6 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Onkos tuossa alaosassa hintalappu?

    Yleisesti luullaan että ennen vanhaan laivoilla naiset olisivat tuoneet huonoa onnea. Mutta todellisuudessa sielä oli aina naisia pitämässä miehet tyytyväisinä. Ja koska esim. tykisön edustajille syntyi monta lasta, ei tiedetty kenen nimenomaisen henkilön perillinen se oli. Siksi sanottiin ”Son of the gun”(crue). Jonka sitten jenkit väänsitä nykyisin yleisimmin käytettyyn muotoon.

    1. Hmm… Entäs uimarannat??

      Vielä -80 luvulla arviolta 40% Tampereen Rosendahlin rannan naisista otti aurinkoa yläosattomissa. Eikä se ollut silloinkaan kiellettyä. Ihmettelen miten siitä nykyään on tullut niin IIIIISO asia.

  2. SANKOKIN jo sen TIETÄÄ, että emäntä on ”FRESH”!!! PARAS enkun kirja IKINÄ!!! Tämä EI ole PORNOLEHTI!!! Vaan TÄMÄ on TÄYTTÄ SIVISTYSTÄ, koska KONSERVATIIVIT arvostavat todellista NAISKAUNEUTTA aina Raamatun aikoja myöten. Sillä ALUSSA nainen oli NAINEN eikä MIES, jolla on OIKEAN naisen VERMEET ja kaatuu korut päällä KORUTTOMASTI… Ja vielä SELVINPÄIN!!! SE, joka mikä on Speden ”RUMALUISTELUA”!!! Kun NAISELLA on VIELÄ yksi TAKAPUOLI, silloin EI pitämän ”KYNTTILÄÄ VAKAN ALLA!!!” Miehet KESTÄÄ sen kyllä kuin Karhu hunajan!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*