Marco de Wit 3 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten Ruotsissa sekä kansallismieliset että kurdit ovat keksineet tavan estää Natojäsenyys: Kritisoimalla kovasti Turkin johtajaa Erdogania. Näin sitten Turkki on kieltäytynyt osaltaan hyväksymästä Ruotsin Nato-hakemusta. Natossahan on konsensusperiaate eli mikä tahansa Naton jäsenmaa voi estää uuden jäsenmaan liittymisen Natoon.

 

Esimerkiksi Ruotsin kurdit järjestivät Erdogan-nukketeatterin.

 

Päivän kuva: Erdogan

 

 

Suomen kurdit eivät ole kuitenkaan uskaltaneet tehdä yhtään mitään! Ei edes nukketeatteria. Eikä myöskään Suomen kansallismieliset! Ei yksikään puolue tai edes järjestö tai edes YKSIKÄÄN aktivisti. Kukaan ei halua puolustaa Suomen sananvapautta.

 

Laiton Lehti epäilee tämän passiivisuuden johtuvan siitä, että sekä kurdien että kansallismielisten johtajat ovat järjestään poliisin tai läntisten tiedustelupalveluiden vasikoita ja myyriä

 

 

Miten tunnistat vasikat ja myyrät? TOP 10 tuntomerkkiä!

 

 

Tosin voi olla, että useampikin aktivisti vielä suunnittelee ja valmistautuu mielenosoitukseen. Laiton Lehti toivoo varsinkin, että kurdi Anter Yasa ryhtyisi jälleen katuaktivismiin. Yasa on muutenkin viime aikoina ollut aktiivinen.

 

 

Poliisi teki rikosilmoituksen koraanin poltosta

 

 

 

Siltä varalta, ettei kukaan uskalla tehdä mitään, niin Laiton Lehti on jo alkanut suunnittelemaan mahdollista mielenosoitusta. Lukijat ovatkin antaneet paljon ehdotuksia mielenosoituksen järjestämiseksi. Antakaa lisää, jotta tarvittaessa myös Yasa ja muut voisivat hyötyä niistä.

 

Jotkut lukijat ovat myös muistuttaneet, että nyt tarvitaan sitä strategista silmää:

 

Anonyymi:

Ehdottaman tärkeetä olisi tehdä jotain sellasta mihin polpo ei voi puuttua ja jota poliitikot ei voi tuomita, sillä Suomi saa vain lisää kunnioitusta Turkilta, jos islamin tai Erdoganin vastaisia tempauksia kielletään tai tukahdutetaan.

Suomi ehti jo valehdella estäneensä koraaninpolton ja Turkki oli siitä aivan innoissaan kuten jo ylipäänsä siitä että Suomen lainsäädäntö mahdollistaa koraanin polton kieltämiset. Voit siis aiheuttaa joko erittäin suurta vahinkoa tai sitten isoa hyötyä.

 

 

Hyviä pointteja. Mutta mitäs jos mielenosoituksessa jätetään koraani rauhaan, mutta kritisoidaan nimenomaan Erdogania ja esitellään hänestä tehtyjä pilapiirroksia ja jopa järjestetään jonkinlainen nukketeatteri. Edes polpo ja sen pyllytär-komissaari Jari Taponen ei kehtaisi väittää sen olevan laitonta!

 

Tämä Erdoganin kritisointi kuitenkin saisi Turkin raivoihinsa, jolloin se taas vaatisi Suomen viranomaisia kieltämään Erdoganin kritisoinnin. Näin tästä tulisi selvä sananvapauskysymys myös Suomessa!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Miten järjestää STOP ERDOGAN -mielenosoitus Turkin suurlähetystön eteen? Anter Yasa aktivoituu?

 1. Turkki on toiminut mallikkaasti. Kuinka sitä vastaan voi osoittaa mieltä? Sen puolesta voisi osoittaa mieltä. Sehän on kansallismielisten puolella ollut koko ajan.

 2. Kuinka luulette, että kurdimafia lähtisi miekkareihin. Kurdimafia uhkailee kurdeja pysymään poissa Erdoganin vastaisista operaatioista. Ei siihen ole tarvittu Supoa ja Polpoa. Kurdeilla on oma poliisi: sen mafia.

  Kurdimafian joukossa on tyyppejä joita Erdogan VAATII luovutettaviksi.

  1. Vastaus kysymykseen miksi kurdit eivät halua polttaa koraania by Aimo. (Ei kai Kurdish mafia?)

 3. Pää poikki ja potkupalloksi! No ei (kai). Isil-lippu Ardoganin käteen palamaan ja toiseen Turkin. Palaa itse kivasti mukana. Peniksestä roikkumaan pää alaspäin hirttoköydessä. Turkin lippu perseeseen palamaan.

 4. Ehkäpä ikävien pilakuvien lisäksi Turkin lipun ja Erdoganin kuvan polttaminen voisi toimia höystettynä vaikkapa englanniksi pidetyillä puheilla kuinka hän on murhaaja yms.
  Eli siis käytännössä samaa mitä tehdään täysin hyväksytysti kokoajan Venäjää vastaan.

 5. Turkki on myös yksi naton perustajajäsen ja sillä on veto-oikeus artikla 5:n käyttöönottamisessa. Aiemmin Turkki olisi halunnut aktivoida kyseisen artiklan kurdiongelman ratkaisussa, mutta naton homot jänistivät!

