Marco de Wit 4 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pari päivää sitten Laiton Lehti kertoi miten Wagner-supersotilaat olivat punomassa verkkoa Ukrainan avainkaupunki Bakhmutin ympärille.

 

Ukraina vetäytymässä avainkaupunki Bakhmutista! Ukrainan koko itäinen rintama romahtaa?

 

 

Tässä vielä pieni kertaus Bakhmutin pohjoisrintamalta. Kannattaa muistaa, että Wagnerit ovat maailman ylivoimaisesti paras sotajoukko. Kyse on sotilaiden aatelisista eli stormtroopereista, jotka osaavat edetä ja valloittaa kyliä ja kaupunkeja. Tällaisista joukoista jokainen maailman upseeri haaveilee.

 

 

 

 

Nyt Wagnerit ovat jatkaneet etenemistä sekä etelässä että pohjoisessa.

 

 

 

 

Nyt Wagnerit ovat vallanneet myös ERITTÄIN tärkeän Sakko I Vensetti -kylän. Kuten alla olevasta kartasta näkyy, niin kyseessä on tärkeä risteys. Kaiken lisäksi se on joen länsipuolelle mikä on myös hyvin tärkeää.

 

 

 

Tietysti jälleen Ukraina kiisti kaiken, joten Wagnerit joutuivat jälleen ottamaan valokuvia. Kuulemma tämä on ainoa talo, joka on edes jotenkuten pystyssä.

 

 

 

 

Tie on nyt sitten myös auki kohti Donbassin tärkeintä avainkaupunkia, Slavianskia. Luonnollisesti tämä tekee entistä helpommaksi saartaa Bakhmut.

 

 

 

Wagnerit näyttävät nyt jo myös saaneet operatiivisen saarrostuksen aikaan eli pystyvät melko tarkkaan tykyttämään Bakhmutin kaikkein tärkeimpiä huoltoteitä. On käsittämätöntä, etteivät ukrainalaiset ole jo täysin perääntyneet kaupungista.

 

Varsinkin Bakhutin itäpuolella olevat joukot jäävät kohta Wagnereiden ja joen väliin. Pojille tulee kohta uintihommia!

 

 

 

 

Mitä kauemmin ukrainalaiset viivyttelevät vetäytymisessä sitä suuremmaksi motti tulee.

 

 

 

 

Mikseivät Wagnerit vaan ryntää suoraan itse Bakhmutin kaupunkiin? Yksinkertaista. Miksi kiirehtiä, jos ukrainalaiset viihtyvät lihamyllyssä.

 

Jo Sun Tzu aikanaan sanoi, että pinta-alan valtaaminen on toissijaista. Tärkeintä on tuhota itse vastustajan armeija. Sen jälkeen sitten saa niin paljon pinta-alaa kuin haluaa!

 

 

Tässä aivan loistava video, jossa YK:n entinen asetarkastaja Scott Ritter selittää miten Venäjä tulee taatusti jyräämään Ukrainan.

 

 

 

 

Tässä sama video Rumblen puolella.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Verkko kiristyy Bakhmutin ympärillä! Kosher-teurastus jatkuu!

 1. On varmasti mieltä ylentävää kyhjöttää motissa ja suurella todennäköisyydellä kuolla kun samaan aikaan JUUTALAINEN pelle-koomikko-nisti nukkepresidentti tekee miljardiluokan bisnestä jossain kaukana linjojen takana.

  Ei muuta kuin slava vittusaatana vaan. Taas kerran juutalaiset on saaneet valkoiset tappamaan toisiaan.

 2. Eivät he edelleenkään ole lähdössä vaan taistelevat viimeiseen mieheen. Linnake on aina linnake, sitä ei hevillä jätetä.

  1. Ei hevillä jätetä, kun azovin/mossadin/jenkkien/puolalaisten konekivääri osoittaa selkään.

   Näinhän se tulee suomessakin menemään jos aloittavat sodan täällä.

  2. Kenelle sitä oikein säästellään? Pitää muistaa missä meneät Venäjän nykyiset rajat Donbasin- ja Luhanskin tasavaltojen liityttyä Venäjään. Eikä sovi unohtaa Hersovinkaan kansanäänestyksen tulosta. Jolloin fiksuinta olisi vetäytyä pois naapurimaiden alueilta ja sitäkautta lopettaa sota.

   Tämän saman asian vuoksi Suomi menetti Karjalan. Lähdettiin ryöstöretkelle oman maan rajojen ulkopuolelle. Siloi puolustajasta tulee hyökkääjä.

