Free speech 4 helmikuun, 2023

 

Täysin älytöntä lähettää Ukrainalle läntisiä panssarivaunuja, joita ukrainalaiset sotilaat eivät osaa käyttää ja huoltaa. Farssimainen sillisalaatti, jota ääliömäiset suomalaiset ovat myös valmistamassa.

 

Käytännössä kyse on vain provokaatiosta, mutta kyllä venäläisten maltti säilyy. Nauravat varmaan vaan lännen typeryydelle.

 

 

 

20 thoughts on “Päivän kuva: Mekaanikko

 1. Pelkkää bisnestä. Lähetetyt vaunut rivät tule ikinä näkemään rintamaa mutta eivät myöskään palaa lähtömaihin. Kukaan ei kysele mitään ja tilalle ostetaan uusia, helvetin kalliita panssareita juuri SINUN rahoillasi.

  Slava korruptio ja kusetus!

 2. Onkohan nyt varmaa, että ukrainalaisia koulutetaan? Kohta paljastuu että panssareita käyttävät Natomaiden, kuten Suomen, palkkasotilaat.

  1. Sitä tässä toivonkin. Mitä enemmän suomalaisia kevytsatanisteja kiehuu niissä vaunuissa lihakeitoksi, sitä parempi.

  1. Kun "Puolueeton Historioitsija"... Käyttää sana " Ryssä"..(Useastikin)...Puhekielessään..USKOTTAVUUS...On NOLLA sanoo:

   AI…Keskikalj..sarjakin…Paljastui….Lännen…PROPAGANDISTIKS…
   Tuosta Esiintymisestähän…Huokuu…Kuinka kyseinen ”Historioitsija” tarttuu Pulloon..Yhtä..Hanakasti kuin…Kynään..

 3. Mitäs juuri luin että vaikka Saksa päättäisi lähettää vaunuja Ukrainaan niin siihen kuluisi kuukausia ennenkuin ensimmäinenkään vaunu olisi rajan yli. Ensin pitäisi tarkistaa numerot papereilta, sitten tehdä sevitys ulosvientikohteesta, saada kuittaus iittovaltion kassaan aaskirjauksesta ja tehdä investointihanke uudesta vaunusta. Ja ennenkuin vaunu lähtee maan rajojen ulkopuolelle, pitää siitä poistaa kaikki maan turvallisuuteen vaikuttava kalusto, eli että sinne lähtee riisuttu vaunu joka joudutaan sisustamaan radioilla ja muilla mahdollisilla ohjauslaitteilla Ukrainassa. Tai sitten pojat puhuu käsikapulaan ja ampuu silmämääräisesti.

  Eli että ei nuo ”annetuta” (= myydyt) vaunut ole kuin panssaroituja ajoneuvoja. Ja siksi hyvinkin helposti masuuneihin uudelleensulatukseen kelpaavaa rautaa ensimmäisen hyökkäyksen jälkeen.

 4. Iltalehden toimittaja kysyi keskiviikkona puheenjohtajatentissä kokoomuksen Petteri Orpolta sekä perussuomalaisten Riikka Purralta, onko olemassa eri rotuja. Purra vastasi, että kyllä, on olemassa eri rotuja. Petteri Orpon mukaan on olemassa vain yksi rotu. Asia ei tosin ole mikään mielipidekysymys. Purran kommentti sai huomiota Twitterissä, jossa pätkä lähti leviämään. Asian esille nostaneen kulttuurimarxistin mukaan Purra ”suoltaa vaalitentissä näin avoimen rasistista ja tiedevastaista potaskaa”, ja kuinka ”on kylmäävää ajatella, että maassamme on n. 20% kannatuksen keräävä puolue, jonka puheenjohtaja näin avoimesti puoltaa täysin tieteenvastaista rotuoppia.”

  Näin alkuun on kysyttävä että yllättikö ketään ”konservatiivisen” ”oppositio”puolueen kokoomuksen puheenjohtajan näkemys asiasta tai se että jälleen kerran hallituspuolueet saivat kokoomuksen äänillä äänestettyä taas yhden järjettömyyden läpi? Vaikka tuo toinen ”oppositio”puolue nyt tässä asiassa onkin ollut oikeassa ja äänestänyt oikein en tuhlaa kenenkään aikaan tästä ilmiselvästä valeoppositiopuoluesta puhumiseen vaan haluan ihmetellä mitä ”tiede” nykyään oikein on…

