Marco de Wit 2 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Muutama vuosi sitten Laiton Lehti kovasti kritisoi Erdogania, koska USA:n, Naton ja Israelin marionettina tämä tuki islamisteja Syyriassa. Muutama vuosi sitten Erdogan kuitenkin itsenäistyi ja on sen jälkeen yrittänyt saada rauhaa Lähi-Itään. Niinpä Laiton Lehti ei ole häntä enää kritisoinut, vaan päinvastoin kurdeja, jotka ovat nyt vuorostaan liittoutuneet islamistien, USA:n ja Israelin kanssa miehittämällä suurta osaa Itä-Syyriasta ja sen öljylähteistä.

 

Toisaalta on Erdoganilla edelleen yksi suuri synti: Hän yrittää nykyään rajoittaa Suomessakin sananvapautta.

 

Ruotsissa kurdit uskalsivat tehdä nukketeatterin protestoidakseen sekä sananvapauden rajoittamista että Natoprosessia. Jostain syystä Suomessa sen enempää kansallismieliset kuin kurditkaan eivät sitä uskalla tehdä. Eikö olekin TODELLA kummallista? Voisikohan tämä passiivisuus johtua siitä, että Suomessa kansallismielisten, kurdien ja Antifan johtajat ovat kaikki tiedustelupalveluiden vasikoita ja myyriä?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Päivän kuva: Erdogan

 1. Asia on juurikin näin. Globaali ”eliitti” (sic!) on panostanut Suomen ja Suomalaisuuden tuhoamiseen valtavasti aikaa ja energiaa maamme väkiluvun huomioiden. Miksi?

  Syitä ei voi olla kuin kaksi: Geneettinen ainutkertaisuutemme ja pitkä yhteinen raja Venäjän kanssa. Maa-aluetta tarvitaan länsi”eliitin”(sic!) vuosikymmeniä suunnitteleman Venäjälle hyökkäämisen alustaksi ja siinä samalla tuhotaan juutalaisia ja juutalaisten juoksupoikia niin kovasti kiukuttavat Suomalaiset.

  Siksi NATOa ajetaan apinan raivolla ja kaikkien lakien vastaisesti läpi. Ei ole yhtään liioiteltua sanoa että Suomi ja Suomalaisuus ollaan hävittämässä kokonaisuudessaan. Lopullisesti.

  Tämä ei tietenkään myyriä haittaa -kaljapalkalla isänmaa myyntiin. On suuri loukkaus oikeita maaperää kaivavia myyriä kohtaan että näistä maansa ja heimonsa pettäneistä nilkeistä käytetään samaa nimitystä.

  1. Mitä tuo (sic!) oikein tarkoittaa? Sairasta?

   Mutta joo, tuo kuva voisi olla vaikka Tammerkosken sillalta. Aamuyöstä ajaa nosturiautolla ja munalukolla heittää nuken roikkumaan kettingistä. Siinä se. Kyllähän sen rälläkällä saa poikki, mutta aina joku ottaa siitä valokuvan.

 2. Voisikohan tämä protestoimattomuus johtua siitä että a) suomalaiset ovat orjakansaa / eliitin hallitsemia lapaita b) lähes kaikki suomalaiset haluavat NATOon c) ihmiset eivät ole vielä löytäneet lähikirjastoistaan sopivaa kirjallisuutta turmeltavaksi d) suomalaiset eivät löydä lyhtypylvästä, narun pätkää ja nukkea tai kännykkää jolla kuvata noita yhteenliitettyinä. Tai e) ehkä suomalaiset ovat vain niin kivoja ja poliittisesti korrekteja etteivät tahdo loukata kenenkään tunteita.

  No jaa, näillä näkymin Suomi on menossa NATOoon ja Ruotsi jää rannalle. Venäjän kauppa on lopetettu vuosikymmeniksi ja jatkossa rahat poltetaan ameriikan aseisiin. Samalla Venäjällä lietsotaan vihaa suomalaisia kohtaan. Huonoa politiikkaa.

  1. Sitä saa, mitä enemmistö tilaa. Tilaaja maksaa kulut j seuraukset. Aamen ja Herran haltuun, kuten Anokin sanoi. Ano on tutkinut asiaa ja todennut, että kansa on unessa eikä halua muutosta. Rukous on ainoa vaikutuskeino.

   1. Ukrainassa 150 000 – 300 000 kuollutta sotilasta on alkanut herättämään kansalaisia todellisuuteen. Ehkä Suomalaistenkin pitää kokea noin 100 000 kuollutta ja 200 000 haavoittunutta ennenkuin aivoissa alkaa tapahtua liikettä. Sairasta, mutta minkä mahdat kansan pässinpäisyydelle. Liian harva suomalainen ajattelee itse.

