ensin onnistuivat, mutta pian waspit kuitenkin pääsivät niskan päälle saavuttaen 1920-luvulla lähes maailmanherruuden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Osa V

Viidennessä osassa puolestaan kerrotaan miten Hitler nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla todella typeriä riskejä sosialistisella Lebensraum-politiikallaan ja tuhoisalla salamasota-strategiallaan. Tosin samaan aikaan Hitler koko ajan yritti suorastaan kerjäämällä palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja.

 

Tämän takia natsit eivät koskaan sanallakaan kritisoineet Rockefellereitä ja paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä natsit eivät myöskään paljastaneet Rothschildien ja Rockefeller-instituutin yhdessä johtamia lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

Käytännössä Hitler vain auttoi lisäämään Rothschildien ja varsinkin Rockefellerien valtaa. Toisen maailmansodan jälkeen Rothschildit saivat Hitlerin ansiosta oman päämajansa, Israelin ja Rockefellerit puolestaan pitkälti sulauttivat itseensä Morganit nousten näin valtaeliitin kiistattomiksi johtajaksi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 

 

Osa VI

Kuudennessa osassa kerrotaan miten valtaeliittiä vastaan nousseet Kennedyt murhattiin varoitukseksi julkisilla spektaakkeleilla. Salamurhassa olivat mukana valtaeliitin jokainen dynastinen blokki, jotta niistä yksikään ei voisi syyttää ja kiristää toisiaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VI: Kennedyt

 

 

Osa VII

Seitsemännessä osassa kerrotaan miten Rothschildit nousivat tasaveroisiksi kumppaneiksi Rockefellerien rinnalle auttamalla luomaan paperidollarin ja sitä pystyssä pitävän petrodollarijärjestelmän, joka sitten rahoittaa U$raelia ja sen sotakonetta. Tämä U$raelin paperirahakone on tehnyt maailmantalouden yhä epätasapainoisemmaksi, mutta rahoittaa tehokkaasti juutalaisoligarkkeja ja Israelin laajentumista.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VII: U$rael

 

Osa VIII

Kahdeksannessa osassa kerrotaan miten Rothschildit saivat Lokakuun yllätys-operaatiolla puolifronttinsa, Ronald Reaganin presidentiksi ja siten Iran-Contra -juonella romahdutettua öljyn hinnan ja samalla Israelin pahimman vihollisen, Neuvostoliiton talouden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VIII: Reagan

 

 

Osa IX

Yhdeksännessä osassa kerrotaan miten Rockefellerit ja Rothshchildit yhdessä tuhosivat Irakin, jotta Rothschildien Israel pääsisi eroon sotilaallisesta uhasta ja Rockefellerit saisivat nostettua öljyn hintaa. Rockefellerit ajattelivat näin myös pelastaa Neuvostoliiton talousromahdukselta. Rothschildit ehtivät kuitenkin yhdessä fronttinsa Jeltsinin ja juutalaisoligarkkien kanssa kaataa Neuvostoliiton ja ottaa Venäjän haltuunsa.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IX: Bush

 

 

OSA X

 

911

 

1990-luvun alussa Rothschildit olivat saaneet Venäjän haltuunsa, joten nyt he yrittivät myös saada USA:n haltuunsa. Niinpä Rothschildit pyrkivät USA:n 1992 presidentinvaaleissa saamaan oman miehensä presidentiksi. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska presidentinvaalien esivaalit voitti kaksi Rockefellerien miestä: republikaaneissa George Bush ja demokraateissa Arkansanin kuvernööri Bill Clinton.

 

Bill Clinton

Arkansas oli pitkään ollut Rockefellerien dominoima ja sen kuvernöörinä oli myös toiminut John D. Rockefellerin pojanpoika ja David Rockefellerin veli, Wihtrop Rockefeller. Se olikin nimenomaan Rockefellerit, jotka myöhemmin auttoivat myös Bill Clintonin Arkansanin kuvernööriksi. Clinton kiitti katsoen sormiensa läpi kun Arkansanista tuli Rockefellerien ja Bushien johtaman CIA:n huumekaupan keskus. Tässä huumekaupan pyörittämisessä Bill Clintonia auttoi hänen lakimiesvaimonsa Hillary, joka oli nuorena ollut Rockefeller-republikaani.

