Marco de Wit 1 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Ainoana mediana Suomessa ja ehkäpä koko maailmassa Laiton Lehti on alusta asti sanonut koronapandemian olevan totaalinen huijaus. Tämä huijaus oli helppo huomata, koska se on ihan samanlainen huijaus kuin AIDS-huijaus, jota Laiton Lehti on jo vuosia paljastanut. Kyse on siis farssimaisesta määritelmäpelistä, joka uppoaa tavallisiin tyhmiin ja naiveihin ihmisiin kuin kuuma veitsi voihin.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

AIDS-huijauksessa ei tehty muuta kuin ovelasti vain vaihdettiin sairauksien nimeä. Kuvio meni näin: Narkkarien ja homojen huumeorgioiden itsetuhoinen käytös synnytti heille eksoottisia monisairauksia, joissa vakavan tuberkuloosin ja muiden sairauksien takia immuniteetti katosi. Lääkeyhtiöt sitten väittivät kyseessä olevan uusi sairaus, joka leviää HIV-viruksen toimesta ja jota pitää lääkitä myrkyllisellä ATZ-lääkkeellä. Lopulta sitten nämä itse terveytensä vahingoittaneet narkkarit ja pervohomot kuolivat näihin lääkkeisiin. Siis sekä diagnoosi että lääke olivat vääriä.

 

Onneksi homot ovat yleensä aika älykkäitä ja juonia tyyppejä, joten parissa vuodessa he tajusivat tämän kuvion ja lopettivat poppereiden ja ATZ:in ottamisen. Näin AIDS katosi länsimaista, joskin sitten lääkeyhtiöt väittivät AIDS:in leviävän kehitysmaissa, vaikka oikeasti siellä vain ihmiset ovat joko aliravittuja tai tuhoavat oman immuniteettinsä esim. juomalla kuravettä tai napsimalla antibiootteja kuin karkkeja.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Koronahuijaus oli samanlainen kuin AIDS-huijaus eli muutettiin sairauden nimeä flunssasta/influenssasta/tietyistä keuhkotaudeista koronaksi. Tämän koronan olemassaolo sitten ”todistettiin” luomalla farssimainen testi, joka löytää äärimmäisen tehokkaasti jotain flunssaoireisiin/puutostiloihin/myrkkyihin liittyvää solumoskaa. Näin sitten voitiin väittää sairauden syynä olevan kauhia virus ja kaupan päälle saatiin jonkinlainen korrelaatio aikaiseksi positiivisen testituloksen ja sairauden/flunssan/influenssan/keuhkosairauksien välille. Influenssakin voi olla välillä tosi rankka, mutta siitä tehtiin vasta ”pandemian” aikana numero ja näin monet olivat vakuuttuneita sairastaneensa kauhian koronan.

 

 

Onko rokotteissa mitään järkeä? Viisi askelta massamyrkytykseen!

 

 

Samaan aikaan tietysti flunssa katosi, koska se oli vain uudellenmääritelty koronaksi.

 

 

Koronahysterian aikana flunssa katoaa

 

 

Lisäksi kuolinsyytodistuksia manipuloitiin merkitsemällä koronakuolemaksi kaikki koronapositiiviset kuolleet. Mitä enemmän sairaalat tätä huijausta harjoittivat sitä enemmän ne saivat valtiolta ja lääkeyhtiöiltä rahaa. Auto-onnettomuudessakin kuollut saatettiin merkitä koronakuolleeksi, koska testin mukaan hänestä löytyi koronavirus eli jotain solumoskaa. Viranomaiset siis alensivat toidistuskynnystä, kun eivät edes yrittäneet erottaa kuolitko viruksen/solumoskan kanssa vai sen takia. Näin oli helppo tilastollisesti maksimoida ns. koronakuolemat.

 

Sama kuvio tehtiin sitten koronarokotusten kanssa, mutta toisinpäin. Nyt sitten viranomaiset nostivat todistuskynnystä kieltäytymällä tekemästä tilastoja, joista näkisi ovatko kuolleet rokotettuja ja milloin. Näin he varmistivat, että on mahdotonta vertailla rokotettujen ja rokottamattomien kuolleisuutta ja todistaa rokotteiden nostaneen kuolleisuutta.

 

Kyllä. Toistetaan: Viranomaiset eivät suostu laatimaan tilastoa, josta NÄKISI KUOLLEIDEN ROKOTESTATUKSEN!!!

