Marco de Wit 5 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vielä vuosi sitten persut ja muut ns. kansallismieliset selittivät uskovansa sananvapauteen. Ukrainan sodan alettua lähes kaikki kansallismieliset kuitenkin käänsivät välittömästi takkinsa ja vaativat Venäjän median totaalista sensuuria. Siis ihan kuin Pohjois-Koreassa. Eikä heitä edes hävetä!

 

Ei vaikka nimenomaan Venäjän RT-kanava on paljastanut lukuisia länsimaiden salajuonia aina Gladiosta 911-iskuihin ja Epsteinin pedorinkiin.

 

Russian Television (RT) Exposed Epstein Pedoscandal Already Nine Years Ago

 

 

Tai juuri siksi RT pitääkin sensuroida. Eihän se sovi, että Mossadin ja CIA:n pahuuksia paljastetaan kansalaisille. Monet saattaisivat tällöin alkaa miettimään, että on siitä Nato-jäsenyydestä huonojakin puolia.

 

Tämän kansallismielisten raukkamaisuuden takia juuri kukaan ei protestoinut – ei edes VKK:n kansanedustaja Ano Turtiainen – kun EU esti ihmisten pääsyn erittäin suositulle venäläisen RT-kanavan nettisivustolle.

 

Nykyään ihmiset saavat siis nähdä vain lännen propagandaa. Tämä on se ideakin, koska muutenhan voisi vertailla lännen ja idän propagandaa ja päätellä totuuden.

 

Onneksi on kuitenkin kaksi keinoa nähdä RT:n erittäin suosittuja ohjelmia:

 

1. Rumble-videoalusta

Tämä on helpoin tapa nähdä RT:n uutisia ja dokumentteja. Rumble on nimittäin Youtuben kilpailija, jolla on huomattavasti pienempi sensuuri. Pääset Rumblen sivulle klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

 

Varoitus! RT:n uutiset ovat äärimmäisen seksistisiä ja rasistisia: Uutistenlukijat ovat kauniita nuoria valkoisia naisia!

 

Kuvassa linkki Rumbleen ja RT:n videoihin

 

 

2. Brave-selain

Useimmilla ihmisillä on Google Chrome-selain tai Microsoftin Internet Explorer-selain. Onneksi on olemassa myös Brave-selain, joka on kaikin puolin parempi ja turvallisempi. Sillä on mahdollista myös todella helposti käyttää Tor-selainta, jolloin muuttuu anonyymiksi ja pääsee kaiken sensuurin ohi eli siis myös RT:n nettisivuille.

 

 

 

Kuten yllä näkyy, niin RT-kanava uskaltaa myös kritisoida Sorosta. Pelkästään tämänkin takia kannattaa hankkia se Brave-selain ja välillä tsekata myös RT:n uutistarjonta!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Brave-selaimella ja Rumble-sivustolla näet sensuroidun RT-kanavan!

  1. Ja millähän perusteella venäläiset propagandakanavat ovat oikean tiedon lähteitä. Nehän levittävät samaa disinformaatiota kuin de witkin. Se on tietenkin ymmärrettävää, koska venäjä on sotaa käyvä hyökkääjävaltio. Täytyyhän sen yrittää perustella toimiaan parhainpäin. Kuinka paljon nämä kanavat tiedottavat kyseenalaisista sodan vastustajien tuomioista. Kanavat häivyttävät kokonaan sen tosiasian, että venäjä on hyökkääjä ja on mielikuvituksellisilla muka äänestyksillä julistanut osia Ukrainasta osaksi venäjää. Kuka näitä äänestyksiä uskoo? Ei muut kuin täysin venäläisten propagandakanavien lumoissa olevat. Haluatteko samanlaista totalitaarista hallintoa tänne? Ei tarvitse kuin lukea mvlehteä niin näkee hyvin konkreettisesti mitä luomoissaolo tarkoittaa. de witkin muodon vuoksi joskus ihan pikkuisen sanoo venäjästä jotakin muuta kuin mitä esim. rtkanava propagoi. Venäläiset osaavat käyttää hyväkseen hyväntahtoisia hölmöjä edistääkseen eripuraa.

   1. Joo joo tuli selväksi että haluat meille näytettävän vain läntistä ja toisen osapuolen propagandaa.

   2. Siitä en ole sanonut mitään, totesin vain että näkyy monet ”kielletyt”. Tarkoitin siis että on Brave-selain ollut pitkään.

   3. Ja kun ei toimi tarkoitin ettei ladattua saa jotain sivun tiedostoa niin Googlea käyttänyt olen. (Harvakseltaan.)

   4. ”sotaa käyvä hyökkääjävaltio”

    Tämä pullamössöpaskaa syövä suomalainen ei taida olla kuullut, kuka järjesti maidanin verilöylyn ja donbassin sodan :D

    Vinkki: sama porukka, joka on järjestänyt kaikki viimeisen sadan vuoden sodat… Ja 90% maailmasta tietää sen. Mutta ei se mitään, kunhan maailman onnellisin kansa pidetään turvassa näiltä kauheilta tiedoilta.

