Marco de Wit 2 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Kertaus

Tämä kertaus toimii tiivistelmän tiivistelmänä ja paranee joka kerta, mutta ei sitä silti välttämättä ole tarpeen lukea, jos olet jo lukenut 9 aiempaa osaa. Halutessasi voi siis hypätä alas osaan X.

 

Metodologia

Laittoman Lehden missiona on seuraa geenejä ja rahaa -metodologiaa ja professori Murray Rothbardin kehittämää dynastista valtablokkianalyysiä käyttäen selvittää miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Tämä ei ole monimutkaista, joten on uskomatonta, ettei sitä ole kukaan muu ennen soveltanut laajamittaisesti koko maailmanhistoriaan. Siis vaikka ei tarvitse tehdä muuta kuin soveltaa kartelliteoriaa ja vertailla mitä kolme maailmaa pitkälle hallitsevaa dynastiaa eli juutalaiseliittiä johtavat Rothschildit, amerikkalaiseliittiä johtavat Rockefellerit ja brittieliittiä/waspeja johtavat Windsorit/Morganit ovat tehneet viimeisten satojen vuosien aikana.

 

Tutkimusta helpottaa se, että valkoista eliittiä johtaneet Britannia, Amerikka ja Venäjä ovat johtajakeskeisiä valtioita, joissa pääministeri ja presidentti pystyvät pitkälle yhdessä valitsemansa hallituksen kanssa määräämään lainsäädäntöä ja varsinkin valtion ulkopolitiikkaa. Näin tutkimus voidaan keskittää valtionjohtajien valitsemisprosessiin eli miten johtavat dynastiat pyrkivät saamaan oman miehensä supervaltojen johtoon.

 

Toki dynastijoiden ja valtionpäämiehien motiiveita on vaikea todistaa aukottomasti, mutta teot puhuvat kovempaa kuin sanat. Jos on vähänkin lukenut maailmanhistoriaa, niin huomaa nopeasti kuinka dynastinen valtablokkianalyysi saa helposti palapelin palaset loksahtamaan paikalleen. Tällöin on helppo ymmärtää maailmanhistoria yhtenä suurena kuvana, Big Picture. Tämä jokaiselle rehelliselle historioitsijalle päivänselvä kuva on kuitenkin pimitetty, koska juutalaisilla on niin valtavan suuri rooli tässä suuressa maailmanhistoriallisessa palapelissä.

 

Parasta on, että dynastisella valtablokkianalyysillä voidaan koko maailmanhistorian narratiivi esittää myös hyvin lyhyesti ja loogisesti. Niinpä alla olevassa jutussa esitetään mikro-, mini- ja midinarratiivi. Myöhemmin nämä kaikki tiivistelmät mukaanlukien noin 10 sivun pituinen maxiversio julkaistaan englanninkielisenä versiona, jossa tulee myös olemaan paljon kuvia, videoita ja muita lähdelinkkejä.

 

Alla olevat tiivistelmät ovat siis vasta ensimmäinen versio, jolla näytetään kuinka helppoa on esittää maailmanhistoria juutalaisen ja valkoisen eliitin välisenä taistelunarratiivina. Kritiikkiä, täydennyksiä ja kysymyksiä otetaan mielellään vastaan.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

 

 

Maxinarratiivi osa I

Tässä se pidempi maxinarratiivi ja sen rahakone-ydinteesi jonka ymmärtäminen edellyttää vain hiukan enemmän historian ja taloustieteen tuntemusta. Lyhyesti sanottuna juutalaiset pankkiirit ostivat yli 2000 vuoden ajan valkoisilta hallitsijoilta monopoli- ja kartelli-etuoikeuksia samalla pelaten valkoisia hallitsijoita toisiaan vastaan. Lopulta juutalaispankkiirit yhdessä liittolaistensa wasp-eliitin kanssa loivat monopolistisen rahakoneen, Englannin keskuspankin, joka sitten rahoitti sekä juutalaisen että Britannian imperiumin laajentumisen maailmanvallaksi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa I: Rahakone

 

 

Osa II

Tässä maxinarratiivin toinen eli tarkentava 1800-lukua koskeva osa, jossa kerrotaan miten yli 2000 vuotta valkoisia manipuloinut juutalaiseliitti vähitellen liittyi naimakaupoilla Rothschildien pankkiirisukuun. Maailmantaloutta hallitsevat Rothschildit olivat looginen ja suorastaan väistämätön seuraus eliitin monopolistisesta rahakoneesta:

