Marco de Wit 3 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämä Jenspan seinältä napattu meemikuva kertoo vanhan totuuden: Nainen on naisen pahin vihollinen.

 

Nainen nimittäin pettää ja puukottaa selkään luonnostaan.

 

Selitys on hyvin yksinkertainen: Panokset ovat naisilla huomattavasti suuremmat kuin miehillä. Naiset joutuvat elämässään ja parisuhteessa panostamaan paljon enemmän kuin miehet. Jos nainen esimerkiksi menee vahingossa väärään suhteeseen, niin tuloksena saattaa olla raskaus ja lapsi eli kymmenien vuosien projekti. Samoin jos nainen valitsee väärän uran, niin hänen on vaikeampi vaihtaa uraa, koska siinä vaiheessa ulkonäkö ja hermot saattavat olla romahtaneet.

 

 

Kaikki mitä nainen tekee omaa paljon suuremmat riskit kuin mitä mies. Tästä syystä, jos nainen näkee itselleen sopivan diilin eli vaikka sopivan miehen tai vaikkapa sopivan työpaikan, niin hän on valmis hankkimaan sen häikäilemättömästi valehdelleen ja pettäen ja vaikka parasta kaveriaan selkään puukottaen.

 

Nämä häikäilemättömät temput tulevatkin useimmille naisille kuin luonnostaan, koska evoluution aikana vain ne naiset pärjäsivät ja pystyivät edistämään geeniensä etenemistä, jotka osasivat tarvittaessa toimia täysin häikäilemättömästi. Tämän takia naisella ei myöskään ole yhtä objektiivista ajattelukykyä kuin mitä miehellä.

 

Nainen on geneettisellä tasolla synnynnäinen kaksinaismoralisti, juonittelija ja selkään puukottaja. Ei pahuuttaan, vaan koska luonto hänen sellaiseksi loi.

 

 

Toki toisaalta luonto myös sitten loi naisesta hyvin kiltin ja lempeän, koska vain siten hän pystyi kivikaudella hankkimaan hyvän miehen ja kasvattamaan hyviä lapsia, jotka pystyivät jatkamaan sukua.

 

Näin naisella on oikeasti kaksi täysin eri puolta: Pyhä Maria ja Lilith-noita.

 

Collier, John; Lilith; Atkinson Art Gallery Collection; http://www.artuk.org/artworks/lilith-65854

 

 

Luonnollisesti geenilinja ja osittain myös geenilotto ja naisen oma tahto sitten määrää kumpi puoli naisessa dominoi. Tosin kaikissa naisissa ovat nämä puolet, jotka varsinkin kriisitilanteet tuotavat helposti esiin.

 

Ei ihme, että naisten mielenterveys on aina vähän arveluttavalla tolalla. Naiset ovatkin synnynnäisesti skitsoja ja vain parhaat naiset pystyvät säilyttämään tasapainonsa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Ovatko naiset synnynnäisiä skitsoja? Neitsyt Maria vs. Lilith-noita

 1. Naisen pahin vastustaja on paras kaveri. Lesbot ovat kyllä miehen pårhaita kavereita. Eivät juonittele, ovat suoria eivätkä painosta ja ahdistele deksuaalisesti.

  1. Tämä on totta. Ja kun minä joskus nuorena löysin elämäni tyttölapsen ja hän minut, elimme onnellista ja rakkauden täyttämää elämää. Kunnes hänen ”tyttökaverinsa” sanattomasti liittoutuivat yhteen ja aloittivat suhteemme torpedoimisen. Olin vissiin paljon parempi kuin heidän amis-viiksensä.

   Kaikenlaista tuli eteen. Tuli firttiä, suoraa ehdotusta, mstamaalausta, juoruilua ja kaikenmaailman kieroilua. Ja molemmille koitettiin järjestää ansoja joista olisi saatu kiinni itse teossa. Tyttöystäväni ei vaan tajunnut missä mennään. Ja kun ”lampunvaihtajalle” tai ”sulakkeenvaihtajalle” tarjottiin iltateetä läpinäkyvässä yöpaidassa, niin johan vastapuoli haki kierroksia kun sanoi:”Joo, ollaan me puhuttu että mitäs jos sinut saisi kolmanneksi kimppaan” tai ”Odota hetki, mä soitan avokin paikalle”. Totta toinen puoli, meinaan se kävi kuumana ajatusleikistä että sen kaveri olisi mukana sänkyleikeissä. Taisi fantasioida muutamasta niistä.