 

Bill Clinton ei olisi kuitenkaan voinut nousta demokraattien presidenttiehdokkaaksi, jos hän ei olisi valinnut varapresidenttiehdokkaakseen Rothschildien fronttia Al Gorea, jonka suku oli pitkään ollut juutalaisen Armand Hammerin rahoittama. Rothschildit eivät kuitenkaan tästä huolimatta luottaneet Clintoniin ja tukivat mieluummin Rockefellereille ja Bushille vihamielistä miljonääriä, Ross Perotia. Tämä perusti uuden kolmannen puolueen eli Reformipuolueen. Juutalaisten pitkälle dominoiman valtamedian avulla Perot saikin enemmän ääniä kuin kukaan kolmannen puolueen ehdokas yli 100 vuoteen. Tukemalla Perotia Rothschildit varmistivat, ettei ainakaan täysin Rockefellerien leirissä oleva Bush voittaisi.

 

Clinton voittikin presidentinvaalit ja tämän jälkeen yritti painotella Rockefellerien ja Rothschildien välillä varsinkin, kun molemmilla oli hänestä kiristysaineistoa. Rockefellereilla oli todisteita hänen sekaantumisesta huumekauppaan ja Rothschildit puolestaan kiristivät Clintonia tämän naissuhteilla, kuten suhteella Valkoisen talon harjoittelijaan, juutalaiseen agenttiin, Monica Lewinskyyn.

 

Yhdessä asiassa Rockefellerit ja Rothschildit olivat kuitenkin yhtä mieltä: Poliisivaltion rakentamisessa. Tosin erimielisyyttä oli painotuksista. Rockefellerit eivät amerikkalaisina niin paljon pelänneet kansaa, joten heille riitti aseiden hallussapidon sääteleminen, kun taas juutalaisina Rothschildit halusivat täysin riisua amerikkalaiset aseista.

 

Clintonin aikana poliisivaltiota rakennettiin hyökkäämällä itsenäismielisten amerikkalaisten kimppuun mm. 1992 Ruby Ridgessä ja 1993 Wacossa. Tämä synnytti kuitenkin valtavan vastareaktion lisäten vain aseiden omistusta ja valtiovastaisuutta.

 

911 harjoitus

Rothschildeille ei kuitenkin riittänyt poliisivaltion rakentaminen, vaan he halusivat lavastaa ja demonisoida muslimit 1993 WTC:n false flag -iskulla. Rockefellerit eivät kuitenkaan kovasti halunneet auttaa Mossadia, joten kaikki meni pieleen. Ensinnäkin autopommi ei romahduttanut WTC:tä. Toiseksi, FBI jäi kiikkiin siitä, että oli auttanut autopommin valmistamisessa. Kolmanneksi, Rockefellerien puoli valtamediasta ei halunnut kovin voimakkaasti demonisoida muslimeja. Yhä tänä päivänä harva edes muistaa tätä ensimmäistä WTC-iskua.

 

FBI:n järjestämät Ruby Ridge, Waco ja WTC iskut herättivät niin monia amerikkalaisia valtiovastaisiski, että valtaeliitin oli tehtävä jotain. Niinpä valtaeliitti järjesti 1995 Oklaholma virastotalon pommi-iskun, jonka avulla voitiin demonisoida vapausmieliset ja rakentaa poliisivaltiota.

 

Balkan

Monica Levinskyn ja muun kiristysaineistonsa avulla Rothschildit saivat myös Clintonin hyväksymään USA:n sekaantumisen Bosnian sotaan ja hyökkäämään Venäjän liittolaista Serbiaa vastaan. Serbian sota oli Rothschildeille menestys, koska näin Israel sai liittolaisikseen Balkanin turkkilaiset muslimit ja varsinkin sen muslimimafian.

 

Kosovosta tulikin Israelin johtaman huume- ja ihmiskaupan sekä pedofilian keskus. Mukana hääri myös Mossadin agentti Jeffrey Epstein, joka Naton tuella haki Bosniasta lapsiseksiorjia. Suomea Bosniassa edusti tiedustelu-upseeri Pekka Toveri, joka todennäköisesti oli hyvin tietoinen näistä kuvioista ellei peräti ollut niihin sotkeentunut.

 

Putin

1990-luvun lopulla juutalaisten valta olikin jo noussut hyvin suureksi sekä Amerikassa että Venäjällä. Tämä ei kuitenkaan käynyt Rockefellereille, jotka päättivät saada sekä USA:n että Venäjän johtoon omat miehensä. Ensin Rockefellerit saivat 1999 Venäjän johtoon Vladimir Putinin, jonka isoisä oli ollut Stalinin kokki ja luottomies.