  Koska tämä transpelleily on nyt in aloitetaan miettimällä tuota ajatusta siitä että rotuja ei olisi olemassa varsinkin jos se yhdistetään ajatukseen siitä että sukupuolikin on vain sosiaalinen konstruktio… ehkä minä tyhmänä maallikkona olen väärässä mutta eikö tämä tarkoita korkeastikoulutettujen älykkäiden viherparemmistolaisten omalla logiikalla mm. seuraavaa:
  -tämä vahvistaa teorian siitä että holokaustia ei ole tapahtunut koska natseilla ei ole ollut juutalaisia joita vainota?
  -Black Lives Matter touhu on ajanhukkaa koska näitä ”mustia”, joilla muuten on väliä vain niinä vuosina kun jenkkilässä on vaalit, ei ole olemassa?
  -sitä kaikkeen pahaan syyllistä valkoista miestäkään ei myöskään voi olla olemassa joten eikö vaatimukset siitä ettei jonnekin oteta valkoihoisia oppilaita tai ettei jonnekin suostuta palkkaamaan miehiä koska tasa-arvon mukaiset sukupuolikiintiöt menetä pohjansa?
  -transut itse menettävät pyhän lehmän asemansa koska ”if everyone is special, then no one is special”?
  Ehkä olen missannut jotain mutta käsittääkseni ihmisrodut ja niiden väliset erot esim. älykkyyden osalta ole tieteellisesti todistettu facta ja biologia on kova ja hyvin yksiselitteinen tiede jonka mukaan sukupuolia on vain kaksi? Ehkä en vain ole seurannut tiedettä ja tiedeMIESTEN välisiä debaatteja jossa he ovat esitelleet toisilleen näkemyksiään, kyseenalaistaneet toistensa näkemyksiä samalla kun ovat puolustelleet omiaan ja tehneet tutkimuksia joiden tarkoitus joko todistaa oma näkemys oikeaksi tai kilpailevan tahon teoria vääräksi? Ehkä nämä debaatit, näkemysten kyseenalaistamiset ja tieteelliset tutkimukset joissa näihiin uusiin totuuksiin on päästy on käyty älykkäiden vain ja ainoastaan tosiasioista kiinnostuneiden tiedeMIESTEN kesken? Olisi kuitenkin mukava nähdä ne tieteelliset tutkimustulokset joilla nuo entiset ajatukset rotujen ja sukupuolien olemassa olosta on pystytty kumoamaan tieteellisine todistusaineistoineen… voisiko joku tiedettä aktiivisemmin seuraava laittaa linkit näihin?

  Entäs sitten nämä paljonpuhutut kokeelliset ”rokotteet”? Muistaakseni niihen epäilevästi suhtautuneet olivat tiedevastaisia idiootteja koska ”rokotteet” olivat tutkittuja ja turvallisia? Muistaakseni missään päin maailmaa noiden tutkittujen ja turvallisten rokotteiden sisältöä ei suostuta tutkimaan tieteellisesti edes rahaa vastaan joten missä on se tieteellinen todiste ”rokotteiden” turvallisuudesta? En myöskään muista kertaakaan nähneeni yhdenkään rokotelobbarin vedonneen mihinkään tieteeliseen käppyrään tai tutkimuksen tulokseen kun taas ”tiedevastaiset ääliöt” yleensä käyttivät niitä kantansa perusteluun? Voisitteko te tieteen puolella olevat vihdoinkin käyttää ja NÄYTTÄÄ sitä tiedettänne ja todistaa samalla kaikki hullut salaliittoteoriat tutkituista ja turvallisista rokotteista vääriksi jottei niistä tarvitsisi enää koskaan puhua?

  Joka tapauksessa milloin tieteestä tuli jotain joka ei tarvitse mitään konkreettisia todisteita taakseen ja se että joku päättää jonkin asian sosiaalisesti hyväksyttäväksi riittää tieteelliseksi todisteeksi? Onko oma näkemykseni siitä että tiede jos mikään on jotain mikä perustuu asioiden kyseenalaistamiseen ja vain ne näkemykset joita ei pystytä todistamaan vääräksi ovat niitä tosiasioita?

  1. Tänään päätin olla musta vihreä transunainen tämän päivän. Älkää koskeko muhun, se on mun päätös Tarvitsen turvallisen tilan, plää. Huomenna arvioin tilanteeni uudelleen.

   1. Tuohon kuuluu tehdä…1 Mielenvikainen video TikTokiin…Päiväss…

  2. ”We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”
   – William J. Casey, CIA Director

   Kaikki mikä on vähääkään tietämisen arvoista ja jolla on merkitystä on valetta. Kaikki. Tästä kun lähdetään, aletaan olemaan totuuden ytimessä.

  3. Herran vuonna 2023…”Meillä” on olemassa Valtion…Totuusministeriö….Joka tut..Kertoo..Mitä on Oikein ja vääriin…Tutkittua ja turvallista…

   1. Kaikki sen ilkopuolella on vaarallista aluetta..disinformaatiota, vieraan vallan vaikuttamisyritys…joka johtaa”kadotukseen”, kaidalta polulta joutumiseen lavealle ajatussynnin tielle.

    Älä ole eksynyt lammas. Jos harhaudut, hyvä paimen, Herra, kyllä ohjaa mustan lampaan takaisin kynittäväksi. Saatana, tuo paha susi ja vuohi, ja yön sudet, vaanivat Herran pikku lampaita alituiseen.

  4. No siis mitään rotuja tai sukupuoliahan ei ole, mutta valkoisen miehen on hävettävä, kärsittävä ja korvattava tekemänsä vääryydet.

   Ja jonkun ”albert bourlan”, köh, siis abraham-israel burlan, juutalaisuus ei voi mitenkään liittyä mihinkään, joten älkää edes ottako sitä puheeksi, mutta häntä ei missään nimessä saa syyttää mistään koska hän on juutalainen.

   Sääntöpohjainen maailmanjärjestys: maailma on shakkilauta, jossa on yksi erityinen nappula, joka voi milloin vain liikkua minne vain ja tehdä mitä vain, eikä sitä voi uhata: tämä nappula on juutalaiset.

 5. Ukrainassa voitaisiin LOPPUKEVENNYKSENÄ järjestää eräänlainen MAATALOUSNÄYTTELY, jonka ITSEOIKEUTETTU juontaja on itse PRESIDENTIN VIKAA oleva KOOMIKKO!!! Ja tietemnkin SALE tunkee joukkoon tällä kertaa OIKEASSA EU:n ”pukukoodissa” Batmanin PINGVIININÄ. KJÄHN, KJÄHN…!!!

Comments are closed.