   Mutta joo… muutamia vuosia kestettiin näitä kieroiluja mutta loppujen lopuksi sen kaverit sai käännetyksi sen pään ja se lemppasi minut. Otti sitten toisen kaverin jota sen kaverit piti hyvänä vaihtoehtona. Tosin, kun näin muutaman vuosikymenen jälkeen nähtiin parkkipaikalla, tunnusti että teki elämänsä virheen…

   Naisten ystäväpiirissä vissiin jokainen haluaa että juuri sillä on porukan edustavin mies.

 2. Nykyinen mielisairausepidemia johtuu todennäköisesti teknologisesta ja kulttuurillisesta nykyisyydestä, joka on erityisen vaarallinen kaikille nuorille naisille. Ja vaarallinen myös niille ”parhaille” – ellei tuon ”paremmuuden” mitta ole juuri tuo mielenterveyden säilytyskyky nykyisyydessä.

  Ehkäpä kaikissa SOME-palveluissa pitäisi olla joka sivulla isommat varoitusmerkinnät kuin tupakka-askeissa.

 3. Oululaiset on hulluja, itä-suomalaiset on sydän-ja verisuonitautisia ja kaikissa suomalaisissa on näitä geenejä, lisäksi suomalaiset ovat juoppoja.

  1. Mikäs siellä Oulun seudulla tekee hulluksi? Ettei vaan lestadiolaisten sukusiitokset, jotka ovat jatkuneet monien sukupolvien ajan! Tämän takia lestoja ei pitäisi koskaan päästää soluttautumaan hallintoomme. Nyt tilanne on vakava ja lestoja on levittäytynyt ympäri Suomea! Yääkh!

   Sisäsiittoisuus heikentää henkistä kapasiteettia ja tämä on nähty mm. kurdien tapauksessa. Noin 60% kurdeista on vakavasti sisäsiittoisia.

   Toisaalta tutkimuksen kannalta olisi mielenkiintoista risteyttää kurdi ja lesta. Voi olla, että lopputulos olisi järkyttävä sekasikiö!

   1. Ns. kansallismielisiä uhkaa hetkisen logiikalla myös sisäsiittoisuus. Ihan mielenkiinnosta voisi olla risteyttää tsetseeni ja Suomen kansallismielinen. Mitähän siitä tulisi? Ai sehän on jo tehty ja tuloksena hetkinen.

    1. Suvakin ja tyhjän kumiankankin risteys on tehty, wink wink! Järki nationalismi ja liberalismin vasta ilmentymästä on tullut Jyrki. Ei natsi, vaan roturealisti!

    2. Mitä Laku-Aku paasaa? Äitinään Merkel ja isänä Clinttoni? Ei hyvää päivää,nyt suvakki virkkaan villapaitaa ja pössylle.Muista eheytyä,huomenna on sulla taas naispäivä. *** ******* ***** ******

     1. Näköjään janatuisen jatsi soi aika epävireisesti. Kaipaa vielä loppu eliniän harjoittelua.

  2. Turkulaiset ovat ruotsihenkisiä vapaamuurareita? Hesalaiset sekokansaa ja häkkieläimiä? Tamperelaiset punikkeja? Muut englanninkielisiä metsäsuojuntteja tai kaupunkilaisvirkqmiesnousukkaita?

   Venäläisten mielikuvissa suomalaiset ovat köyhiä ja tyhmiä lammasmaisia savupirttijuopporääsyläisiä. Miksiköhän? Olisivatko ruotsalaiset ja venäläiset käyneet kylässä?

