9 thoughts on “Punapilleristä takaisin sinipilleriin -sarjakuva

 1. Punaista härkää kun kaikki muutkin vetää enkkujuomaa, voi ei, olen heidänlaisensa orja selviytyäkseni aikuiseksi, mutta sitten olen vailla järkeä aivopesty idiootiksi koukuttuneena kaikkeen paskaan! Täytyy ottaa äkkiä ooppiumia ja unohtaa turha sota, uhraudun, sillä olen siihen liian järkevä vähemmistön edustaja, vain meillä on toivo pelastaa maa nykyiseltä perikadolta.

 2. Muistan kun AIVOPESUA paheksuttiin JYRKÄSTI lännessä medioissa ja sitä pidettiin eräänä KIDUTUKSEN muotona. Tuo ajankohta ajoittui erityisesti Korean sotaan 1950-luvulla. Jolloin pohjois-korealaiset kohdistivat tuota käsittelyä etenkin USA:n sotilaisiin, jotka joutuivat sotavangeiksi ja muihin länsimaalaisiin, jotka sotivat YK lipun alla. Myös Pohjois-Korean avuksi tulleet kiinalaiset tekivät samaa henkistä kidutusta. Toinen ajankohta ajoittuu 1960-luvulla Vietnamin sotaan, jossa Vietkong kommunistit tekivät samaa amerikkalaisille sotvangeille muiden kidutusten ohella. Etenkin Korean sodasta palautetut aivopestyt sotavangit olivat aivan risana, joka vaati pitkällistä ja perusteellista psykiatrista hoitoa, että ihminen saatiin palautettua jonkinlaiseen järjelliseen ja tasapainoiseen tolkkuun. Eikä kestään tullut heti hoitojakson päätyttyä ”valmista” ihmistä vaan rankat kokemukset vainosivat kantajiaan silloisista alkeellisista psyykelääkkeistä huolimatta.

  1. USA:ssa on säädetty laki joka sallii aivopesun eli siis valehtelun ja propagandan. Lisäys mitätöi vuoden 1948 Smith-Mundtin lain, joka nimenomaisesti kieltää tiedotus- ja psykologiset operaatiot, joilla pyritään vaikuttamaan Yhdysvaltain yleiseen mielipiteeseen.

   The newest version of the National Defense Authorization Act (NDAA) includes an amendment that would legalize the use of propaganda on the American public

   https://www.businessinsider.com/ndaa-legalizes-propaganda-2012-5?r=US&IR=T

   Samaahan se on meilläkin mediapoolin ansiosta.

 3. Sitä galluppia Odotelless…Jossa väitetään 82% Suomalaisista kannattavan…Aasialois ötököiden syömistä..

 4. Marco syyttää jatkuvasti ihmisiä siitä että eivät tee mitään ja ovat tyhmiä ja milloin mitäkin.

  Seuraavaksi hän sitten toitottaa että mitään ei ole tehtävissä koska ”kivikaudelta peräisin olevat geenit”.

  Koita nyt päättää että kannattaako tässä tehdä jotain vaiko ei? Millä kirjoitetaan geenit uusiksi että ihmiset ”eivät haluaisi tulla aivopestyiksi”? Oikeesti hirveetä paskaa vaihteeksi.

  Bruce Lipton mielestäni aika hyvin selittää tässä 5 minuutin videossa niin että alhaisen älykkyyden omaavat toimittelijatkin tajuavat miten vaarallisella ja haitallisella tiellä liikutaan kun uskotaan että geenit määräävät elämämme kulun. Tämä jos joku on just sitä aivopesua johon Marco on uponnut kaulaansa myöden. Mitä enemmän hänelle yrittää osoittaa miten väärässä hän on, sitä tiuhempaa tätä geenipaskaa tulee tuutista lähes päivittäin.

  https://www.youtube.com/watch?v=mvKTLiAsRR8&list=FLhbiHnaUNg0Q8yX17Oc__og&index=197

  If you believe you can
  and if you believe you can´t
  You´re right!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*