Marco de Wit 5 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen miten venäläiset ovat tehneet Ukrainan Bakhmut-kaupungista ja sen esikaupungeista lihamyllyn, jossa tuhotaan Ukrainan armeija.

 

Jo yli 2000 vuotta sitten Sun Tzu nimittäin sanoi, ettei sodassa ole tärkeintä vallata maata, vaan tuhota vastustajan armeija. Tämän jälkeen saa kyllä sitä maata sitten niin paljon kuin ikinä haluaa.

 

 

Verkko kiristyy Bakhmutin ympärillä! Kosher-teurastus jatkuu!

 

 

Nyt on kuitenkin ilmennyt, että ehkä Laiton Lehti onkin väärässä. Venäläiset yrittävät nimittäin jotain vieläkin suurempaa. He eivät sittenkään yritä tuhota koko Ukrainan armeijaa, vaan yrittävät kaapata sen jättimotilla!

 

Itse asiassa Sun Tzu sanoikin, että armeijaa tuhoamista vieläkin parempi vaihtoehto on napata se itselle. Tällöin voit jopa tuplata oman armeijasi!

 

 

 

Kuvassa linkki sitatteihin

 

 

Putin taatusti haaveilee, että saisi Ukrainasta niin kovan murskavoiton, että kymmenet ja jopa sadat tuhannet ukrainalaiset sotilaat antautuisivat ainakin Dnepr-joen itäpuolella ja sitten liittyisivät Venäjän armeijaan. Itse asiassa tämä on ihan realistinen tavoite, koska niin suuri osa ukrainalaisista sotilaista on etnisesti ja varsinkin kulttuurisesti ja kielellisesti venäläisiä.

 

Näin Venäjä voisi helposti saada 200 000 – 300 000 luotettavaa ja kokenutta lisäsotilasta. Tosin se edellyttää sitä murskavoittoa, joka ei myöskään ole mahdoton tavoite. Venäläiset nimittäin etenevät niin monella rintamalla samanaikaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä:

 

Wagnerit ovat jo edenneet Bakhmutin pohjoiseen kaupunginosaan, Paraskoviivkaan.

 

 

 

 

Samaan aikaan wagnerit etenevät myös etelästä eli Opytnen esikaupungista ovat edenneet jo ihan Bakhmutin kaupungin sisälle.

 

 

 

 

 

Mutta ei siinä kaikki. Lisäksi venäläiset ovat päättäneet motittaa myös Siverskin!! Tämän nimittäin huomaa siitä, että Wagnerit etenevät täydellä voimalla myös Soledarin pohjoispuolella. Muutama päivä sitten he saivat erittäin tärkeä Sakko i Vincetti -kylän haltuunsa. Tämän jälkeen ei mennyt kuin pari päivää ja wagnerit valtasivat sen viereisen Nikolaevka-kylän.

 

 

 

 

 

Tästä näkee miten Siversk on joutumassa mottiin. Itse asiassa alkaa vaikuttamaan siltä, että Siversk kaatuu jopa ennen Bakhmutia!

 

 

 

 

 

Tässä vähän laajempi perspektiivi eli Siverskin lisäksi saattaa mottiin joutua myös Donbassin tärkein avainkaupunki eli Sloviansk, JOS venäläiset tekevät suurhyökkäyksen myös pohjoisesta eli Venäjältä.

 

 

 

 

Tosin motti saattaa olla vielä sitäkin suurempi! Venäläiset ovat nimittäin jo lähellä vallata etelärintaman Ugledar-kaupungin. Jos se onnistuu, niin sitten suurhyökkäys saattaa tulla myös etelästä käsin. Tämä motittaisi lähes kaikki ukrainan tehokkaimmat sotajoukot eli noin 100 000 sotilasta!

 

 

 

 

Ukrainalaisilla on ollut mieletön tuuri siinä, että talvi on ollut hyvin lauha. Nyt kuitenkin pakkanen on vihdoin alkanut iskeä, joten Venäjän suurhyökkäys voi alkaa minä hetkenä hyvänsä.