 4. Eiköhän tässä esm….Nyky Tyttöjen ja Naisten anorektinen Elämäntapa…Kaikkine lieveilmiöineen…Vaikuta olennaisesti siihen mitä tapahtuu Korvien välissä…

 5. Täysin roskaa, että naiset panostavat enemmän ja naiset ovat sitä ja tätä. Paikat naiset joudu koskaan panostamaan yhtään mitään ja tekemään mitään yhtään minkään eteen. Kaikki tulee naisille ilmaiseksi ja luonnostaan. Ei tarvitse kirjaimellisesti kuin rukoilla, niin kaikki järjestyy! Miehen on aina pitänyt tehdä kaikki ja mies on riskeerannut kaiken tulevaisuutensa eteen. Nykyiset ongelmat johtuvat juuri siitä kun naisille annetaan minkäänlaista arvoa, heitä ymmärretään ja nuoleskellaan. Lopettakaa naisten ymmärtäminen ja nuoleskelu, niin kansamme voi alkaa parantua naisista.

 6. Ongelmat johtuvat siitä, että valkoisia huoria kunnioitetaan ja nuoleskellaan, jolloin he ovat varsinkin Suomessa tilaisuuden tullen puukottaneet täysillä selkään. Älä koskaan kunnioita ja nuoleskele naisia. Varsinkaan valkoisia suomalaisia huoria. Eivät he sinua ole koskaan arvostaneet ja kunnioittaneet tai olleet ihmisillesi uskollisia. Paskan marjat. He vihaavat lapsia, perhettä ja Jumalaa.

  1. Mistä kumpuaa de witin misogymia? Tai monien muiden viestittelijöiden naisviha? Kun loppujen lopuksi me tarvitsemme tasa-arvoista naista, että maailma pyörisi. Monet miehet tuntevat, että ovat jääneet jälkeen naisista. Naisten koulutustaso on korkeampi kuin miesten ja tämä johtuu täysin siitä, että miehet alisuorittavat eivätkä usko omiin kykyihinsä. Lukemisen myös kannattaa aina ja sitä pojat tekevät paljon vähemmän kuin tytöt. Lukeminen kannattaa myös siksi, että ei usko kaikkea, mitä esim. de wit kirjoittaa. Laaja-alainen tutustuminen eri kirjallisuuden lajeihin auttaa avartamaan maailmankuvaa.

   1. No mites kun poikia ei kiinnosta koulutus ja toimistotyö? Muuta ei ole kohta tarjolla. Siistit sisähomnat on tehty naisille. Ei niissä mies voi tehdä vaikutusta.

   2. Se että puhuu jostakin, ei tarkoita että vihaa puheen kohdetta. Vai onko se, että joku setämies Avaa suunsa naiselle, se on qautomaattisesti naisvihaa ja qahdistelua? Ennen oli herrasmiehiäkin ja on vieläkin eikä se tarkoita honteloita naisia nuoleskelevia neitibetamiehiä.

    1. Qanonia se on eli anaalisyöpää. Maa on litteä eikä kierrä aurinkoa, tervetuloa pyhälle tuhatluvulle, Totuuspuolue tietää.

 7. Tarvitsemme tasa-arvoisia naisia? Haha… olet ihan oikeasti joku säälittävä betamies, joka kuvittelee, että naisia nuoleskelemalla saat jotain sääliä ja arvostusta heiltä. Naiset halveksivat sinua Aku. Ongelmat johtuvat juuri siitä, että valkoisia naisia arvostetaan ja nuoleskellaan, vaikka eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään.

  1. Äläs kuule sano. Misogyymiset miehet ovat niitä beta-miehiä ja kuuluvat incel-luokkaan. Naisia arvostavat miehet ovat tosi miehiä, joiden itsetuntoa ei horjuta vaikka nainen onkin tasa-arvoinen hänen kanssaan. Eikä minun tarvitse erikseen naisia kehua, minä olen alfa-mies.

   1. Ei tarvi piiskata kuin sängyssä (if you know what i mean, siellä nainen muuttuu usein eläimeksi), toisin kuin Aimo sadisti Mies.

  2. Useimmiten vainoharhaisesta ja patologisesta mustasukkaisuudesta kärsivän henkilön negatiivinen tila johtuu huumeiden ja alkoholin väärinkäytöistä tai heikosta itsetunnosta.

   Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

   Rehellinen vastaus on: YES!

   Aina löytyy joku joka on parempi joissain asioissa, mitä itse olemme.

   Kateellisen ihmisen suppeaan elämän katsomukseen, ei taasen mahdu positiivisia ajatuksia tai tunteita antaa myös tilaa muille.

