Marco de Wit 2 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

TOP 10 myyrän tuntomerkkiä:

 

1. Vaikenee sionistisesta rahakoneesta

Globalistisen valtaeliitin sydän on Rothschildien johtamien sionistien dominoima vähimmäisvarantopankkijärjestelmä, jonka avulla yksityiset pankit voivat TYHJÄSTÄ tehdä itselleen paperi-, tili- ja digirahaa. Tämä meinaa kuitenkin romahduttaa koko maailmantalouden, joten sionistien johdolla pankkikartellia tukemaan luotiin USA:n monopolistinen keskuspankki FED.

 

Samalla FED sai lisäksi erioikeuden tuottaa tyhjästä rajattomasti paperidollareita, joita muiden maiden on pakko Naton tukeman petrodollarijärjestelmän takia käyttää ulkomaankaupassaan. Tällä tuplarahakoneellaan valtaeliitin on helppo laajentaa Israelia ja globalismia toisaalta tuhoamalla oppositio ja toisaalta rahoittamalla massiivinen kansan aivopesuoperaatio.

 

Ennen vanhaan sekä oikeisto että vasemmisto vaativat lopetettavaksi pankkikartellia eli sekä vähimmäisvarantopankkijärjestelmää että petrodollarijärjestelmää, mutta vähitellen CIA:n ja Mossadin johtamat sionistit saivat kesytettyä oikeiston uusoikeistoksi/uuskonservatiiveiksi ja vasemmiston uusvasemmistoksi. Jos nykyään uskallat vähänkään kritisoida Rothschildien johtamien sionistien valtaa pankkijärjestelmässä ja siten myös akatemiassa, valtamediassa ja politiikassa, niin sinut leimataan hulluksi antisemiittiseksi salaliittoteoreetikoksi.

 

Lisäksi tiedustelupalvelut alkoivat myös johtamaan kansalaisliikkeitä järjestäen niiden johtoon henkilöitä, jotka syyttävät maailman ongelmista kaikkia muita kuin sionistipankkiireita. Tämän takia johtavat aktivistit niin usein puhuvat illuminaatista, paavin jesuiitoista, vapaamuurareista, liskoihmisistä, jne, jne., mutta eivät sionistien johtamasta pankkikartellista. (James Hirvisaari, Ano Turtiainen, X, Y, Z, Q)

 

Valtakaavio: Hallitseeko maailmaa WEF vai U$rael?

 

 

2. Sabotoi vaaliliittoa

Rahakoneellaan sionistit pystyvät ostamaan ja manipuloimaan kaikkia suuria puolueita persuista vasemmistoliittoon. He eivät kuitenkaan voi mitään, jos tavalliset kansalaisaktivistit muodostavat pienpuolueita ja sitten yhdistävät voimansa vaalien aikaan vaaliliitolla. Tämän takia myyrän selkein merkki on se, että hän joko suoraan vastustaa (James Hirvisaari 2019, Ano Turtiainen 2023) tai sisältä sabotoi vaaliliittoa (X ja Y).

 

Todisteet: Ano Turtiainen sabotoinut VKK:n vaalikampanjaa!

 

 

3. Sabotoi Convoyta

Rahakoneellaan sionistit pystyvät johtamaan tiedustelupalveluita ja poliisia, mutta eivät voi mitään jos kansalaiset suurin joukoin lähtevät kadulle vaatimaan muutosta. Tämän takia myyrän tuntee hyvin siitä, että hän joko avoimesti vastustaa (Ano Turtiainen, James Hirvisaari) Convoyn kaltaisia miekkareita tai sisältä päin niitä sabotoi (X ja Y).

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

4. Yllyttää väkivaltaan

Valtaeliitin hallitsema poliisi ei voi mitään, jos massat harjoittavat väkivallatonta kansalaistottelemattomuutta. Niinpä tiedustelupalvelut lähettävät kansanliikkeisiin agenttejaan ja provokaattoreitaan, jotka usein yllyttävät mielenosoittajia hyökkäävään väkivaltaan, jotta poliisi saisi tekosyyn hyökätä mielenosoittajien kimppuun. Tästä huolimatta poliisi ei kuitenkaan koskaan kiinnitä huomiota näiden provokaattorien väkivaltaisuuteen eikä syytteitä koskaan nosteta. (X ja Y)

 

JUTTU

 

 