 

Sama juttu kaikkialla maailmassa, kuten tilastoja keräilevä miljonääri Steven Kirsch on epätoivoissaan huomannut!

 

Tohtori Campbell ja Kirsch: Viranomaiset väärentävät kuolintilastoja pimittääkseen rokotekuolemat!

 

 

Onneksi on mahdollista kehittää tilastollisia kiertoteitä rokotettujen ja rokottamattomien vertailemiseksi. Yksi tapa on on vertailla enemmän rokotettuja maita vähemmän rokotettuihin. Se ei kuitenkaan käy, koska silloinhan huomattaisiin kuinka esim. Afrikassa ei ole mitään koronaa eikä koronaan kuolleita, vaikka siellä ei ole juuri ketään rokotettu. Tosin ne harvat viranomaiset, jotka tämän tajuavat sitten selittävät, että Afrikan kuumuus estää koronaa leviämästä.

 

Jos sitten ihmettelee, että mites se korona sitten voi viranomaisten mukaan levitä Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, niin sitten viranomaisilla on uusi patenttivastaus: Eri maita ei voi verrata keskenään, koska niissä on liian erilaiset olot erilaisine infrastruktuureineen ja sairaanhoitojärjestelmineen.

 

No miksei sitten voisi vertailla saman maan sisällä sijaitsevien enemmän rokotettuja kaupunkeja vähemmän rokotettuihin kaupunkeihin? Tätäkään viranomaiset eivät ole suostuneet tekemään, mutta onneksi itsenäiset tutkijat ovat keränneet dataa ja laatineet tilastoja, jotka osoittavat kuolleisuuden olevan selvästi korkeampi enemmän rokotetuissa kaupungeissa.

 

Kuvassa linkki Kirschin juttuun

 

 

Toinen ovela tapa vertailla rokotettujen ja rokottamattomien kuolleisuutta on tutkia minä aikaan vuodesta he ovat kuolleet. Normaalistihan kuollisuus jakautuu joka vuosi samalla tavalla eli kuolleisuus on korkeimmillaan talvella ja matalampi muulloin, mutta silloinkin melko tasainen. Ei esimerkiksi ole ikinä käynyt niin, että kuolleisuus keskittyy vain joka toiselle kuukaudelle.

 

Niinpä sitten Kirsch pyysi lukijoitaan lähettämään hänelle tietoa läheistensä kuolinajoista ja rokotusstatuksesta. Näin hän sai vajaa parituhatta kuolinaikaa. Pian hän huomasi rokotettujen kuolinaikojen jakaantuvan täysin epäluonnollisesti eli rokotetut olivat kuolleet suhteellisen pian rokotuksen jälkeen.

 

Alla olevassa kaaviossa asia näkyy kristallinkirkkaasti. Jos numero on yli 0,5, niin kyse on normaalisti jakaantuneista kuolinajoista ja jos taas alle 0,5, niin kyse on epänormaalisti jakaantuneista kuolinajoista.

 

Kuvassa linkki Kirschin artikkeliin

 

 

Tietenkin sitten viranomaiset selittävät, ettei Kirschin tilasto ole tarpeeksi luotettava, koska dataa ei ole tarpeeksi 100% varman johtopäätöksen tekemiseksi. Niinpä, mutta viranomaisten olisi asia helppo korjata antamalla tiedot kuolleiden rokotettujen rokotus- ja kuolinajoista. Se ei kuitenkaan käy, koska se olisi kuulemma epäeettistä. Rokotteiden tehokkuuden kyseenalaistaminen on nimittäin epäeettistä.

 

Ja miksi antaisivatkaan kuolleiden rokotestatustilastoja, kun tavalliset ihmiset ovat liian tyhmiä, naiveja tai korruptoituneita sellaisia vaatiakseen. Tiettävästi myöskään yksikään kansanedustaja maailmassa ei ole vielä tietoja pyytänyt. Ei myöskään Suomessa. Toisaalta se ei yllätä, koska persut eivät ole myöskään vaatineet satunnaistettuja tutkimuksia. Siis vaikka persujen puheenjohtaja Riikka Purralla on paikka Sitrassa. Tai juuri siksi.

 

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Yllättävämpää kuitenkin on, ettei myöskään Ano Turtiaisen VKK-puolue ole vaatinut satunnaistettuja tutkimuksia. Vielä yllättävämpää on, ettei VKK ja Ano henkilökohtaisesti ole vaatinut edes tilastoja kuolleiden rokotestatuksesta, vaikka eduskuntapuolueen pyyntöä olisi viranomaisten vaikea sivuuttaa. Ano ei myöskään ole tuonut rokotettujen kuolintilastojen pimittämistä esille edes eduskuntapuheissaan.