 

Putinin suku oli siis aina ollut valkoisten puolella Trotskyä ja Rothschildeja vastaan, joskin samalla pitäen hyvät suhteen juutalaisiin. Valtaan päästyään Putin karkoittikin Venäjältä pari törkeintä juutalaisoligarkkia, mutta loput lupasi jättää rauhaan kunhan pysyisivät poissa politiikasta. Putinin nousu järkytti Rothschildeja, jotka aloittivat sodan sekä Putinia että Rockefellereitä vastaan.

 

911

Rothschildit yrittivätkin kostaa Rockefellereille vuoden 2000 USA:n presidentinvaaleissa tukemalla voimakkaasti fronttiaan, Al Gorea varsinkin kun hän otti varapresidenttiehdokkaakseen juutalaisen sionistin, Joe Liebermanin. Lisäksi Rothschildit pyrkivät saamaan oman miehensä John McCainin republikaanien presidenttiehdokkaaksi. McCainin isä, amiraali McCain oli aikanaan yhdessä presidentti Johnsonin kanssa antanut Israelin hyökätä amerikkalaisen Liberty-laivan kimppuun.

 

George Bush Jr. kuitenkin voitti republikaanien presidenttiehdokkuuden. Lepytelläkseen Rothschildeja Bush otti varapresidenttiehdokkaakseen Rothschildien vanhan frontin, Dick Cheneyn. Presidentinvaalit olivat hyvin tasaiset ja lopputuloksena olikin tasapeli ja vaalit ratkaisisi korkein oikeus.

 

Tällöin tehtiin Rockefellerien ja Rothschildien välillä jälleen suuri diili: Rockefellerit suostuivat järjestämään yhdessä Rothschildien kanssa uuden Pearl Harborin eli 911-iskut ja Sodan terrorismia vastaan, jotta itsenäiset arabivaltiot voitaisiin tuhota. Näin Rothschildit voisivat tuhota Israelin vihollisia ja Rockefellerit puolestaan nostaa öljyn hintaa samalla parantaen liittolaistensa Saudien asemaa.

 

Sota terrorismia vastaan yhdistikin koko maailman valtaeliitin, koska näin myös Venäjä ja Kiina saivat tekosyyn ottaa kovempi ote omista muslimeistaan mm. Tsetseniassa ja Sinkiangissa. 2000-luvun alkupuoliskolla valtaeliitti olikin hyvin yhtenäinen.

 

Jatkuu osa XI: Putin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa X: 911

 1. Tekis mieli tehä autopommi-isku LL:n päämajaan. Ei paljon vaaliliitosta tarvi täällä puhua, kun kaikki suurinpiirtein on täällä turkit päällä olevia rottia, liitto-oravia, harvinaisen salaliittohörhöisiä ja luulotautisia, eivät erota Hitleriä juutalaisista, eivät elä todellisuudessa. Pakenetteko todellisuutta, kun haluatte elää ja uskoa, viisveisaten muusta? Myöntäkää heikkoutenne ja sairautenne niin teidät voidaan parantaa, jos skitsofrenia niin ei lopullisesti.

  1. Hitler olikin juutalainen, ainakin osittain, rottashildin äpäräperillisen äpärälapsi. Hitler oli sen ajan jauholengiläinen. Veteli kahdeksan viimeistä vuottaan mömmöjä. Miksi nyt ihmettelette, että Saksa hävisi? Narkomaani oli valtion ja sotatoimien johdossa. Mutta itse saksalaiset sen valitsivat äänestämällä.

   Öööö, yhtymäkohtia nykyiseen EU:hun? On.

   Öööö, demokratia antaa suojan diktaattoreilta? Valhe. Päinvastoin, äänestämällä lopulta tulee valtaan diktatuuri. Katsokaa nykyistä mielisairaiden narkkarisuvakkien johtamaa Suomea. Mikään ei toimi oikein enää.