5. Vähättelee persujen takinkääntöjä ja valeoppositiota

Valtaeliitti hallitsee suurpuolueita ja pyrkii myös luomaan niitä muka vastustavia suuria valeoppositiopuolueita, jotka aina valtaeliitin vaatiessa kääntävät takkiaan. Hyvänä esimerkkinä Vasemmistoliitto vasemmistolaisille/suvakeille ja persut oikeistolaisille/konservatiiveille. Myyrän tuntee siitä, ettei tämä halua voimakkaasti kritisoida ja paljastaa näiden valeoppositiopuolueiden takinkääntöjä. (James Hirvisaari, Ano Turtiainen, X, Y, Z, Q)

 

Miksi James Hirvisaari erosi VKK:sta ja auttaa persuja? Sekopää vai persumyyrä?

 

 

6. Vaikenee Matti Putkosesta

Valtaeliitin päivänselvin myyrä on Matti Putkonen, joka ensin Serlachiuksien fronttina ja sitten Lipposen, Soinin ja lopulta Bergroth-Halla-ahon oikeana kätenä on ollut viemässä Suomea EU:iin, euroon, Natokumppanuuteen, koronatyranniaan ja nyt yrittää myös viedä Natoon aivan kuten Laiton Lehti ennusti jo vuosia sitten. Myyrän tunnistaa siitä, ettei hän suostu voimakkaan julkisesti kritisoimaan tähtiagentti Matti Putkosta. (James Hirvisaari, Ano Turtiainen, X, Y, Z, Q)

 

Esimerkiksi Ano Turtiainen pari vuotta sitten valitti joutuneensa Matti Putkosen mustalle listalle, mutta tämän jälkeen ei ole suostunut kritisoimaan sen enempää Putkosta kuin Purran takinkääntöjäkään. Laiton Lehti ensin luuli kyseessä olevan Anon naivius, mutta pian tajusi Anon oikeasti kieltäytyvän persujen ja Putkosen kovasta kritisoimisesta.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

7. Vaikenee aänestyskoneista

Valtaeliitti pelkää, että jotkut rehelliset aktivistit saisivat kansan heräämään varsinkin talouskriisien aikana. Tämän vuoksi tärkeisiin avainpuolueisiin on hankittu äänestyskoneet. Esimerkkinä republikaanit, keskustapuolue ja persut. Myyrän tunnistaa siitä, ettei hän kertakaikkiaan suostu julkisuudessa voimakkaasti näitä äänestyskoneita kritisoimaan. (James Hirvisaari, Ano Turtiainen, X, Y, Z, Q)

 

Sen sijaan, että kritisoisi persuja ja Matti Putkosen johtamia äänestyskoneita Ano tekee niin älyttömiä väitteitä, että tuhoaa oman puolueensa. Siis ettei persuja vain loikkaisi VKK:een.

 

VKK:n pj. Ano Turtiainen Supon vasikka? Estää suuren vaaliliiton ja väittää Venäjän olevan Ukrainassa rauhanturvaajana!

 

 

 

8. Vaikenee muslimitaustaisista myyristä

Valtaeliitti pelkää erityisesti, että kansallismieliset liikkeet ja puolueet herättäisivät kansan uinuvan nationalismin. Tämän takia myyriä on erityisen paljon kansallismielisissä liikkeissä, joiden johtoon sitten tiedustelupalvelut järjestävät jopa anarkisti- ja muslimitaustaisia henkilöitä. Myyrän tunnistaa siitä, että tämä aktiivisesti auttaa näitä pyrkimään ja pysymään johdossa, vaikka tietävät näiden erittäin epäilyttävästä ja kiristysalttiista taustasta. (X, Y, Z, Q)

 

JUTTU

 

 

9. Sabotoi koraanin käsittelyä

Tiedustelupalvelut ovat Suomessa ja Ruotsissa kieltäneet myyriään polttamasta koraania tai muuten kohtelemasta sitä epäkunnioittavasti Turkin suurlähetystön edessä, koska se vaikeuttaisi ja jopa estäisi Suomen ja Ruotsin pääsyn Natoon. Niinpä voit olla varma, että ne, jotka ovat aiemmin uhonneet kohtelevansa polttavansa tai muuten kohtelevansa Koraania ”kaltoin” eivät sitä nyt niin tee. (X, Y, Z)

 

JUTTU

 

 

10 Sabotoi Erdogan-nukketeatteria

Sama juttu tietenkin Erdogan-nukella. Läntisten tiedustelupalvelujen vasikkoja, provokaattoreita ja myyriä on kielletty polttamasta tai muuten kohtelemasta epäkunnoittavasti Erdogan-nukkea. Tämän takia myöskään yksikään suomalainen kansallismielinen tai edes kurdien tai Antifan johtava aktivisti ei ole sitä uskaltanut tehdä.