  1. Ja sen rahan tekevät parissa päivässä (tai siis tekivät – silloin kun von der leyen osti meidän verorahoilla kymmenen annosta per naama ennen kuin mitään oli edes tapahtunut) tai sitten painokone luo sen summan tyhjästä. Eiköhän blackrock keskuspankkeineen hoida.

   Tätä ei korjaa mikään muu kuin jenkkilän ja euroopan täydellinen romahdus. Varsinkin edellämainittuun toivon oikein kunnon verilöylyä. Tummaihoiset etenkään eivät pelkää yhtä tiettyä erityisryhmää.

 3. Re:
  –     San­na Ma­rin’in val­lan­kaap­pau­sy­ri­tys

  Sаi­si­kо­hаn аi­hееs­tа еng­lаn­nin­kiе­li­sеn uu­ti­sеn jо­hоn­kin jul­kаi­suun,
  –    еn­sik­si tu­lее miе­lееn Dаi­ly Stоr­mеr.

  At­tеmp­tеd cоup in Fin­lаnd
  –    Pri­mе Mi­nis­tеr Sаn­nа Mа­rin triеd tо pаss а lаw аt wаrp-spееd, thаt wоuld hа­vе оvеrth­rоwn thе Prе­si­dеnt аn rеp­lа­cеd him by thе Pri­mе Mi­nis­tеr «un­dеr cеr­tаin cir­cums­tаn­cеs».

  Ai­hееs­tа tаi­si оl­lа jоm­mаn­kum­mаn il­tа­lеh­dеn еtu­si­vul­lа, mut­tа muu­tеn uu­ti­nеn оn kа­dоn­nut vаl­tа­mе­di­аs­tа.

  1. Kato ei ketään kiinnosta, koska ei suomessa voi olla mitään vallankaappausyrityksiä. Mutta jostain syystä jos menee parisataa kilometriä täältä itään, niin kaikki on niin hirveää ja voijettä kuinka kauheaa ja pelottavaa ja eihän sitä edes voi elää arkipäiväistä elämää kun mihinkään ei voi luottaa. Voijei.

   Suomessahan ei ole koskaan todettu korruptiota. Koska suomi on ainoa maa maailmassa, jossa ei ole yhtäkään valtiollista, kansainvälistä tai kansalaisvetoista korruption tutkintaelintä. Plus ainoa maa maailmassa, jossa perustuslaissa on pykälä siitä, että hallituksen suorittamaa ihmisoikeuksien rikkomista ei saa tutkia.

 4. Ei voisi, ei vain haluta vaarantaa kun on äänestys lähellä ja saada rikostuomioita, eikä Nato ole tärkeimmistä agendoista. Turkissa asuu paljon suomalaisia jotka olisivat pulassa. Kurdit taas eivät halua saada rikosmerkintää, olla sodanlietsojia ja ystävien kuoleman aiheuttajia Lähi-idässä. Antifa eli äärivasemmisto haluaa Neuvostoliiton kommunismin takia. Kukahan se oikeasti myyrä on? Marco-myyrä tietenkin, tiedät kyllä että Venäjän laariin meni Ruotsinkin koraanin poltto.

  1. Antifa on aika kaukana äärivasemmistosta, kun tottelevat ehdoitta Soroksen ohjeita. Miljardöörit valtaan ja äärimmäinen poliisivaltio voimaan. Plus pari valtiollista rikollisjengiä tappamaan ja terrorisoimaan ihmisiä semmoisella tavalla että ”poliisi ei voi tutkia”. Ilmeisesti muun muassa tuon antifan tehtävä. Narkkareita kaikki sitäpaitsi. Ja jokaikinen vihaa ja pelkää venäjää kun ovat niin aivopestyjä.

   Huvittaa kyllä tuo sinun ”venäjän laariin” menemisesi. Kahvikuppi läikkyi pöytäliinalle? Voijettä nyt meni ”venäjän laariin”. Koko kansa geenimyrkytetty ja velkaa niin paljon että maaperä ja pohjavesi varmaan annetaan pian blackrockille Ukrainan tyyliin? E-ei kukaan saa sanoa että menisi ”amerikan laariin” tai ”israelin laariin”. Olette kyllä niin aivopestyjä kusipäitä. Tuollainen jenkkityylinen sana- ja kielipeleihin ja sloganeihin perustuva ohjelmointi näyttää todella tehoavan 99%:iin ihmisistä. Aina eri ilmaisut kuvaamaan hyviksiä eli jenkkejä, pyhimyksiä eli israelia, ja ”pahoja” eli kiina-venäjä-iran- jne. akselia.