  Turkilla on myös tiukka ote homosaation ja pervojen ylivallan(pride) kitkennässä!

  On syytä muistaa, että ottomaanien tuhoksi muodostui homouden dekriminalisointi. Tästä alkoi ottomaanien alamäki. Erdogan ei samaa virhettä tule tekemään!

  Eläköön Erdogan! Pelasta meidät kurdeilta ja homoilta!

  Kuka oikeasti luulee, että Turkki suostuisi sotimaan liittolaistansa Venäjää vastaan?!!

  1. Turkki on ainoana Euroopan ja Lähi-idän maana rauhan asialla. Sitä paitsi 10 % turkkilaisten ja suomalaisten miesten perimästä on samaa isälinjaa. Aito veljeskansa, j- lauta, mahtavaa. Vain islam voi pelastaa suomalaisuuden.

   1. Turkki on asevalmistaja ja se MYY tuotteitansa ympäri maailmaa. Vain suvakit antavat aseita vähä-älyisille ukrainalaisille!

    Turkki on myös sulkenut Bosporin salmen, jotta naton homojen sota-alukset eivät pääse Mustallemerelle. Näin alueellinen vakaus on tehostunut. On syytä muistaa, että Mustanmeren pohjassa menee venäläisten kaasuputket Turkkiin, joten on selvää, että myös niitä suojellaan naton homojen terrori-iskuilta!

    1. Ennen kaikkea on syytä muistaa, että eliitti on samaa kerhoa rajan molemin puolin.

     On myös hyvä ymmmärtää että nykypäivän juutalaisista seuraavat lähimmät heimot ovat nimenomaan kurdit ja mustalaiset. Tämä on hyvä muistaa geopolitiikkaa tarkastellessa.

     Marconkin on ihan turha odottaa Anter Yasalta mitään mielenosoituksia, sillä Ruotsin liittyminen Natoon ei kuulu agendaan. Sen sijaan Suomi sinne halutaan. Yksin.

 6. Entäs jos Tarjottaisiin vaihtokauppa…Turkkilaisille 100 Vähän käytettyä Valkoista Eduskuntahuoraa (+ Heitä hautaan asti seuraava…Sopulilauma)…Vastaan…Niitten Yhtä Erdogania…

 7. Vastaus kysymykseen miksi äärivasemmisto ei halua polttaa koraania by HETKINEN!, koska he haluavat Venäjän Neuvostoliitoksi eli kommunismin takaisin.

 8. Kuten Anna Kontula tietää, kommunismi tulee yhä lähemmäs anarkismia. Ainakin Lenin ja Marx ja Engels polemisoivat anarkismia vastaan. (Luen parhaillaan Eric Hobsbawmin kirjaa ”Kuinka muuttaa maailmaa. Kriittisiä esseitä Marxista.” Kirja on ainutlaatuisen hyvä arvio Marxin ja Engelsin ja myös heidän monen seuraajan ajattelusta. Kirjan luettuani ymmärrän luultavasti paremmin Marxin, Engelsin ja muiden suhteen anarkismiin.) Oma nykyinen tulkintani heidän anarkismiin polemiikkinsa motivaatiosta on, että anarkismi tulee niin lähelle. Symppaan ajatusta kommunismin ja anarkismin läheisyydestä.

 9. ”Muutama vuosi sitten Laiton Lehti kovasti kritisoi Erdogania, koska USA:n, Naton ja Israelin marionettina tämä tuki islamisteja Syyriassa. Muutama vuosi sitten Erdogan kuitenkin itsenäistyi ja on sen jälkeen yrittänyt saada rauhaa Lähi-Itään. Niinpä Laiton Lehti ei ole häntä enää kritisoinut, vaan päinvastoin kurdeja, jotka ovat nyt vuorostaan liittoutuneet islamistien, USA:n ja Israelin kanssa miehittämällä suurta osaa Itä-Syyriasta ja sen öljylähteistä.”

  Miksi Marco vaihtaa Erdoganin mielistelyn yht’äkkiä vihaan ja kurdien vihan mielistelyyn? Koraanin poltonkin pois? Koska hän nuolee teidän pyllyä jotta saisi äänenne hyvät salaliittolaiset. P.S. olette tekin kyllä apinoineet Marcoa. P.P.S. LMAO ja LOL P.P.P.S. Onneksi olen järkioikeistolainen roturealisti.

 10. SuPo, oikeuslaitos, ministeriöt: tässä teille nyt varoitus. Minä, Kalevi Saastamoinen Pomarkusta, aion tuhota huomenna 4.2.2023 klo 12:00 Helsingissä suurlähetystön edessä sata (100) koraania. Ne ovat kannettavalla tietokoneellani pdf-tiedostoina.

  1. Kun täällä harrastetaan tähtiä ja sensuuria muutenkin, tämän kaltaisten viestien kohdalla sitä toivoisi harkittavan myös.

 11. Aivan mahtava idea. NWO:ta on suunniteltu ehkä muutamia vuosisatoja mutta eivät mitenkään osanneet ottaa huomioon että joku tollo saattaa viime metreillä mennä esittämään nukketeatteria johonkin Suomi-nimiseen takahikiään ja ykskaks koko juoni hajoaa atomeiksi.

  Ja se henkinen ikä oli Marcolla ja idean esittäjällä mikä….?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*