 

Pitääkö Laittoman Lehden päätoimittajan jälleen aktivoitua?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Miten tunnistat vasikat ja myyrät? TOP 10 tuntomerkkiä!

 1. Vastaus kysymykseesi: EHDOTTOMASTI !!! 👊

  Ja kiitos siitä mitä olet jo tähän mennessä tehnyt maamme hyväksi.

  1. En suinkaan tahdo yllyttää sinua, koska en tiedä onko rikollista esimerkiksi julkaista lukioiden kuvia tunnetuista ”päivän peijaisisista” johon erdogan, turkki ja erilaiset paperituotteet ovat jo aiemmin osallistuneet 💡tai voisivat jatkossa osallistua eri puolilla Suomea 💃
   . Toisaalta ovathan kaikki suomalaiset mediat jo näyttäneet Ertogania mussolinisommitelmassa, eri maiden lippuja liekeissä ja Paludania roihuava koraani kourassa joten kai ne aivan yhtä ”rikollisia” ovat. Eli onko rikollista näyttää lukijoiden lähettämiä tai linkittämiä ajankohtaiseen poliittiseen tilanteeseen liittyviä kuvia tai videoita?

   Mielenkiintoista ettei duckduck videohaku löydä yhtään videota termillä ”Koraanin poltto” vaikka selvästi sen niminen video youtubesta löytyy… 7 vuoden takaa. Sensuuriako?

   https://duckduckgo.com/?q=koraanin+poltto+video&t=ofa&ia=web

   Minäkin kiitän siitä mitä olet jo tähän mennessä tehnyt maamme hyväksi.

   1. Rikollista? Ei miekkarin takia ketään pidätetä tai vihapuheestakaan. Poliisi tutkii ensin ja siihen, että asia on oikeudessa vielä pari vuotta. Osa jutuista ehtii vanhentua ja saa paljousalennukset sekä ensikertalaisena pääsee vähällä. Eikä pikkujutuista tule matkustuskieltoa. Suomessa on tunnetusti lievät rangaistukset. Voit aina ruveta uhriksi ja syyttää itseäsi ulkopuolisia tekijöitä, kuten ankeaa lapsuuttq ja yhteiskuntaa joka syrjii vähemmistöjä. Muutu suvakiksi kuulusteluissa ja pyytele anteeksi. Mielistele.

 2. Patterit ilmattava joten piirille selittämään omituisista myyrä otuksista jotka eivät kuitenkaan jätä merkkejä eduskunnan käytäville. Lataamosta saat uutta, oikeaa virtaa. Voi olla että joudut sähkösokkihoitoon asti. Ei kivulias kuten yksi lensi yli käenpesässä oli, aiheuttaen lääkevyöryn kun antoivat ihan lobotomoituvan kuvankin eikä ihmiset käyttäneet enää ja mielenterveyden hoito otti takapakkia. Se on vain erilainen, normaalinpi aivokemian toiminnan viritys, joka tehdään aivan pienellä sähköllä, kuin olisi nappipariston osa vain käytössä. Potilas on nukutettu eikä tunne mitään.

 3. Aktivoidu ihimees.
  Mahdollisimman suuri Erdogan-hirvitys palamaan.
  Kolomostiellä oleva hirville tarkoitettu ylityssilta vois olla sopiva paikka.
  (vinkki, älä ilimoota etukätehe poliisiille)

  1. Kettu on tehokas myyränsaalistaja ja ”citykettu tulee ihmisten kanssa toimeen ja poistaa haittaa. Yhtenä syynä laajaan levinneisyyteen pidetään muun muassa Helsingin villikanikannan kasvua. Ketut harventavat osaltaan kanikantaa, minkä vuoksi kaupungeissa eläviä kettuja pidetään enemmän hyöty- kun haittaeläiminä.