 2. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet pelkkiä täysin moraalittomia, sairaita, rikollisia ja sadistisia orja -ja huumekauppiaita koko historiansa ajan. He ovat sairaita eläimiä, jotka myyvät pikkulapsia ja vaikka omat isoäitinsä rahasta. Venäjällä he tukivat bolsevikkien vallankumousta ja Romanovien perheen rituaaliteurastusta yhden ryhmän kanssa, Saksassa, Japanissa, Vietnamissa jne. terroripommitettiin ja kidutettiin siviiliväestöä. Tämän sairaan ja rikollisen perimän leviäminen pitää estää ja eristää laillisin keinoin. Emme saa päästää tätä saastaa enää saastuttamaan meitä, vaan meidän pitää puhdistua siitä.

 3. Täysin väärä väittämä, että amerikkalaiset ja britit olisivat valkoisia. He ovat sekarotuinen sekakansa, joissa on myös lähi-itäläistä ja afrikkalaisia mukana ja vain osa valkoista. He eivät ole kuin me ja ajattelevatkin täysin erilaisella, sairaalla ja rikollisella tavalla.

  1. Ja käyttävät jotain npc-kieltä jota luulevat kaikkien ymmärtävän. 90% ei osaa englantia, ei se ole mikään yleiskieli enää, kun Hitler tuhosi britti-imperiumin.

 4. TUOSTA RIKOSILMOITUS..JA KOMMENTOIJA KALTEREIDEN TAAKSE…PASKALAKKIEN TOIMESTA

  TAI VASTAAVIA ALKAA SATELEMAAN…KRP Päämajast

 5. Laiton Lehti on tehnyt todella hienoa työtä paljastaessaan vallan todelliset kulissit. Jenkkienkin pressakampanjat ovat siis vain Rothschildit vs Rockefellerit niin näin pelkistettynä, mutta se on hyvä tietää ja samoin kuinka sotkeutuvat ja pilaavat asiat lähes joka maailman kolkassa.

  1. de wit rakentaa uutta narratiivia, jolla ei ole mitään todellista pohjaa. Juttu ei sisällä mitään tutkittua tietoa, se on vain mielipide, joka on salaliittoteorioiden kyllästämä. Missä on lähteet ja lähdekirjallisuus, joihin kirjoitelman väittämät perustuvat.

   1. Tosiaankin ideana on rakentaa uusi narratiivi, joka yhdistää palapelin palaset. Itse asiassa niin hyvin, että aika vaikea kenenkään historioitsijan on väittää vastaan muuta kuin vetoamalla motiivien todistamattomuuteen. Mutta joo,kyllä kunnon lähteet pitää olla. Niitä löytyy Rationalist Liberty Manifesto -kirjastani, joka on työn alla. Lisäksi lisää lähteitä on tulossa, kun käännän tiivistelmänarratiivin englanniksi. Tosin jokainen historiaa tunteva tajuaa, ettei tuossa narratiivissa tarvita paljon lähteitä, koska siinä vain yhdistellään kiistämättömäi yleisesti tunnettuja tapahtumia yksinkertaiseen narratiiviin lähtien VAIN siitä, että Rothschildit ja Israel yrittävät maksimoida etunsa ja yrittämällä dominoida sekä rahakonetta että Lähi-Itää. Harva kehtaa väittää sen olevan salaliittoteoria. Ellei sitten tietysti usko juutalaisten olevan pyhimyksiä.

    1. Sulla on hyvä ja uskottava narratiivi – paljon parempi kuin valevaltamedian. Itse asiassa olen itse harrastanut vastaavaa elämässä. Riittää jos on hyvä yleistieto ja vähän päänuppia niin riittää kun kiertää asian ympärillä kuin kissa kuumaa puuroa ja kasaa palapeliä eri lähteistä niin hyvään osumatarkkuuteen pääsee. Esimerkkinä Covid -19 rokotukset. päätin heti aluksi, että en ota kyseistä piikkiä, koska piikin ympärillä oli niin salamyhkäinen verho ja kaikki kriittinen keskustelu tukahdutettiin välittömästi. Opiskelin yliopistossa 90 -luvulla ja ihan ensimmäisiä asioita oli tieteen perusteet, johon kuuluu mm. tulosten avoimuus ja niistä avoin keskustelu – myös kriittinen. Kritiikki, jos on väärää saa sen kumottua, mutta Covid -piikkien kohdalla ei mitään kritiikkiä saanut esittää. Heräsi heti kysymys miksi? Siksikö, että kyseinen piikki ei kestä lähempää tarkastelua.

 6. Kun tällä sivustolla on niin surkeat hakuominaisuudet, niin eikös nuo esillä olevat muut juttusarjan nimet voisi olla suoraan linkkejä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*