 

Onko kyse VKK:n epäpätevyydestä vai eivätkö uskalla astua liian suurille varpaille? No, toisaalta Anonhan mukaan pahuutta ei pidä vastustaa muuta kuin sekavasti valittamalla, rukoilemalla ja odottamalla Jeesuksen paluuta.

 

Sillä aikaa elefantti saa ihan rauhassa seisoa olohuoneessa ilman, että kukaan huomaa mitään.

 

 

Suomeksi: Rokottamattomat eivät ole kuolemassa. (Läheskään yhtä paljon kuin rokotetut.)

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Miksei kansanedustaja Ano Turtiainen vaadi viranomaisilta kuolleiden rokotestatustilastoja? Supoilee?

  1. Suomipoika taas sopottaa jotain englantia. Muista puhuessasi ulkomaisten kanssa käyttää sanoja ”shall”, ”aktchually”, ”hence”, ”thus”, ja tietenkin jättää artikkelit pois, niin kaikki tietävät että olet suomalainen.

 1. Tulevaisuuden historioitsijoilla onkin paljon selittelemistä, että miten jotkut sionistit, jotkut homot ja jotkut transut muodostivat satanistisen globalistiliiton ja alkoivat tyrannisoida ihmisiä, sekä miten historioitsijat itse olivat lähes kaikki täysin hiljaa asiasta.

  1. Itse aina aikanaan ihmettelin, miten natsi-saksassa asiat menivät niin vinksalleen (enkä puhu mistään olemattomasta ”holokaustista”, vaan siitä oikeasti naurettavasta rotuvihasta slaaveja ja kaikkia muita vieraita kohtaan, ja muusta militaristisesta hulluudesta).

   No nyt en ihmettele enää vähääkään, kun olen nähnyt kuinka helposti jenkkien ja sionistijutskujen propaganda, mediasaturaatio ja aivopesu pystyy luomaan massapsykoosin.

   Saksalaiset nyt sentään yrittivät kaiketi tehdä itselleen omaa kotimaata tai jotakin. Jossa voivat sitten kasvattaa kauniita saksalaislapsia. Siinä missä nykysuomalaiset ovat ensimmäisenä syöttämässä omat lapsensa virkamiehelle ja sitten vielä heittäytyvät maahan virkamiehen eteen anelemaan että saavat nuolla persettä (isästäni tässä puhun). Toivottavasti tämän maaperän perii joku parempi kansa, ja mitä pikemmin sen parempi. Tai sitten se voisi oikeasti olla vain iso kansallispuisto.

   Suomalaisista on ilmeisesti selkäranka jalostettu pois ruotsalaisten toimesta tai jotakin? Kaikki hakkapeliitat jo kauan sitten tapatettu kaukana kotimaasta?

   Minua on jostain syystä Suomessa vihattu ja pelätty pienestä pitäen. Sekä oma perhe, että koulussa. Kun seisoin selkä suorana, olin iloinen, rakentelin hienoja juttuja, olin täynnä energiaa, olin liian luottavainen. Ja mikä kaikkein pahinta, en suostunut juomaan viinaa. Vihasivat. Etenkin narsisti-isä. Ihmeesti jokaisessa muussa maassa jossa olen ollut, ihmisillä ei ole mitään ongelmaa minun kanssani. Pikemmin ystävystyvät mielellään. Onneksi uusi kotimaa löytyi jo.

   1. Näin on.

    Uusi kukoistus tulee vasta kun islam on tuhonnut Suomesta transupedosuvakkiUSAnatsit sekä sairaan kierot lammasmaiset diabeetikkoskitsogeenit kantaporukasta.

 2. Ihmiset eivät myöskään tajua eliitin olevan oikeasti täysiä idiootteja ja satanistisia pettureita, jotka eivät ymmärrä mistään mitään. Tämän takia heidän on pakko huijata ja lavastaa jotain tehdäkseen rahaa, sekä varastaa muilta. Yksin he eivät pysty tekemään yhtään mitään.