   Noh, kyllä se sieltä vielä tulee. Meinaan se rauha ja jälleenrakennnus. Sen ymärtäminen vain ottaa aikaa ukrainalaisilta ja sen liittolaisilta. Jotka tukiensa kautta ovat myös sodassa Venäjän kanssa. Mutta tätäkään asiaa eivät suomalaiset- ja varsinkaan politikot ymmärrä.

   Manna Sarinimme kieriskelee PMS-oireissaan ja laukoo mitä syki suuhun tuo.

 3. Ukraina on saamassa uutta tukipakettia, jolloin ilmeisesti on annettu kielto tehdä mitään vetäytymisiä. Tämä on kuitenkin täysin typerää, vaikka näin näytettäisiinkin ”heikkoutta”.

 4. Tuo pinta-ala -asia valaisikin asiaan nimittäin samaan aikaan PT-median tuoreimpia juttuja on, että rintamalinja ei ole käytännössä liikkunut pitkiin aikoihin. Kun PT on esim. IS/IL kanssa samoilla linjoilla, niin kai Ruotsin maahanmuuttajatilanne on sitten kuten Sanoma ja Alma kertoo eikä kuten todelliset tapahtumat kertovat kentältä Ruotsissa. Sitäpaitsi rintamalinjanhan piti viime syksyyn mennessä olla liikkunut itään ja paljon joidenkin tälläkin palstalla kommentoineiden mukaan.

  1. PT(Pekka Toveri)Media suoltaa paskaa minkä kerkiää. Ns. toimittaja lähti maanpakoon Viro/Latvia akselille(siellä viina on halpaa missä Paavo tiesi eräs suomalainen valtamedian toimittaja kertoa). Nykyinen olinpaikka ehkä ruotsi(Oulun uusnatsi(ex-kunnanvaltuutettu) voisi kertoa missä maanpetturi asuu). Syy miksi Paavo lähti viranomaisia karkuun ei ole tiedossa. Eikä se mikä on Paavon oikea nimi. Terminaalivaiheessa juopottelun takia(avanne ja peräsuolisyöpä)nykyiset yhteistyökumppanit: Partisaani, 70-luvulta asti ryssiä vastaan taistellut uusteini Mykkä Miki, Aatu(muodoton lihasmöykky jude nenällä varustettuna)Aseenfikkaaja, Kansalainen(Suomen Uutisten sisarjulkaisu). On tää kyllä semmoinen pellelauma että oksat pois.

   1. Pikkunilkkien oma ”mediapooli”. Perseenmyyjä persut organisoimassa ja jälki sen mukaista.

    Surullista seurattavaa. Nato vallankaappaus(YRITYS) paljasti monen petturin kortit.

    Hyvä niin!

  2. Tähän minäkin kiinnitin PT:n otsikoinnissa huomioni. Miten niin pysynyt paikoillaan kun se on kymmeniä kilometrejä sirtynyt länteenpäin, kohti Luhasnkin, Donetskin ja Hersovan maarajojen reunaa? Ja siihen se sitten pysähtynee, koska Venäjään liittyneiden maiden rajat kulkevat siinä.

   On todella karu elää idioottien kanssa. Osa kavereistakin sanoo:”Kyllä se sota piti alkaa että Venäjälle osoitettiin ettei maita noin vaan oteta. Seuraavana vuorossa olisi olllut Suomi”. Ja näitä samoja kavereita olen pitänyt arvossa. Osaavat kieliä, osaavat laskea, tuntevat eri maiden sivistykset ja osaavat käyttäytyä. Mutta ovat nykyisin rokote- ja sotapsykoosissa. Eräskin sanoi;”Et kai sä vaan usko vaihtoehtomediaa. Hesari sanoi näin…”. Ihminen joka oli -70 luvun radikaali kommunisti. Kyllä on vuodet pesseet värin pois ja tehneet lampaan.

   Se tässä lähinnä surettaa että mitä näiden ihmisten psyykkeelle käy siinä vaiheessa kun kaikki paljastuu. Romahtaako ne vai kieltääkö ne totuuden loppueämänsä ajan.

   1. Niinpä, miten teille käy, kun venäjä luisuu kehitysmaa-asteelle vaikka eihän se pudotus niin korkealta olekaan nykyiseltä tasolta.