   M-mutta kun meni ”venäjän laariin”!

   1. Sataa kaatamalla Venäjän laariin. Paludania on auttanut muun muassa toimittaja, joka on tehnyt yhteistyötä venäläisen propagandakanava Russia todayn tytäryhtiön kanssa. Toinen on Chang Frick ja toinen on toimittaja Marco De Wit. – Se oli heidän idea polttaa Koraani Turkin lähetystön edessä, Paludan kertoo haastattelussa. Frick on tehnyt Moskovaan useita matkoja sekä hän on ollut venäläisen propagandamedian ohjelmissa mukana. Hänellä on venäläinen vaimo, hän on sanonut Putinin olevan pomonsa. Olisi vain polttanut isilin lipun eli koranin tulkitsijoiden ja katsonut onko heikko suhde Turkkiin, onko Artokäämi mitä Marco wäittää ei olevan enää.

 5. On häpeällistä katsoa kuinka Adolf Hitlerin ihailemat lähi-itäläiset kyykyttävät ruotsalaisia ja suomalaisia. Kuten Erdogan ja Zelenskyi. Heidän huijaukseensa ei pitäisi uskoa. Mutta näyttää siltä, että idiootit ovat vallassa.

 6. Miksiköhän Paludanin annettiin sitten polttaa koraani Turkin suurlähetystön edessä, vaikka Paludankin nimenomaan kannattaa Natoa? Ja kurdien annetaan provosoida rauhassa? Voisiko johtua siitä että Ruotsi tahallaan haluaa sabotoida Nato-jäsenyytensä? Suomessa taas polpo kyttää ja ennaltaestää kokoajan. Suomelle on kunnia-asia rajottaa ilmaisunvapautta, kokoontumisia ja kieltää järjestöjä.

  1. Venäjän karhu tekee tarpeensa yhteiseen metsään silloin kun sille tulee hätä. Se ei tarvitse siihen tekosyitä, eikä pohdi voiko joku metsässäkävelijä liukastua läjään. Ja GPS-häirintää kun paska lentää tuulettimen kautta ilmatilaan.

 7. natottajille tutti suuhun ja lapaset handuun niin loppuu se loputon vinkuminen,toinen vaihtoehto että ostavat menolipun lähimpään maahan missä nato on jo.

  1. Helpompi passittaa teidät muualle kun Naton kannatus on noin 80% ja neutraaleja 12%. Joten lapaset handuun ja tutti suuhun. Te olette vähemmistöä.

   1. Hah hah! Kansalaiset fanittavat myös apinaruttoa, esinahattomia myrkkypiikkejä ja kurditerrorismia!

    Jos fanittaa natoa, niin silloin fanittaa myös terrori-iskuja Euroopassa. Natolla on nimittäin yksi hyvin likainen ja julkinen salaisuus=operaatio Gladio. Ruotsi pääsi jo naton makuun, kun kaasuputket räjäytettiin heidän aluevesillä. Nyt Ruotsi on hyvin hankalassa tilanteessa, koska Venäjä vaatii selvitystä aiheesta.

    Joutuuko Venäjä valtaamaan Gotlannin, jotta rauha palaa itämerelle?

   2. Kristiina Kuivala

    MIKSI Käytät tuossa Naisen nimeä..Vaikka Olet Todellisuudessa..Munaton Impotentti Homo

 8. Presidentti Erdogan on tehnyt paljon hyviä asioita viime aikoina. Viime kesänä Istanbulissa kiellettiin pervojen ylivalta(pride) riittävällä päättäväisyydellä. Nyt Turkki on valmis siivoamaan Suomen ja Ruotsin kurditerroristeista, mutta suvakit vastustaa! Miksi supo fanittaa kurditerrorismia?

  Tämän lisäksi Erdogan haluaa neuvotteluihin saman pöydän ääreen Syyrian johtajan ja Iranin johtajan kanssa. Onko viimein aika tehdä lopullinen ratkaisu kurdiongelmaan?!!

 9. Eiköhän tuohon uskaltamattomuuteen vastustaa Erdogania ole hyvin yksinkertainen selitys: koska NATOon on päästävä hinnalla millä hyvänsä NYT eikä 15. päivä (tai ainakin ennen vaaleja) jopa sellaiseen diiliin jossa Erdoganille/turkille (eli sille taholle joka voisi helposti suomen NATO-jäsenyyden torpata) ollaan valmiit antamaan mahdollisuus päättää suomen ulkopoliittisesta suunnasta, sanavapauden tilasta ja kaikesta muusta mitä hän keksiikään tahtoa. Vai mitä mieltä ovat KANSALLISEN Kokoomuksen ja PerusSUOMALAISTEN kannattajat? Eikös isänmaallisin teko ole aina antaa päätösvalta suomen asioista kansainvälisten järjestöjen kuten EU:n ja NATOn käsiin varsinkin kun jälkimmäisellä on varmaan iltapaskojen mukaan jo yli 100% kannatus kansalaisten keskuudessa?

