Marco de Wit 5 helmikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Naiset kärsivät huomattavasti enemmän mielenterveysongelmista ja -häiriöistä kuin mitä miehet. Naisille lääke on kuitenkin yksinkertainen: Keskustelu ja sosiaalinen tukiverkko, joka auttaa naista pysymään edes joten kuten järjissään ja tasapainossa.

 

Miehet ovat kuitenkin erilaisia. Heille tunteista keskusteleminen ei juuri auta. Itse asiassa päinvastoin.

 

Onneksi miehillä on neljä keinoa miten välttää esim. masennus ja vätykseksi liukuminen. Nämä keinot ovat niin hyviä, että kannattaa käyttää niitä kaikkia samaan aikaan!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Mies-sarjakuva

 1. Miehet on yksinäisempiä, masentuneempia, koska naiset luonnostaan ovat sosiaalisia, ryhmä orientuneita, Mutta vain hoidossa olevien vinkkelistä masentuneenpia. Naiset ovat tietämättään uhriutuneet kaikelle saastalle keräilijöinä, kaunistujina eli miehiä tyhmempinä. Pitää saada komea ja rikas mies eli tarpeeksi alfa, muu ei kelpaa eli vain yksi kahdeksasta. Naisten on siis kilpailtava käärmeen lailla, se jos mikä altistaa skitsofrenialle.

  Se miksi naiset sitten ovat hullumpia on objektina olo, tyhmänä nykymarkkinoinnin uhrina tulee luonnoton silikonisukupolvi joka ei tyhmänä ymmärrä lopettaa. On sairas feminismi johon sisältyy kaikki muu nykyhaitta, BLM, lesbous, äijämäisyys, miesviha, transismi jne. eli naiset elää luonnonvastaista elämää ja se tekee heille huomaamattoman hulluuden.

  Miehet taas menevät puhumaan psykologille vasta kun ovat hemmetin ahdistuneita ja naiset pärjäävät juttelemalla jo pikku huolista toistensa kanssa, mutta eivät ymmärrä isoista feministihuolista. Näin ollen naisilla on enemmän hulluutta vaikka luonnollisemmin eläten olisi miehillä enemmän ja kummallakin vähän ja järkeviä ongelmia.

 2. Kyllä nyky-yhteiskunnassa on 1. Löytää kunnon nainen, ei tarvi olla miehen pahissa ongelmassa, yksin, vailla kosketusta toiseen ihmiseen, koska olemme sosiaalisia eläimiä. 2. Olla mies nykypäivänä kun ei ole niin miehisiä töitä, hanttihommia, ei pätkätöitä ja risusavottaa. Voi koittaa sitten paikata punttisalilla. 3. Koira vain jos metsästää, siten luonnossa liikkuminen tai kalastus (yleensä miestä kiehtoo saalistaminen luonnostaan), mieli lepää, latautuu ajatukset hiljaisuudessa, kuten passissa itsekseen värjöttämälläkin. 4. Usko itseensä, jos ei muuten niin pyhän voiman kautta.

 3. Hoitokeinot ovat pysyneet samoina.
  Naistenkin kokemaa hysteriaa
  voidaan edelleen hoitaa sähköisesti.
  Aivan kuten sata vuotta sitten.

  1. Jo 1860- luvulla yläluokan naisille markkinoitiin sanomalehdissä sähköisiä hieromasauvoja. Lääkäreillä oli jopa hierontaklinikoita, joihin ”hysteeriset naiset” pääsivät lääkärin lähetteellä hoitamaan hetken helpotuksen.

   Yläluokkaa köyhälistön ja keskiluokan naiset aina yrittävät matkia.

 4. Minä olin eilen hyvin onnellinen. Olin lasten kanssa pulkkamäessä ja samalla pääsi nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja auringon paisteesta. Myöhemmin vaimo teki maukasta pastaa ja mustikkapannukakkua! Nam!