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa II: Rothschildit

 

 

Osa III

Tässä kolmas osa, joka myös on seurausta rahakoneesta. Samalla se kuitenkin osoittaa, etteivät Rothschildit pystyneet rahakoneestaan huolimatta ottamaan täysin haltuunsa waspien hallitsemaa Amerikkaa. Näin Rothschildit pyrkivät hajoittamaan valkoisen rintaman tukemalla sekarotuisten Rockefellerien nousua. Osittain suunnitelma onnistui, mutta välillä Rockefelleritkin kääntyivät juutalaisia vastaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa III: Rockefellerit

 

 

Osa IV

Neljännessä osassa kerrotaan miten Rothschildit käynnistivät ensimmäisen maailmansodan ja sitten vielä pidensivät sitä kahdella vuodella saadakseen haltuunsa sekä Venäjän että Palestiinan. Tässä juutalaiset ensin onnistuivat, mutta pian waspit kuitenkin pääsivät niskan päälle saavuttaen 1920-luvulla lähes maailmanherruuden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IV: I Maailmansota

 

 

Osa V

Viidennessä osassa puolestaan kerrotaan miten Hitler nousi valtaeliittiin liittoutumalla waspien ja Rockefellerien kanssa, mutta sitten kääntyi näitä vastaan ottaen samalla todella typeriä riskejä sosialistisella Lebensraum-politiikallaan ja tuhoisalla salamasota-strategiallaan. Tosin samaan aikaan Hitler koko ajan yritti suorastaan kerjäämällä palauttaa liittoutumaansa waspien ja Rockefellerien kanssa vakuuttamalla, ettei halua vahingoittaa brittien ja amerikkalaisten imperiumeja.

 

Tämän takia natsit eivät koskaan sanallakaan kritisoineet Rockefellereitä ja paljastaneet valtaeliitin salaisuuksia. Samasta syystä natsit eivät myöskään paljastaneet Rothschildien ja Rockefeller-instituutin yhdessä johtamia lääketieteellisiä huijauksia ja lopettaneet myrkkypiikkien levittämistä.

 

Käytännössä Hitler vain auttoi lisäämään Rothschildien ja varsinkin Rockefellerien valtaa. Toisen maailmansodan jälkeen Rothschildit saivat Hitlerin ansiosta oman päämajansa, Israelin ja Rockefellerit puolestaan pitkälti sulauttivat itseensä Morganit nousten näin valtaeliitin kiistattomiksi johtajaksi.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa V: Hitler

 

 

Osa VI

Kuudennessa osassa kerrotaan miten valtaeliittiä vastaan nousseet Kennedyt murhattiin varoitukseksi julkisilla spektaakkeleilla. Salamurhassa olivat mukana valtaeliitin jokainen dynastinen blokki, jotta niistä yksikään ei voisi syyttää ja kiristää toisiaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VI: Kennedyt

 

 

Osa VII

Seitsemännessä osassa kerrotaan miten Rothschildit nousivat tasaveroisiksi kumppaneiksi Rockefellerien rinnalle auttamalla luomaan paperidollarin ja sitä pystyssä pitävän petrodollarijärjestelmän, joka sitten rahoittaa U$raelia ja sen sotakonetta. Tämä U$raelin paperirahakone on tehnyt maailmantalouden yhä epätasapainoisemmaksi, mutta rahoittaa tehokkaasti juutalaisoligarkkeja ja Israelin laajentumista.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VII: U$rael

 

 

Osa VIII

Kahdeksannessa osassa kerrotaan miten Rothschildit saivat Lokakuun yllätys-operaatiolla puolifronttinsa, Ronald Reaganin presidentiksi ja siten Iran-Contra -juonella romahdutettua öljyn hinnan ja samalla Israelin pahimman vihollisen, Neuvostoliiton talouden.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa VIII: Reagan

 

 