 3. Ano on eduskuntapuheissaan kyllin selvästi ja lukemattomia kertoja tuonut esiin koronahuijauksen, joten se, että on teilannut jo koko asian huijauksena, kattaa se myös kaiken korona*tutkimuksen tai pimittämisen huijauksena niinikään. Suuri kysymys on se kuinka tietoisia muut kansanedustajat olivat huijauksesta ja silti äänestivät rajoittavien lakien puolesta. Vaikka Ossi Tiihonen toimi myös kiitettävästi rokotevaroitus työssä v. 2021 aikana, on puolueensa ja vaaliliittonsa kuitenkin niin shamaani ja energiahoito uskomuksiin kallistuvien kyllästämä, että VKK on ainoa sopiva vaihtoehto vaaleissa Suomen etua ajatellen. Ei voi mitään.

  1. Eduskunnassa pyydetään puheenvuorot ennakkoon ja puheiden pituus on rajoitettu, 30 sekä tai 2 minuuttia, ryhmäpuhe 4 min. Niitä puhujia pitäisi olla enemmän kuin yksi Ano Tulevien vaalien jälkeen ei ole yhtään puhujaa. Valepersuille annettu ääni menee hukkaan.

  2. Samaa mieltä siitä, että vaaliliitossa on aivan naurettavia viiripäitä ja hulluja. Suomesta ei todella taida löytyä yhtäkään täysjärkistä, joka haluaisi minnekään lähellekään eduskuntataloa. Ihan ymmärrettävää. Sinne kun kerran menet niin et takuulla koskaan pääse suposta ja mossadista eroon, ja voit olla varma että lapsiasi ja muita sukulaisiasi kytätään kanssa.

   Mutta olisi kiinnostavaa tietää, mitä nuo ”shamaani ja energiahoito uskomukset (sic)” ovat. Itse luottaisin lähes joka terveysongelmassa (jos minulla sellaisia nykyään olisi), lukuunottamatta kenties jotain ensiapuleikkausta tai ihan oikeasti antibioottihoitoa tarvitsevaa vakavaa tulehdusta, pikemmin kiinalaiseen tai intialaiseen lääketieteeseen luonnonlääkkeineen ja kokonaisvaltaisine fyysisine hoitoineen. Joka kerta kun minulla on ollut (aiemmin elämässä) joku vaiva, niin apteekin paska on täysin tehotonta ja yleensä vielä sairastuttaa jollain muulla tavalla.

   Sitäpaitsi useimmat oikeasti toimivat länsimaiset lääkkeet ovat vain kasveista eristettyjä patentoituja kemikaaleja, ja itse kasvi olisi tyypillisesti vielä tehokkaampi.

   Mutta arvelen, että Suomessa nuo kiinalaiset ja intialaiset hoidot, taikka ylipäätään mikään muu pfizerin valkoisista pillereistä vähänkään poikkeava vaihtoehto, menisivät suoraan tuonne ”shamaani ja energiahoito uskomuksiin” ilman minkäänlaista realistista vertailua?

  3. Vaaliliitossa jossa on 3 puoluetta ja 1 puolueeksi aikova on todella hyviä tyyppejä ja heitä todella kannattaa äänestää. Itse äänestän Sinimusta Liikettä joten valitettavasti en voi tukea vapauden liittoa muuten kuin rahallisesti. Puoluerekesteriin laiton nimeni niin VKKlle, vapaudenliitolle, sinimustille kuin vallankumouspuolueelle. VKK ei vaan ole luotettava ja ANO ei pääse läpi ilman vaaliliittoa.

 4. Harjoiteltiinhan koronaa varten reilu vuosikymmen sitten sikainfluenssan merkeissä ja tuolloinkin kupletin juoni oli suunnilleen sama: uusi kauhea tauti tuli jostain päin maailmaa (muistaakseni meksikosta), tauti oli niin paha että koko suomen väestölle oli päätetty varata rokotteet tautia vastaan (hallituksen ministereille ja, korkea arvoisille virkamiehille oli kuitenkin eri rokotteet kuin tavallisille pulliaisille*), silloinen Pandemrix rokote rupesi aiheuttamaan oireita ottajilleen yleensä narkolepsian muodossa mutta pahempiakin oireita rupesi ilmenemään osalla piikitetyistä. Oleellisena erona koronakusetukseen tuolloin peli vihellettiin poikki tässä kohtaa kun noita pahempia oireita alkoi tulla julki ja koko sikainfluenssa, rokote sitä vastaan ja sen aiheuttamat haitat unohtuivat saman tien kaikilta, varsinkin medialta, paitsi niiltä jotka vielä tänä päivänäkin yrittävät saada korvauksia rokotehaitoista.