   2. Kieltää. Pieni on suomalaisella ego, ja moni mieluummin vaikka kuolee kuin näyttäytyy ihmisten ilmoilla oltuaan väärässä. Luulevat että heille nauretaan, ja sehän olisi kauheaa.

 5. Eipä ole Anolla helppoa kun puolue tovereista paljastuu jatkuvasti myyriä.
  https://twitter.com/JHirvisaari/status/1621515821658042375?cxt=HHwWjsDTuY6D5IAtAAAA
  https://twitter.com/JHirvisaari/status/1621511031691546628?cxt=HHwWiMDQtabs4YAtAAAA
  https://twitter.com/JHirvisaari/status/1621508460193120256?cxt=HHwWgIDQoc_W4IAtAAAA
  Olisi Anon pitänyt otta selvää että Nääsvillen uusnatsi Seppo Lehdon kanssa heilasteleva ex-persumyyrä ei ole luotettava yhteistyökumppani.
  No, oikeastaan hyvä että naamiot riisutaan niin tietää ketä varoa.

 6. Likaisia naton homoja on teurastettu kiitettävästi Bakhmutin alueella! Taas meni yksi jenkkipelle pari päivää sitten. Myös norjalaisia homoja haavoittui vakavasti samassa iskussa!

  Bakhmutin kaatuminen on vakava taka-isku suvakeille ja naton homoille!

 7. Onhan Wagnerin johtaja Prigozinkin juutalaisoligarkki. Minkä puolesta hän ja armeijansa lopulta taistelee?

  1. Iso osa juutalaisistakin lipuu pikkuhiljaa pois talmudistisista jutuista, jos on koskaan ollut niissä edes osallisina. Jos juutalaisia riittäisi joka asemaan NWO:ssa, niin mitään naurettavia sannamarinin, niinistön tai sen who:n lakupellen kaltaisia mitättömyyksiä, narkkareita ja lapsen tasolla olevia sokeltavia kusipäitä ei tarvitsisi värvätä.

   Jopa monet muutoin aika huijarimaiset ja omaa etua tavoittelevat juutalaiset eivät halua mitään tekemistä israelin ja kaiken maailman satanistien kanssa. Einstein näin esimerkiksi. Häntä haviteltiin israeliin johtohahmoksi, mutta ei suostunut.

 8. Nii-in, ei kaikki juutalaiset ole pahoja, kuten ei kaikki venäläisetkään. Huomatkaa se Venäjä-mieliset ja toisinpäin, joten älkää lähtekö ”laajennetun pahan” eli supersalaliittoa hokevan illuminatin uhriksi.

 9. Ukraina on ”MAKKARATEHDAS” ja LIHAMYLLY jossa HARHAANJOHDETTUJA perus-ukrainalaisia tapetaan kuin PUNAKETTUJA HERRA ISO-HERROJEN ”metsästysjahdissa” Englannissa. Jos jokin sota on ARVOTON. Se on TÄMÄ sota eikä tämä ole VARMASTI se ainoa maailmanhistoriassa, jolloin TAVALLISIA jalkamienhiä on heitettry TULEEN kerta toisensa jälkeen KUOLEMAAN. LÄNSI ja VAIN läsi KANTAA koko vastuun Ukrainan sodasta ja erityisesti presidentti Barak Obaman ja Joe Bidenin hallinnot, jotka pelaavat kuin SHAKKIA Ukrainan elävällä voimalla. Tämä sota EI ole Ukrainan sota vaan lännen GLOBALISTI-KOMMUNISTIEN vallankaappaushanke, jonka kohteena on VENÄJÄ ja presidentti Vladimir Putin. Joka EI Kiinan ohella ole valmis ALISTUMAAN NWO:n orjuuteen, jossa Äiti Venäjä RYÖSTETETÄÄN, RAISKATAAN, MÄDÄTETÄÄN, TUHOTAAN USKONTO, PALOITELLAAN kuin eläin ja MURHATAAN slaavit vain MIELIPUOLTEN houreiden mukaiseen määrään, jonka OIKEUTUSTA ei ole MISSÄÄN muualla JULISTETTUNA eikä KIRJOITETTUNA kuin sulkkaa PAHUUTTA ja AHNEUTTA täynnä olevissa MUSTISSA SYDÄMISSÄ, jonne päivän kajo EI koskaan pääse PAISTAMAAN!!! VENÄJÄ on ainoa TOIVO taistelussa SATANISTEJA vastaan ja sen tietävät myös ITSE tuon ”kirkkokunnan” jäsenetkin aina ROOMAN PAAVIIN asti!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*