Osa IX

Yhdeksännessä osassa kerrotaan miten Rockefellerit ja Rothshchildit yhdessä tuhosivat Irakin, jotta Rothschildien Israel pääsisi eroon sotilaallisesta uhasta ja Rockefellerit saisivat nostettua öljyn hintaa. Rockefellerit ajattelivat näin myös pelastaa Neuvostoliiton talousromahdukselta. Rothschildit ehtivät kuitenkin yhdessä fronttinsa Jeltsinin ja juutalaisoligarkkien kanssa kaataa Neuvostoliiton ja ottaa Venäjän haltuunsa.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa IX: Bush

 

 

OSA X

Kymmenennessä osassa kerrotaan miten Rothschildeillä ja Rockefellereille tuli vuoden 2000 presidentinvaaleissa tasapeli Bushin ja Goren saadessa yhtä paljon ääniä. Tällöin tehtiin diili: Rockefellerit ja Rothschildit yhdessä järjestäisivät 911 false flagin, jotta saataisiin tekosyy Terrorismin vastaiseen sotaan.

Näin sitten Rothschildit pääsisivät eroon Israelin vihollisista ja Rockefellerit puolestaan saisivat pidettyä öljyn hinnan korkealla. Lisäksi samalla voitaisiin luoda vähitellen sekä poliisivaltio Amerikkaan että myös valtaeliitin johtama globaali poliisivaltio maailmaan.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa X: 911

 

 

 

OSA XI 

Putin

 

 

911-operaatio ja ns. Sota terrorismia vastaan yhdisti valtaeliitin. Israel ei kuitenkaan ollut tyytyväinen. Se sai kyllä tuhottua monia muslimimaita, mutta ei suurinta vihollistaan Irania. Itse asiassa Iran vain voimistui, kun USA tuhosi Irakin vuonna 2003. Iran pystyi luomaan Shia-puolikuun, joka ulottui Iranista Etelä-Irakin ja Syyriaan kautta Hezbollahin hallitsemaan Etelä-Libanoniin. Kaiken kukkuraksi Putinin Venäjä ja Xi Jinpingin Kiina tukivat Irania ja Shia-puolikuuta.

 

Georgian sota

Rothschildit kostivat kahdella tavalla. Ensinnäkin Rothschildit ja Israel kostivat painostamalla Natoa laajentumaan ja saartamaan Venäjän. Vuonna 2004 Nato laajeni ensin Baltiaan. Sitten 2008 Nato ilmoitti haluavansa laajentua sekä Georgiaan että Ukrainaan. Tätä Putin ei voinut enää hyväksyä ja uhkasi sodalla. Rothschildit eivät kuitenkaan välittäneet, vaan kannustivat Georgiaa hyökkämään Venäjän miehittämään Etelä-Ossetiaan. Venäjä vastasi sotilaallisesti ja voitti Georgian sodan, koska Rockefellerien frontti, USA:n presidentti George Bush ei halunnut auttaa Georgiaa.

 

John McCain

Rothschildit olivat raivoissaan Rockefellereille ja vastasivat tukemalla entistä voimakkaammin kätyriään John McCainia 2008 USA:n presidentinvaaleissa. McCain oli erittäin voimakkaasti Georgian puolella ja halusi Naton myös laajentuvan Ukrainaan. McCain oli kuitenkin niin juutalaismyönteisen liberaalin maineessa, että hänen oli vaikea saada konservatiiveja taakseen vaaleissa. Niinpä hän yritti parantaa mainettaan valitsemalla varapresidenttiehdokkaakseen konservatiivien suosikkinaisen Sarah Palinin. Tämä ei kuitenkaan auttanut, vaan McCain hävisi Rockefellerien voimakkaasti tukemalle Barack Obamalle. Tämä pian normalisoi suhteet Putinin kanssa ja lopetti Naton laajentumisen.

 

Syyrian sota

Rothschildit ja Israel eivät rauhaa kuitenkaan hyväksyneet, vaan toisaalta tukivat natseja ja fasisteja Ukrainassa ja toisaalta tukivat värivallankumouksia arabimaissa. Juutalaisten pitkälle dominoima valtamedia tietysti kutsui tätä arabikevääksi. Näin Israel pystyi kaatamaan useita arabihallitsijoita ja korvaamaan ne joko Israel-myönteisimmillä hallitsijoilla tai sitten arabimaat kaaokseen ajavilla ääri-islamisteilla.