 4. Annoin ääneni Tiaiselle koska. Anon loputtomat raamatun siteeraukset eivät tässä katastrofaalisessa maailman tilanteessa enää auta. Tarvitaan tekoja. Missä vaaliehdokkaat? Missä puoluekokoukset? Miksi vaaliliittoon ei mennä? Miksi puolue on jäätynyt?

  Sama koskee LEVELIN Junnua koska tuntui aikoinaan laittavan kapuloita eliitin rattaisiin ja paljastamalla korruptiota, mutta nykyään teston liika-annostus ilmeisesti sekoittanut ATK:n, saaden kyseisen henkilön hyökkäävän ketä tahansa vastaan(Malinen, Tommi, Tiainen jne). VKK:n taru tulee olemaan loppupeleissä kahden henkilön(Ano ja Junnu) egojen-kuolinkamppailu joka sinetöi puolueen lopullisen pirstaloitumisen/hajoamisen jolloin myyrien tehtävä on suoritettu. Taas kerran.

  1. Minkä takia sellaisen helvetin pinkeän läskin pitää ottaa testosteronia? Eikö ole vielä tarpeeksi leveä naama?

   1. Etkö tiedä? Junnulla on testocaje kuten monella alle nelikymppiselle veetikalevi-ismojonnella. Sitä ne mömmöt tekee. Omat pallit ei toimi enää. Qanollakin tuli mömmökiintiö täyteen aikoinaan.

    Sitten joutuu vaan rukoilemaan, kun ei enää jaksa muuta.

    Viikingit vetelivät sieniä ennen taistelua. Siinä vinkki mielenosoituksiin. Nythän ne eivät enää tuo hiekkaneekeripoliiseja mellakkavarustuksessa, kun EI OLE POIKKEUSLAIT VOIMASSA.

   1. Läski-Junky on ostanut paikkansa. Se kanavoi jostakin saamaansa rahaa, ihan laillisesti. Onhan sillä jo 54000 fania eli 53999 enemmän kuin QAnolla.

 5. Ehdottaman tärkeetä olisi tehdä jotain sellasta mihin polpo ei voi puuttua ja jota poliitikot ei voi tuomita, sillä Suomi saa vain lisää kunnioitusta Turkilta, jos islamin tai Erdoganin vastaisia tempauksia kielletään tai tukahdutetaan. Suomi ehti jo valehdella estäneensä koraaninpolton ja Turkki oli siitä aivan innoissaan kuten jo ylipäänsä siitä että Suomen lainsäädäntö mahdollistaa koraanin polton kieltämiset. Voit siis aiheuttaa joko erittäin suurta vahinkoa tai sitten isoa hyötyä.

  1. Hyviä pointteja. Mitäs jos järjestettäisiin mielenosoitus, jossa jätetään koraani rauhaan, mutta kritisoidaan nimenomaan Erdogania ja esitellään hänestä tehtyjä pilapiirroksia ja jopa järjestetään jonkinlainen nukketeatteri. Edes polpo ei kehtaisi väittää sen olevan laitonta.

   1. Mielenosoitukseen voisi tehdä komeasta, älykkäästä ja atleettisesta Erdoganista nuken, joka hirttää kurditerroristeja esittäviä nukkeja ja tuhoaa kurditerroristien kebab**********!

    Ruotsissa Pohjoismainen vastarintaliike järjesti taannoin mielenosoituksen Israelin suurlähetystön edessä, jossa Israelin lippua tallottiin ja sen jälkeen se poltettiin. Ruotsin polpo oli tietenkin raivoissaan, mutta he eivät kuitenkaan estäneet tätä nerokasta tapahtumaa!

   2. Nukketeatteri, erinomainen sananvapaustesti. Jos tahdotte isomman ja erdogania muistuttavan nuken nukketeatteriinne, niin voin sponsoroida teille monikäyttöisen Fatima Fong:in!

    https://unisex.fi/744_fatima-fong-lovedoll?search=nukke
    https://cdn.idealo.com/folder/Product/3771/5/3771536/s2_produktbild_gross_2/nmc-liebespuppe-fatima-fong.jpg

    Eli voin etämaksaa Fatiman ja voitte noutaa sen Tampereen rautatiekadulta – kiinnostaako?

    Tuunaukseen: Pienellä vaivalla Fatima Fong:ille löytyisi varmasti kirpparilta sopiva puku ja suuhunpantavaksi Taposen mustaa makkaraa. Ja jos narun pätkä löytyy jostain, niin iltojen hämärässä tuo valokuvauksellien Fatima voisi löytää itsensä roikkumasta vaikka mistä. Tuskin siihen edes mitään erityisiä mielenosoituksia tarvittaisiin.

