14 thoughts on “Päivän video: Pullistuma

 1. Michelle transu, no nyt on taas sitä salaliittohulluutta huru-ukko maken maailmassa. Hullu ukko kuvittelee olevansa riikinkukko ystävineen jotka saavat lopulta opetuksen.

  1. NIILLE, jotka NAURAVAT ja PILKKAAVAT sellaisia ihmisiä tai asioita, jotka eivät sovi VALTAMEDIAN tai VALTAVIRRAN mukaiseen NARRATIIVIIN. PALJASTAVAT he samalla OMAN mielenlaatunsa ahtautensa ja KYVYTTÖMYYDEN tuottamaan mitään ITSENÄISTÄ mielipidettä, joka on hankittu OMALLA tiedonhaulla. Useista ERI lähteistä, joka vaatii TYÖTÄ, AIKAA, ÄLYÄ, PITKÄJÄNTEISYYTTÄ, ITSENÄISTÄ AJATTELUA, ROHKEUTTA, ITSEKUNNIOITUSTA ja lopuksi KORKEAA MORAALIA!!! TYHJÄPÄIDEN pää on nimensä mukainen, jonne VALTAMEDIA ja aivopesulla tuotettu VALTAVIRTA kaataa valmiiksi mössätyn ”purun” suustaan kuten pienten lasten äidit tekivät ennen aikoina. Jolloin maailma oli paljon viissampi, terveempi, puhtaampi, kunnioallisempi, tervejärkisempi, moraalisempi ja PAREMPI paikka olla ja elää. Kuin nyt SATANISTIEN hallitsemassa MURHAKULTISSA, jossa EI ihmisyydellä eikä elämän kunnioittamisella ole MITÄÄN VÄLIÄ!!! NAUTI kuolemastasi, sillä NYT kuolet ”PARASTA” aikaasi. Ole KIROTTU!!!

  1. Kolho on, ja luiseva. Varmaan syönyt vain malariahyttysiä ja heinäsirkkoja sekä ruohoa.

   Sillä oli vaan vibraattori jäänyt alushousuihin.

  1. Humani tietenki, syntymä mutaatio ja painaa kuin elvyttäisi tulee liikaa happea verisuoniin niin silmät enemmän liian ulkona kuten monella koirarodulla pitää tippoja laitella.

 2. Eräs naiskoomikko PALJASTI tsansu-”Miechellen” ja EI vienyt kauaakaan kuin tuo ”rouva suorasuu” ”menehtyi” vähäpätöisessä tähystysoperaatiossa sairaalassa. Hinttariparilla olivat tyttäret vuokrattuna tuttavaperheestä, joiden vanhemmat olivat PERIYTTÄNEET selvästi omat piirteensä kahteen OBAMAN valetyttäreen!!! OKSETTAVAA TOUHUA!!! ”Michelle” LIHAKSIKKAAMPI kuin limanuljaska selkeästi homo ”liikkeisen” ”TÄYSTUHO!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*