 

Tämä ei kuitenkaan ihan onnistunut Israelin vihaamassa naapurimaassaan, Syyriassa, joten Israel liittoutui Saudien tukeman ISIS:en kanssa kaataakseen Syyrian johtajan Assadin. Putin ei tätä kuitenkaan hyväksynyt, vaan Venäjä alkoi voimakkaasti tukemaan Assadia. Myös Xi Jinpingin Kiina yllättäen alkoi tukemaan Syyriaa. Rockefellerien frontti Obama käytännössä auttoi Venäjää ja Kiinaa vastustamalla Amerikan suoraa sotkeentumista Syyrian sotaan.

 

Ukrainan vallankaappaus

Rothschildit ja Israel olivat todella raivoissaan. Niinpä he kostivat Venäjälle järjestämällä 2014 natsien ja fasistien tuella Maidan-vallankaappauksen Ukrainassa ja yrittämällä saada se Natoon. Putin vastasi valtaamalla Krimin ja tukemalla separatistista Donbassia.

 

Rothschildien painostamana länsimaat asettivat talouspakotteet Venäjälle, mutta Rockefellerit tekivät ne lieviksi ja pyrkivät Minsk-sopimuksella rauhaan. Rockefellerit ja varsinkin heidän johtajansa David Rockefeller siis puolusti Venäjää ja Syyriaa, koska ei halunnut Israelin ja Rothschildien tulevan liian vahvaksi.

 

Ukrainan vallankaappauksen aikana Venäjä harkitsi koko Ukrainan tai ainakin sen itäosan valloittamista. Putin kuitenkin pelkäsi joutuvansa totaaliseen kauppasaarrokseen ja pyysi Kiinan johtajaksi juuri nousseelta Xi Jinpingiltä lupauksen tuesta. Xi ei kuitenkaan ollut vielä varma omasta asemastaan Kiinan johdossa, joten pyysi Putinilta lisäaikaa. Putin ja Xi sitten sopivat, että jos Rothschildien painostus jatkuu, niin tulevaisuudessa he valtaavat sekä Ukrainan että Taiwanin. Ensin Venäjän ja Kiinan piti kuitenkin lisätä molempien maiden omavaraisuutta ja diplomatialla varmistaa myös Intian, Turkin ja monien muiden avainmaiden puolueettomuus.

 

Hong Kongin kapina 

Rothschildit kostivat Kiinalle Syyrian tukemisen kahdella tavalla. Ensinnäkin juutalaisten pitkälle dominoima läntinen valtamedia teki suuren numeron Itä-Turkmenistanin eli Sinkiangin levottomuuksista. Toiseksi Mossad järjesti huumekauppakumppaniensa mafia-triadien kanssa Hong Kongin 2014 sateenvarjo-vallankumouksen. Se ei kuitenkaan täysin onnistunut, joten yrityksiä jatkettiin aina uudestaan huipentuen 2019 kapinayritykseen. Xi Jinping teki kapinallisille paljon myönnytyksiä, mutta mikään ei riittänyt, koska kapinallisten ideana oli yllyttää varsinkin länsimielisemmän Shanghain kommunistipuolueen klikkiä syrjäyttämään Xi Jinping.

 

Donald Trump

2016 presidentinvaaleissa Rockefellereillä oli hyvä tilanne, koska sekä demokraattien Hillary Clinton että republikaanien Donald Trump olivat vanhoja Rockefellerien frontteja. Tasaväkiset vaalit lopulta voitti Donald Trump. Tämä ei välttämättä ollut sattumaa, koska Hillary Clinton oli vaalikamppailun aikana vähitellen siirtynyt Rothschildien leiriin. Tähän viittaisi myös se, ettei Obama ollut suostunut täysillä tukemaan Hillaryä presidentinvaalikamppailussaan.

 

Presidentiksi tultuaan Trump välittömästi alkoi parantamaan suhteita Venäjään, mutta tilanne valtaeliitissä muuttui suuresti, kun Rockefellerien patriarkka David Rockefeller kuoli 2017. Pian Rothschildit pääsivät valtaeliitissä niskan päälle, kun David Rockefeller Jr. ei omannut samaa auktoriteettia ja suhteita kuin isänsä. Niinpä Rothschildit päättivät hyökätä Venäjän ja Kiinan kimppuun entistä kovemmin. Ideana oli käyttää Minsk-sopimusta vain ajan pelaamiseen, kunnes Naton tukemana Ukraina olisi valmis aloittamaan sodan ja valtaamaan takaisin sekä Donbassin että Krimin. Tällöin olisi myös mahdollista kaataa Putin ja saada juutalaisoligarkit takaisin valtaan Venäjällä.