    AliExpress toimittaa neljällä eurolla kahdessa viikossa kalkkunamaan lippuja, vinkkinä myös kaikille niille jotka tahtovat poltella lippuja tai tarvitsevat vaikkapa ovimaton johon pyyhkiä jalkojaan.
    https://www.aliexpress.com/w/wholesale-turkey-flag.html

    Eli jos uskallusta löytyy, niin muutamalla eurolla saa jo sähellettyä aika mukavasti.

   3. Entäs jos Kiihdyttäis Ilmastomuutosta…”Turkin” lakanalla tai tyynynpäällisellä..??

    Lumppujahan saa Polttaa…kuka Vaan

   4. Roviot kunniaan..Niin kauan kuin Niihin ei Heitetä Ihmisuhreja..Omaa Roinaa saa Polttaa...LUVATTA sanoo:

    Täysin samaa Mieltä..Toisten Pyhät kirjat..Kunniaan..Mutta jonkun kangas/lumppupalan Poltto…Kuuluu..Kelle vaan

    Minä Olisin vain Iloinen jos Turkissa Poltettaisiin Suomen ”lippuja”… Ja hirtettäisiin jotain…Sonta/Suoli nukkeja

    Kertois vain sen että Sielläkin Ymmärrettäisiin Suomen Vallan..Madannäisyyttä..

   5. Hallituspuolueiden puolueohjelmat pitää polttaa mielenosoituksellisesti. Marin jo vinkui, että ulkona ei saa sytyttää tulta, mutta ”KUN nyt ei ole oikea aika mennä mökille”.

 6. Miten tunnistaa vaihtoehtomediaa esittävä taho:

  – Rummuttaa paatoksella täysin korruptoitunutta poliittista järjestelmää vaikka se toimii juuri niinkuin sen on rakennettukin toimivan (ylläpitää status quota)
  – Harhauttaa ihmisiä uskomaan että pilipali-pienpuolueita äänestämällä muutetaan maailmanmenoa johonkin
  – Lietsoo vihaa eri ihmisryhmien välille
  – Ei koskaan puhu siitä mikä voima ja valta ihmisillä itsellään on vaikuttaa asioihin vaan täysin päinvastoin vaikenee ja vähättelee asiaa
  – Vahvistaa ihmisten heikkouksia väittämällä että kaikki on ”geeneissä” eli done deal
  – Esittää tietävänsä kaiken ja täysin sokea omille uskomuksilleen (aivopesty)
  – Täysin hurahtanut tiedeuskontoon ilman aitoja todisteita, riittää että valkotakit ja ”asiantuntijat” näin sanovat
  – Ei esitä mitään aitoja ratkaisuja eikä kehoita koskaan ihmisiä muuhun aktiivisuuteen kuin äänestämiseen ja vaalilehtisten jakamiseen joka täyttä energianhaaskausta
  – Mainostaa miekkareita joka on täyttä ajanhukkaa muutoksen kannalta
  – Esittää omia näkemyksiään asioista totena vaikka kaikesta paistaa tietämättömyys ja naivius (eri teoriat, historiaa ja valtarakennelmia koskevat ”analyysit”) Toivottavasti jengi ei pidä LL:ää vakavasti otettavana tietolähteenä, asiaa on jonkin verran mutta seassa on paljon täyttä roskaa. (lue: systemaattista harhaanjohtamista)

  Tossa nyt pari. Lisää löytyy.

  Ihmettelen että millä resurrseilla tätä mediaa taloudellisesti oikein pyöritetään. Mainostuloja ei ole ja yhdelle ihmiselle tämä on täyspäivähommaa.

  1. Kovasti sinä heittelet väitteitä, mutta perustele nyt edes vähän. Enennkaikkea anna diagnoosi ja lääke, jos sinulla sellaista on.

   Laittomalla Lehdellä se menee näin:

   Diagnoosi: Perusongelmana sionistien pyörittämä rahakone, joka rahoittaa sekä läntistä poliisivaltiota että sotakonetta, joka tuhoaa kansat sekä degeneraatiolla että ajamalla maailmaa sotiin ja lopulta ydinsotaan.