  *Lähde:
  https://archive.is/XIT3J
  (jutussa puhutaan saksasta mutta se että ettei orjallisesti EU-käytäntöjä noudattavassa suomessa olisi myös toimittu näin on myös mahdollista)

 5. Muistan kyllä 2020 keväältä youtubesta jo poistuneen videon, jossa Marco selittää poliisiaseman pihalla maski naamalla kuinka kuulusteluissa poliisit eivät välittäneet yhtään, vaikka hänellä saattaa mahdollisesti olla korona.

  1. Tyypillinen suomalainen. Kertoisi totuuden vaikka KGB:lle.

   Yksi syy miksi ruotsalaiset pystyivät nostamaan Suomessa verotuksen tappiin maailman korkeimmaksi oli se, että suomalaiset aina kiltisti kertoivat poliisille ja veronkantajille kaiken.

   Sama juttu nykyään, kun Suomi ihan onnessaan uskoo EU:n vaatimuksia ja maksaa sille kaiken mahdollisen. Vielä vähän ekstraakin, jotta EU:ssa arvostettaisiin suomalaisten rehellisyyttä.

  2. Mä muistan kun Janus Putkonen heti Koronan alkumetreillä teki MV-lehteen jutun siitä miten Tom Hanksilla on Korona. Kun hänelle yritti sanoa että homma hiukka haisee että Hollywood pistetään pr-hommiin hän totesi että mikä motivaatio MUKA Hanksilla olisi valehdella että hänellä on Korona? Hahah…Putkonen uskoo Koronaan edelleen joten mikään ei ole siltä osin muuttunut. Luulisi että ihminen joka on työkseen foliohattuillut yli vuosikymmenen osaisi jo tunnistaa basic valheet…aika moni tajusi, muttei Putkonen.

   Tässä vielä linkki:
   https://mvlehti.net/2020/03/12/nayttelija-tom-hanks-ja-hanen-vaimonsa-rita-wilson-sairastuivat-koronavirukseen-pariskunta-karanteenissa-australiassa/

   1. ”E-ei viruksia ole olemassa” :D :D :D

    Selitäpä nyt maailman ensimmäisenä ihmisenä, mikä aiheuttaa vesirokon tai vesikauhun, jos ei virus? Vai etkö kykene? Ne eivät ole mitään eksosomeja tai stressireaktioita. Mutta sinun kaltaisesi fanaatikot eivät pysty ajattelemaan tuollaisia pikku yksityiskohtia tai muita tieteellisiä tosiseikkoja, tärkeintä on huutaa kovaan ääneen.

    Viruksia ei ole olemassa -ihmiset niitä kaikkein naurettavimpia foliohattuja ovat. Ja ikävä kyllä kaikkein haitallisimpia tämän huijauspandemian lopettamisen kannalta. Se, että maailmalla on menossa kaikkien aikojen kansanmurha; se, että rokote on jenkkien/israelin bioase, ja se, että valtiot valehtelevat suunnilleen kaikesta, ei tarkoita ettei viruksia ole olemassa ja etteikö tuo räätälöity virus ole niin ikään jenkkien/israelin bioase. Ei miljardööreillä olisi jättimaisiä patenttiketjuja sen viruksen geeneille, eikä pfiserin satanistit rehentelisi yksityisesti toisilleen sen viruksen kehittelystä, jos sitä ei muka olisi.

    Mutta tuon ymmärtäminen vaatii ihan pikkuruisen älykkyyttä, ehkä jonkun 90 ÄO:n verran.

 6. Koronaveivauksen aikana painettiin tyhjästä hyvin suuri määrä euroja ja niitä jakaessa ehtona oli digitalisaation ja vihreän siirtymän tukeminen ja edistäminen.

  Eli koronaveivausta pyrittiin käyttämään yhteiskunnan muuttamiseen, mutta sitten alkoi denazifikaatio ja suvakkien tyrannia pysäytettiin!

  Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan!

  Kukas niitä myrkkypiikkejä taas valmistikaan? Ettei vaan sama porukka joka aikoinaan myrkytti kaivoja?!!