 

Joe Biden

Valtamedia ja Rothschildien frontit, kuten juutalainen Adam Schiff syyttivät Trumpia Venäjän agentiksi keksityillä Russian Collusion syytöksillä. Lisäksi Rothschildit ehdottivat Kiinalle diiliä: Jos Kiina käynnistää plandemian, niin voivat pysäyttää Hong Kongin mielenosoitukset. Samalla Rothschildit käyttivät hyväkseen plandemiaa lisätäkseen helpommin väärennettävää ennakkoäänestystä 2020 presidentinvaaleissa. Näin vaalihuijaus oli helppo järjestää ja Rothschildit saivat puolikätyrinsä, Joe Bidenin presidentiksi.

 

Tosin Biden ei ole täysin Rothschildien mies. Itse asiassa alunperinhän Biden oli nimenomaan antisionisti ja Rockefellerien mies, mutta sitten oli pakotettu liittoutumaan Rothschildien kanssa pärjätäkseen demokraattien sisäisissä valtataisteluissa. Biden ei ole kuitenkaan kokonaan katkaissut täysin välejään Rockefellerien kanssa, joilla on edelleen hänestä jonkinlainen ote. Tämän takia Bidenin oli pakko ottaa inhoamansa Kamala Harris varapresidentikseen. Harriksen handlerina on nimittäin hänen juutalainen miehensä, Doug Emhoff.

 

Kiinan ja Venäjän liitto

Kiinaa ei haitannut se, että Rothschildit käyttivät plandemiaa päästäkseen eroon Trumpista. Tämähän oli muutenkin kova Kiina-kriitikko ja Kiinalla oli hyvät suhteet Bideniin. Lisäksi Kiinan Xi Jinping ja Venäjän Putin varmasti laskeskelivat, että plandemia tulee vihdoin romahduttamaan läntisen kasinotalouden. Varsinkin jos siihen päälle tulee vielä Ukrainan ja Taiwanin sota, johin Xi ja Putin olivat jo pitkään valmistautuneet. Suunnitelmana oli itsenäistää Kiina ja Venäjä petrodollarin alaisuudesta tai ainakin uhata tehdä niin, jos Rothschildit eivät kunnoita Venäjän ja Kiinan tasa-arvoista asemaa globalistisessa valtakartellissa.

 

Kyse on siis selvästi valtakartellin sisäisestä taistelusta, jossa Venäjä ja Kiina haluavat kohtuulliset asemat eikä olla potkupallona. Toisaalta, jos Rothschildit painostavat liikaa, niin Venäjä ja Kiina ovat valmiita vaikka lähtemään sotaan ja luomaan yhteistyössä omat itsenäiset imperiuminsa. Venäjä ja Kiina ovat geopoliittisesti täydelliset liittolaiset, joiden heikkoudet ja vahvuudet täydentävät toisiaan.

 

Voittaako Venäjän ja Kiinan liitto U$rael-johtoisen länsiblokin?

 

 

Ukrainan sota

Aivan kuten Xi ja Putin olivat arvanneet, niin Rothschildit yllyttivät välittömästi Bideniä hyökkäilemään sekä Venäjän että Kiinan kimppuun. Biden oli kuitenkin ensin pakko lopettaa Afganistanin sota, jotta USA voisi entistä enemmän rahoittaa ja tukea Ukrainaa hyökkäämään Donbassiin ja Krimiin. Lisäksi Ukraina provosoi Venäjää pommittamalla jatkuvasti Donbassin siviilejä. Putin vaati Minsk-rauhansopimuksen toteuttamista, mutta Biden ei suostunut. Tämä johti suoraan nykyiseen Ukrainan ja Venäjän väliseen sotaan.

 

Rockefellerit ovat kuitenkin jatkuvasti pyrkineet lopettamaan sotaa ja estäneet monien tärkeiden aseiden, kuten hävittäjien lähettämistä Ukrainaan. Tämä jarrutus on onnistunut, koska Biden ei ole täysin Rothschildien taskussa. Niinpä Rothschildit yrittävät nyt painostaa Bideniä uhkaamalla asettaa hänet syytteeseen salaisten asiakirjojen huolimattomasta käsittelystä. Jos Biden ei suostu tukemaan Ukrainaa voimakkaammin, niin Rothschildit paljastavat Bidenin osittaisen seniiliyden ja yrittävät nostaa hänen varapresidenttinsä, Kamala Harriksen presidentiksi.