   Lääke:
   1.1. Informaatio: Vaihtoehtomedia eli sekä netissä että postiluukuista jaettavat lehdet.
   1.2. Aktivismi: Vapausvaaliliiton liikkeet ja puolueet organisaatioineen, vaalilehtisineen ja katutapahtumineen

   Persut aikanaan nousi muutamassa vuodessa 1 kansanedustajasta 36 ja olisivat nousseet vielä suuremmaksi Unkarin tyyppisesti, jos eivät olisi kääntäneet takkiaan. Miksi tällainen parlamentaarinen vaikuttaminen on sinusta niin kauheaa ja turhaa?

   Eli mikä sitten sinun ratkaisu on? Pitääkö vain luovuttaa? Turha järjestää protesteja eikä sodatkaan niin vaarallisia ole?

   Vai onko tässä se ongelma, että sinun mielestä on vihaa kertoa miten Rothschildi-pankkiirit Soros-kätyrainsä kanssa maailmaa pitkälle manipuloi?

   Aika hurjaa, ettet usko sen enempää geenien suureen vaikutukseen kuin tieteen peruslakeihinkaan. Teitä on yllättävän paljon. Oletko sinä niitä ääriuskovaisia tai niitä kristalli-illuminaattityyppejä, jotka eivät usko rotueroihin eikä pankkiteoriaankaan? Taloustieteellä ja biologialla/geeneillä ei ole merkitystä ja liskomiehet tai joku muu Illuminaatin tapainen supersalaliitto johtaa kaikkea, joten mitään ei voi eikä kannata juuri tehdä paitsi rukoilla Jeesuksen tuloa (VKK) tai meditoida valaistusta kaikille (Kristallit)?

   1. SKE, VL, VKK ja SML, kaikki yhteen ryhmään!
    Yhteistoimintaa kaikkien kesken. Kukaan ei yksin pärjää. Toiminnalla pitää olla selkeä johtaja joka on selkeä sanoissansa, vahva sisäinen luottamus ja ulkoinen vahvuus myös näkyä.

    Toimintaan tarvitaan kaikkia. nyt eteenpäin ja yhteisessä ymmärryksessä.

    1. Ihmiset eivät tajua, että KORONA-AJAN POIKKEUSLAIT EIVÄT OLE VOIMASSA. MIELENOSOITTAMINEN JA KOKOONTUMINEN ON SALLITTUA, vielä toistaiseksi. Kohta voi tulla SOTATILALAIT, koska jos Turkki hyväksyy Natojäsenyyden, jo ensi kesänä voi olla maasta poistuminen kielletty, ulkonaliikkumiskiellot,
     tanssikiellot jne kuten korona-aikana. SE OLI TESTI JA HARJOITUS SOTAA VARTEN.

     Tätä välirauhan aikaa ei kestä kovin kauan. Kohta ollaan uudessa kriisissä. Eihän nämä nykypuoluemafiaidiootit muuten pysy vallassa kuin pakkolakien avulla.

 7. Jos kukaan muu ei ala, niin vankilatuomiokin on toisaalta pieni hinta, jos sillä saadaan estettyä Suomen Nato-jäsenyys.

 8. Puhutaan yhtä ja tehdään toista. Pakonomainen valehtelu ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan se liittyy muihin mielenterveyden ongelmiin.

 9. Soveltuu myös Maanpettureihin..Kansankusettajiin..Virkamyösrikollisiin...Paskantoimittajiin...ym. Valehtelijoihin.. sanoo:

  Sananvalinnoista..Äänenpainost..ja Naamast

 10. QAno haaveilee paluusta takaisin persuihin ja sen puheenjohtajaksi? No mitä näyttöjä on puolueen johtamisesta. Eihän se onnistu, kun ei osaa johtaa toimintaa edestä. ”Kyllä.minä nimeni allekirjoitan papereihin, kun kysytte”. Tuollaista on QAnon johtaminen. Hän on käynyt puolustusvoimien johtamiskoulutuksen. Tuolla tasollako on Suomen reserviläisarmeija?

  Kylläpä kannattaa uhota venäläisille: -”Me suomalaiset puolustamne läntisiä arvoja”. Aakkoshommia, toisinajattelijoiden syrjintää ja omaisuuden takavarikoimista ja sulkemista Seilin saarelle, koska olemme läntisiä demokraatteja”.

  Uusavuttomia täysidiootteja olette.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*