 

Saako Putin toteutettua Sun Tzu-unelmansa?

 

 

 

YK:n entinen asetarkastaja Scott Ritter analysoi sotaa. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Ehtivätkö ukrainalaiset vetäytyä Siverskin alueelta vai joutuvatko 20 000 miehen jättimottiin?

 1. Olen ihmetellyt jo kuukausia miksi Venäjä himmailee itselleen lähimpien alueiden kanssa, esim. Kharkov. Toisaalta se on ns. Land locked jo valmiiksi.

  1. Se on vähän niinkuin kuristajakäärme. Silloin kun vastapuoli hengittää ulos, silloin kiristetään otetta. Nyt edetään pienillä miestappioilla. Ja kun aikaa kuluu, sen puolen taistelumoraali romhtaa jolta kaatuu miehiä ja jolla ei ole ruokahuolto kunnossa.

   Kaikki ienee kuitenkin huhtikuuksi ohi.

 2. Ei, kyllä se vaihtokauppaa on nykyään, paitsi toisinpäin koska venäläisistä suurin osa on pakotettuna rintamalla. He voisivat loikata ukrainalaisiin ja ovatkin, mutta tarkassa syynissä.

  1. Sotilas vaihtaa puolta vaikka päivittäin kuten transu sukupuoltaan ja etenee jälleen. Sehän käy helposti, kun ei venäläisiä ja ukrainalaisia voi erottaa muutenkaan toisistaan. Sehän riippuu kumpi tarjoaa parhaimmat edut ja eläkkeen. Vihdoinkin palkka määräytyy markkinoilla kysynnän js tarjonnan mukaan. Kuka prkl menee sotaan ilman kunnon korvauksia jollakin seitsemän euron päivärahalla, kuten varusmiehet.

 3. Taitaa olla ukrainalaiset enemmän pakotettuja sotaan jos kerran kaduilta heitä muilutetaan pakettiauton kyytiin. Tästä olemassa useita videoita sosiaalisessa mediassa joten turha yrittää kääntää(spinnata)narratiivia. Se on kuule nyt sillai että Venäjä ottaa murskavoiton taas kerran ja natsit jäävät nuolemaan näppejään vaikka oulun marokkolainen ja kemin Elias Simojoki kuinka haluaisivat ukroppien voittavan. Oulun pelle hermannin mukaan Azov natseja ei ole olemassa ja holokausti on valetta. Käynti paikanpäällä(leirit) tekisi kummallekin herralle hyvää niin loppuisi se Göringin mantra.

  1. En tiedä mistä olet tuollaisen käsityksen saanut, mikäli tuo Oulun marokkolainen ”pellehermanni” tarkoittaa J- Lokkaa? Kyllähän juuri piti 5 tunnin riimin jossa näitä aiheita sivusi. Neukuthan ekana sinne Auchwitsiin marssi ja on siitä aika moni muukin päätynyt samoihin päätöksiin että taisivat melko pitkälle sepittää sitä tarinaa… mutta tuskin kukaan on kieltänyt niiden leirien olemassaoloa. Pikkuseikat kuten 6milj ovat taas toinen asia. Milloin Lokka on väittänyt ettei Azovin natseja ole olemassa? Onhan hänen paras kaverinsa T-Kuru kertonut että ovat keränneet rahaa ja lahjoituksia näille natzeille, eikä ainakaan silloin Lokka kiistänyt niiden olemassaoloa.

   Mutta ensimmäisestä kohdasta luulen että olet oikeassa. Ukroppeja on paennut niin suuria määriä länteen ja moni olisi varmasti mielellään paennut pohjoiseen jos vain olisi ollut mahdollista. Näinhän on tapahtunut mm jo kaukasuksella, kun NATO porukat luulivat pakolaisten haluavan etelään. Pakolaisissa on sitten myös niitä taistelukykyisiä ja ikäisiä miehiä.