 

Samoin Rockefellerit ovat pyrkineet estämään Taiwanin kriisin kärjistymistä. Tämän vuoksi Trump on vaatinut rauhaa sekä Ukrainaan että Taiwanin kriisin lopettamista. Trump on aina kritisoinut Kiinaa lähinnä vain taloudellisista syistä eli Trump haluaa tulleja, muttei sotaa Kiinaa vastaan. Rockefellerit tarvitsevat Venäjää ja Kiinaa toisaalta juutalaisten kurissa pitämiseen ja toisaalta yhdistääkseen valtaeliitin globaalistiseksi Uudeksi maailmanjärjestykseksi.

 

Israel ei kuitenkaan luovuta. Se haluaa dominoida Lähi-Itää ja jatkaa siirtokuntien rakentamista Palestiinaan. Shia-puolikuun ja sitä tuhoavan Venäjän ja Kiinan tuhoamiseksi Israel yllyttää nyt USA/Natoa aloittamaan sodan Venäjää ja Kiinaa vastaan. Israelia ei haittaisi, vaikka tämä johtaisi rajoitettuihin ydiniskuihin Ukrainassa, Suomessa ja Taiwanissa, koska ydinlaskeuma ei kuitenkaan yltäisi Israeliin ja Amerikkaan asti. Tätä Rothschildien ja Israelin massamurhaavaa strategiaa on yksityiskohtaisemmin selostettu World War Jew -artikkelissa.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Jatkuu XII: Suuri kuva

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa XI: Putin

 1. Voi Venäjä mitä liikkuu päässänne, kyllä veteraanit suuttuisivat ja Marco lentäisi kuin ohjus takaisin Alankomaahan, häpeä, turhaa sotivat takianne, sotasalaliittolaishullut.

  1. Kyllä veteraanit suuttuisivat …
   suuttuisivat mistä? Jos edes ymmärsin, niin Venäjän veteraaneista kai puhut?

   1. En tietenkään, kirosin Venäjän ja surunoton kirjoitin veteraaneille. Tahallinen ymmärrättömyys on tyhmyyden alku ja juurihoito.

  2. Mitä sinä veteraaneista tiedät? Se oli liki 100-vuotta sitten kun nuo KUNNIOITETETUT MIEHET uhrasivat nuoruutensa, terveytensä ja antaen ainokaisen elämänsä VAPAAN SUOMEN PUOLESTA… ja YKSIN! NYT ajat ovat AIVAN toiset. Mikset INTOILE Nuijasodasta??!!! Sehän vasta ”NYKYPÄIVÄÄ” vasta onkin! Sun mielestä maailma on AIVAN SAMA kuin Mannerheim oli Ylipäällikkö ja MAAILMAN valtasuhteet eivätkä niiden noudattama YHTEISKUNTAJÄRJESTELMÄT olisivat MUUTTUNEEN miksikään!!!??? Kurnutat kuin sammakko mättäällä pontevasti juuri siitä MÄTTÄÄSTÄ missä KÖKÖTÄT. Kuvittelet tätä joksikin ”maaotteluksi” tai kylätappeluksi, jossa kähistään jostain läntistä. EHEI!!! NYT on tarkoitus PYSTYTTÄÄ NWO eli YKSI maailmanhallitus. Ja kun niitä HALLITUKSIA on YKSI. Silloin TÄYTYY kaataa VENÄJÄ ja sitten KIINA jne… Ukrainan omistaa BLACKROCK eivätkä OIKEAT EI KASAARI-JUUTALAISET vaan VALKOISET ukrainalaiset, jotka tunnustavat ORTODOKSISTA uskoa eikä SATANISMIA nimeltä LGBTQ+ + PEDOFILIA!!! KYLLÄPÄHÄN tulet vielä näkemään NÄRHEN MUNAT!!!

 2. Onko tässä Analyysissä…Myös otettu huomioon..Jo kuolleen Bidenin ja
  sen jälkeisten Sijaisnäyttelijöiden…Omat kytkökset ja tavoitteet ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*