  1. Otapa oma nimesi ja syötä kokeeksi joka ikinen tarkoituksella valittu kirjainyhdistelmä (joku vitun kaksi kirjainta keskeltä sanaa? häh?), niin varmasti saat ihan minkä hyvänsä luvun jota etsit. Höyrypää.

   mAcchu picchussa oleva aAsI
   AAI → AIA → hex 29A → dec 666

   S-sattumaa? Niinpä! :D:D :D :D

 7. No siksikö kukaan poliitikko ei edistä kansan etua? Kun he tietävät, että tyhmä kansa haluaa ja suorastaan rukoilee lisää veroja, maksuja, käskyjä, rajoituksia ja vielä kielivät viranomaisille poikkeavuuksista. Poliitikko ei voi tehdä kansan hyväksi mitään kun/jos kansa ei tajua, eikä halua edistää omaa etua. Kansan etu ensin -teemalla ei saa ääniä. Miksi, no kun jengi on antanut ajattelunsa median ohjattavaksi ja kela maksaa. Kansa on siinä mielessä järkevää ettei se ruokkivaa kättä pure.
  Mieluummin se antaa liian ison osan palkastaan veroina valtiolle, koska ”kyllä ne herrat osaa ne rahat jakaa oikein”.

  Järkevämpää olisi pienentää veroja, niin saisi itse päättää rahojen käytöstä eikä tarvitsisi elättää koko ajan paisuvat virkaeliitin määrää. Mutta ei, kun joutuisi itse päättämään mihin rahansa käyttää, ja sitten: ”ei minulle ole opetettu, enkä minä osaa”. Tyhmälle enemmistölle käy sellainen malli, että verot olisivat 100% ja olisi kiintiöt mitä saa ostaa. Eli verot 100% ja virkamiehet ja THL päättää mitä saat, valtion säännöstelykupongeilla tietenkin vain. Ei olisi käteistä, eikä olisi edes digirahaa, vaan pelkät kupongit tai digikupongit. Kaikki tuo tietysti tuotaisiin virkamiesten toimesta kotiisi, jonka koko ja sisustus on päätetty jossakin WHO:ssa.

  ON SE VAARALLISTA JOS ITSE JOUTUU TEKEMÄÄN JOTAIN ITSE. AJATUSKIN SIITÄ RISKISTÄ PELOTTAA. APUA, SIIHENKIN TARVITAAN VALTION APUA JA LÄÄKKEET.

  Ei tuollaisella porukalla ole mitään hyvää tulevaisuutta. Ei pärjää, kun tosipaikka tulee. Olisiko se hyvä, jos nuo idiootit poistuisivat kriisissä? En toivo, mutta ehkä niin käy.

 8. Luterilaisuus: ”sinun ei tarvitse koskaan tehdä elämässä mitään hyviä tekoja, kunhan tunnustat uskosi”
  Satanismi: ”tee mitä haluat”

  Luterilaisuus: ”moraalilla ei ole mitään väliä, kunhan tunnustat uskosi, mutta ei sinun nykyään tarvitse tehdä sitäkään”
  Satanismi: ”moraalia ei ole”

  Luterilaisuus: ”käännä toinen poski, anna pahuuden jatkaa pahuuttaan. anna pahuuden ottaa mitä se haluaa kenenkään estämättä, äläkä myöskään puolusta muita”
  Satanismi: ”ota mitä haluat kenenkään estämättä”

  Luterilaisuus: ”älä koskaan moralisoi muita äläkä opeta muille hyviä arvoja, älä pakota hyviin elämäntapoihin”
  Satanismi: ”tuhoa maailmasta kaikki arvot ja perinteet, kannusta ihmiset rivouteen, huumeisiin, irtoseksiin, masennukseen ja itsetuhoon”

  Luterilaisuus: ”käännä silmäsi toisaalle ja teeskentele, ettet nähnyt mitään”
  Tosiasiassa: silmien kääntäminen pahuudelta ja pahuuteen puuttumattomuus on itsessään yhtä syvää pahuutta.

  Luterilaisuus = kevytsatanismia

  1. ”Luterilaisuus = kevytsatanismia”

   Niin, onko koskaan, kukaan Raamatunlukija (oikea Raamatunlukija) tullut toisenlaiseen lopputulokseen?

 9. Verottaja oli tietoisesti valehdellut mulle lähes x4 isommat tulot viime vuodelle kuin mitä mulla oikeasti oli, aiheuttaen siten sen, että en voi saada Kelasta tukia, koska Kela valehtelee muka tuloikseni verottajan valehteleman määrän. 😳😳😳
  Enkä olen ainoa kenelle tekevät näin, vaan tiedän useita muitakin vainottuja, joita antifa-jauhojengi vainoaa tähän tapaan.
  Eli antifa-hallinto valehtelee kansainvälisille sijoittajille Suomen reaalitalouden varmaankin vähintään sen x 3-4 isommaksi kuin mitä se oikeasti on, mikä velkavipujen ja korkoa korolle -ilmiön myötä kertautuu noin x100-1000,
  eli Suomen todellinen bkt on vähintään x3-4 pienempi kuin mitä antifa-halkinto on ilmoittanut.
  Eli tilanne aiheuttaa Suomen kansalle holodomor- tyyppisen nälänhätä- ja kansanmurhariskin, kun kansainväliset sijoittajat ja mm EKP, IMF, BIS, Fed tajuavat WEF-antifa-jauhojengin valehdelleen Suomen reaalitalouden eli velkojen vakuudet vähintään x3-4 isommiksi kuin mitä ne tosiasiassa on.