   1. Taas olisi hyvä ääritellä nämä kivenkovat natsit, rasistit ja fasistit…. Marcoltakin kysytty kantaa kuuteen miljoonaan, mutta mitään ei näy ei kuulu. Sen sijaan lukijoitaan Marco mollaa minkä kerkeää.

  2. Holokaustia ei ollut sellaisena kuin annetaan ymmärtää. Kirjoitat muutenkin hyvin mustavalkoiseen tyyliin. Se kertoo sen, että ikä ei vielä paina, niin ei osaa nähdä asioita monipuolisempina kokonaisuuksina.
   Mikä on mainitsemasi Göringin mantra? Itse en ole käynyt noilla leireillä eikä tosiaan kiinnostus riitä sitä vaivaa näkemään.Disneylandissa olen käynyt pari kertaa, enkä olisi menettänyt mitään, vaikka olisi jäänyt käymättä.

    1. Kyllä jonkinlainen holistikausti tapahtui, onhan siitä valokuvia ihan tarpeeksi, mutta ei se niin laaja tainnut olla. Jotkut puhuvat nälkään tappamisesta vieläkin vaikkapa keskusteluissa täällä Suomessakin.
     Miksi kukaan ei älähdä siitä kun Litvinenko tapettiin nälkään brittiläisessä sairaalassa sopii katsoa https://en.wikipedia.org/wiki/Poisoning_of_Alexander_Litvinenko

     vai oliko kuitenkin kyse poloniummyrkytyksestä? Kuka teistä on niin viisas, että keskitysleirien luuranko/ruumiskasoista erottaa heti kuka kuoli nälkään ja kuka mahdollisesti leukemiaan poloniumin vaikutuksesta?

 4. Täällä on artikkeli nahistelevien osapuolten tappioista. Luvut ovat peräisin Mossadilta. Valenatsien tappiot ovat jättimäisiä! https://t.me/s/NovichokRossiya

  Kanavalla on myös turetta tietoa, että valenatsit pelkäävät venäläisten hyökkäävän Sumyn alueelle ja ovat keränneet omia joukkojansa torjumaan hyökkäystä.

  Kohta rytisee kunnolla. Mahdollisesti jo ensi viikolla!

  1. Sumy on omituisin paikka, jossa olen Ukrainassa käynyt. Erittäin kireä ilmapiiri ja ilkeä väestö, siis kauan ennen viime vuoden tapahtumia. En ihmettelisi jos olisi azovin terrorin alla.

   1. Sumyhan on Ukrainaksi kutsutun alueen, Valko-Venäjän ja Venäjän välissä, niin voit olla melko varma, että siellä on erityisen kieroja ihmisiä, kuten muualla Ukrainassa.

 5. Tämä on sitä venäläisten propagandakanavien sotatilannetiedotusta, johon ei voi luottaa. Nämä kanavien sotapelit on tarkoitettu vain oman kansan sumuttamista, ettei se kyseenalaistaisi sotaa. Kuinka paljon on ”wagnersotilaita” kuollut? On lukuisia videoita, joissa näytetään wagnerien, noiden muka supersotilaiden, hautausmaita, joissa myös wagnerjohtaja on vieraillut, hautoja silmänkantamattomiin. Miksi de wit ei esitä näitä? Vai eikö se sovi hänen sotapropagandaansa venäjän puolesta.

  de witin toiminta on epäisänmaallista vaikka hän kuinka yrittäisi pestä mustaa valkoiseksi väittämällä, että ei ole kummankaan puolella. Sotatilannekartat eivät anna lähellekään oikeaa kuvaa tilanteesta ja rintamahyökkäysvalmisteluista. Jos antaisivat, niin se olisi tyhmää venäläisten puolelta. Kartat ilmaisevat vain toiveajattelua ja tehty vain oman toiminnan vakuuttamiseksi. Julkaise joskus edes Ukrainan sotatilannekarttoja. Eikö niitä ole saatavissa? Jos ei, niin he ovat kaukaa viisaita, eivätkä ilmoittele kaikista liikkeistään, ja sehän on viisasta. venäjän kaikkia toimia täytyy vastustaa. Luuletteko, jos venäjä saisi Ukrainan, niin se lopettaisi siihen. Mutta sitä te varmaan toivotte mutta olisiko se sittenkään teidän ihanneyhteiskunta.