   5. Aku ”alfa”😀 ja läntisen propagandan puolustuspuhe. Taitaa olla myös työnantajan puolustaminen kyseessä?

 1. Kannatin aikoinaan persuja ensisijaisesti sillä perusteella että väittivät olevansa sananvapauden kannattajia. Ovathan persut väittäneet monenlaista muutakin kuten olevansa EU- ja NATO-vastainen puolue, olevansa kansallismielinen oppositiopuolue ja tarjoavansa vaihtoehtoa hallituksen poliittiselle linjalle edes jossain asiassa mutta ainakin itselleni totuus valkeni 16.05.2021 kun se jarrutuskeskustelu siitä EU-tukipaketista mystisesti loppui kuin seinään ja kaikki mitä tuon päivämäärän jälkeen on tapahtunut ei kyllä paljoa jätä tulkinnanvaraa puolueesta varsinkaan minkäänlaisena vaihtoehtona nykyhallitukselle olemisesta puhumattakaan sananvapauden puolustamisesta.

  Keskitytäänpä nyt tuohon sananvapauden tilaan, varsinkin persujen sisällä se on jo hälyyttävä… onko missään muussa puolueessa nähty tuommoista kaupunginvaltuustojen puhdistusta (Pauli Kossilan, Risto Huovisen ja Tatu Tynin tapaukset), jäsenien laittomia erottamisia (levelin pojat, Piia Kattelus-Kilpeläinen) tai puolueen oman jäsenen (Seppo hauta-aho) puheenvuoron pitämisen estämistä puolueen omassa puoluekokouksessa?
  https://www.youtube.com/watch?v=n73uoQ33GPI
  Toisaalta taas onko missään muussa puoluessa taustalla vetelemässä naruja varmasti demokraattisesti valittu ”työmies” jonka toimenkuvaa kukaan ei tunnu tietävän ja jota kukaan ei uskalla vastustaa?

  Tuo sananvapauden tila on kyllä aika selvä myös muissa puolueissa jotka ovat nimellisesti oppositiossa (Wille Rydmanin tapaus kokoomuksessa), tai nimellisesti ovat vastustavinaan hallituksen suurimpia hullutuksia hallituksen sisällä (Hannu Hoskosen sanktiot kepussa). Jokaiselle vääriä mielipiteitä kannattaneelle tai väärin äänestäneille on joku rangaistus keksitty ja mikä huolestuttavinta kansa näyttää HYVÄKSYVÄN tämän yhden totuuden linjan eikä millään lailla näytä sitä kyseenalaistavan esim. kyselemällä kannattamiensa puolueiden toimien perään mm. edellämainituissa tapauksissa. Sen eron näkeminen mitä sananvapauden tilassa ja demokratiassa on demokraattiseksi oikeusvaltioksi kutsutun suomen ja vaikkapa kiinan välillä on kyllä päivä päivältä vaikeampaa… no, kyllä ne päättäjät nyt vain tietävät jotain sellaista mitä me tavalliset pulliaiset emme ymmärrä, varmasti ajattelevat meidät parastamme ja jos he jossain äänestivät kannattajiensa edun vastaisesti he eivät vain ymmärtäneet mistä äänestivät vai mitä keskustan ja SDP:n kannattajat?

  Mitä näihin uusiin ”kansallismielisiin” puolueisiin tulee niin yritän kovasti olla tuomitsematta niitä lähtökohtaisesti samanlaisiksi valehtelijoiksi kuin keskusta ja valeoppositioksi kuin persut mutta varsinkin VKK:n kohdalla tämä alkaa olla jo vaikeaa varsinkin kun puolueessa on huolestuttavia piirteitä kuten se että nimestään huolimatta VKK:kaan ei kysy kansalta mitään, valta puolueessa on täysin parin perustajajäsenen käsissä ja tuo mystinen halu olla tekemättä yhteistyötä muiden samanmielisten tahojen kanssa olisi hyvä jonkun puolueen kannattajan tai edustajan selittää pois (vink, vink Levelin pojille) koska muuten se on tulkittava kansallismielisten tahojen tahalliseksi sabotoinniksi. Omissa silmissäni vähiten huonoksi vaihtoehdoksi susipaskojen vaihtoehtojen seassa jäävä Vapauden Liittokaan ei ole vielä millään lailla ansainnut luottamusta mutta koska se pääkilpailijastaan VKK:sta poiketen ainakin nimellisesti haluaa tehdä yhteistyötä muiden samaa päämäärää tavoittelevien tahojen kanssa se on vain ja ainoastaan tuosta syystä nähtävä parhaana vaihtoehtona vaikka näkemys siitä että kaikki ”kansallismieliset” puolueet ovat vain sionistien kusetuksia näyttää päivä päivältä todennäköisemmältä mikä taas tarkoittaa sitä että peli on jo menetetty ainakin parlamentaarisin keinoin pelatessa.