  Vai olettavatko GMO-Mengelet, että vain 1/3-1/4 kansasta jää henkiin kuolonpiikityksistä?

  1. Vaadi oikaisua. Helppo tehdä verkossa. Päätös kestää pari vuotta. Jos valtio joutuisi maksamaan, aika mitataan vuosissa, jos sinä maksat, se on pari viikkoa.

 10. Convoyn aikaan selvisi että Ano on huolissaan vain persuejen kannatuksesta eikä halua oikeaa oppositio puoluetta Suomeen joka veisi persujen äänet. Anon mukaan suomalaiset ovat hylänneet Jumalan ja sen takia mitään ei voi tehdä.

  1. Convoy oli kansainvälinen, muutamassa päivässä pystyyn nostettu ilmiö.

   Muistatteko sitä suhmurointia, jota suomalaiset vetäjät harrastivat?

   Onneksi kuihtui noinkin nopeasti kasaan, sillä ennen pitkää sinne olisi uitettu muutama sabotööri joukkiota provosoimaan ja silloin täällä huudeltaisi että kuka hullu sinne meni mukaan. Taisi sinne joku mukaan ehtiäkin…

   Missa on Ossin vaaliliitto? Mitä on saanut aikaan valtakunnan valomiekkailija? Israelia kritisoiva Tuukka katosi kuin pieru Saharaan siinä vaiheessa, kun puheeksi otettiin miehen kannat sionismiin liittyen…

   Ei täällä kenelläkään ole mitään näyttöjä, paitsi Anolla. Minun ääneni menee VKK:lle, eikä näköpiirissä ole mitään syytä muuttaa tuota ajatusta.

 11. https://thl.fi/fi/web/lapset-nuoret-ja-perheet/sote-palvelut/opiskeluhuolto/alaikaisen-itsenaisen-paatoskyvyn-arviointi-terveydenhuollossa

  Lukekaapa tuo esitelmä huviksenne. Vanhempi ei saa katsoa Kanta-palvelusta alaikäisen lapsen tietoja ilman alaikäisen lapsen antamaa suostumusta enää 1.1.2023 jälkeen, kun sotelait astuivat voimaan. Alaikäiselle tehdään kypsyyden arviointi, jolle ei ole mitään testiä tai mittaria, vaan terveydenhuolllon ammattilainen tekee sen ns. mututuntumalla vuorovaikutustilanteessa.

  TÄLLAISESSA MAAILMASSA ME ELÄMME. VANHEMMILLA EI OLE PÄÄSYÄ LAPSEN TERVEYSTIETOIHIN. Kiitos, saatanan Kiuru. Kommunistit saivat taas yhden tavoitteensa läpi. Vanhemmat eivät kuulu heille, vaan valtiolle.

  TÄLLAISESSA MAAILMASSA ME ELÄMME.

  1. Katos kun toisaalta kuulemma se kauhea imperialistinen venäjä pitää rikkoa 60 palaan, koska ”titaani kuuluu yakuteille” ja ”metsät kuuluvat komeille”, mutta sinun lapsesi kuuluu pfizerille, asuntosi ja maasi blackrockille ja sielusi schwabille. Ja auto elon muskille tietenkin.

 12. ”Ainoana mediana Suomessa ja ehkäpä koko maailmassa Laiton Lehti”

  Eurooppa ei riitä – pitää pyrkiä maailmalle. Valemedioissakaan ei esitetä yhtä megalomaanisia väitteitä.

  Oiskohan syytä mennä peilin eteen kysmymään mikä meni vikaan?

  1. Kukas se kissan hännän nostaa jos ei kissa itse. Varsinkaan Suomessa. Sen takia se kannattaa tehdä Suomessa, jossa itsensä mainostaminen on kaikista suurin synti.