 6. Ai niin! Suvakit ja naton homot ovat nyt hyvin, hyvin raivoissaan, koska wagnerin supersotilaat ovat täydellisen ylivoimaisia!

  Suvakkien oma vastavoima ”mozart”-ryhmä floppasi ja he häipyivät Bakhmutista.

  Ei hätää! Nyt suvakit ovat keksineet, että wagnerit ovat rikollisjärjestö ja terroristeja! Ettei vaan suvakeilla ja naton homoilla ole vaan paha mieli, kun he eivät pärjää taistelukentällä wagnerin supersotilaille?!!

  On vain ajan kysymys kun suvakit keksivät, että wagnereilla on kemiallisia aseita ja, että he raiskaavat vauvoja ja lemmikkieläimiä!!!

  Milloin esinahattoman Klausin sätkynukke Sanna Marin tuomitsee wagnerit?

  Miksi suvakit eivät mene Donbassiin taistelemaan wagnereita vastaan? Ettei vaan suvakkeja pelota?!!

  1. Hetkistä se vasta pelottaa, että venäjä- wagnergayt häviää. Silloin hän joutuu kaveriensa kanssa naurunalaiseksi. Kylläpä hetkistä ketuttaa, kun pitää yrittää vaikka tikusta asiaa tehden, kehua rikollisia ali-ihmisiä, wagnereita.

   1. Läl läl lää! Suvakit pelkää wagnerien supersotilaita ja se on jo todistettu! Jopa mozzartin homot lähti karkuun! Kohta pitää naton homojen pitää tulla virallisesti taistelukentälle Donbassiin. Muuten uskottavuus on mennyt lopullisesti!

    Mieti nyt! Jenkit tekivät barbaarisen terrori-iskun ja tuhosi täysin viattoman kiinalaisen sääpallon! Tätäkö on liberaali demokratia?!! Ei nato kykene muuhun kuin vainoamaan väkivaltaisesti sääpalloja!

    Jos et tiennyt, niin Afrikassa on jopa patsas wagnerien supersotilaista! Onko naton homoilla patsasta Afrikassa?!!

   2. Aku, mulla on yksi hyvä tuttu jonka kanssa tulisit varmaan mainiosti juttuun. Paavo Pallinnuolija, kirjoittaa PT (pallinnuolijan totuus)-mediaa.

    1. Hei Aku! ukraina on kaput. Hommaa pidetään käynnissä enää sen takia että saadaan siirrettyä erittäin vaarallisia ukrainalaisia kaikkiin euroopan maihin ja pestyä vielä irti saatavaa rahaa juutalaisen pelle ”presidentin pakomatkaa/makeaa loppuelämää varten. Suomelle ja muille häviäjien kelkkaan hypänneiden lasku tulee olemaan valtava. Saa nähdä onko se pelkästään taloudellinen vai meneekö paljonkin henkiä.

     Etyä kiitti vaan vitusti slava-porukoille. Hyvin taas vedetty. Seuraavaa eliitin kusetusta odotellessa -ja taas lähtee koko saatanan lammaslauma mukaan huutamaan ilman pienintäkään omien aivojen käyttöä.

     JOKA.HELVETIN.KERTA.SAMA.TOISTUU.

 7. Pilkunviilajille korjaus. Yle txt tv otsikko on ”Bakhmut eristyksissä”. En tiedä kumpi on pahempi saartaminen vai eristäminen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*