  1. VKK:n taru on lopussa. Periaatteessa puoluetta tuntuu johtavan kaksi hormoniheikkiä, jotka uhkailevat muita erottamisella jos asetut poikkiteloin heitä vastaan ja yrität saada kokouksia, vaaliliittoa tai ehdokas asettelua tuleviin vaaleihin. Miten näiden ihmisten kanssa voi tehdä yhteistyötä kun he eivät halua edistää puolueen eteenpäin menoa. Junnukin polttanut lahjakkaasti kaikki sillat takanaan ja mikä puolue hyväksyisikään tuommoista testolla täytettyä tuuliviirillä jonka seuraavaa lause jää yleensä arvailujen varaan, koska ajatukset tuntuvat välillä harhailevan turhankin paljon.

   1. Voisiko Tiainen olla ihan tarkoituksella ajettu VKK:hon ajamaan puolue alas? Entinen kepulainen, joka ei päässyt omassa puolueessaan eteenpäin, vaikka yritti erottua olemalla ”rehellinen”. Tiedetäänkö varmasti, että se on Turtiainen, joka sitä kitkaa on siellä aiheuttanut, vai jos onkin Tiainen oikeasti globalisti? Voiko olla kontrolloitua oppositiota?

 2. Miksi katsoa ohjelmia jonkun keskitetyn palvelun kautta kun sitä voi katsoa suoraan nettitelkkarista? Minulla ainakin näky kaksi rt-kanaaa ympäri vuorokauden.

 3. Hienoja videoita tuolla sivulla. Pitäisi sanoa että vaikka en kannatakkaan sotaa… niin empäs sanokkaan. Mielestäni on hienoa nähdä kun rauhanturvaoperaatio etenee ja NATO saa maistaa miltä tuntuu kun ”demokratiaa” tuodaan väkisin. Zelenskyi rikoskumppaneineen tulee joutumaan vastuuseen kansainväliseen tuomioistuimeen. Samaan minne sota-Zanna, Krista Kiuru ja muut suomen rikolliset.
  Junes Lokkaa lainatakseni. Venäjän pahvitankit jyrää NATO.n

 4. Siellä on natseja, satanisteja, liskoihmisiä ja transuja. Kaikki koettavat kaataa rakastetun Putinimme. Kauhiaa ja niin totta.

  1. Ja nalleja, Saatananpalvojia, homokoiria, karhuja, trans-liikennettä ja liskojen yöläisiä yöntimojen kanssa yötöissä.

 5. Suvakit ja naton homot on nyt erittäin raivoissaan, kun koko maailma ei kääntynyt Venäjää vastaan, vaikka kuinka suvakit yrittivät känselöidä ja mustamaalata!

  Presidentti Niinistön vihapuhe presidentti Putinista oli täydellinen floppi! Niinistön mukaan Putinista oli tullut hullu! Miksi Niinistö ei enää jatka tätä vihapuhetta? Pelkääkö Niinistö Putinia?

  Missä on presidentti Niinistön kummityttö?!!

  1. kadyrovin lapsivaimo on vapautettu ja hän on antanut haastattelun, jossa hän kertoo, miten kadyrov ei tehnyt hänelle mitään, koska hän ei pystynyt, vain nuorten poikien kanssa hän pystyi toteuttamaan raiskausfantasioitaan mutta silloin tana kesti vain hetken. Ja tämä julkaistiin rt-kanavan alialialikanavalla, joka näkyy vain hetkisen TV:ssä. Totta vai valetta, sanokaa te, jotka tapitatte rt-kanavaa. Rt-kanavan totuusarvo on samanlainen.

 6. Ainakin Rt nettisivut näkyy kun vpn päällä kaikilla selaimilla.
  Ulkomailla tilanne on muuttunut, ennen piti olla vpn Suomi valittuna, niin näkyi Areena, mtv, nelonen, mutta nyt ei näy vpn kautta, vaan pitää olla kirjautuneena Suomessa ennen matkaa, niin näkyy ilman vpn Suomen kanavat.

    1. Se on entinen Itsenäisyyspuolue. Ei mitään tietoa liittymishaluista tai onko niillä edes ehdokkaita, mutta siellä on sivuilla yhteystiedot josta voi kysyä, kun eivät pahemmin itsestään numeroo pidä.

    2. Kysymällä selviää eli oikeastaan kertoa siis ehdottaa, eihän nuo pientäkin pienemmät varsinkaan tiedä mistään mitään. Pistävät tulelle ja toivovat saavansa saalista paistumaan.

 7. IPU oli aikoinaan erittäin hyvä puolue, harmi kun ei saanut enempää kannatusta vaan ihmiset äänestivät valeoppositio Persuja.

  1. Näin olen lukenut, että IPU olisi ollut hyvä ja siksi tuo kansalaisliittokin kiinnostaisi. Onko siellä esim. samoja henkilöitä hallituksessa kuin IPUssa oli?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*