   Varsinkin olemassaoloaan anteeksipyytelevien suomalaisten miesten pitäisi oppia ryhdistäytymään ja ottamaan vaikka oppia Trumpista, vaikka hänellä ehkä välillä menisikin vähän överiksi. Mutta hyvä, että menee, koska se on ainoa keino saada kansa huomaamaan ja heräämään. Samalla saisitte naisetkin katsomaan edes vähän teitä päin eikä aina vaan reteitä ulkomaalaisia.

   Mutta tosiaan kyllä se väite taitaa olla faktuaalinen. Vai tiedätkö jonkun toisen median, joka olisi jo monta vuotta systemaattisesti kiistänyt myös AIDS:in kiistämällä virusteorian? Kerro ihmeessä, jos tiedät.

   1. Kiitos vastauksesta ja pahoittelut ylimielisyydestä.

    Saatiin keskustelu aikaiseksi, hyvä niin.

    Juu – viruksia ei ole olemassa, tärkeintä tässä tilanteessa – politiikan kannalta -olisi keskittyä sotaan, ja sotarikollisten niputtamiseksi. Mutta kun ei se onnistu ja kansa ei sitä halua.

    Heitä hanskat tiskiin Marco, ei kansa sitä halua vaan ne haluaa Putinin vastuuseen. Propagandaa esiintyy vaan idässä, ei ollenkaan meillä….:) :)

    Sä laitoit itteesi likoon Suomen rohkeimpana 5-6 vuotta, ja mitä siitä seurasi ja mitä sillä saatiin ja saavutettiin? Ei loppujen lopuksi yhtään mihinkään ja mitään.

    Jos uskoo Jumalaan tekee niin kuin Turtiainen. On virhe olla politiikassa mukana, ja myöntää se. Kaikki on kirjoitettu etukäteen, ilmestyskirjaa lukemalla asia selviää. Kirkot ja seurakunnat ovat vihollisen puolella, sieltyä ei apua tule.

    1. Zelenski on siis täysin syytön. Kuinka joku voi ajatella noin mustavalkoisesti? Nato hyvä, Putin paha. Okei? Mihin leijufilosofiaan perustat naiivin ajattelusi?

     Etkö tajua, että sinun kuvittelemasi ”hyväntahtoinen” Nato ottaa täyden hinnan palveluksistaan ja ylikin. Nato ei ole Suomen palvelija, muista poika se.

   2. raamattua tuntenut Europpa karkoitti rahajuutalaiset aina pois. Sitten kun kristityistä tuli siionistikristittyjä 1700-luvun lopulla, niin rahajuutalaiset saivat jäädä.

    Ratkaisu on uskon kautta tuleva, sitten politiikka tulee myöskin kuntoon sen seurauksena.

 13. Vastaus puheeseen – Oikeus omaan kehoon. EU:n päätöslauselmassa 2361 määrätään selvästi, että Nürnbergin säännöstön ja perustuslain mukaisesti meillä on oikeus omaan kehoomme.

  Emme myöskään saa joutua painostuksen tai syrjinnän kohteeksi, jos päätimme olla ottamatta injektioita.

  Nürnbergin laki… vaikka sotarikokset tuomittiin kuolemaan, lääketieteelliset kokeet jatkuvat tähän päivään asti. Kuinka tämä on mahdollista …. on uskomatonta!

 14. Natsilääkärit jäivät henkiin ja siirtyivät USAan lääkeyhtiöille töihin. Mengele itsekin oli jude.

 15. Toivottavasti kysymys on RETORINEN. Koska luulisi jo JOKAISEN tässä vaiheessa käsittävän sen, että kysymyksessä on RIKOLLISORGANISAATIO aivan kuten Etelä-Amerikan GANSTERI-HUUMELIIGAT. Joissa jo LAHJOTAAN suurella RAHALLA tai vielä motivoimampaa: Uhataan PÄÄSTÄÄ ILMAT PIHALLE!!!

 16. ”Lisäksi kuolinsyytodistuksia manipuloitiin merkitsemällä koronakuolemaksi kaikki koronapositiiviset kuolleet. ”

  Kuolinsyytodistuksia manipuloitiin mmyös sillä että kaikki rokotetut jotka menehtyivät kahden viikon sisällä saamastaan piikistä, tilastoitiin suoraan ROKOTTAMATTOMIEN sarakkeeseen.

  Tälle odotusajalle oli joku perustelukin olevinaan, kuitenkin tällä pääasiassa vältettiin myrkkypiikkien vaarallisuuden paljastuminen liian pian.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*