   Mustasukkainen henkilö on tyytymätön, kateellinen, juoruileva, seläntakana pahaa puhuva, ilkeä, kitkerä, katkera, vihainen, tuhoava, agressiivinen, väkivaltainen ja syyttelevä koko valveilla olonsa ajan.

   Hän kokee ja näkee kaiken negatiivisena ympärillään.

   Myrkyllisen ja patologisesti mustasukkaisen henkilön kanssa ei voi koskaan luoda tervettä ihmissuhdetta. Siksi se on tuomittu … 100% …epäonnistumaan.

   Terveen ihmissuhteen taasen tulee perustua molempien osapuolien ehdottomaan kunnioitukseen ja luottamukseen.

   That’$ it!

 8. Aku…KUAn Kavaltaja Matti R.Kusipää…Kannattaa siis Kaikkien Naisten Aivopesemistä (Kouluttamista)…Telaketjufeministiks…Jotka ovat Täysin vakuuttuneita siitä että Omat Tunteet..On Yhtäkuin…Logiikka…Järki..ja Ymmärrys

  1. Taina Transvestiitti..

   Mitä Teet….Kun Suomesta..ei löydy Muuta kuin…Siiderivalaita ja laudanpätkiä……

   1. Joo thaimaaseen kannattaa lähteä, sieltä löydät itsellesi naisen jonka haaroissa on todennäköisesti kyrpä.

  2. Elä sie kuule karjalan mummeli kommentoi miesten juttuja. Niitä ymmärtämään ei sinun äly riitä. Mikä tahansa maatuska ee kelepoo…

 9. Naiset eivät ole peräänantamattomia, mikäli uskomme ja miksi emme uskoisi kuten eräs lukija täällä sanoi että perseestä ihan paska lehti, aivopestyt vain lukee eli IL ja pääuutislinkki ylhäällä: ”Taivaallista seksiä uudella tavalla – Näin hyväilet peräaukkoa ja otat pepun osaksi seksiä” ja linkin avattua: ”HYVÄ OLO
  Hellästi, herkästi, hitaasti
  Peppuseksi ei ole sitä, mitä olet nähnyt pornossa. Peräaukon alueelta löytyy potentiaalia suureen nautintoon ja siksi peppu kannattaa normalisoida osaksi seksielämää. Tapoja mielihyvän tuottamiseen on lukuisia.
  Noora Vilen
  Noora Vilen
  [email protected]
  Tänään klo 18:00
  Peräaukon alue on täynnä hermoja ja jo välilihan hierominen tai peräaukon kevyt hierominen voi tuottaa suurta nautintoa.

  Anaalialue on osa kehoa, yksi mielihyvää tuottava kehonosa siinä missä muutkin. Sitä ei kannata häpeillä, sillä sen huomioiminen lisää hyvinvointia, muistuttaa erityistason seksuaaliterapeutti Heidi Paananen.”

  1. Ilmankos se pitkä paskalla istuminen tuntuu niin hyvältä ulkohuussissa kovalla pakkasella. Haittapuolena peräpukamat ja veritulppa reisivaltimossa kun veri kierrä. Ja eturauhastulehdus. Eikä pitäisi naisen tulla neuvomaan miestä miehen anatomiasta.

 10. Rakastatko itseäsi enemmän kuin ketään muuta? Oletko varma, että olet kauniimpi, älykkäämpi ja viehättävämpi kuin kaikki muut? No, saatat pettyä, sillä ruoho voi todellakin olla vihreämpää aidan toisella puolella.

  Yksi asia on 100% varma. Meidän tulee rakastaa eikä vihata itseämme. Mutta missä siis menee raja terveen itserakkauden ja narsismin välillä?

  Narsismi … sana joka kuvaa tätä epätavallista mielentilaa, ilmestyi muinaisina aikoina. Kreikkalaisen mytologian mukaan Narkissos-nimi kuului jollekin kiehtovalle hahmolle.

  Hänen tarinansa voi opettaa sinulle sen että liiallinen itserakkaus, itsensä ylistäminen ja toisen aliarvioiminen voi aiheuttaa elämääsi liikaa turhia ongelmia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*