  Erdogan: I have altered the deal. Pray I don’t alter it any further.
  Tämä on muuten hyvin todennäköinen (lähi)tulevaisuuden kuva jossa kukaan ”isänmaallinen” eikä suuri osa ”kansallismielisistäkään” näe mitään ongelmaa… mitä tämä kertoo suomalaisista, varsinkin meidän bäättäjistämme?

 10. Onko kukaan huomannut, että Suomi24 herjaa botiksi lähes kaikki vpn-yhteydet ihan nyt vasta-aikoihin? Olen kokeillut parilla eri vpn-softalla. En kirjoita yhtään mitään normi IP:llä, en edes päivää sano. Ikinä ei tiedä missä Suomi24 tietokanta on vaikkapa huomisaamuna.

  1. Esi­mer­kik­si win­dow­sis­sa it­se käyt­tö­jär­jes­tel­mään
   kuu­luu es­to­lu­et­te­lot, joi­ta sit­ten uu­si­taan
   ”kriit­ti­si­nä käyt­tö­jär­jes­tel­mä­päi­vi­tyk­si­nä”.

 11. Oli­vat­ko ko­ro­na-lu­ki­tuk­set vain har­joi­tus kol­mat­ta maa­il­man­so­taa var­ten?
  –    Was CO­VID Just a Re­he­ar­sal for WWIII?
  –    https://archive.vn/VJUYw

  Yk­si bi­olo­gi­sen so­dan­käyn­nin kei­no on vä­es­tön laa­ja­mit­tai­nen myr­kyt­tä­mi­nen,
  –    mi­kä taas joh­taa vi­hol­li­sen puo­lel­ta vas­taa­vaan myr­ky­ty­sis­kuun.

  Sii­nä ti­lan­tees­sa on olen­nais­ta ke­hit­tää «ro­ko­te» warp-speed me­net­te­lyl­lä ja ja­el­la se no­pe­as­ti va­li­tun sel­viy­ty­jä-gee­ni­pe­ri­män omaa­vil­le ih­mi­sil­le.
  –    Pan­de­mia-pro­ses­si an­toi os­viit­taa sil­le kuin­ka no­pe­as­ti ja kuin­ka suu­ri osa vä­es­tös­tä pys­ty­tään ro­kot­ta­maan ja mis­sä ajas­sa.

 12. Ai että tämä menee jännäksi, kun eilenkin oli Ylelle raahattu joku vasenviherämmä sopottamaan, miten koraaninpolton kieltäminen pienentää Suomen sananvapautta. Enpä olisi uskonut näkeväni päivää, kun suvakit puolustavat Suomessa koraaninpolttoa. Kun toisella puolella kupissa painaa Venäjä ja Erdoğan, niin kaikki on mahdollista. Muistatteko vielä miten päivänpolitiikassa ollessaan Soini oli kova lipomaan Erdoğania ja oli selvästi petaamassa Turkin paikkaa EU:hun? Eli Turkkia pitäisi nyt myötäillä ja lipoa sioni-Soinin malliin, MUTTA ei missään nimessä liikaa! Ei, Turkin pilliin emme tanssi — paitsi silleen kivasti; sopivasti, tiedättehän. Tuo oli sen eilisen naisen viesti Radio Suomen uutisissa.

  Suomiko se nyt siis on, joka määrää ehdot NATO-neuvotteluissa? Eihän se nyt niin päin mene. Ja ketä tässä pitäisi miellyttää, kun Turkin tai Venäjän kanssa ei sovi olla mistään samaa mieltä? Ulkopolitiikka on aina muiden miellyttämistä. Suomen tuntien täällä tullaan jatkossakin miellyttämään al-Holin terroristiperheitä ja ääri-islamia. Toivottavasti saadaan suurmoskeija mahdollismman pian siihen eduskuntataloa vastapäätä, niin voi Pekka feministikavereineen mennä minareettitornin vihkiäisiin kunniavieraiksi. Ja jotakin hyväähän siinäkin on lopulta pakko olla, jos Venäjään ja Turkkiin verrattuna tehdään kaikki poliittiset periaatepäätökset Suomessa 180° toiseen suuntaan — siis jos luottaa ”ympäri tullaan, yhteen mennään” -filosofiaan poliittisissa dogmeissa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*