 5. Teemu Selänteestä alfaieokdillevåresidenttiehdokas. Voittaa,å-Åekan ja Nato-Aaltolan.

  ”Kommaritouhua pahimmillaan”, hallituksessa nyt riita lihansyönnistä. Hallitus eli valtio päättää nyt, että lihaa ei saa kukaan enää syötäväkseen, vaan vain pitkälle prosessoituja eineksiä, joihin on lisätty hyönteisten kuivattuja siipiä, peräaukkoja ja ulostetta. Tällaisessa eriarvoisessa kommunistimaailmassa me nyt elämme.

 6. Älä unohda itseopiskelua käsitteleviä kirjoja narsismista.

  Meillä kaikilla on omat salaisuutemme. On tärkeää selvittää mitä ne ovat ensin.

  On monia epäterveellisiä suhteita joissa naisuhrit asuvat narsisti miesten kanssa … jotka pahoinpitelevät heitä henkisesti ja fyysisesti kulissien takana ja täällä henkisesti ihan avoimesti.

  Näillä miehillä on usein narsistinen persoonallisuushäiriö.

  He voivat ensin näyttää hyvin mielyttäviltä, ​​mutta mieli kääntyy hyvin nopeasti ja varoittamatta kiukun ja vihan kohtauksiin, väkivaltaan, sadismiin, murhiin ja manipulointiin.

  Usein nämä miehet projisoivat oman käyttäytymisensä kumppaniinsa … niin että he itse näyttävät olevansa uhreja ja herättävät näin ympäristön, sukulaisten ja ystävien myötätuntoa.

  Empatia ja sympatia ovat ihmis suhteissa tärkeitä kykyjä.

  Narsismi miehiltä puuttuu nämä kyvyt. Ainoa sääli mitä he tuntevat ovat toistuva itsesääli.

  Mies narsisti tekee itsestään myös asiantuntijan kumppaninsa heikkouksien löytämisessä ja niiden hyödyntämisessä.

  Naisuhrit jotka asuvat näiden miesten kanssa toivovat että heidän kärsivällisyytensä ja rakkautensa parantavat narsimi miehen käyttäytymisen, joka usein on toiveajattelua.

  Narsisti miehillä itsellään ei ole kykyä nähdä omia ongelmansa, sen vuoksi he näkevät itsensä uhreina ja syyttelet naisia kaikista asioista.

  Lue kirjoja neurotieteellisistä tutkimuksista, tunteiden kehityksistä ja merkityksistä persoonallisuushäiriöiden yhteydessä.

  Eli opi tuntemaan oma narsismi salaisuutesi itse ensin ennen kuin syyttelet muita kaikesta.

  Ehkä se helpottaa loputonta ja nimetöntä naisvihaasi suomalaisia valko ihoisia naisia kohtaan.

  Ihon värillä, maalla, lehmillä tai huorilla ei sinänsä ole mitään merkitystä itse narsismi diagnoosin kanssa, koska narsisti henkilöltä puuttuu kyky tuntea myötätuntoa naisuhriansa kohtaan täysin!

  Eli maa, lehmä, huora, ihonväri tai nainen … eivät siis muuta narsismi diagnoosia miksikään muuksi.

  Kannat narsismi salaisuuttasi ja naisvihaasi mukanasi juuri siellä missä itse olet.

  Emme pääse itseämme pakoon muutamalla toiseen maahan.

  Ongelmat seuraavat matka laukussa mukana niin kauan kun narsisti syyttelee niistä muita. That’$ it!

 7. Kun NAISET kieltävät NAISEUTENSA ja pyrkivät olemaan ”MIEHIÄ”. Tuolloin naiset ovat tyhjän päällä, koska HE eivät YMMÄRRÄ sitä yksinketaista asiaa, että kun jotain saavuttaa tai joksikin muuksi ”muuttuu”. Silloin SAMALLA myös MENETTÄÄ. Eli naiseutensa ja KAIKKI ne ”edut” eli NAISSUKUPUOLESTA perinteisesti miesten taholta tuleva esim. AUTTAMISHALU ”heikompaa sukupuolta” kohtaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*